418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Most megyek ,és tanulok az okosabbaktól. De abban igazatok van, hogy meg kellene próbálnom jobb játékosokkal menni. Nem azért, mert tanulni lehet tőlük, hanem mert velük együtt lehet működni. Végül is ez egy csapatjáték lenne, vagy mi.
  • Szpecnyaz
    Nem értem hogy miért alacsony a találati arány azért mert sokat mész stock tankkal. Elvégre csak rá kell vinni a célkeresztet a célra és lőni, aztán az esetek döntő többségében találni fog. Egy 75%-os legénységgel is simán ki lehet hozni ezt 70% felett.
  • Tessellia
    Tegnap láttam ilyet Tiger P-be.
  • Master91
    Tigrist se éri meg top löveggel használni, ez sokkal jobb

• voivod32
    A garázs slotokon kívül egy fillért nem költöttem a játékra, ergo sokat mentem stock tankokkal, képzetlen legénységgel így ne csodálkozz, hogy alacsony a találati arányom. Pont a magasabb tierű, nehezebb lövegek azok, ahol az ember már minden lövést komolyan vesz. Most jutottam el ide, de az eff lassan növekszik a nagy számok miatt.
  • patchaou
    Valami tényleg hiányzik. Talán nem ártana néha olyanokkal gurulnod, akikeredményesebbek, hogy el tudj tőlük lesni dolgokat. Kevesen vannak akiknek a vérükben van ez a játék. Itt majdnem mindenki a jobbaktól tanult.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de a játékosok egy része valahogy mégis képes túllépni ezeken a problémákon. Ők azok akik valahogy csak meg tudják csinálni az 50% feletti win ratet (néhányan 60% felett is), meg jó átlag sebzéseket. Inkább nálad van a hiba, csak ugye egyszerűbb a csapatra ráfogni a dolgot, mint hogy elgondolkozz azon, hogy lehet neked kéne valamit másképpen csinálni.
  • patchaou
    Igen, az kimaradt.
  • rahotep
    ...és odatedd a vasat...
  • voivod32
    Az IS emen természetesen a 122mm -es van fenn, mert az jó. Nem úgy, mint a VK4502-es 105-öse...
  • patchaou
    Most már megnéztem a statot is, mert eddigi hsz-ekből 2000 csatára tippeltem. A csatáid száma alapján nem vagy kezdő. De a pontosságod és az átlag sebzésed nem azt mutatja, hogy nem igazán éreztél rá arra, hogyan legyen a szemed a pályán, hogy megkeresd és megszórd a célpontot.
  • endrodiz
    A vonat nem vár... ha elindul, szállj fel rá! Ha egyedül mész mártírnak a túloldalra,akkor te hibázol :)
    Ne akarj magányos hős lenni, mert az tényleg drága!!!
    Még a vesztes csatának sem kell feltétlen veszteségesnek lennie. Csak sebezz eleget és ne halj meg. Húzzák be a zászlót, nyerjenek úgy. Ezzel nem azt mondtam, hogy bujdoss el. De mi kerül sokba? A kilőtt tank javítása és a sok nem sebző lőszer pótlása. Ha nem tudsz eleget sebezni, gondolkodj okosan és csökkentsd a veszteséget. Minden veszteséges csata után el tudom mondani, hol és mikor kúrtam el. Tudd te is! ;)
  • rahotep
    Remélem csak ellenem(és nem mellettem) fogsz csatározni a kis pukkantóval...Ennek a legszebb példája a 100mm-es csővel szaladgáló IS tank.Amikor megkérdezed,hogy miért nem a 122-est használja a következő válaszok jönnek: Nincs kifejlesztve(ritka)
    Drága a lőszer(gyakori)
    Pontatlan(gyakori)
    Ilyenkor kapok agyvérzést...
  • voivod32
    Nem vagyok kezdő játékos, 11000 csatán vagyok túl, de ismerjétek be: ha olyan játékosokkal kell együtt játszani, akik mindannyian egy oldalon mennek, a másik oldalon meg egyedül maradsz, vagy egyesével előrerohannak, és azonnal kilövetik magukat, vagy mindenki áll helyben az ellenség spotol, és az arty sorban kilő mindenkit, míg mi nem tudunk senkire lőni, (mert ugye azért a Heavy-k nem scoutolásra alkalmasak) akkor kevés a győztes csata, így sebezni sincs túl sok idő. Az mégsem lehet az én személyes hibám, ha egy meccset 5 perc alatt elveszítünk, pedig ez sajnos elég gyakori. Élményszámba megy, ha véletlenül az ember össze tud játszani egy arty-val, vagy egy TD tudatosan fedez a háttérből, míg én egy Heavy-vel spotolok.
  • virkir
    ahol a 200-as átütésemmel a 973-as átlag nem is olyan rossz...
    Szerinted...
  • patchaou
    Lehet, hogy fölösleges mégegyszer leírni, de a legtöbb tapasztalt játékos szerint nincs igazad. A legjobb ágyú kell minden tankra és pont :)
  • voivod32
    Még új a tank, a legénységem most érte el a 100%-ot, és sokáig a leggyengébb löveggel mentem, plusz a torony is a stock volt sokáig, ergo hamarabb kilőttek, mert az sokkal vékonyabb, mint a későbbi. Arról nem beszélve, hogy legtöbbször berak a kilences-tízesek közé, ahol a 200-as átütésemmel a 973-as átlag nem is olyan rossz...
  • patchaou
    Tegnap SP-vel ettem meg 1v1 ben egy ilyen T-54-et, aztán pár órával később type-59-el szintén egy T-54-et. Az elsőtől meg is kaptam a már említett jelzőket, a másodiknak meg már Én írtam be csupán annyit, hogy PRO :D
  • voivod32
    Melyik az?
  • hellokitty92
    Ez nem a könnyű löwe lesz, csak annak a modelljét választották hozzá. A nehéz löwét tervezték 150mm-es ágyúval. Úgyhogy ez a valami a 2 hibridje lesz. De emlegettek még egy 3., superheavy löwét is, szóval a páncélzata is a wg kitalációja lesz.

