World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Köv. peccsben lehet keverni a női-férfi legénységet, parancsnoknak érdemes kiképezni valami ágba ahol kevés a legénységed és még tankokat fogsz kihúzni, alapból képzettek vlmi 3 skill erejéig amit te választhatsz ki, parancsnokon lámpa skill élből van meg amit akarsz utána, szóval érdemes használni már most is.
kigyi
Akkor ez jelenleg nekem semmit sem ér szóval ne is váltsam be hanem majd amikor meg lesz a többi is (szóval soha) :D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sunsetjoy
Legénységnek jók. Alapból van egy képességük amellett, hogy 100%-osra lehet képezni őket a választott tankra. Tehát a második perktől indulnak.
Az alapképességük az Acélnővérek (vagymianeve), ami a Brothers in Arms (BIA) képesség női megfelelője. Vagyis ha egy tankban mindegyiknek fullos ez a képessége, akkor +5% mindegyiknek. Jelenleg még csak nőlegénységnél működik, de elvileg hamarosan lehet majd vegyeslegénységnél is használni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

kigyi
Az mekkora fail, hogy T5 löveggel ki lehet húzni a 15 küldetést? Úgy érzem nem foglalkoztak a személyes küldetések átalakításával egy percet sem csak írtak oda valamit és kész. Így aztán meg van az első lány (apropó ők mire jók?)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.24. 14:58:31

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Kib@sz*tt undorító tank ez az FV215 183. A teszt szerveren mindenki ezt tolja, van csatánként vagy 4-5 belőle. Igazából védekezni sem lehet ellene.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én is agyaltam rajta, de egyrészt már sok prémium tankom van, amerikai tankokat most amúgy sem húzok, és ha ezt is folyamatosan T10-be dobálja az új MM, és mondjuk 10%-ban top tier, akkor tiszta szopás (a Thunderbolttal már megszívtam, de az leglább nem volt drága). Csak golddal lehet használni, akkor meg pénzt nem nagyon lehet vele keresni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.24. 13:06:03

Sherman0070
Ma fogom.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sunsetjoy
És én mit csináljak a videóval? :) Hol írtam azt, hogy én nem hallottam róla? :)
Nagyon kora hajnalban válaszoltál :)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tegnapelőtt volt velem egy chryslerK. Mivel 8 as csata volt mondom megnézem, hogy hozza le azzal az OP géppel a csatát.
Konkrétan csak az oldalát mutatta az ellenfélnek és alig sebzett valamit.
Hülyék kezében minden lehet szar. :(

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Megnéztem Jingles videóját is, ami Foch alábbi kommentjére készült, és azt hiszem, hogy mindkét streamernek igaza van. Egyre inkább az a tendencia, hogy gyártják a "weakspot" nélküli prémium és egyéb tankokat, és egyre inkább arra terelődnek a dolgok, hogy minél több prémium lőszer fogyjon. Már a japán top tier tehenek buffolása is furcsa volt. Az egy dolog, hogy ezekkel alig játszott valaki, mert majdnem használhatatlan tankok voltak, viszont a pácél buffal, és a derp ágyúval olyan szörnyszülötteket alkottak, amik ellen pl. más T10 tankokkal prémium lőszer nélkül abszolút semmi esély nincs, míg ő elfo**a a HE lőszerét, és a IS-7 tornyába is belevág 400-500 sebzést célzás nélkül. Arról a finomságról meg ne is beszéljünk, hogy a prémium lőszer nagyobbat sebez. Mi a pay to win, ha ez nem? Csak az IS-7 példájánál maradva a szovjet T10-esnek mennyi esélye van, hogy azzal a pontatlan ágyúval eltalálja a Type 5 kupoláját, vagy az ágyú melletti lapos részt, amit a prémium lőszere is 50%-os eséllyel üt csak be?

joe662
Tegnap a fiam kitalàlta,hogy segit nekem a T55a mt15öt megcsinálni<#love11> ment pàrat medekkel,köztük T54,E50,amiket làttam,de csak top tiernek rakta be<#szomoru1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Solten
//www.youtube.com/embed/Z9juoiLgzFU

Saor Alba

Nálam a KV-5 detto.

