418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Én nem félnék tőle annyira a helyedben. A leginkább a német és francia tankokra lesz veszélyes. A HESH lőszernek megvannak a maga érdekességei. Már azzal meg tudod majd szivatni ha mondjuk az oldalad mutatod neki egy ruszki tankkal, mert a lánc miatt ilyen 600at fog csak tudni sebezni, aztán mire újratölt simán agyon lehet verni. Mint írtam lentébb, csak papíron mutat jól ez a tank. A Jagdpanzer szintén, olyan alacsony a DPM-je hogy szart se ér az egész tank. Nem véletlen hogy a pro játékosok is alig tudják kihozni belőle a 3000 átlag sebzést, amíg egy 268 v F155 esetében simán elérik a 3500at.
    Simán csinálhat a WG ilyen brutál alfájú tankokat, papíron jól mutatnak, de a gyakorlatban mindegyik el fog hasalni. És ezt a véleményem úgy mondom hogy 4db T10 TD áll a garázsomban.
  • popey8
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ezzel a brit T10 TD-vel én kezdek besokallni. Nem elég, h a T8 artyk is brutál sebzéseket osztanak, most még ez is? Ok, h kicsi a rofja (nem eléggé sztem) meg vissza lehet rá lőni (már ha spotolódik) stb., de ez nekem már túl sok. ~2k sebzést leosztani 1 lövésből, úgy hogy nem arty? Meddig akarnak még ezek elmenni? A kínai T10 TD már ~3k sebzést fog osztani 1 lövésből, mert úgy majd többen akarják megszerezni és ezzel több prém és gold fogy? Maus 1 lövés lesz neki? Oké, h páncélvadászok, de ez azért már túlzás szvsz.

Am, már a JPz E100-nak is sok az az ~1k sebzés, de az még pont határ eset. A Foshról meg aztán nem is beszélek. Ha a random vele van is7, is4, E5, de még akár egy Maus vagy E100 is meg van egy tárból. Ráadásul az FV forgótornyos, még ha csak 45°-ban is. Ezután nagyon élvezetes meg szórakoztató lesz 400-500 átlag dmg-es, a páncéljukkal semmit nem érő T10 heavykel, medekkel játszani.

Én leginkább med-ezek, meg heavy-zek és nem nagyon szeretek se arty-zni, se td-zni. Lassan már egyikkel se fogok szeretni játszani, mert már így is elég szívás, mikor pl. szembe találkozok egy full hp-s e100-zal (én is7-ben), úgy hogy ráadásul a többi agyhalott megdöglött körülöttem. Decemberben 2 v 3 ilyen szitum is volt és mindig a lassabb tűzgyorsaságú, de 2x nagyobbat sebző e100 nyert. Fedezékbe sajnos nem tudtam menni és a többi trükk sem működött. Szal, ezután szegény T10 heavyk még jobban fognak szívni 1vs1-ben ezekkel a csillagrombolókkal.

Sztem az IS-7-nek (de a többi T10 heavynek is) legalább másfélszeresére, kétszeresére kellene emelni a rofját (vmennyi emelés már most is ráférne), h legyen vmi kis esélye jagd, meg sima e100-ak, brit T10 TD-k ellen pl. a fenti szituban vagy erősítsék meg a teljes frontpáncélzatukat. Illetve, ha kivennék a gold ammo kreditért témát, már az is sokat segítene, mert az FV v e100 esetén is ez okozza a problémát. Sima ap-val az FV is csak kb. annyit sebez, mint a jagd e100.

