418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Ezeken kívül én nem. Viszont a siemka, siemanko, powodzenia, s.a., a.s., shalom szavakat kombinálva használom.
  • ximix #206611
    A (WIN7)C:\Users\pc-neved\AppData\Roaming\wargaming.net mappát másold valahova ha jól tudom ö újra rakja magától hátha segít.

(WinXP)C:\Documents and Settings\pc-neved\Application Data\wargaming.net
  • Khaosz55
    Felraktam a Win 7 SP1-et azóta nem indul el a WOT.
  • PsyhoApu
    Sajnos nincs bekapcsolva a rögzítést. Sorry
  • stoppos
    Gratula.

Ripli van-é? :)
  • pointer4
    Látom a hangulattal nincs gond :P
  • stoppos
    Egyébként kaptatok már a cseten érdemi információt?

A meccs elején szoktam olvasgatni, de vagy nyavalygás van, vagy milyen az x tank kérdés, vagy üdv-siemka-Wir rekrutieren das klaaaaaaan 18+
  • PsyhoApu
    Ritkán szoktam dicsekedni, de ez szerintem egyéni csúcs. Prém nélkül, nem duplázós kör T43-al
    Jármű: T-43
    Szerzett tapasztalat: 1 629
    Szerzett kredit: 42 815
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

• Nomax
    egyedül a Luchost éri meg
  • Khaosz55
    Nem indul el a WOT.

Elindítom aztán pillanatra bejön a indító kép a tankokkal.

Aztán hibaüzenet: "a WOT működése leállt a win keresi a megoldást"

van vami ötletetek?
    Újra telepítettem a gamet de semmi változás.
  • Madi92
    Nem, gyere ts-re!
  • Maala
    Valószínűleg igen, mert nőni fognak az árak.
  • Madi92
    Már számolgattam én is, de sajna nem éri meg... :(
  • csoszi87
    Ha már így klánok.
    Régebben valaki csinált 1 klán ikon paccokot, ami jelezte, ha magyar klán játékosa van a csatában.
    Erre emlékszik még valaki, vagy le lehet tölteni valahonnan?
    Anno megolt, de újraraktam az egész cuccot, így elveszett.
  • Tono34
    Német light tankoknak hogyan fog változni az ára? Érdemes lesz őket patch előtt megvenni és utána eladni?
  • haflac
    Én soha nem írok be csúnyát.Csak azt tudnám,hogy a mostani 3 napos chatbant mire kaptam?:)
  • csoszi87
    Én is szoktam cifrákat írni, aláírom.
    Viszont klánszabályzatunkban benne van, hogy ne anyázzunk játékban.
    Nemrég a szövetségeseink platoonja lett leszarozva.
    Mivel mi kis klán vagyunk vigyáznunk kellene a megítélésünkre, mert nem könnyű toborozni. És kevés a tankunk ahhoz, hogy maradandót tudjunk alkotni a térképen.
    Ha viszont tényleg így indítottad a gamet, akkor megérdemeled a beszólást.
  • Maala
    Affene, a linket meg elfelejtettem berakni:

Ahhoz képest, hogy milyen lassú, elég sok a Cap/Def... Ez abból adódik, hogy sokszor megdöglött a csapat, és úgy kellett lehozni. (Tényleg, jó pár 1vX-et sikerült capelés közben lehozni, ez a TD erre lett kitalálva. :D)
  • Koridor
    Ez jellemzö a ma estére, a mezöny fele T6-os és nálam többet csak egy TD sebzett.
    [IMG]http://[/IMG]
  • Maala
    Én, még mielőtt meglett volna, nagyon tartottam tőle, hogy szar lesz, aztán ez közben sem változott meg... Pedig magával a tankkal jól ment, 1300 átlagdmg és 1,45-ös csatánkénti kill azért olyan átlagos.

Mondjuk szigorúan csak kétszerezőket mentem vele, de ahhoz képest nem rossz, hogy csak 170-es az átütése... Ki lehet bírni.