ROMOTO
Várható ilyesmi, szóltak előre, ha sok egyforma tierű tank torlódik össze mert nem fér a klasszikus MM be, akkor 2 tierest hoz létre, ha ez sem szívja fel a sok egyidejűleg benn lévő azonos tiert akkor pl. full tier 8 van...tehát ha sokszor dobál tankot feljebb az azt jelenti hogy a szerón a többség abban a tierben van és kevesebb sokkal a 6-7 tieres járgány, mint a 8-9...erre az lenne az ellenszer ha annyian játszanának az eu szerókon mint az oroszokon, ott van miből beválogatni a normális mm hez
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.24. 00:19:47
Valami gond van itt az biztos lehet megkergült az MM?SP csak 9-es csata de úgy hogy 5 9-es 10 8-as kisebbet nem is látok.
Ez normális így.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Biztos véletlenen múlt, ismerek egy magyit na szerón, 3k csata felett ment már vele úgy hogy biztos látott vele ezt azt és nem csodálkozna ezek után már semmin...
Az hogy van . hogy a Batchat a 105os agyujaval 244 dm ut a Skoda T50esen normal loszerrel, maradt elete.
ROMOTO
Látom még nem szedáltad le magad és ilyenkor kényszeresen írkálsz összefüggéstelenül...
Látom ma helyettesítés van.
ROMOTO
Diegho írt valamit abban a hsz ben az MM-ről? Egyébként mit értesz jobb játékoselosztás alatt? Ja, hogy nincs értelme és ez is csak a szokásos sületlenségeid egyike valami panaszkodás féleségbe oltva, ahha. Ülj le egyes <#hehe>
Hogy lehet a vbaddict oldalon rákeresni, hogy egyes tankok milyen tier besorolást kaptak az utóbbi pár száz/ezer meccsen?

Megvetted végül ezt a Chryslert? <#awink>

Azt mondta korábban az itteni házmester jellegű, hogy a most már tényleg tökéletes MM és az egyéb finomítások nem garantálják a jobb játékos elosztást.
Amikor említettem, hogy azért máshol törekednek ezt megoldani, akkor jött az ultimate válasz: ülj le egyes!
HTS s3rg1nh00
mindig te vagy a hülye.ha high calibert lőttem scorpiG-vel 5k+ dmg és lose mert a szerencsétlenek nem bírtak el 2x annyi heavyvel is én voltam a szar,ott untam meg és raktam át a chatet only friends-re.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Most adott VK7-el 2 csatát, az egyikben 9esek voltak a másikban 8asok is. Mind a kettő loose, de egyszer sebeztem 5k aztán meg 4k felett. Jó cucc ez a VK7.
Valahogy én is így érzem, bár statisztikát nem csináltam. Viszont pl. a Thunderbolttal mindig T8-ba rak, tehát rak össze 6-os és 8-as tankokat. <#awink>

"amelyik arannyal sem lövi be ezt a Chryslert"
Aki ezt szóvá tette - igaz meglehetősen alpári stílusban, a gazdát megharapva - azt szopóágra tette a nagytestvér.
Ez hihetetlen. Egymás után 3ból 3 olyan battle t10-el, hogy full t10. Ha berakok t8-t, akkor 90% tier10ben vagyok a maradék 10% tier9esek között. Tier6ossal szerintem a patch óta nem találkoztam. Nagyon jó lett (Y)
Nálam bszki :) én most tier6-ban próbálkozok.
Ráadásul a rendkívül kidolgozott MM megint hozza a 1 vs 3, 2 vs 4 heavy leosztást sorozatban.
Hát lehet eddig tartott az új MM és vmi gixer lett a sok algoritmusban... :D
Hirtelen azthittem azt írod majd, hogy bemész T10-el és berak még nagyobbakhoz... mondjuk bebasz a játék egy Rattet... :D
Sherman0070
Lehet csinálok egy felmérést. Megyek 100 meccset hétvégén és megnézem mikor hova tett. Kíváncsi leszek a végeredményre.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

És folyton ezt csinálja, a lehető legorsszabb MM-t kapom folyton
a kurv@ anyját ennek a kib@aszott játéknak. 8-assal megyek végig tier10, berakom a tier10et. Full tier10-t. Most komolyan szopat???? Hol vannak a 8asok?
Lehet az IS6 is pattanna... a másik, meg lehet most állt be az MM a kezdeti értékek után... lel
Akad bőven olyan prémium tank, amelyik arannyal sem lövi be ezt a Chryslert. Egyébiránt az új MM nálam egyértelműen szopatja a tier limites tankomat (KV-5). Az új MM óta gyakorlatilag soha nem láttam T6 tankot, szinte minden csata T9.