Kíváncsi lennék, h ti mit gondoltok az általam elmondottakról.
  • Amarth99
    Maus 1 hit :D 2k damage, + tűzzel :D.
  • Commandier
    Megvehetnél néhányat, feltéve, ha nem az lenne, hogy minden tankból csak egy lehet a garázsban :D.
  • Amarth99
    Hányat is akarsz venni pontosan :D?
  • Amarth99
    Na épp most egylövésezte a 215 183mat egy másik, csak rossz oldalon voltam :D. 30-40 fokban beforgatott fronton keresztül... tényleg szar a hesh, előtte én lőttem bele 1500at. Első csatában pedig első lövéssel 1700et egy batchatbe. Érdekes egy járgány ez :D.
  • Szpecnyaz
    Elvileg igen. De mivel alapból csak 120k az ára, nem ebből leszel milliomos.
  • ozzz
    Ha most megveszek néhány Valentin tankot, akkor drágábban tudom majd eladni őket az akció után?
  • Szpecnyaz
    A Jagdpanzer gunja jobb, a páncélja meg szintén nagyon jó. Szerintem camóban se sokkal lehet elmaradva, szóval számomra nem kérdéses hogy melyiket válasszam.
  • Amarth99
    Jogos, de ettől függetlenül ezt biztos változtatni fogják, mert az apvel szar dpmje, a HESH meg szerinted nem sebez elég nagyot, és megbízhatatlan. A tornya meg tuti bugos, azt a videóban is láttam azt is javítani fogják szerintem. Amit eddig láttam belőle, nem rosszabb ez mint a jpze100, persze ez szubjektív. Majd kipróbálom teszten, aztán kiderül.
  • Szpecnyaz
    Csak olyan alacsony vele a DMP-je hogy kvázi felesleges az egész tank. Inkább használom az Obj 268-at 850 sebzéssel, 14 sec töltési idővel, mint ezt.
  • Amarth99
    Akkor buffot kap :D, amúgy ott van az ap lőszer is... az már jobb eséllyel viszi az is7-et nem akár szemből is, de minden mást majdnem biztosan.
  • Szpecnyaz
    Pont hogy próbáltuk gyakorlóban is. Lehet vele nagy sebzéseket csinálni, de csak olyan tankra ami nem takargatja a gyenge pontjait, vagy mozog. Mert pl átviszi az E5 és IS7 hasát, de ha azt elrejtik akkor már esélytelen, mert pl az IS7 lámpáját nem tudja átvinni. Nagy távra eleve esélytelen használni a HESH-t, mert túl pontatlan a gun. Szóval ez tuti hogy nem fog kapni nerfet, mert úgy még annyi értelme se lenne mint most.
    Meg elmondanám hogy nem kell gold ahhoz hogy át lehessen lőni. Az IS7 HE lőszerével simán átütöttem a tornyát! Szóval elég szánalmas egy valami.
  • Amarth99
    Szasz! Megkérdezhetem, hogy ezzel a taktikával mennyi az átlag sebzésed vele?
  • Amarth99
    Na, ami a 215b (183)-at illeti. Néztem Quickbaby csatornáját, ahogy teszten tolja vele. Többször volt olyan, hogy egymás után 3x sebzett 1500 felett...., batchatet egy hitelt vele stb... A minimum sebzése 6-700 volt. Golddal meg persze, hogy szarrá lövik a tesztszerón, menjetek gyakorlóba vele, ott teljesen más lesz... Ezt tuti nerfelni fogják legkésőbb az első patchnél, addig hagy jöjjön a pénz...
  • EmR3
    Tegnap kaptam meghivót gyakorlóba valami borg-ostól. Belépek, mondom üdv. Erre kibasznak. Felétek így megy?
  • zsupeti
    Töltésgyorsító.
    Mert elsődlegesen nem a spottolás a célja.Nagyon fekszik neki a közelharc,amihez szerintem minden tizedmásodpercre szükség van.

Én legalábbis így használom.
  • Commandier
    töltésgyorsító, vagy optika menjen a t62re szerintetek?
  • Szpecnyaz
    Hát ilyen 10ből 1x sikerül a dolog szerintem. Annak meg örülnek mint majom a farkának.
  • zsupeti
    Ha egyszer az üzlet beindul.Wot-os pályafutásom alatt még nem mentünk ilyen kört szakaszban.Innét is megköszönöm a társaimnak ezt az élményt.
    [IMG][/IMG]
  • R3nton
    nem tudom én csak azt látom, sorba pakolják fel a képeket a 2000 közelei lövésekről
  • Szpecnyaz
    OP? Inkább egy rakás szar. 0 páncél, használhatatlan ágyú, gondolom a camója is fos. Messze a legrosszabb T10 TD per pill. A Jgpz klasszisokkal jobb nála.
  • Commandier
    Üdv! Szerintetek mit tegyek t62a-ra stab és venti mellé?
  • Gunslinger
    Egyáltalán nem OP, jó helyre céloztam és szerencsém is voltam a randommal, mert ez a max közeli dmg. Kb. olyan, mint amikor egy GW Type-E egyhitel egy IS-7-et. Előfordul, de azért marha ritka, ezzel meg ráadásul csak közelről lehet lövöldözni. Borzasztó pontatlan az ágyúja már 200 méter felett.
  • R3nton
    akkor még is csak brutál op? :D Nem értem minek kell ilyet belerakni...
  • Gunslinger
    Szerintem tier 8 lesz. Tier 7-nek valami PzV-IV szerűséget tudok elképzelni 75mm L/70-es ágyúval, volt valami scout Panther terv asszem.
  • Gunslinger
    Ááá, az semmi, én 8 hp-val maradtam le, hogy meglegyen 1 hitre egy IS-7:

• ximix #205865
    Ehh azt a kicsit már igazán hozzácsaphatta volna, most kell várni ~30másodpercet:)mondom én, hogy OP a JE100
  • foxbat88fx
    Hetzert lövegpajzson lőttem :D 0 sebzés XD
  • ximix #205863
    Gondolom a Churchill VII., hogy a barátaid ne legyenek két tűz között:)
  • R3nton
    Amit a kolléga belinkelt előbb "top LT" néven, az mit takar? Lightból is lesznek 10esek?
  • Juhasz27
    Vagy 0 damage sebzés vagy lepattant
  • foxbat88fx
    na megvolt a napi idegbajom is....
    látjátok a képet???

a BL-10 belőtt oda ahova volt kb 1% esélyem.... a Tiger P és a Hetzer meg a JP közötti kis résbe ahol semmi nem volt :DDDD
    találós kérdés!!! Mi volt a következő lövés eredménye???
  • Master91
  • Master91
    Jesszus :S
  • Desmodromic
    Jelenleg:

• stoppos
    Van egy olyan gyanúm, hogy ők maguk sem számítottak ennyire. :)
  • Renegade
    jáááj, megvan az ARL44, lánc, torony freeből, ágyú medből 80+os legénység 3 kieg, de így is szar :-)
  • Mydgard

Most sikerult alkotni. :P
  • Ytar
    AT 2 - hits recieved: 38 - lololololol
    ez nekem KELL!! howitzerrel állat :)