418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rgizda #206851 auu végéig, ja most jó -
csoszi87 #206850 másfél hónap múlva felrakják az E-mail címed és az accod 1 oldalra, ahonnan ingyenesen lehet használni bármire.
Nyugi, nem törlődik soha. -
Rgizda #206849 Életed végig sajnos -
Rotterdam1 #206848 hali meghalt a gépem,,,kb 2-3 hónap mire lesz másik. meddig él a profilom ha nem látogatom egy ideig? előre is kösz -
Nyugi a teszt szerverről van szó .
Csak, de mivel két hete nerfelték és síkterepen kb 100méterre tudott csak maga elé lőni. -
Dani271 #206846 "- Restored gun depression for E-50 and E-50M" Csak nem?
A kibővített német light ág most érkezik? Van róla infó, hogy melyik tankból mit lehet majd fejleszteni? -
SzocsA #206845 meghalt a szeró? -
Tessellia #206844 Változások:
- Important! NVIDIA video card versions 310.70, 310.90 and 314.07 may cause client crashed and FPS drop-downs. It’s recommended to use driver version 306.97.
- Adjusted matchmaking and tanks’ balance for 8.4 version
- Adjusted armoring on British Tank Destroyers : АТ8, Alecto, FV215b(183), Tortoise
- Adjusted costs in credits and experience for modules and tanks for new British TD branch and modified branch of German light tanks
- Fixed minor bugs with the damage model of the following vehicles : 110, Wz-131, Hetzer, Pz38NA
- Fixed bugs in visual models : IS-6, Churchill, M6A2E1 (proportions distortion)
- Fixed shooting effect for TD Valentine AT
- Fixed slope of the lower nose plate of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther.
- Adjusted joint between lower and higher nose plates on British heavy tanks Caernarvon and Conqueror.
- Fixed display of premium British tank destroyer AT15A in tech tree
- Fixed bug with armoring of nose plate for E-100
- Restored gun depression for E-50 and E-50M
- Moved the switch to British Tank Destroyers branch from Churchill VII to Churchill I
- Increased the cost of 183mm HESH for British TD FV215b(183) to 20 gold
- Fixed bug with multiple voices for critical damages while switching between tanks in Postmortem Mode.
- Fixed bug with missing messages about track damage after the fall
- Improved texts in Battle Tutorial
- Fixed bugs in Battle Tutorial
- Fixed missing menu of “Battle!” button and visible Clan Wars window for non-clans players
- Fixed trees missing while waiting for the battle with minimized client
- Fixed FPS crash on certain settings for burning and explosions in Sniper Mode
- Fixed bug with missing of HE damage display after the shell hit the ground near the tank
- Fixed client crashes with Alt+Tab battle loading (rare issue)
- Fixed incorrect display of battle results in after battle window
- Fixed account crush in garage loading
- Fixed cursor display after clicking right Ctrl
- Fixed some problems with refresh rate
Changes missing from First Test Version:
- Added possibility to choose the first loading ammunition during 30 seconds before the battle starts
- Changes shell tracers effects
- Increased performance for certain settings for better graphics to 5-10% -
Tessellia #206843 Igen teszt 2. már aktív. -
Asszem jön a fázis 2. -
MrGringo #206841 Mi ez a nagy frissítés a teszt szerón??? El akartam indítani és mintha újra telepítené az egészet. -
foxbat88fx #206840 háhá Xd
én már nem fejlesztek nagyokat!
most jön a peccs akkor még AT-8ra rámegyek meg churcgill GC-t megveszem azt annyi..
ha jön a jó idő akkor nem a gép előtt fogok rohadni!
megyek túrázni meg lesz itthoni munka is annyi mint a fene, szóval nálam nagy tankban gondolkodni értelmetlen :)
na meg a másik a sok gyökér :D -
csoszi87 #206839 Már csak 10 000 xp kellene az 50120-hoz.
Ilyenkor már minden meccs egyre nyűgösebb. (pedig jó kis dög ez)
Igaz megvenni nem fogom tudni, de legalább ez lesz a 3. 9es tank aminek 1x neki kellene ugrani. És hamarosan jön még2. -
foxbat88fx #206838 még mindig jobb mint ha egy 500 sebzéses loset mész! -
csoszi87 #206837 Wáá!
2 olyan 8as csatát vesztettem el Amx50100-al, ahol 3000 fölött sebeztem, és esélyünk sem volt 1 pillanatra sem.
A sebzésben utánam lévő két legjobb tank se tudott összesen annyit damolni, mint én.
Most 1 magyar játékosnak is megmondtam, hogy adja el a T34esét, és törölje a játékot.
Sikerült neki sebeznie 822-t, de ezt is már csak az utolsó 2 percben.
Pihi -
FosTalicskaa #206836 és gondolom elbuktátok a csatát mert senki nem ment a városba... XDD -
foxbat88fx #206835 hahaha én nem :D
elözző teszt szerón SG_TV -vel találkoztam :D épp amx 50foch-ot próbálgattam :D ő meg T25-2őt... beálltam a bokorba faszásan, ez meg nem beáll elém... na mondom puff neki egy!