Azóta már a T28prottal kihúztam a T28-at, és már csak 5k XP kell a T30-hoz is vele, maholnap el is lesz adva. :)

Igazából csak rá kell érezni a tankokra, ez a T25/2 esetében elég gyorsan ment nálam.
  • Destydeme
    2-3 hónapja olvastam,h 5 millió a regisztrált felhasználó az eu-n.
    1millió előfizető lehet nincs nálunk,de az aktív játékosok szerint még tartom a 20%ot.
    170k-ból 34k lehetséges.
    Vagy csak rosszindulatú vagyok,Lammaertől eltanultam.
  • JeffDunham
    Jól sikerült kör, duplázás nélkül.

Már sajnálom hogy el kell adnom. Városban igen jó a nagy ágyú, de 200m felett semmit nem találsz el vele, ha sniperezni kell.
  • Destydeme
    Hi.Ki az első 4?Gondoltam,h az élmezőnyben vagyunk,hiszen ingyenes
  • haflac
    Ilyen statot hol lehet megnézni?
  • ozzz
    Csak a szájuk nagy és rögtön beszólogatnak egymásnak, mivel más nyelven nem tudnak általában. :)
    Én max már csak vissza köszönök randomban ha magyart látok írni, mert sokan szájkaratésok. Vagy fiatalok nagyon, vagy így próbálnak kompenzálni hogy kicsi a....
  • Szpecnyaz
    Elvileg mi vagyunk az 5. legnagyobb nemzet a WoT-on belül.
  • haflac
    Nem adjuk mi még a 10%-át sem,nem ,hogy 20-at.:)170000 játékosból 34000 magyar???Nincs ennyi internet előfizetés.:)
  • ozzz
    Azon gondolkodtam, hogy a tier4-es szint feletti artyk ellen is hatékonyabb a HE lőszer? Vagy inkább páncéltörővel érdemes csak beléjük lőni?
  • haflac

imádom ezt a td-t
  • marchizor
    hozzáteszem, én ezeket a csatákat általában így indítom: "10 gays again, great"
  • Destydeme
    +1:Legtöbbször természetesen a helyesírásban is alapvető gondok vannak az ilyen kis férgek írásaiban.
  • Destydeme
    Hi. Rühellem az ilyeneket.Az,h az ellen arty ír,simán belefér:)én is sokszor írok nekik(I am coming etc)de,h a saját csapattársad(még ha random is)ilyen.....
    Tegnap 1 srác végig anyázott saját és ellent csak,mert őt kiszedték az 1. percben.Ilyenkor szégyellem,h magyar vok.
    Az ilyenek miatt nem magyar névvel futok nem csak a wotban,máshol sem.

Az helytálló,h sztem a teljes európai wot-os nép 20%át mi adjuk?!
    Durva sacc nálam de lehet,h többen is vagyunk,mint 20%.
    Időnként 1-2 magyar beírás a csatában(üdv stb),mire kiderül,h kb 20-25 magyar a 30ból.
  • csoszi87
    Ezt a képet köszi, hogy felraktad.
    Ennek még lesz 1 kis utóhangja klánon belül.
  • Szakesz
    Mindig is sejtettem, hogy te csak egy balfasz gyáva nyúl vagy, de ezek után nincs bennem többet kétség, hogy tényleg így van. A magyarok megint megmondták a tutit. :)
  • marchizor

10 köcsög egy csatában, köztük ő is, és még csodálkozik, hogy artysafeben kempelek :D agyam eldobom az ilyenektől, gondolom rendes tankokhoz köze nincs, de azért próbálja osztani az észt, meg balfaszozik :D

• haflac
    10000 Gold és egy Löwe ha ezt nézed meg
    http://www.youtube.com/watch?v=C3S2A0Y5Hah
  • Szpecnyaz
    Most hogy mondod, lehet benne valami :D. Szerintem főleg az arty állományára lenne szükségünk
  • csoszi87
    Azért te is bepróbáltad, ha ismered a közvetlen linket.
  • marchizor
    ja meg mióta pointer otthagyott bennünket, kicsit tankhiány is van, azt a 80 tankot még mindig nem sikerült pótolni
  • pointer4
    Na hogyhogy, meló+suli ?