418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nincs mit, mondjuk a 6k damagedhez olyan 2-300al járultam hozzá hogy nem szettem ki az artyt a végén :D -
marchizor #205611 mondjuk 4 sniper medál mára tervbe véve, az már 2200 xp-vel spórolva
-
marchizor #205610 Akkor ma kicsit ráállok a Centurionra. Legrosszabb tank amivel valaha játszottam (nagyon nem tudom használni), de ha valamivel, akkor talán ezzel nem nehéz sniper medált elérni, így legalább kicsivel rövidebb lesz az út T9-ig. -
ez nálam nooboknál mindig úgy van, hogy előtte nap kapok 5öt, az akció napján nullát :)
innen tudom h lesz vmi ivent -
Ez van most. -
Tigristank88 #205607 Mesterlövész medál +550 xp -
marchizor #205606 basszus... eventre kaptam 550-et pluszba. nevermind, nagyon reggel van.
milyen event van amúgy? :D -
marchizor #205605
más szerint sem stimmel valami, vagy csak nagyon reggel van?
btw. kösz a égi segítséget a jó xp-hez, Master ;) -
[email protected]
Ide elküldöd e-mailen a replayt ( nem kell semmi szöveg ), jön 1 levél hogy beregisztráltak a rendszerükbe, majd ha mázlid van 2-3 napon belül fent van a youtube-on, és levélbe meg kapod a linket.
Ha nincs mázlid, újra el kell küldeni nekik. -
Szevasztok.
Régebbi replayt, hogyan tudnám lejátszani? pl a 8.0 as pacthhez valót. -
Ilyen kód jöhetne igazán havonta :D :D -
Toweliee #205601 Valentin napi bónusz kód. -
Destydeme #205600 Hi.Na erről beszélek én is.nem feltétlen helytálló az xvm szerinti eff.
A többi okoskodót+üdvözlöm.Költői kérdés jelleggel írtam.
Század win+random eff+.
Imádom,h mennyi szakértő van...
Arról írtam,h nem feltétlen jelent semmit az eff jelzés.
Ráadásul tier 10es csatákról írtam. -
Ry0K3N #205599 Nem jó még így sem. -
marchizor #205598 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=44866
:D :D -
marchizor #205597
nem en csinaltam :D -
Ry0K3N #205596 A 46% os winratükkel elkezdtek pofázni mennyek nekik szkótolni. Aztán meguntam hogy járatják a pofájukat így kilőttem őket. A másik Bates srác gratulált is hogy jól csináltam :D Meséli, neki is volt a héten pár arty teamkillje xD -
marchizor #205595 defeat 
-
Ha már "forever alone"... 
-
Nem tényleg van ilyen néha, volt hogy 5% esélyt írt ki győzelemre és simán nyertük. De esetek 75%-ban azért általában számít főleg a játékszám, a win rate és az effi az becsapós lehet. -
IvoryBrown #205592 FOX de te mákos vagy!
-
foxbat88fx #205591 néha bizony érdekes ez az xvm effi sok effije van jó player dolog....
tegnap volt egy 3as platoon ENSK-en top tierként voltak egyedüli t8ak...
hármójuknak volt összesen 65.000 csatájuk... az én csapatomnak vagyis a 14 gamernek épphogy több volt mint nekem... nekem van 15k...
nekem már az elején elment a kedvem az egész szartól... gondoltam ez lesz a 0-15.... su-152vel voltam... trollgun ofc... megláttam egy t-34-1 seggét, meg is vágtam, egy lövésből kiszedtem... gondoltam legalább volt egy kis sikerélményem....
erre mit látok? a csapatom darálja le az enemyt... és levertük őket vagy 15-5re MEGALOL! 1ft-ot nem tettem volna arra hogy ezt megnyerjük! -
atee73 #205590 egy kicsit gondolj utana ....
szazadban csak a winrate-t lehet huzni az eff csokken
magas effet csak randomban lehet osszeloni. -
Arról nem is beszélve, hogy ha elkezdesz artykkal menni az effidet nagyon felnyomja a nagy sebzések miatt.... -
virkir #205588 Mitől gurult el a pirula? :D -
stoppos #205587 Az egy a millióhoz esély tízből kilencszer bejön.
-
marchizor #205586 szazadban az eff max csökken... ;) -
Ry0K3N #205585
Vicces egy meccs volt :D -
Destydeme #205584 Már nem érdekel az eff,ma kiderült.
1: Prohorovka,nálunk mki zöld és kék az ellen-él a fele sem.
Mi taktikánk,line 2(északon kezdtünk)...úgy elvertek...már az elején kérdeztem,h ez mi?Még válasz sem jött...No comment
2:Más pályákon 1600-1700es 2-es-3as platoont (15-20k battle)simán ledaráltunk.
Ennyit az eff-ről.+gondolom ezek szerint sokan században szerezték az effet és a win rate-t.
Randomban +fogalmuk sincs semmiről.(Hiányzik a field Marshall?
)
A prohorovkás buli akkor lett volna helytálló,ha mindenkitől elveszünk 1k eff-t és mindenki 2-3-400eff-el van,akkor értem az"all in line 2"-t.
Persze vmilyen érték"kell"a játék alapján,de részemről nem helytálló többé.
1 adott szituációt felismerő(gyorsan lereagáló)emberkét többre tartok,mint az ilyen kék/lila vagyok,de közben semmilyen játékosokat.
Off:Újra beültem 30-40csatát a Lóriba.Papír tier 9esként is szemét:)Pedig tartottam tőle,de a tártól még jobban tartanak:)
Szal előbb-utóbb a bat mégis csak lesz,rohangálni pedig szeretek(amx).
-
stoppos #205583
-
zsupeti #205582 Nagyon profin nyomtad! 
-
Gratula!! -
GaburroSan #205580 És ITT A GYŐZTES!!!!!!!!!
T34-1
itt meg a győztes csata! -
Szpecnyaz #205579 LOL :D
WG_press83_eu00159 1691xp WZ-120 5000 gold -
stoppos #205578 Ezt a pontot, amit mondasz, meg állandóan elfelejtem, pedig ki lettem már itt okosítva zupapörsiből többször is. -
stoppos #205577 A probléma azzal volt, hogy elidegeskedtem. Simán át kellett volna lőni a tetején a cuccot, vagy menetből lerammingolni. Mindenképpen végezni kellett volna vele minél gyorsabban, mert volt ott még egy pörsi is, amivel foglalkozni kellett vón. Védekeztünk erlenbergen és kezdték elbukni a másik oldalt. A heavyk fent pocoltak a dombon a faluban, úgyhogy ezt az oldalt le kellett volna rendezni minél hamarabb, hogy el tudjak menni az artikért és meg lehessen fordítani a meccset. Kinyírni a zupapörsit, legyalulni a sima pörsit, amit előtte már rendesen megcsapkodtam és irány a hátországukba rosszalkodni. Na ez volt a terv, a kivitelezés meg olyanra sikeredett, amitől egy kezdő loltraktoros is fogná a fejét. :) -
Szpecnyaz #205576 Csak én nem találok ahhoz dátumot, hogy mikor fogják utalni? -
marchizor #205575 Lensver, Dugesz, Rooler a HUNSból szintén kapott aranyat :) lehet többen is, nem tom -
marchizor #205574 jeeeee 7500 gold!! köszi! :D -
Szpecnyaz #205573 Óh fuck yeah :D:D:D. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem, én nem is néztem még :D.