418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Looool :D

2 hétig nem játszottam és most megint úgy játszok mint egy fogyatékos...imádom.
  • Tessellia
    Látom wargaminghez is elért ez a harlem shake.. XD

• ximix #205970
    Öööö én tegnap kezdtem :) 2,3GB hamar lenvolt utána mintha megállt volna kb 1,5Mb-el jött, ma folytattam és most is ingadozott a vége felé táltosodott meg egy kicsit.
  • popey8
    Gyorsan szedte lefelé? Mert nálam a letöltési sebesség valahol a béka segge és a pokol között van:D Néztem net vonalat, de nem azzal van a gond. Kora délután még pikk-pakk lejött másfélé giga. 2-3 óra alatt kicsit több, mint 1 gigát volt képes csak leszedni.
  • ximix #205968
    Pár perce fejezte be, majd telepítette, de mázlim van mert busy a szeró.....
  • popey8
    Szedi most vki a tesztszervert?
  • darkwraith
    Hétvégi akció

Panzer II féláron, yeah.

Sosem bírtam volna összefarmolni rá :d

Amúgy egész jó akció!
  • MightyKopiati
    Sok türelmet a nagy ágyúig:D
  • Sunsetjoy
    Egy nem rossz (1500+1220 dmg) körrel lezártam a T-44 pályafutását. A t-54-re milyen speckó dolgokat ajánlotok majd?
  • TomDantes
    Hát leginkább semmi, mert az a izé tier X-es nem? A KV-5 meg nem fut össze tier x-esekkel
  • ximix #205962
    Lehet otthon felásom a kertet hátha előkerül egy máig harcoló szovjet alakulat tankkal együtt :)
  • stoppos
    Emmán kamó...
  • ximix #205960
    A WG-s fiúkat nem kell bemutatni :)
    Gondolom a nagy terv része hogyan vegyünk rá sok játékos-t hogy kihúzza az angol td ágat és közben a pénztárcájába is bele nyúljon hmm hmm BUMMM -2142 :)

• stoppos
    Az szép. :) Egyszer sikerült összelőni 2400 körül a type-pal, de az volt a max. Prémmel persze.
  • Eagle16
    0.8.5-ig jók lesznek. Aztán ugyanazt megcsinálják velük mint a francia TD-kel. Engem még egyszer nem húznak be ezzel...pedig tetszenek, de ez volt a fanciákkal is, aztán bumm, 3s célzási idő :DD 50k xp-t csináltam még az Mle. 48-al aztán kuka...
  • TiborTamas
  • bigmano
    Ez a titok egy jó medes mindig dicsérgeti a TD-ket amit aztán jó sokan megvesznek→kell az ingyen frag......
  • Madi92
    Eddig rekordom pályafutásom alatt!

Győzelem!
    Csata: Port 2013. február 15. 15:41:23
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 3 070
    Szerzett kredit: 159 846
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • hellokitty92
    Ez egy nagyon jó hír. Grindelne ki a nyári villám 67k xp-t azon a szar mk7-en...

Mondjuk szerintem így is az elejétől kezdem majd, ezek a lassú betonbunkerek nagyon imbak t5/6/7-ben.:D

Mindenki úgy op-za a 100y-t. At8-al egyet úgy megaláztam, 4 lövéséből még sebezni se tudott.:D:D
  • ximix #205953
    Itt is vannak, oldalt a megtalálod a SU-100Y-t és a német light-t is.

http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/02/new-british-tds-84-test-server.html
  • Simulacrum
    Ez a tesztszerver de nagyon fajin dolog! Kipróbálhatok mindent és így prémium nélkül tudok választani merre felé éri meg menni. Hihetetlen meglepetések értek.
    Pl. már elterveztem, hogy esetleg a T57-et fejlesztem ki, de mondom azért csak kipróbálom az Amx50B-t is most. Hihetetlen kontraszt. Jó, persze logikus, hogy nekem, aki egyértelmű medpárti jobban kellene tetszenie az 50B-nek, de fórumokat olvasgatva mindenki a T57-et dicsérte. Nos, nekem sokkal jobban bejön a 50B, olyannyira jobban, hogy jobban mint a Batchat. Van más is így vele? Kicsit ugye jobb is az ágyúja, illetve a Bat csalódás volt, azt hittem sokkal jobban fordul, de szerintem a M48 is jobb nála.
    A három 10-es medet is kipróbáltam, pontosabban 4-et, mert a britet is. És itt is ért meglepetés. Nem rossz a Bat, nem rossz a T62, de legjobban egyértelműen a Patton tetszett méghozzá a lefelé való lövegkitéríthetősége miatt. Nagyon jókat lehet vele menni. Úgyis van T54-em, a T62 nekem semmivel nem mutatott többet. A brit 10-es szerintem a leggyengébb, de annak tényleg durva csőkitéríthetősége. Jah, persze a kínaiak, onnan csak a 9-es medet próbáltam és a 0 csőkitéríthetőség ellenére nagyon jó köröket lehet vele menni.
    Kipróbáltam a JT-t is, az pontosan azt hozta, amit vártam tőle.

