418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #206492 hogy mit? :D az S-51 zsír :D
azt szeretem amikor a JPZ E-100ba beleverek 1700-at majd írja hogy Cheater reported!
vagy amikor a francia tankokat egylövésezem :D vagy amikor el sem kell találni az ellenséget elég mellé lőni mint egy noob és -1000 XD
ezt szeretem :D -
Az első Ranger medálom. Mondanom se kell hiába teszel meg mindent, ha a sok idióta miatt persze bukik a csata. 
-
WaseK #206490 Én általában ajánlani szoktam nekik, hogy menjenek a http://www.clickclickclick.com -ra, az az ő szintjüknek megfelelő.
Illetve ha még kilőnek akkor annyit teszek hozzá, hogy remélem kényeztetik magukat közben a szabad kezükkel.
Érdekes módon eddig nem sok válaszolt vissza
-
megvárhattad volna vele a holnapot +2k exp-ért:D -
Is-2-vel Patrol Duty 
Milyen jó lett volna duplázós körnek...
-
csoszi87 #206487 Mi az istent szeretnek az artyzásban az emberek?
Visszavettem a 7es francia artyt, hogy majd meglegyen a teljes francia 10es arzenál.
Még 170000 xp-t kellene összeszenvedni, de már emlékszem miért hagytam abba az artyzást.
Ha sikerül vele 1500 sebzést kiosztani, már örömtáncot járok.
A célzókör csak viccből van ezen a szaron. Esélytelen bármit eltalálni vele. Fullra rászűkült célkereszttel elé-, vagy mögé lő 1 300hp-s tanknak, hacsak 1 métert is mellélövök már nem sebez semmit.
És ne jöjjön itt senki azzal, hogy artyzni tudni kell, meg nehéz, mert nem nehéz, csak semmi élvezet nincs benne. Megvárod amíg rászűkül és lősz, aztán vagy beadja, vagy nem. Ennyi!
6 kört mentem vele de eddig de már szétszakítanám a monitort. -
stoppos #206486 Mindenkinek, hisz rossz a link. :) -
zatyj #206485 Én is be vagyok logolva youtube-ra és nekem a sajátom ugrik elő, :) akkor elnézést ... -
stoppos #206484 Ugyanaz a csatornánk?
-
brasco84 #206483 megy most a teszt? nekem server busy-t ír, várólistának még csak a közelébe se jutok soha, faszom -
zatyj #206482 Ez az én csatornám :) -
Alapból úgy lehet nevezni, ha a replayt 2 screenshottal postolod a fórumon, szóval... WTF? -
djuliann #206480 video ittt -
Juhasz27 #206479 Teszt szerón vagyok és engem is 5 percenként kidobál. -
madmanic #206478 csak nekem szakad meg a kapcsolat állandóan?
-
Ry0K3N #206477 Cseheknek. Silentstalkert bannolták érte.
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/banned.html -
R3nton #206476 xp-t tettek fel, meg volt aki jogosan nyert, de sztem volt sok kamu is -
Replayt nem raktak fel, meg xp-t se ha jól emlékszem.
Csak a neveket, ennyi.
Azt akkor tudd hogy jogosan van e 4. helyen Hugyos Pista a 0.63-mas kill/death ratio-val. -
Meg ilyen hülye dolgot, hogy találd ki nem tudom kinek a kedvenc tankját :D
Persze!
Simka_PL válasza:
Tiger
Grat, nyert is :D
(csak erős túlzás volt, természetesen nem így történt) -
R3nton #206473 kemény:D rohadékok :D Az is érdekes, hogy néhányan olyan körökkel nyertek ebben a kínaiban is...megnézed a pali statját és valami gyökér béna állat, legtöbb kill 6 és akkor 4000 xp kb, aha persze :D -
virkir #206472 Tán három hete volt szó róla, hogy a kitalálós eventekre súgott egy külsős WG alkalmazott ha jól emlékszem a lengyeleknek.
Volt fészbúk screenshot meg account bann annak aki kipattintotta. -
R3nton #206471 gyökér ez a szerb...néhány fasza játékmódot igazán kitalálhatnának... -
R3nton #206470 milyen botrány? -
virkir #206469 Hát ja... amióta kipattant az a botrány erőlködjön a fene ilyenekkel.
Más.
Szeretem a high tiert, hogy a rosseb egye meg az ilyen csapatokat.