beírja Noooooo! :D utánna elkezdtem löködni... majd le akart TK-zni de azért amx 50 fosnak van páncélja szemből :D fordulni meg gyorsan fordul így nem tudott bemenni mellém :DDD hagytam had pattogjon... legalább jó lesz a videó AMX 50 FOCH front armor test-nek XDDDD
WG_Press accountnál is mindig beírom (ha ellenem van) hogy nyírjuk ki a WG noobot :D -
mekk77 #206834 Á, én megvárom a dupla torony mechanikát, a japán tree-nek lefogadom csápokat fog ez hozni! -
Meg kell valljam, én ha WG_Press accot látok, mindig igyekszem jófiúként viselkedni, hisz a nagytezstvír olyankor akár láthat is... No meg mindig kellenek az új játékosok, akikből még bárki lehet, ellenben a 20k csatás 400 wn6-os retardáltakból már semmi sem lesz soha. -
stoppos #206832 Nálam az összes tanknak manga szeme van. De már keresem a magyar verzióját, ahol bajszuk lesz. -
mekk77 #206831 Ó, az mindjárt más! (i.e. legrosszabb esetben Playstationt csinál a Win7-ből :D)
Incoming T57 nerfről nem tud vki újabb hírt btw (már hogy érdemes e elszopnom magam odáig T21-en át)? Mert a SerB féle
Q: "What will the T57 nerf be like?"
A: "Sudden and horrible"
nem tűnt túl bíztatónak a WG féle masszív túlnerfelési gyakorlatot tekintve.. -
stoppos #206830 Köbö az én szintem. Az ilyen ne ugráljon. :) -
foxbat88fx #206829 és mennyire igaza van neki!!!! 
rájöttem mit nem szabad... villogni a térképen csata elején, mert akkor a sok gyökér mind arra megy!
előbb Fishermans Bay-en egy paraszt bevillogott a bal szélre... a sok hvy meg elment arra :S nem ám a városba!
én városban olyen heróikus küzdelmet lenyomtam Tiger P-vel hogy az beszarás :D ISU-152, Löwe, T25-AT, T29, IS-3, meg valami kis kínai az étlapon.... én meg ott voltam egy KV-5el meg egy t25-2vel XD
igaz baszott az ideg mint állat mert elkönyveltem hogy vereség, de a végeredmény win meg master driver Tiger P-re is :)
rohadékok azért megköszönhették volna :D -
csoszi87 #206828 
-
stoppos #206827 Dokan.
Ha jól látom valami japán cucc. :) -
mekk77 #206826 Köszi.
(Igen, a dokan-ra gondoltam, ami vmi .NET-es virtuális filerendszernek tűnik így elsőre..) -
Tessellia #206825 A nap beszólása:
és ha már ilyen ügyesnek érezte magát elmentem vele balra..
nos, nem tudom mire az a nagy szája:D -
Konci #206824 Obj 263,amire vadásznak sokan :)
Megkértem a maradék tankokat had legyen enyém az uccsó arty is,1 kivételével belementek..Meglett volna a dumitru is,meg is érdemeltem volna mivel én kergettem azt is,de az egyik arty kiszedte :(
Mocsok,de hát mit várunk egy artytól
-
foxbat88fx #206823 nah egész zsírosan fog kinézni a britt tech tree is 8.4 után :)
-
arcso83 #206822 Eladom megunt accountom. Garázsban:
JagdPzE100,T110E5,T110E3,IS4,IS7, Bat Chatillon 25 t,Bat Chatillon 155 arty,object 261 arty,T54E1,E75,T50-2,Hellcat,Amx 13 90,
T34 prém tank
1 000 000 ezust, 100 arany
Ár megegyezés szerint. -
stoppos #206821 Backupolni csak akkor kell, ha valami olyan modot raksz fel, ami a gyári filéket módosítja. Ennél csak a modba folderbe másolsz, meg azt a két szutykot a főkönyvtárba.
Milyen prerequisite lib-re gondolsz? A dokan? -
janek52 #206820 úgy gondolom elértem B1-esel a határaimat
-
mekk77 #206819 Sziasztok,
Eddig nem használtam modot (mivel mindegyik jobban zavart, mint amennyit segített), de az XVM-ből érdekelne (tudom, hogy többet árt, mint használ, de kipróbálnám):
- a csata eleji prediction
- illetve hogy ingame alapban nem, de ALT-ra mutassa a %-okat
- és legfőképp a saját találati statok a HUD-on
Egy olyan kérdésem lenne, hogy
- Ezekhez mindhez gondolom a full kell és nem a lite
- És legfőképp: kvázi kötelező e backupolni a full WoT foldert, vagy a rootba másolt plusz két file és a 8.3 alatti mappákat leszámítva valójában nem szemetel/ír felül semmit?
(Csak mert láttam prerequisite libet is hozzá, nem tudom mennyire épül be, elvégre orosz szoftverről mindig a szépemlékű driverbe épülő starforce-ra asszociálok, tudom rossz berögződés, de jobb az óvatosság.. :))
Köszi a választ előre is. -
NPite #206818 nem ez egy előre megírt szöveg amit elküldenek mindenkinek aztán ha tovább is panaszkodsz talán majd komolyan is fognak veled foglalkozni (ne nagyon bíz benne) -
Awakening #206817 Én célzásgyorsítót használok pár tankon a vertikális stab. helyett, esetleg erről is ejthetnél pár szót... -
diegho #206816 A következő tank a T-54 lesz, de lehet előtte jön egy rövid skill/crew elemzés a medekre. -
Awakening #206815 Köszönjük a videót, várjuk a folytatásokat.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt segít.
Üdv.
Awa [HSW]
-
stoppos #206814 Nem tudom segít-e. -
stoppos #206813 
Kéne majd egy olyan videó is, ahol más narrálja, amit csinálsz. Olyasmit képzelek el, mint régen a sakk közvetítéseken. Halálosan halk és nyugodt hangon narrálná valaki: "A mester itt épp kettétép egy IS-3-at a loltraktorával és ezzel megfordítja a meccset." -
diegho #206812 pár szó a heavy tank legénységről és felszerelésről