418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #206971 nem igaz, elküldtem ezeknek egy JP replayt már vagy 3 hete és b**tak feltenni youtube-ra -.-" -
magyi76 #206970 Sziasztok van egy AMX50Foch gameplayem Malinovkarol aranylag szepp meccs remelem hogy fog tetszeni.
-
Cyon #206969 Hát a nerfelés nem tett jót neki az biztos. A nerf előtti löveggel nagyon bitang masina volt az M48. -
Azért azt tudod, hogy a tigris top 88-asa, nem egyenlő a vk3601-esével.
A IS meg közelharca való, mellé mész, és benne hagysz a seggébe oldalról 400 sebzést, majd mész tovább fedezékbe, amíg megfordul.
A Tigris meg messziről, fedezékből, kiváló sniper tank. Neki pl nem gond szemből egy type59, nem úgy mint az IS nek... -
Tessellia #206967 A teljesen alap tigris az valóban egy hulladék, de ha kifejleszted a jobb tornyot plusz az ágyút ami 203mm-t üt át akkor megváltozik róla a véleményed szerintem:). IS-nél ugyanez, meg lesz a legjobb 122-es ágyú és jó tank lesz az. -
TiborTamas #206966 Nálam nincs így. -
Jozsó #206965 Tudom, hogy kár ezen rugózni, csak nyugtassatok meg, hogy ez másnak is így van-e. Nagynehezen három hónap után veszek egy tigrist, meg egy IS-t. Azt tudtam, hogy a Tigris egy hulladék, de sok akcióban benne van.
Nasszóval az teljesen normális, hogy a Tigris azokat a tankokat amik közé berakják praktikusan semmilyen szögből semmilyen eséllyel sem tudja sebezni. Cserébe viszont max 3 lövéssel kilövik.
Ez így OK?
Tudom persze, hogy miért van ez. Az IS-nek ugyanaz az ágyúja, mint a KV1S-nek. A KV1S mivel hatos tank max 8-asok közé rakják, ott még van esélye. Nyilván ugyanaz az ágyú egy szintel feljebb már csak mosolygásra késztet bárkit. Tigris ugyanez. A VK3601 a maga nemében annyira nem rossz. Ugyanaz az ágyú viszont egy szinttel feljebb esélytelen.
Marhára tetszik ez a játék, de fogalmam sincs minek kellett ezt így megírni. Van mondjuk egy 4-es tankom (PZW 3-at rendszeressen szívatják ezzel) berakják 6-os, 7-es tankok közé. 0.00% az esély, hogy bárkibe belesebez. Akkor meg minek van ott? Hogy nyomjon két felderítést, mire kinyírják? Hülyeség.
Csak mondjuk amég egy PzW 3-nál az ember csak mosolyog, mert még akkor is kap pénzt, ha csak elindította a játékot, addig ugyanez a Tigrisnél mondjuk egy laza 10-12k bukta. -
marchizor #206964 hi
Jó tank, csak sajnos nincs egy szinten a T62-A-val és a 121-el. Ráférne valami kis buff, én a legjobban a célkereszt szűkítésének örülnék. -
TiborTamas #206963 4k dmg + medáleső. (Sajnos csak tesztszerveres.) Nem szeretem a TD-ket, de ha legközelebb leárazzák, tuti beruházok egy ilyenre, mert nem kicsit nagyobb élményt nyújt, mint a SuperPershing... :)
-
Mert a többiek lehet tudják hol van arty előli fedezék és ott mennek rád látnak csak rendesen akkor téged lőnek. Ezért érdemes menni kicsit artyval is kitapasztalni a dolgot. Amióta kipróbáltam vele könnyebben tudom hova álljak ahol nem tudnak lőni. -
Tessellia #206961 Az egy helyben driftelés művészetéről nem hallottál?:D -
gyááá :) -
Erről jut eszembe, próbálgatom artyt T4es szintűm van. Azt nem értem, hogyan kaphattam vele kiváló sofőr jelvényt egyik random után, mikor azon kívül, hogy legelején a legközelebbi bokorba bebújtam vele meg sem mozdultam.
-
Megérzik a félelmet.
-
SuspiciousC #206957 Na ja, talán nem kellene olyan nevet választani, hogy DieArtyDie! ;D -
virkir #206956 Van ez így.
Én olyankor már csak röhögök amikor hárman megyünk tök egyforma tankkal, aztán a mező közepén tuti csak engem lő az összes arty. -
Na ma aztán tetvesül rám szálltak az artyk. Mindegy mivel megyek, mindegy melyik pályán, de az összes rohadék engem lő az első pillanattól kezdve. -
Amarth99 #206954 marchizor: Ennek a csatának a replayt feldobnád mwreplayre? Marhára érdekelne mit csináltak a többiek :D? Ja, meg észrevettem mostanság sokat mész m48al? Mi a véleményed róla? Előre is köszi!
-
Hogy tud valaki bannolt accounttal játszani? o,O
Ezt a gyereket már kb 1 hónapja bannolták (előtte még néha napján platoonoltunk),
de mégis azt látni a profiljánál hogy 2 napja játszott utoljára.. ez hogy lehet?
