418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #206612 Ezeken kívül én nem. Viszont a siemka, siemanko, powodzenia, s.a., a.s., shalom szavakat kombinálva használom. -
A (WIN7)C:\Users\pc-neved\AppData\Roaming\wargaming.net mappát másold valahova ha jól tudom ö újra rakja magától hátha segít.
(WinXP)C:\Documents and Settings\pc-neved\Application Data\wargaming.net -
Khaosz55 #206610 Felraktam a Win 7 SP1-et azóta nem indul el a WOT. -
Sajnos nincs bekapcsolva a rögzítést. Sorry -
stoppos #206608 Gratula. 
Ripli van-é? :) -
Látom a hangulattal nincs gond :P -
stoppos #206606 Egyébként kaptatok már a cseten érdemi információt?
A meccs elején szoktam olvasgatni, de vagy nyavalygás van, vagy milyen az x tank kérdés, vagy üdv-siemka-Wir rekrutieren das klaaaaaaan 18+ -
Ritkán szoktam dicsekedni, de ez szerintem egyéni csúcs. Prém nélkül, nem duplázós kör T43-al
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 629
Szerzett kredit: 42 815
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
-
Nomax #206604 egyedül a Luchost éri meg -
Khaosz55 #206603 Nem indul el a WOT.
Elindítom aztán pillanatra bejön a indító kép a tankokkal.
Aztán hibaüzenet: "a WOT működése leállt a win keresi a megoldást"
van vami ötletetek?
Újra telepítettem a gamet de semmi változás. -
Madi92 #206602 Nem, gyere ts-re! -
Valószínűleg igen, mert nőni fognak az árak. -
Madi92 #206600 Már számolgattam én is, de sajna nem éri meg... :( -
csoszi87 #206599 Ha már így klánok.
Régebben valaki csinált 1 klán ikon paccokot, ami jelezte, ha magyar klán játékosa van a csatában.
Erre emlékszik még valaki, vagy le lehet tölteni valahonnan?
Anno megolt, de újraraktam az egész cuccot, így elveszett. -
Német light tankoknak hogyan fog változni az ára? Érdemes lesz őket patch előtt megvenni és utána eladni? -
haflac #206597 Én soha nem írok be csúnyát.Csak azt tudnám,hogy a mostani 3 napos chatbant mire kaptam?:) -
csoszi87 #206596 Én is szoktam cifrákat írni, aláírom.
Viszont klánszabályzatunkban benne van, hogy ne anyázzunk játékban.
Nemrég a szövetségeseink platoonja lett leszarozva.
Mivel mi kis klán vagyunk vigyáznunk kellene a megítélésünkre, mert nem könnyű toborozni. És kevés a tankunk ahhoz, hogy maradandót tudjunk alkotni a térképen.
Ha viszont tényleg így indítottad a gamet, akkor megérdemeled a beszólást.
-
Affene, a linket meg elfelejtettem berakni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahhoz képest, hogy milyen lassú, elég sok a Cap/Def... Ez abból adódik, hogy sokszor megdöglött a csapat, és úgy kellett lehozni. (Tényleg, jó pár 1vX-et sikerült capelés közben lehozni, ez a TD erre lett kitalálva. :D) -
Ez jellemzö a ma estére, a mezöny fele T6-os és nálam többet csak egy TD sebzett.
[IMG]http://[/IMG]
-
Én, még mielőtt meglett volna, nagyon tartottam tőle, hogy szar lesz, aztán ez közben sem változott meg... Pedig magával a tankkal jól ment, 1300 átlagdmg és 1,45-ös csatánkénti kill azért olyan átlagos.
Mondjuk szigorúan csak kétszerezőket mentem vele, de ahhoz képest nem rossz, hogy csak 170-es az átütése... Ki lehet bírni.
Azóta már a T28prottal kihúztam a T28-at, és már csak 5k XP kell a T30-hoz is vele, maholnap el is lesz adva. :)
Igazából csak rá kell érezni a tankokra, ez a T25/2 esetében elég gyorsan ment nálam. -
Destydeme #206592 2-3 hónapja olvastam,h 5 millió a regisztrált felhasználó az eu-n.