Összefoglalva: Amx50B nagyon tetszett, WZ-120 nagyon tetszett, M48 nagyon tetszett. Meg is van merre kell elindulni. Jah és ezeknek a 2000 sebző betontömböknek meg nem örülök.

u.i.: Megszokott, hogy tesztszerveren is cappelnek? Meg villognak, hogy itt az arty? Sokan úgy játszanak, mint ha normális csatákban lennének. Vagy én vagyok a hülye, hogy dombokon próbálom a csövek kitéríthetőségét és minél tovább próbálom húzni a csatákat a lövegek próbálgatására?
  • ozzz
    lol és már csak 40K kell nekem, hogy meglegyen ez az ágyú.
  • Axon
    Oké, ez az üzenetem tárgytalan. Rájöttem, hogy a képekről kell leolvasgatni én meg valamiféle táblázatot kerestem.
  • Axon
    Ez az oldal megvan, de ezen én nem találom a technikai adatokat. Páncél vastagságok, ágyúk penje, dmg-je satöbbi.
  • ximix #205948
    Nem kell elküldeni emailban, mert Sauron palantirja egy oldallal visszább két kép között egy hsz-ben van elrejtve A BritTD-k statjai címmel ha jól emlékszem:)
  • Szpecnyaz
    Gondolom neked is derogál visszaolvasni a topikot....
  • Axon
    elküldhetnéd ímélben
  • Szpecnyaz
    Én már kihúztam. Nem rossz tank. Olyan mint ha összemixelték volna az IS4,IS7,E5-öt. Viszont nagyban korlátozza a használhatóságát a gun depression hiánya. Iszonyat hogy miket szenvedek vele a dombos mapokon, tegnap is ezért múltam ki CW-n vele.
  • Szpecnyaz
    Én kölcsön kértem Szarumán palantírját és azon néztem meg.
  • R3nton
    majd megnézem tesztszerón, azért látatlanban nem állok én már neki semminek :D kérdéses az is, hogy a 113-t érdemes e kihúzni, ha van már egy t110e5 és egy is-7 is a garázsban...
  • Axon
    Hol lehet megnézni a Brit TD-ág adatait?
  • Szpecnyaz
    Az a 270 max egyenes páncélon 270 szerintem. Meg amint valami spaced armort, lánctalpat ér egyből úgy működik mint egy sima HE. Ha az M48 az oldalát mutatja neki akkor már egyből nem fogja beütni. Van top tier angol medem, kb minimális azon szituációk száma amikor azzal is tudom használni a HESH lőszert, ráadásul ott még gyorsan is tudom váltogatni a lőszert, szituációtól függően, nem úgy mint 25 sec töltési idő esetén. Szerintem aki OP-nak tarja az húzza ki nyugodtan, de pár tucat random csata után nagyot fog csalódni a használhatóságában.
  • Szpecnyaz
    Már csak arra várok hogy küldjék a kínás eventen nyert goldomat és egyből megveszem.
  • R3nton
    nem lenne ezzel gond, csak vissza kell venni a HESH átütését akkorára, mint a mednek van, 210 körülire, és meg van oldva a probléma. Mert így 270 körül a heavy tankokat is simán viszi a gyengepontokon, hull stb...

De most egy ilyen tank, ilyen formában mondjuk mit csinál egy m48-al???!! Esélye nincs pl egy m48nak ellene, vagy egy FV mednek. Ezt is túlzásnak tartom, hogy így lelassították a medeket. 55-60 körül kéne szaggatni. T-62nek is jól jönne még vagy 5kmph, bár a 62es még fürge meg szeretem. Az e-50M úgy fordul, mint egy anyahajó nem tudja felvenni a versenyt a heavykkel, idáig is utáltam ezután még szarabb lesz.

T-62, batchat, még jó...
  • Scharnhorst
    The Churchill Gun Carrier will be unlocked from Churchill I, not Churchill VII - the way it is on the test server now is a bug.
  • Bee
    Élmény vele a játék, tierjében nagy sebzés-nagy átütés jellemzi, kellemes pattogósággal. Engem kb. 50%-ban dob 7-esbe, de magasabb tierben is szépen lehet vele sebezni.
  • polluxware
    wotguru.com

bocsi;)
  • Szpecnyaz
    Az elég korrekt.
  • NegyBir
    Kb. 60-70%-ban tier7, a maradék tier8/9. Néha volt olyan nap, amikor nem láttam tier9-t, de volt amikor meg csak az volt, elég szeszélyes tud lenni az MM, de a tier7 az általános besorolása (ilyenkor szinte mindig van 3-4 KV-1S tank amit ki lehet gyújtani ). Főleg akkor dobja oda tier7-be, ha szakaszban megy (pl. 2 SU-122-44 és 1 Black Prince ).
  • polluxware
    aki 8.4es tesztszerveren mozog.. megnézné linkelné képekben, hogy a német tier3as felderítő, valmint a tier4 Luch-us mlyen statokkal rendelkezik?

ha lehetséges, és érkezése van rá;)