-
Toweliee #206468 Én az utolsó arty kilövésével szerezhettem volna egy Pasucci+Top gun medal kombót, megkértem, hogy hagyják meg nekem (nem a pálya másik végéről kellett odaérnem), de nem. Egy szarházi, akinek az volt az egyetlen(!) lövése kilőtte. -
Mondjuk szerintem, már megvan a győztes ... -
Tegnap a sok zöldség között nagyon jó csapatra leltem.
Kannával mentem (Caernarvon) a csapat szépen haladt 5 killem volt mire az utolsó tank következett volna, írom a csapatnak, hogy szeretném kilőni az utolsót a top gun-hoz. Válaszolnak, hogy oké az enyém lehet. Később értem oda, de le voltam döbbenve. Egy kis szakadékba húzódott be a KT a csapat körbevette, de nem lőtt rá senki. Megvártak, tényleg. Aprócska öröm a sok rossz csata közepette. -
Már annak is lehetne örülni, ha kiszednék a +25%/-25% random faktort...
Annyira dühítő, hogy hiába csinálsz akármit, bizonyos meccseken nem fogsz nyerni. -
Ha 5 killed van, replayt+fotókat az eredményről felrakod a fórumra, és az 1. 3 helyezettet díjazzák.
Csak 5 kill , se több, se kevesebb.
Félek, hogy a 3 helyezés replayeit nem fogják ki adni, meg _pl van a nevükbe... -
M4-re van most vmi verseny. Tegnap linkelte be vki. -
hellokitty92 #206462 - Q: "Will there be some drastically new modes introduced?" A (SerB): "Sure, tanks will grow gardens, collect harvest and visit each other in their homes" (SS: the real answer is no)
- camo mechanics reworked? "As always, I'll tell when the time is right"
- regarding hightier Soviet and British LTs: "Soviet LTs were just on paper - there is little data on them. The British have nothing comparable to - say - AMX-13/90" and "FV300 LT can make tier 6, Scorpion tier 5 max, Sheridan is unlikely to make tier 8", Soviet LTs will be revealed "later, wait for announcements". The T7 and T8 US vehicles might be the Walker Bulldog and the T92.
- the FV4005 Stage 2 183mm introduction confirmed by SerB in British arty branch (SS: god knows why, the 183mm was not a howitzer)
- British arty branch: it will not be like the French one, it's possible it will fire HESH shells, it will have some autoloaders (which most likely will not be displayed), it will come with or after the introduction of tier 10 arties, they will have from +-35 to +-45 degrees gun arc -
izgalmas csata volt végén 5 hp nyírtam ki a fullos Protot aki szerencsére full noob volt 
eddig 104K volt a rekordom prém nélkül:) -
marchizor #206460 szép pénz prém nélkül
-

eddigi legjobb köröm prém nélkül:)
-
És ha kiveszed az "average" szót a leírásból, meg is kapod, hogy valójában hogy működik a medál...
Az utóbbi 7 napban az adott tankkal szerzett XP-k 99%-ánál kell több XP-t kapnod a tank ászhoz. -
Pontosan ezért húztam már ki a Tigris2-ben egy töltőt, akinek BIA-t adtam. Aztán félreraktam a barakkba, és újat kezdtem... E-75-nél szerintem már a nagymotor előtt meglesz a BIA, E100-ba szintén kezdetekkor...
Ugyanezt még pl. Amcsi TD, IS-7, új orosz TD ágon is el lehet játszani... -
R3nton #206456 A csaták kb 5%-t mentem gold ammoval...Régen tényleg szar volt, mert a sima ammo pattogott, mint a rossebb. Arra nincs pénzkeretem, hogy több száz csatát menjek vele kredites goldammoval. HP-t is emeltek, páncél is jobb lett a spaced armorral. Szóval nem igazán reprezentatív vele a statom.
Ez a te véleményed.
Én meg azt mondom, hogy ha tier10 heavy akkor e-100-l fun a játék. IS-4 egy rakás szar lett, minden átlövi. IS-7 cw tank, csak tömeges támadásra alkalmas. t100e5 még jó. Többi nincs meg heavyből.
Nekem E-100 a fun azt élvezem randomba a heavyk közül. -
marchizor #206455
izgi csata batchattel
totál bukó kört hoztunk 3-an
-
pZoli81 #206454 nem túl erős az angolom. több tp-t kellene kapnom egy csatában, mint a játékosok 99%-a az utóbbi 7 napban ugyanezzel a tankkal? -
virkir #206453 Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.