1millió előfizető lehet nincs nálunk,de az aktív játékosok szerint még tartom a 20%ot.
170k-ból 34k lehetséges.
Vagy csak rosszindulatú vagyok,Lammaertől eltanultam. -
Jól sikerült kör, duplázás nélkül.
Már sajnálom hogy el kell adnom. Városban igen jó a nagy ágyú, de 200m felett semmit nem találsz el vele, ha sniperezni kell.
-
Destydeme #206590 Hi.Ki az első 4?Gondoltam,h az élmezőnyben vagyunk,hiszen ingyenes
-
haflac #206589 Ilyen statot hol lehet megnézni? -
Csak a szájuk nagy és rögtön beszólogatnak egymásnak, mivel más nyelven nem tudnak általában. :)
Én max már csak vissza köszönök randomban ha magyart látok írni, mert sokan szájkaratésok. Vagy fiatalok nagyon, vagy így próbálnak kompenzálni hogy kicsi a.... -
Szpecnyaz #206587 Elvileg mi vagyunk az 5. legnagyobb nemzet a WoT-on belül. -
haflac #206586 Nem adjuk mi még a 10%-át sem,nem ,hogy 20-at.:)170000 játékosból 34000 magyar???Nincs ennyi internet előfizetés.:) -
Azon gondolkodtam, hogy a tier4-es szint feletti artyk ellen is hatékonyabb a HE lőszer? Vagy inkább páncéltörővel érdemes csak beléjük lőni? -
haflac #206584
imádom ezt a td-t -
marchizor #206583 hozzáteszem, én ezeket a csatákat általában így indítom: "10 gays again, great" -
Destydeme #206582 +1:Legtöbbször természetesen a helyesírásban is alapvető gondok vannak az ilyen kis férgek írásaiban. -
Destydeme #206581 Hi. Rühellem az ilyeneket.Az,h az ellen arty ír,simán belefér:)én is sokszor írok nekik(I am coming etc)de,h a saját csapattársad(még ha random is)ilyen.....
Tegnap 1 srác végig anyázott saját és ellent csak,mert őt kiszedték az 1. percben.Ilyenkor szégyellem,h magyar vok.
Az ilyenek miatt nem magyar névvel futok nem csak a wotban,máshol sem.
Az helytálló,h sztem a teljes európai wot-os nép 20%át mi adjuk?!
Durva sacc nálam de lehet,h többen is vagyunk,mint 20%.
Időnként 1-2 magyar beírás a csatában(üdv stb),mire kiderül,h kb 20-25 magyar a 30ból. -
csoszi87 #206580 Ezt a képet köszi, hogy felraktad.
Ennek még lesz 1 kis utóhangja klánon belül. -
Szakesz #206579 Mindig is sejtettem, hogy te csak egy balfasz gyáva nyúl vagy, de ezek után nincs bennem többet kétség, hogy tényleg így van. A magyarok megint megmondták a tutit. :) -
marchizor #206578
10 köcsög egy csatában, köztük ő is, és még csodálkozik, hogy artysafeben kempelek :D agyam eldobom az ilyenektől, gondolom rendes tankokhoz köze nincs, de azért próbálja osztani az észt, meg balfaszozik :D
-
haflac #206577 10000 Gold és egy Löwe ha ezt nézed meg
http://www.youtube.com/watch?v=C3S2A0Y5Hah -
Szpecnyaz #206576 Most hogy mondod, lehet benne valami :D. Szerintem főleg az arty állományára lenne szükségünk
-
csoszi87 #206575 Azért te is bepróbáltad, ha ismered a közvetlen linket.
-
marchizor #206574 ja meg mióta pointer otthagyott bennünket, kicsit tankhiány is van, azt a 80 tankot még mindig nem sikerült pótolni
-
Na hogyhogy, meló+suli ?