418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Így van , ahogy mondod! Mindig az ellenfélhez kell kiválasztani a fegyvert. Hiába van nagyobb ásebzése egy lövegnek, ha alig van néhány lövésed.
    Én a z Sca35-ösnél spec pont a 105 össel mentem, mert alacsony tierben jól jött a brutális sebzés. Sok 1shoot kilövésem volt vele! :-)
  • Rgizda
    T-34 például?
  • JeffDunham
    Szegény magyar kollégának alig volt pár ép modulja, de bőszen harcolt.

• voivod32
    Bocsi az elején elírtam, nem KT ről van szó, hanem VK4502 ről, és sajnos ott csak rövid 105-ös van.
  • Faboo
    Én úgy emlékszem a rövidebb 105-ös pontatlanabb és föleg ami fontos, hogy lassabban szűkül a célzókőr. Egyébként az s35CA-val én végig az alapágyúval mentem. Mindent átlőtt, a sok gyors célpont miatt kellett a gyors tüzelés. Tehát általában igaz, hogy mindig a legnagyobbat tegyük fel, de azért van egy-két kivétel.
  • voivod32
    Most mentem egy kört a VK 4502vel, top löveggel.200 m távolságból lepattan a T29 testéről, a KV3 oldaláról. 10 lövésből 8 talált, 4 átütött... Pedig gondolhatjátok, hogy nem a T29 tornyát lövöm, vagy a Tiger P orrpáncélját, ahol a legerősebb. A két mellément lövés is érdekes, full benne van a célkeresztben, de jóval elé csapódik. Az egyik érthető, mert közvetlen a lövés után elmozdult a célpont. Komolyan! Én sem értem a dolgot, hiszen a két löveg átütése közt mindössze 3 mm van, ennek ellenére amit a 88-as visz, arról a 105 ös pattog.
  • Faboo
    Speciel a KT-én a hosszabb 105-ös kifejlesztéséig én is a 88 L/71-et használtam. Nagyon jó kis löveg az és ahogy írtad olcsó bele a skuló. De ha meg van a hosszú 105 azt bűn nem feltenni.
  • Maala
    Egyszer találkoztam a Black Princemben Arctic region alsó sarkában 4 tankkal... KV-1S, T29, 2 apróbb, és egy hellcat jött oldalról.

A hellcathez szarrápittyegtem magam, hogy lőjék ki a társak, aztán kilőttem a 2 kicsit, és akkor vettem észre, hogy valami nagyon gyorsan pattog rólam... Hát a T29 nem a nagyágyúval ment, hanem a közepessel (az M6-os nagyágyújával). Mind pattant rólam, mivel én voltam a magasabb pozícióban. (Ez már Anakin Skywalkernek sem ment Obi Van Kenobi ellen...)

Kilőttem a KV-1S-t a 16mps újratöltésével (175mm pen, nem is 160!, és még így is pattogott... Én még 248al is szoktam BP-ről szemből), majd szépen leszedegettem a T29-et, és megkérdeztem, miért is használja azt a kis meggymagköpködőt.

Azt válaszolta, mert olcsóbb a lőszer.

Én megkérdeztem tőle, hogy most pattant le rólam 15x, akkor miről is beszél, hogy olcsóbb? Hisz pattog mindenről.

Persze nálad nem erről van szó, hisz 200, vagy 203mm, mindegy... De minden statban jobb a 105-ös ágyú. Először én is úgy gondoltam, hogy a 88-assal megyek, mert jobb a ROF. Hát, egy olyan papíroldalú tanknál, mint a Tigris2, nem így van.
  • TomDantes
    Aha. Szerintem meg lelehet ezt a vitát marha egyszerűen zárni. Menj be egy gyakorlóba és mutasd meg mit tudsz. Szerintem vannak itt páran, akik szívesen vállalkoznának, hogy lássák, hogy is van ez amit te állítasz.
  • Maala
    Nem ezért vagy ostoba...

Különbség van aközött, hogy valahol 100mm az átlagpáncélzat, és te 85mm átütésű, 115-öt sebző ágyút, vagy 115mm-t átütő, és 85-öt sebző ágyút használsz...

És aközött, hogy valahol az átlagpáncélzat 180mm, és te egy 203mm átütésű, de 240-et sebző (ROF 8), vagy egy 200mm átütésű, de 320-at sebző (ROF 6) ágyút használsz.

Mindezt alacsony átlagsebzéssel, és feltehetően prém fiók nélkül... (Azt írtad, garázssloton kívül nem költöttél a játékra) T8-ban elég nehezen fogsz profitot termelni így, még 1,5-2k átlagsebzéssel is.
  • voivod32
    Felőlem meg mindenki okoskodhat, de a képlet nagyon egyszerű: A 88-assal nyereséges vagyok és a csapat egyik legeredményesebbje, a 105 -össel veszteséges, és velem is csak többen vagyunk, nem előrébb...
  • patchaou
    Elolvas, értelmez:

