418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valaki csinálhatna Lego-s verziót is:) házak, fák, tankok Lego-ból -
rahotep #206211 Lehet,hogy nem vagyok egy nagy játékos azért nem látom hasznosnak ezeket a skineket? Az üveges nagyon hasonlít a Weak spot skin-hez...az nem szabálytalan csak egy melegfelvonuláshoz hasonlít,de ez az üveges nagyon barby... -
látod a bokrot, de csak a levelekből egy egészen kis részt. -
Bmsrt n2 #206209 Azért itt is mond pár "furcsaságot"
Az xp felét kapjuk csak,és a skillek felderítőn...sehol egy cammó?
Na meg a torróziós rugó...semmi köze ahhoz amit mond. -
Szpecnyaz #206208 Csak osztani tudom a többiek véleményét, majd pár ezer csata után térj vissza erre. Engem speciel nem is a játéktudásod zavart, elvégre senkitől se várható el hogy pro legyen pár csata után. Inkább az audio komment része, ha ez elvileg bemutató videó akkor hol van a bemutatás? Már bocs de a francot se érdekli hogy hogyan tudsz káromkodni ha beléd lőnek. -
SG-n az oltást megkapja az ember, de itt van egy magyar úriember Nomax példának tanulmányozd hogyan csinálja.
-
Mi az esélye annak, hogy a RedRush intézett egy chatbant az fc-nknek a csata előtt (ESL)
Inzultálás miatt de nem rémlik a srácnak hogy lett volna ilyen. -
csoszi87 #206205 Hamár bemutatóvideó.
Ma találtam. Kedvelem a srácokat, de ez nekem valahogy nem jött át.
Otherworld élménymagazin -
Szpecnyaz #206204 Láttam hogy vannak egy páran akik fontolgatják a SU-122-44 megvételét, az ő számukra itt van hozzá egy kis kedvcsináló :).
-
A lézert benéztem azt hittem a hírhedt ágyúcsöves az.
A napalmosról nekem is az jutott eszembe a fák még oké, de ha a bokort sem látom az már gáz.
A üveg 3d-re máshol írták csak saját felelősségre. -
MrGringo #206202 Szia! Mi a célod ezzel a videóval?
-
csoszi87 #206201 WHÁÁÁÁÁ HATALMAS!
Mondtam én múltkor: a játékososok nagy része úgy játszik: TAAAANK, MEEEEGY, LŐŐŐŐ.
JAJDÁSZÉP FÁK, ODAMEGYEK.
Srác is: "asszem arra megyek a szép világítótorony felé, vagymiafaszaz".
Játssz még le úgy 9000 csatát, tanulj meg játszani, beszélni és utána kérdezd meg valakitől, hogy van-e rá igény hogy ilyen videókat csinálj. -
TomDantes #206200 Szerintem, igen is fejleszd ki azt az önjáró löveget. Az ilyen tudáshoz az való. Meg vegyél egy Löwe-t is szerintem jó pénzért.
-
darkwraith #206199 most ezek a T14-ben vannak. Akkor át kell képeznem őket T29 legényekké, és onnan pakolni T14-be illetve vissza, ezek szerint. Köszi a segítséget.
-
csoszi87 #206198 Az a baj, hogy ha ez így megy, akkor a wg megtalálja a módját, hogy ne lehessen modolni a játékot.
Az üveg skin szerintem marhaság és zavaró lehet.
A lézernek se érzem nagy hasznát, mivel a célkereszt is ugyanoda mutat. Vagy tévedek?
A 3. meg addig működik, amíg nem szeretnél te is 1 bokorba beállni.
Max sniper nézetben tudnám elképzelni, hogy eltüntesse a bokrokat.
A 4-nek ismét nem látom az értelmét. -
TomDantes #206197 SIEMKA!!!!!!!!!!!!! -
Aj jajj azt hiszem tömeges banolások várhatóak.
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=tmpg&depth=1&hl=en&langpair=ru|en&rurl=translate.google.com&u=http://drongo-lab.ru/&usg=ALkJrhi6LNLe4NAYG6jCHsoPR89vVrtvZg -
Unreal1942 #206195 A hétvége az sajnos majdnem mindig szélmalomharc. Ilyenkor még több a vesztes csata mint általában, hétköznapokon. -
Konci #206194 Csak reggel?
Négyszer ültem ma le játszani,kb 10-15 meccs minden alkalommal,és összesen ha a 30 %-a talán nyertes,de holnap megnézem pontosan,mert a mai nap valami hihetetlen szar volt.
Minden létező szar csapatot kifogtam ami létezik, ha pro-k voltak szarul nyomták,ha meg pirosak azért... Kedvencem a heavyre rárontó scoutok voltak,nem szaroztak,mentek a heavyk mögött és lőttek...Az övéik meg értették a dolgukat...eredmény adott...elég is lett mára bőven. -
Hát őőő "Egy kezdő WoT-os élményei" című filmünket látják 18+ szókimondó :) -
Malarki #206192 Nem akarlak megbántani, de ezt most komolyan gondoltad? 50 csata után akarsz bemutatni egy játékot, úgy hogy a legnagyobb tankod a T-46? Még te magad sem ismered a pályákat, a tankokat, gyakorlatilag semmit se, és még másoknak akarod ezeket elmagyarázni? Haver, inkább játssz le még pár száz, vagy inkább pár ezer csatát és utána videózd magad. Nem bántani akarlak, én se vagyok valami nagy ász, de legalább tisztában is vagyok ezzel. -
Automata célzást sürgősen felejtsd el.
