418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #206052 ez még továbbra is csak egy tesztszerver, nem lesz ez a véglegesben benne -
Rotterdam1 #206051 ja sztemm elég kritikus találat ha vkit kilősz nem?! akkor már ki sem lősz ezután hivatalosan senkit? -
Rotterdam1 #206050 3 tankot lőttem most ki az e50m-el 5-öt sebesítettem és 1! megsebesített tank volt az elszámolásban!!!!kb 20-30ezer credittel kaptam így kevesebbet ha nem többel!ez így kurvára nem jó!
-
"gondol egyet a gép és nem számolja a találatokat nem is ad rá creditet de hősiesen vonja le"
Nem tudom miért lepődtök meg emiatt. Ez az új kreditnerf, és a modulsérülés lejön a hk sérüléséből című történetet (h lehetne ezt nevezni röviden?) még be sem vezették.
-
Rotterdam1 #206048 végre beengedett...vannak érdekes dolgok...t57 csapattárs kilőtt mert én mindenkit eltaláltam ő meg egy segg volt...csak ő lőtt meg...és 11 ezer kárpótlást kaptam...nembaj hogy 26 a javítás...gondol egyet a gép és nem számolja a találatokat nem is ad rá creditet de hősiesen vonja le...az angol td 2000-et üt...lol meglátjuk 2 hónap múlva mikor minden hülye ráállt hogy kell neki...nem fog érni egy ft-ot sem...eddig ez így egy hulladék.az e50m még mindig se nem heavy se nem med...egyenesen megy gyorsan de ennyi.a t62a-al vmiért most f@sz voltam vagy csináltak vele valamit. a nagy patton viszont isten. és még mindig az ob 261 az arty király.röviden tömören nem hivatalosan véleményem szerint.tegnap is volt vagy 2 óra mire beengedett meg ma is de össz. olyan 5-6 óra játék után ezt szűrtem le. -
Szpecnyaz #206047 Dettó. -
Ytar #206046 oszd újra ..
parancsnok: majrélámpa - javítás - elit al.
lövész: javítás - pillanatkép - elit al.
vezető: javítás - kuplungégető - elit al.
rádiós: javítás - helyzetfelismerés - elit al.
töltő: javítás - biztonságos elhelyezés - elit al.
az elit alakulat jöhet eggyel előbbre is, akár úgy is, hogy mint 2. skill, majd újraosztod. a javítás + majrélámpa a parancsnoknak KELL hogy legyen az első, gyakorlatilag minden tankon. -
Malarki #206045 Orosz heavy legénység második tulajdonságnak mit ajánlotok?
eddig ezek vannak: Parancsnok - Mentor Lövész - Halálos szem Vezető és Rádiós - Javítás Töltő - Tűzoltás. -
Na akkor most ezt nem értem. Mégis csak sikerült kitalálni nekik, h inkább a modellt dolgozzák át és ne a gun depressiont nerfeljék?
OFF: Nektek is szarakodik az SG? Spoilert nem hozza be és itt a fórum oldalon nem jelzi ki az új hozzászólások számát, mint régen (fent narancssárga betűvel). Csak kint a kedvencek menüben frissül, ha érkezik új hsz. -
Bmsrt n2 #206043 Élesről még szó sincs...de Test2-re visszaállítják(tehát valszeg marad a mostani éles állapota...) -
Ez most azt jelentené, h végül is az élesben marad a mostani gun depression? Jó lenne. 30k xp még az 50M:) -
Értelme és összefüggése 0. -
Bmsrt n2 #206040 Olyan 21ezren vannak fenn...(köztük én is:) -
Rotterdam1 #206039 rohadjon meg még csak sorba sem állít...itt a teszt szerver tessék....csak éppen 3-4-5?x lenne a terheltsége? -
Rotterdam1 #206038 szerintem elindítom a teszt szerót mert 2-3 óra múlva szeretnék játszani...addig hátha beenged a k@[email protected] mekkora egy...áááá -
lord nihilus #206037 Támadt egy remek ötletem. Van ugye a Kamikaze medál. Lehetne ennek egy szakaszos változata, hogy a platoonból mindenki kamikaze halált hal. Ez lehetne a Jihad medál. -
Bmsrt n2 #206036 E-50M:
Storm answers regarding the E50/E50M nerf:
Q: "Why did you nerf the E50/E50M depression?"
A: "So the gun doesn't clip with the hull"
Q: "And how are we supposed to play it now?"