Jól néz ki a képen, tényleg mint egy kölyök kutya.:D De inkább kapná meg a jt ágyúját csökkentett rofal és pontossággal, így legalább a németeknek is lehetne egy normális t10 heavy-je.

Az m60 jól néz ki, csak félek egy lassú med lesz, a la fv4202. Remélem tényleg a 3. med ágra megy és nem rakják be a t95 helyett.
  • ximix #207350
  • voivod32
    Pontosan azért írtam, mert addig én sebeztem a legtöbbször a legtöbbet, aztán átváltottam a 105 mm-re és onnantól csak szívtam. Hozzáteszem, mindkét löveg VIII -as szintű, a következő tiernél nyilván jobb lesz a 9-es löveg, de azonos tiernél, jobban kifizetődik a kisebb űrméretű de gyorsabb löveg.
  • virkir
    Meg azt se felejtsd el, hogy általában az ilyen 800- effi 10k+ csatások akik a legjobban nyavajognak.
  • Nazarov77
    Apparently, the devs decided to use the "Leichter Lowe" model for some reason and strapped unhistorically thick armor on it.

Balance okokból több páncélt pakoltak rá mint lett volna igazából. Mondjuk már most látom hogy vacak lesz. Hátul van a torony ez hátrány. Mivel német ezért nyilván jó nagy lesz, jó nehéz, jó lassú és ráadásul jó nagy weakspot a fronton ja és gyenge átütés. A többi T10 meg ami 270 pennel szaladgál rommá lövi, úgyhogy tehetnek rá sok páncélt, nem segít.
  • Master91
    Mivel klán társam, bocsánatot kérek a nevébe, persze azonnal meg is beszélem vele a dolgot.

Majdnem 9k csata alatt örülnék a szürkének is -.-"
  • patchaou
    Az ilyenek sokszor azt is beírják, hogy reportolnak unfair play miatt. De mindig ez van, mindenki noob, aki kilövi őket, az meg goldammoós prémiumnoob :D
  • Nazarov77
    Hagyd azt a tank mastert, ha meglesz és kijön a kövi patch akkor megint kiszürkül és vadászhatsz az újra. Semmi értelme annak a medálnak.
  • Tessellia
    Úh visszavonom az előző írásaim erről az új löwéről.. félreolvastam de nagyon.. szóval ugye ez a leichte löwe lesz:

Designers planned to build two variants of this streamlined vehicle with rear mounted turret. Light (leichte) variant would have frontal armor protection of 100mm and it would weight 76 tons. Heavy (schwere) variant would have frontal armor protection of 120mm and it would weight 90 tons. Both variants would be armed with 105mm L/70 gun and coaxial machine gun.It is known that 90ton schwere Löwe was to have its turret mounted centrally and in overall design resembled future Tiger II.Variants of Löwe were both to be operated by the crew of five. It was calculated that their maximum speed would range from 23km/h (schwere) to 27km/h (leichte).
  • TiborTamas
    Úgy imádom az ilyen hisztis k.rvákat... Sír, mert úgy lőttem ki, hogy folyamatosan láncoltam + sebeztem, ő pedig nem tudott visszalőni. :D

• patchaou
    Amikor a franviák bejöttek akkor meglett, de azóta is csak kergetem.
  • Mentol
    Köszi srácok! Megmagyarodott. :)
  • Nazarov77
    60al mivel nerfelik a top sebességét 70ről 60ra 8.4ben. Jó mondjuk attól még neki mehetsz ha van leejtő amitől gyorsabban mész mint a max sebesség.
  • Master91
    Ezt pont most olvastam én is :D

Na, akkor lehet agyalni hogy a 2. usa médium, és a 3. heavy német ágat mikkel töltik ki.... ( meg persze szidom az eget hogy soha nem tudom össze szendni a tank mastert, mindig be raknak fél száz tankot mire meg lenne...)
  • Nazarov77
    Apparently it's slower, but better armored than the M48
  • foxbat88fx
    igen, második usa med vonal top tierje
  • Tessellia
    frontal armor protection was to be changed to 140mm. In order to improve its performance, 900-1000mm wide tracks were to be used and top speed was to be increased to 30km/h.
  • foxbat88fx
    mexikó tök jó... alig várom hogy nekirepüljek egy kaktusznak t50/2vel vagy vk2801el 70km/hval és kettészakadjon a tank
  • Master91
    Erről ez M60-ról semmit se tudok, 2. usa medium tierX ???
  • Master91
    2 új map, 8.5-ben várható ( nem vágom, pár napja arról volt szó, hogy 1 mexico nyílt, + 1 himmelsdorf full város szerű lesz)

Mexico
    Arizona
  • Tessellia
    Elvileg az E-100 lövege volt rá tervezve:

Lion was to be redesigned in order to carry 150mm L/40 or 150mm L/37 ( probably 150mm KwK 44 L/38)