banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Akkor te nem ismered a Löwe-t eléggé...Szerintem az egyik legjobb VIII-as prémium tank. Nem mozgékony de kiváló ágyúja van(te azt mondta szar, ezt cáfolnám mivel majdnem olyan jó mint a Jagdtiger fejlesztett ágyúja), van páncélja a T34-el ellentétben (ha eléggé tudod kezelni akkor még a X-es TD-k is pattannak rólad), a töltési ideje nálam 9.9s (Venti, BIA, töltés gyorsítóval) mellesleg nem bántam hogy megvettem. Azért az a 81%-találati arány nem rossz vele, igaz menet közbe el engedek 1-2 "shallert" vele azért ilyen...ha nem lőnek menet közben akkor lenne 90-92% is...szóval előbb tapasztalj és csak utána majomkodj...ja a másik nem tudom mennyi EX- HPTS-eses van még itt az SG-n de aki hallotta annak idején a "hunostoros" esetet az tudja mire vagyok képes...( Löwe vs Maus | 1 - 0 )