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500237018-EnergyDragon/ -
Trolokaa #206952 ANULU HARCOLNI AMBADABAAAAAA! 
-
Pont pár napja lett kifejlesztve a Panther, a VK 3002 DB meg még nincs eladva :D -
Egy felszerelés akció jó lett volna. -
Tessellia #206949 Erre vártam mióta megjelent a februári naptárban, hogy lesz T7 medekre akció:D Úgyhogy KV-13, DB, T20, Panther.. jövök:D. -
Ideje elővennem újra kicsi DB-met
-
Tessellia #206947 Hétvégi akció: Medium Tank Frenzy – The Magnificent Seven
x5 experience bonus for the first victory of the day with every vehicle.
That’s right, it’s a x5 experience weekend! Enjoy it, and don’t forget to take every tank out for a ride!
50% discount on the following Tier VII medium tanks:
T-43 (Soviet)
KV-13 (Soviet)
VK 3002 (DB) (German)
PzKpfw V Panther (German)
T20 (American)
Comet (British)
T-34-1 (Chinese)
Fill your garage up with tier VII medium tanks of (almost) all nations!
Bonus 50% credit income for all the vehicles mentioned above.
Win more credits after each battle played with these vehicles.
30% discount on the Panther-M10 premium Tier VII medium tank.
It’s a great moment to purchase this special German tank, which pretends to be an American tank destroyer!
50% discount on garage slots.
Is it starting to feel crowded in your garage? If yes, it is time to build an extension and to let some more air in!
50% discount on all consumables.
Is your storeroom getting empty? Are you starting to be miserly with repair kits because it’s too expensive to use them in every battle? Time to put an end to this madness! Stock up and keep on rolling with full speed!
+ 10k kredit a Confederate medálért -
Igy lehet jó statot elérni?:)
-
csoszi87 #206945 Az lényegtelen, hogy bőven megnyertük, neki az volt a baja, hogy nem védi meg senki a szaros 5ös arty-ját 15 percig 8as csatában.
Igazi artysta.
Mondjuk legalább látta a következő összefüggést.
-
Már megint rosszat lőttél :D
Én tegnap SP-vel sebeztem 400at, és megnyertük :D -
stoppos #206943 A tipivel mindig elöl ugrálok, "Lőjjetek rám, hülyék!" felkiáltással. :)
Ha a mögöttem lévők nem a maguk mellett lévő dombot figyelik, elég sokszor bejön. A gond akkor van, ha engem hamarabb amortizálnak le, mint a mieink az ellenfelet. Olyankor jön a no spotter szopacs. -
Trolokaa #206942 Ha megnézed a logikáját sok potenciál van a tankban csak egy távcső kell rá hogy kihasználd. Tegnap században úgyszint spottolgattam typeal és kijött 4500 as sebzés kb annyi idő alatt míg végignéztem hogy elmegy előttem 5db Heavy 2 perc leforgása alatt.
-
Most szedtem le textúra csomagot, hátha így tudok majd tankokkal is játszani, ha igen akkor ki is próbálom.
-
DoctorStryker #206940 Tegnap T8-s csatában 4-5 med,heavy többi light, t50 , ecm, s a társai..
arty persze nem volt :), Kb mint a kacsavadászaton lettem volna csak kár a 9 sec-s reload..
-
Trolokaa #206939 T50-2 fun tank. Sztem jobb typeal bohóckodni mert úgyse minuszos. Nálam már minden meden alap a távcső. Malinovkán kezdésnél kiszaladsz 2 kockát középre azt villan az összes ellen.Több helyet nem árulok el mert hadititok. Sok időt öltem bele hogy kiraktam typeot bokorba tétlenül.
-
marchizor #206938 Igazából a megtett távolságból lehet következtetni arra, hogy ez egy passzív, bokorban állós scoutolás lehetett, nem pedig aktív. -
Megfontolandó, venti helyett már ott a BIA, viszont álca még nincs rajta, de lehet hogy 5. skillnek az lesz majd :) -
Az lehet, egy két mapon megvoltak a helyeim, ahol jó csapattal meg sem kellett mozdulnom :) De nem az Én vérmérsékletemnek való a bokorban ülő sunnyogás, ezért nagyon nem is erőltettem a scout tankokat. Egyedül a 50-2-t húztam ki. -
Trolokaa #206935 HA jól láttam a te typeodon van venti. Lecseréled szépen távcsőre és 440 - 450 m ig simán spottolsz mindent. Amióta így van a type nagyon lövöldözni se kell vele.Lehet még számít de 3 embernek is 80% on van a camoja.
Itt egy másik spottos kör, itt a lightokra kellett lőnöm mert túl közel jöttek. Kb 500 at ha sebeztem beléjük és íme a bokorban campingelés eredménye.
Szép lassan T50-2 vel is kitanulom a spottolás mesterségét ehehehe.

-
A MM rendes volt, adott pár spot tankot...
-
marchizor #206933 Ebben az esetben lehet, hogy egy kép is elég lesz, replay helyett :) -
Az igen! Mivel sikerült? Megnéznék egy replayt is, mert spottolásból csak erős közepes vagyok :)