"Lehet, hogy fölösleges mégegyszer leírni, de a legtöbb tapasztalt játékos szerint nincs igazad. A legjobb ágyú kell minden tankra és pont :)"
  • voivod32
    Több vérprofi szerint ostobák vagyunk, amiért nem a legnagyobb löveget használjuk...
  • rahotep
    ...bár lehet,hogy 100-as legényeknél megint felrakom és megnézem,hogy muzsikál,mert lehet,hogy úgy már jobb lesz!
  • rahotep
    ..de nem a lőszerárak,vagy a pontosság miatt! T5-ben a Kv-1-ek miatt feljebb pedig egyértelmű!
  • rahotep
    ...és ezt a tankot nem a Top löveggel használom,hanem a nagyobb átütőjű-kisebbet sebzővel...
  • rahotep
    Én is megszerettem...
  • Maala
    Nekem 14k csata után már csak a kínai t10 heavy kell, ezelőtt meg csak az Obj 263 kellett... Szóval sosem lesz meg. :D
  • voivod32
    A type T34 az egyik kedvencem.
  • ximix #207391
    Na ennek örömére, vajon hányan szedték le :)

WoT tanks Laser Pointers
  • toocha
    Srácok! Tud valaki egy belépőkódot kezdőnek (esetleg valami jutalom goldosat- de ez nem muszáj). Ismerősnek lenne.
  • TomDantes
    Aha. Nekem minden tankomban kapásból 75-ös legénység csücsül bele. A franc fog szívni az 50%-osokkal.
  • patchaou
    Könyörgöm, mindenki érti miről beszélsz, de Te csk azt vagy hajlandó megérteni, aki egyetért veled.
  • Szpecnyaz
    Te hivatkoztál arra hogy 50%-os crew használtál.
  • rahotep
    Én egyszer ismét megvettem mert egy barátom a Kv-1-et akarta fejleszteni és gondoltam akkor menjünk egyforma tankkal szakaszba úgy élvezetes lesz.75%-os legényekkel még nem volt olyan jó,de amint 80% felé érnek(+venti) valahogy teljesen más játékélményt nyújt.A Type T-34-el 90%-nál érzem ugyanezt(igaz az már T5)...
  • voivod32
    Tökéletesen igazad van, tapasztaltam is ilyet! Végre valaki érti, hogy miről beszélek!
  • voivod32
    Srácok, könyörgöm: Az 50 es crew még az elején,1000 csatánál volt amikor a 20000 credit per fő még baromo soknak tűnt, de ma már minden tankomban 100 százalékos legénység ül legalább két kiegészítő képességgel.
  • patchaou
    Szerintem is. De most már legalább azt is tudom, miért tartják sokan a T-28-at gyenge tanknak annak ellenére, hogy az egyik legjobb 4-es.
  • MrGringo
    De most neked mi a problémád? Mindenkit berak soxor noob-ok közé de akkor is menni kell előre nem föladni már csata előtt! Ha úgy érzed hogy sokat veszítesz az részben abból is fakad, hangsúlyozom részben! Hogy kevés befolyásod van a játékban! Ez egy online csapat alapú játék lenne ugye, tehát keress magadnak 1-2 megbízható jó játékost akivel tudsz szakaszban menni és akár ha ügyesek vagytok 2-3-an meg is tudtok egy bukó meccset is fordítani! Ha szakaszban mentek és csináljátok a dolgotokat akkor mindjárt rohamosan megnő a nyertes csaták száma és sokkal hatékonyabb leszel ami által fog nőni az effid mint állat! Ilyen egyszerű ez a játék! Ennyi!!!
  • Szpecnyaz
    Azért szerintem egy T4es tankba már illik jó legénységet tenni, elvégre azzal már elég sokat kell menni.
  • rahotep
    Már vagy 8k csatával ezelőtt rá kellett volna jönnöd,hogy addig nem veszel tankot amíg nincs pénz a legalább 75%-os legényekre...de amíg a T28-ig eljutsz addig bőven vannak a legények úgy 200-300%-osak.
  • Szpecnyaz
    50%-os legénységgel tolod? Mégis minek a bánatnak nem képzed át őket 75%-ra? Annyira nem egy észveszejtő összeg az a 20K/fő.
  • patchaou
    Mert drága a lőszer!
  • patchaou
    Remélem a T-28-ra gondoltál :) Ott még megbocsájtható az 50-es crew.
  • TomDantes
    Miért nem 75%-os legénységgel mész?
  • patchaou
    50%-os legénység?
  • voivod32
    Próbálj meg egy stock T28 al 200 m -ről eltalálni valamit 50 % os legénységgel. A találati arány is olyan lesz. De az már rég volt, most már javulóban vagyok:-)
  • TomDantes
    Ha ilyet látok a csapatomban... már sírok is. Ennél már csak az IS4 a jobb, a stock ágyúval...váááááááááááááááááá
  • Szpecnyaz
    Pedig pont hogy úgy lehet igazán fejlődni ha tanulsz tőlük.
  • patchaou
    Ok látom hiába beszélünk. Mindenki hülye csak Te vagy helikopter. Képzeld, az első két 10-es tankomig nekem is csak kocaprémiumok voltak, se prémtank, se semmi, de ez látszik abból mennyit mentem ötös tankokkal. Na de hagyom is, van akibe kár a szó és a jó tanácsot is csak okoskodásnak, nagyképűségnek veszi...