418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Nincs mit, mondjuk a 6k damagedhez olyan 2-300al járultam hozzá hogy nem szettem ki az artyt a végén :D
  • marchizor
    mondjuk 4 sniper medál mára tervbe véve, az már 2200 xp-vel spórolva
  • marchizor
    Akkor ma kicsit ráállok a Centurionra. Legrosszabb tank amivel valaha játszottam (nagyon nem tudom használni), de ha valamivel, akkor talán ezzel nem nehéz sniper medált elérni, így legalább kicsivel rövidebb lesz az út T9-ig.
  • kisTekila
    ez nálam nooboknál mindig úgy van, hogy előtte nap kapok 5öt, az akció napján nullát :)
    innen tudom h lesz vmi ivent
  • Tono34
    Ez van most.
  • Tigristank88
    Mesterlövész medál +550 xp
  • marchizor
    basszus... eventre kaptam 550-et pluszba. nevermind, nagyon reggel van.
    milyen event van amúgy? :D
  • marchizor

más szerint sem stimmel valami, vagy csak nagyon reggel van?

btw. kösz a égi segítséget a jó xp-hez, Master ;)
  • Master91
    [email protected]

Ide elküldöd e-mailen a replayt ( nem kell semmi szöveg ), jön 1 levél hogy beregisztráltak a rendszerükbe, majd ha mázlid van 2-3 napon belül fent van a youtube-on, és levélbe meg kapod a linket.
    Ha nincs mázlid, újra el kell küldeni nekik.
  • maniac78
    Szevasztok.
    Régebbi replayt, hogyan tudnám lejátszani? pl a 8.0 as pacthhez valót.
  • Master91
    Ilyen kód jöhetne igazán havonta :D :D
  • Toweliee
    Valentin napi bónusz kód.
  • Destydeme
    Hi.Na erről beszélek én is.nem feltétlen helytálló az xvm szerinti eff.

A többi okoskodót+üdvözlöm.Költői kérdés jelleggel írtam.
    Század win+random eff+.
    Imádom,h mennyi szakértő van...
    Arról írtam,h nem feltétlen jelent semmit az eff jelzés.
    Ráadásul tier 10es csatákról írtam.
  • Ry0K3N
    Nem jó még így sem.
  • marchizor
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=44866

:D :D
  • marchizor

nem en csinaltam :D
  • Ry0K3N
    A 46% os winratükkel elkezdtek pofázni mennyek nekik szkótolni. Aztán meguntam hogy járatják a pofájukat így kilőttem őket. A másik Bates srác gratulált is hogy jól csináltam :D Meséli, neki is volt a héten pár arty teamkillje xD
  • marchizor
    defeat

• JeffDunham
    Ha már "forever alone"...

• ozzz
    Nem tényleg van ilyen néha, volt hogy 5% esélyt írt ki győzelemre és simán nyertük. De esetek 75%-ban azért általában számít főleg a játékszám, a win rate és az effi az becsapós lehet.
  • IvoryBrown
    FOX de te mákos vagy!
  • foxbat88fx
    néha bizony érdekes ez az xvm effi sok effije van jó player dolog....
    tegnap volt egy 3as platoon ENSK-en top tierként voltak egyedüli t8ak...
    hármójuknak volt összesen 65.000 csatájuk... az én csapatomnak vagyis a 14 gamernek épphogy több volt mint nekem... nekem van 15k...
    nekem már az elején elment a kedvem az egész szartól... gondoltam ez lesz a 0-15.... su-152vel voltam... trollgun ofc... megláttam egy t-34-1 seggét, meg is vágtam, egy lövésből kiszedtem... gondoltam legalább volt egy kis sikerélményem....
    erre mit látok? a csapatom darálja le az enemyt... és levertük őket vagy 15-5re MEGALOL! 1ft-ot nem tettem volna arra hogy ezt megnyerjük!
  • atee73
    egy kicsit gondolj utana .... szazadban csak a winrate-t lehet huzni az eff csokken
    magas effet csak randomban lehet osszeloni.
  • ozzz
    Arról nem is beszélve, hogy ha elkezdesz artykkal menni az effidet nagyon felnyomja a nagy sebzések miatt....
  • virkir
    Mitől gurult el a pirula? :D
  • stoppos
    Az egy a millióhoz esély tízből kilencszer bejön.
  • marchizor
    szazadban az eff max csökken... ;)
  • Ry0K3N

Vicces egy meccs volt :D
  • Destydeme
    Már nem érdekel az eff,ma kiderült.
    1: Prohorovka,nálunk mki zöld és kék az ellen-él a fele sem.
    Mi taktikánk,line 2(északon kezdtünk)...úgy elvertek...már az elején kérdeztem,h ez mi?Még válasz sem jött...No comment

2:Más pályákon 1600-1700es 2-es-3as platoont (15-20k battle)simán ledaráltunk.

Ennyit az eff-ről.+gondolom ezek szerint sokan században szerezték az effet és a win rate-t.
    Randomban +fogalmuk sincs semmiről.(Hiányzik a field Marshall?)

A prohorovkás buli akkor lett volna helytálló,ha mindenkitől elveszünk 1k eff-t és mindenki 2-3-400eff-el van,akkor értem az"all in line 2"-t.

Persze vmilyen érték"kell"a játék alapján,de részemről nem helytálló többé.

1 adott szituációt felismerő(gyorsan lereagáló)emberkét többre tartok,mint az ilyen kék/lila vagyok,de közben semmilyen játékosokat.

Off:Újra beültem 30-40csatát a Lóriba.Papír tier 9esként is szemét:)Pedig tartottam tőle,de a tártól még jobban tartanak:)
    Szal előbb-utóbb a bat mégis csak lesz,rohangálni pedig szeretek(amx).
  • stoppos
  • zsupeti
    Nagyon profin nyomtad!
  • DarkHorSe
    Gratula!!
  • GaburroSan
    És ITT A GYŐZTES!!!!!!!!!
    T34-1
    itt meg a győztes csata!
  • Szpecnyaz
    LOL :D
    WG_press83_eu00159 1691xp WZ-120 5000 gold
  • stoppos
    Ezt a pontot, amit mondasz, meg állandóan elfelejtem, pedig ki lettem már itt okosítva zupapörsiből többször is.
  • stoppos
    A probléma azzal volt, hogy elidegeskedtem. Simán át kellett volna lőni a tetején a cuccot, vagy menetből lerammingolni. Mindenképpen végezni kellett volna vele minél gyorsabban, mert volt ott még egy pörsi is, amivel foglalkozni kellett vón. Védekeztünk erlenbergen és kezdték elbukni a másik oldalt. A heavyk fent pocoltak a dombon a faluban, úgyhogy ezt az oldalt le kellett volna rendezni minél hamarabb, hogy el tudjak menni az artikért és meg lehessen fordítani a meccset. Kinyírni a zupapörsit, legyalulni a sima pörsit, amit előtte már rendesen megcsapkodtam és irány a hátországukba rosszalkodni. Na ez volt a terv, a kivitelezés meg olyanra sikeredett, amitől egy kezdő loltraktoros is fogná a fejét. :)
  • Szpecnyaz
    Csak én nem találok ahhoz dátumot, hogy mikor fogják utalni?
  • marchizor
    Lensver, Dugesz, Rooler a HUNSból szintén kapott aranyat :) lehet többen is, nem tom
  • marchizor
    jeeeee 7500 gold!! köszi! :D
  • Szpecnyaz
    Óh fuck yeah :D:D:D. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem, én nem is néztem még :D.