ROMOTO
Nekem bejön nagyjából, kinézetre pláne bár nem tudom mi értelme ha a francia td ág úgy ahogy van szar...
Tier 8-as francia Stug.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Elég szépen benézték.

Chrysler 200 wn8 no comment.Meg ugy az egész elleséges csapat balfasz volt.Szembeállni egy goldspammer IS-3-al idiótaság.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Nem sírok az ilyen weakspotos páncélzat után, francia td-k ilyen alapon lettek használhatatlanná nerfelve, mégis minek páncél ha minden szar belőheti a frontján, teljesen normális hogy befoltozzák az ilyesmit, egyébként kétszer annyian köpködnék a tankot...
ROMOTO
Jah, a sok tomatonak hamis biztonságérzeted ad és közben spammelheti az goldammot <#hehe>
az új franci prém TD 38% camo értéke ahogy írják veri az udes-ét, jó vétel az is <#taps>
...akkor az is lehet, hogy én értettem félre... mindenesetre azért ezáltal közvetetten a Chryslert is szidta... meg eléggé OP-nak állította be a tervezésbeli hiányosságait (Nincs weakspot a géppityunál stb.)...
Lehet én értettem félre, de Foch nem azért anyázott a WG-re mert a Chrysler OP lenne, hanem az egész koncepcióra.
A tank páncélzata tier 8-ban(és 9-ben is) elég ahhoz, hogy csak gold-dal lehessen átlőni, feltéve ha jól használják, viszont az ágyúja szar, tehát a használónak is goldot kell lőnie, ha érvényesülni akar.
Ergo: aranyat nyel-aranyat köp-sok kredit mínusz-sok prémium előfizetés-sok pénz a WG-nek.
Tehát nem a tankkal volt baja, hanem a WG nyílt pénzéhségével, amit becsomagolt ebbe a tankba.
Én legalábbis ezt vettem ki a szavaiból.
Más sem.

ROMOTO
Sherman0070

erre a megoldás... le kell tiltani a chatet... bassza meg magát az összes... te meg tegyél meg mindent, és akkor nem fog annyira! felhúzni talán...
Chrysler marketing csak... :D aki eddig nem tudott róla, rákeres Foch-ra... Foch szerint OP a Chrysler -> nosza pénztárcát elő! :D
Sherman0070
Ebben az új mm-ben nem 33-33-33 fent-közép-alul aránynak kéne lennie? Fent kb. sosem vagyok.

Borzasztó mennyire sok a buta játékos. Scout vagyok, spotolok, senki nem tudja sebezni őket, összelövök magamnak 3k-t T49-ben, akiknek spotoltam 1k alatt maradnak mind. Ki a hülye? Én... mert csak. És a 44%-os tereptárgy noob-ozik, mert látta, hogy rá is azt írják, pedig fogalma sincs a szó jelentésének, de használja, mert az menő... persze egy valag prém tankra volt esze...
Bat-ben 4k dmg, mindent megpróbálok, spotolok a senkiknek, láncolok, senki nem lő semmire, 4 lőszerem marad, ellenfélben 3k+ hp, ki a béna, ki tanuljon meg játszani? Naná, hogy a bat, hiszen a győzelemért játszik.
Komolyan nincs ennyi önkritikája senkinek? Olyan játékosok, akiknek a legjobb köre a tankokban alacsonyabb, mint az átlagom folyamatosan engem okolnak a vesztes csatáért. El nem hiszem, hogy három számjegyű a Wot játékosk átlag intelligencia hányadosa.