418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #206731 na megnéztük :)
virkir kolléga volt olyan kedves és feljött teszt szeróra szétlőni a pofámat! :D
AT-8on és Churchill GC-n sem sebződik egyik sem! SŐT! átmegy rajtuk a golyó szemből....
oldalról viszont mindegyiket lehet sebezni :) -
stoppos #206730 A vicc jutott, az eszembe, amikor az asszony leküldi az infós férjet a boltba, hogy hozzon egy liter tejet és ha van tojás, akkor hozzon hatot. A férj pedig megérkezik hat liter tejjel és közli, hogy volt tojás.
A srác is így volt. Ő pontosan azt csinálta, amit mondtak neki.
-
Ry0K3N #206729 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/213530-the-story-of-the-brave-is7-with-memes-and-pictures/
Úristen.
ÉS ilyenekkel kell csatába menni. -
csoszi87 #206728 Utolsó nagyon szívatós.
Mondjuk volt 1-2 ami fejtörést okozott: Tallin, Tjihuana, Palma.
De utolsó mindent visz.
Kirak a puszta közepére, oszt találd ki hol vagy.
Mire találtam 1 cégnevet amit beírtam google-be...
Kösz!
Jól esett kis kikapcsolódásnak. -
Szidtam is magam hogy miert csak most vettem meg :) -
hellokitty92 #206726 At8-on úgy emlékszem az a doboz tuti spaced armor, ha jól tudom nem sebezhető. Másikat nem tudom. -
foxbat88fx #206725 annyira nem fontos... meg nehéz feljutni is... de ha gondolod gyere :D fent vagyok -
virkir #206724 Ha gondolod felmehetek tesztre. -
foxbat88fx #206723 na hogy ne csak OFF legyen :D
valaki nem tudja hogy az alábbi cuccokat lehet sebezni a TD-ken vagy olyan mint VK oldala vagy T29 fülemüléje?
general cahtbe hiába írtam be a szovjeteknek hogy valaki jöjjön be gyakba tesztelni.... b**tak válaszolni :D -
foxbat88fx #206722 paff de amatőr valaki 
-
virkir #206721 Én már túl vagyok reggeli kávé mellett négy körön, mind win átlagos eredménnyel.
Most meg kőrözök a kurzorral az ikon fölött de nem merek rákattintani, félő, hogy megkapom a szopóágat a reggel meg a tegnap délutáni 84% után. -
virkir #206720 De biza, hogy mostanában megint többet kapsz ha magasabb tiert sebzel. -
Szpecnyaz #206720 Jó hogy nem csak én szoktam ilyeneket beírni az újoncoknak :D. -
Pedig most türelmes hangulatban vagyok (ma még nem votoztam:) ) Eldiskuráltam volna vele :) -
virkir #206718 Uh...
Először is megtanulni helyesen írni vagy legalább a böngészőben bekapcsolni az auto ellenőrzést.
Másodszor látod a bannerben az a szép zöld félkövér FAQ-GYIK linket?
Na arra egér bal gombbal katt.
Aztán ha még mindig van kérésed, tedd fel lehetőleg egy hsz-ben értelmesen megfogalmazva. -
Érdekes. Nem lehet hogy olyankor csak simán kigyújtanak és leég a tankod? -
Szpecnyaz #206716 Nem jár több kredit a nagyobb tier sebzéséért.
Amúgy tényleg fura bug. Csináltam 6k sebzést T57-el meg a 121-el is, aztán ilyen 1000 sebzést írt csak jóvá a végén :D. -
unirak #206715 Nekem olyant szok csinálni hogy 600 életeröm van megsebeznek 70-el és meghalok -
foxbat88fx #206714 sebzéssel... lehetőleg magasabb tiert sebezz mint te...
ja és ne tier10el farmolj :D
hanem mondjuk Stug3 vagy Churchill I -
unirak #206713 Pénzt hogy lehet a leggyorsabban szerezni a játékban fizetés nélkül?
Miket kell löni vagy felderités elfoglalás,ilyenekre gondolok. -
Ry0K3N #206712 Nagyon jó. Mindenképpen vedd meg. -
foxbat88fx #206711 te jó isten milyen bugok vannak teszt szerón :D
AT-8at próbálgatom... jön egy KV-2 kicsinálom... megsebzek még 1 T71et 1 Su-122-44et és egy JT-88at
vége a csatának és az eredmények között csak a JT88 van ott LOOOL
a killem meg sehol meg a többi sebzés XD -
Jó. -
unirak #206709 Cromwell az milyen most akarom megvenni? -
unirak #206708 KW-1
Jo?
Az van. -
Szpecnyaz #206707 Szerintem egyikkel se. A jó pénzkereső tank az amivel kis lőszer ár mellett tudsz sok sebzést bevinni. Ezek meg inkább a T5-6 heavyk TD-k. -
unirak #206706 Nekem nincsen sehol a t34 csak t-34 nemtom most milyen fajta kinai
-
Szpecnyaz #206705 Ja, most nézem hogy milyen tankokról van szó, azt hittem a garázsodban lévők tűntek el. Igazából Patchau kolléga mondja jól, ezek olyan tankok amiket nem lehet megvenni (kivéve a T34et, annak ott kéne lennie), mert ezek spéci prém tankok. -
unirak #206704 Szerintetek melyik a legjobb könnyü tank amivel pénzt lehet keresni?
-
unirak #206703 Értem Kösszi
-
Ezek mind olyan prémium tankok amiket csak aranyért tudsz megvenni, vagy még azért sem. -
stoppos #206701 Lehet egy kicsit pontosítani, hogy milyen "minden tank" nem jelenik meg és hol? Szpec arra gondolt, hogy a garázsban lévő tankokat tudod szűrni a bal oldalon, így nem fog mindegyik megjelenni, csak az a nemzet fajta, amire szűrtél. -
unirak #206700 Regisztrálva vagyok -
unirak #206699 Igen.
Miregondolsz bocsi.
-
Szpecnyaz #206698 A főmenü bal alsó sarkában lesz a megoldás ;). -
Az egyik autó oldalára volt ráírva :) -
unirak #206696 Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mért nem jelenik meg az összes tank a játékban.
Vagy csak ha premium felhasználo vagyok akkor?
T34
M6A2E1
Type 59
Churchill 2
Meg a forumban is van sok ami nincs.
Pedig e leg frisseb frisités a 8.3 van fent. -
Szpecnyaz #206695 Mondjuk számomra Boston volt az amit nem tudtam felismerni, szvsz annak nincsenek olyan jellegzetességei mint a másik 4nek. -
Szpecnyaz #206694 Teszten alaposabban kipróbálgattam a T62-t, hát azt kell mondjam hogy szerelembe estem
. Nem is értem hogy miért szórakoztam én német, angol, amcsi medekkel Ő mellette.
-
hollywood, san francisco, boston, las vegas, párizs ez az első 5 :)