A: "The old depression will return in the following test round" -
Bee #206035 1hete vettem, prem nélkül 30k a bevetel. Mondjuk én nem TD-kent használom, mert öröm látni, hogy az első 300-as ütés után menekülnek előlem. Ilyenkor nem bírom megállni, es megkergetem az enemyt. Mivel gyors, es nagyon jó a RoF-ja, ezért általában sikerül is kivégezni a kiszemelt áldozatot. Persze gyakran futok bele emiatt reménytelen helyzetekbe. De mindenképpen nagy élmény. -
stoppos #206034 Nem azt mondom, hogy gyenge, de nem volt erősebb egy fokkal sem a többi tier 10 mednél. Szóval nem értem, hogy mire ez a nagy nerf. -
Hogy lehet bármely TX-re azt mondani, hogy nem atom tank. :( -
stoppos #206032 Most komolyan, ezt vajon mi a pékér kellett? Eddig sem volt egy atom tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bmsrt n2 #206031 Na ez szoros volt:
A végén 1% Hp-val egy 400körüli Kv-t kellet kilőnöm,de a random velem volt...nem pattant szemből 1x sem,pedig már nem volt goldamó sem.
-
Desmodromic #206030 Köszi, az marha jó, remélem nem volt mellette 4000 spot damage! :P -
A duplázo nem lett jó, de másodjára csak sikerült egy acélfal meg egy megszálló.
[IMG]http://[/IMG]
-
Jól kezdödik ez a nap.
[IMG]http://[/IMG]
-
Nem tudom meddig húzzák , de én még a franciáknak se örültem mikor bejöttek :D -
Csörcsil, természetesen. Mondjuk sztem csak duplázom, és úgy kényelmesen meglesz 8.4-ig a T6 kifejlesztéséhez az XP. :)
De én szeretem az ilyen beforgatós lánctalpazós tankokat. Az meg, hogy körönként 30k profitokat hoz majd az eddigi 20k helyett, kifejezetten jól hangzik. :) -
Bmsrt n2 #206025 - the current developer plan is to introduce one branch per 1,5 months
Mi van átálltunk tömegtermelésre?
-
Szpecnyaz #206024 Szerintem gyorsabban lent lesz az a 3gb mint 1gb torrenttel :D. -
Kösz az infót. Sajnos másfél gigáról kezdi a letöltést (torrenttel 3 már meg volt), de így legalább tényleg gyors. -
Szpecnyaz #206022 Én ma vettem. Egyenlőre még tanulom a vele való játékot. De 2000 sebzésre ad nettó 50K kreditet kb. 3000 sebzésre jött be nettó 70k. -
Kb mire gondoltam vizuálisan:)
Az első lánckerék és a tank orr helyzete
-
Desmodromic #206020 Oda se neki skacok, legalább lesz legénység a II. ágba. :) 8.5-el jön?
Összevissza jelzi a tesztszeró a sebzést, így hogy fogom megtudni mennyit keres a SU-122-44? Löwe mellé kicsit feleslegesnek érzem, de annyira jó kis tank!
-
Szpecnyaz #206019 Valahogy mindenkinek az tűnik a kézenfekvő megoldásnak hogy átalakítják a modellt, nem is értem hogy melyik észlénynek juthatott eszébe ez a gun depression nerf. Gondolom lusták voltak dolgozni a modellen, egyszerűbb volt átírni egy számot a tank adatai között. -
Gunslinger #206018 Lehet hajlandóak lesznek belenyúlni a modellbe, ahogy azt anno az 50B-vel is tették, mert annak meg a torony hátsó része nyúlt bele erősen a teknőbe, de azt legalább egy peccsnyi idő alatt korrigálták miután kijött, E-50-nél meg másfél év után vették észre? Ennél azért vannak kacifántosabb bugok is, amik sokkal jobban "zavarók". -
endrodiz #206017 Há nem sűrűn nem veszem észre, kikkel vagyok egy csapatban. Most nem vettem észre... :) Bocs fiúk és Benji: Szívesen! :D
-
TiborTamas #206016 Sniper +550 xp, de ettől függetlenül szép eredmény :) -
Szpecnyaz #206015 Szerintem a vége úgyis megint ez lesz, ha feltűnik nekik hogy bottal se fogják piszkálni az E50 szériát az emberek. -
R3nton #206014 [IMG] [/IMG]
-
Szerintem nem csak az van elszúrva, most hogy láttam a teszt szerón.
-A német tankok többségének a torony felső páncélzata kismértékben hátrafelé emelkedik (az ágyú a tankon belül folytatódik és ezáltal jobb a negatív kitérés )
-Az ágyú a torony frontpáncélzatának a felső felében van ( szintén a negatív kitérés végett az ágyúcső ne érjen a tank frontjához)
-A tank felső front páncélzata lejjebb nyúlik (a tank alsó front páncélja kisebb, jobb szemből a védettsége)