Nézegess youtube-on videókat, sok ember linkel replay-eket, töltsd le és nézd meg, tanulj sokat.
Youtube-ra videót ne gyárts, nem fogsz keresni vele.
Tiszta felesleges. -
Reggel volt 20 csatán, nem bírtam le duplázni...szerintem veled egy korúak játszottak és mind velem voltak. -
Ha van WoT-os barátod akkor gyakorló szobába betudtok menni megnézni a pályákat.
8.3 replayokat itt tudsz nézni
Itt fent FAQ-ban meg a többi:)
-
virkir #206188 Szerintem ne erőltesd még vagy 8-10k körig.
A kommentárt meg utána se. -
NarakuRELOADED #206187 Sziasztok. Itt lenne az World of Tanks sorozatom első része. Remélem tetszik.
Ha tetszett a videó ne felejtsd el like olni és iratkozz fel rám is. Ezzel segíted a munkásságom és ösztönzöl engem még több videó készítésére.
http://www.youtube.com/watch?v=5AnATq1Jhv8&feature=youtu.be -
haflac #206186 -
stoppos #206185 Legegyszerűbb még csatán belül lett volna. Jobb klikk a nevén és ott a lista, amiből választhatsz. Unfair gameplay pölö. -
Aki csapat társat lőtt ki szándékosan nem kicsi AFK után tessék igen is bántani. -
Szpecnyaz #206183 Aki artyt lő ki azt nem szabad bántani :). -
Na az elmebeteg csapattársam 5 percig afk-zott aztán, saját artyainkat kilövögette. 
Hogy kell riportolni valakit, hogy bannolják? -
Toweliee #206181 Egy kicsit megvédem a Löwe-t én is. Van 13 acélfalam és 2 spártaim, az egyikre emlékszem, egy T95 pattant 6 hp-ról. Megtévesztően gyengék az adatok, sokkal jobb teljesítményre képes. Lassú? Nem egy amx1375, de simán kezelhető. Hozzászoksz. A lövege az egyik legjobb a játékban, a németek között is pontosnak számít. Támogató tank, nem az első sorban kell vele bűvészkedni hanem hátul. És akkor egy hálás dög. Próbáltam a T34-et is más accján, de stílusra nem fekszik. A pénzt mindkettő hozza, a többi játékstíl kérdése.
-
Ry0K3N #206180 Hát a zsetont egyik sem fogja nagyon hozni tier 8-ban. Ez most attól függ mit szeretnél. Melyik tier 10 irányába fejlődni avagy egy tier 8 companyhoz esl-hez akármihez szeretnéd a tankot. Mert randomba mindegyik igen használható masina. (kivéve a T44, ott ha a szar a csapatod nem sokat tehetsz hozzá) -
csoszi87 #206179 Ami biztos, az 50100 nem hoz jól (Papír páncél+hülye csapat=magas javítási költség valamint a revolver tár miatt nem sajnálsz annyira 1-1 vaktában ellőt lőszert), de marha élvezetes. -
Tessellia #206178 Churchill TD + SU-100Y
-
IS3, Tiger2 hozza, SU csak prém lőszerrel jó a 152-esbe, AMX 10-20k-nál többet nem hoz, ferdi meg TD... alapból nem hoz sokat. Még a T-44 hoz jókat, ha jól sebzel, de akkor meg mi nem? -
haflac #206176 A 8-asok nem igazán a kredithozamukról híresek.Pláne az is-3.Na azzal sebzel 4000-et és alig fogsz kapni :). -
Akkor te nem ismered a Löwe-t eléggé...Szerintem az egyik legjobb VIII-as prémium tank. Nem mozgékony de kiváló ágyúja van(te azt mondta szar, ezt cáfolnám mivel majdnem olyan jó mint a Jagdtiger fejlesztett ágyúja), van páncélja a T34-el ellentétben (ha eléggé tudod kezelni akkor még a X-es TD-k is pattannak rólad), a töltési ideje nálam 9.9s (Venti, BIA, töltés gyorsítóval) mellesleg nem bántam hogy megvettem. Azért az a 81%-találati arány nem rossz vele, igaz menet közbe el engedek 1-2 "shallert" vele azért ilyen...ha nem lőnek menet közben akkor lenne 90-92% is...szóval előbb tapasztalj és csak utána majomkodj...ja a másik nem tudom mennyi EX- HPTS-eses van még itt az SG-n de aki hallotta annak idején a "hunostoros" esetet az tudja mire vagyok képes...( Löwe vs Maus | 1 - 0 )
-
Ha a T28as ágnak megyek neki és nem a T28 Proto ágnak akkor szerintetek későbbiekben bánni fogom ? Sokkal jobbak a forgótornyos TD-k? -
hellokitty92 #206173 A francia t8 prémet. Gyors, jó ágyúval. Vagy su-122 ha szeretsz td-ni. (egy ideje méregetem én is a 122-öt, vennék is ha lenne rá della)
Szerintem mozgékony tankot érdemes venni prémnek. Amivel 500 csata után is élvezettel ülsz le játszani és nem fásulsz bele.
Én már szabályosan undorodom a t34-től, inkább ilyen 50k körüli össz credittel játszom és csak t8-tól rakok drága/nem levehető modulokat a tankokra, minthogy mennyek vele akár egy kört is.:D