418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Ez mekkora. :)

• fityusz
    igen
  • ximix #207488
    Én meg már azt hittem nyögni kell, vagy amolyan régi egyhangos alámondásos:)
  • toocha
    Garázshely???
  • Bartlebi
    Köszi ismerem és pontosan azt csináltam amit ő is csinált de az istenért nem akar működni.
  • fityusz
    Van hír arról, hogy mikor érkezik az új patch? Szeretném tudni, mert még ki szeretném húzni a német scout ágat, hogy meglegyen a két ingyenes garázshely.
  • rahotep
    Az xvm mod legnagyobb haszna,hogy tudod kitől kell megfelelő távolságra lenni a saját csapatodból és kit nem tanácsos a hátad mögé engedni...a többi csak önbosszantás!
  • kHares
    Tessék: tutorial
  • Bartlebi
    Üdv mindenkinek! Egy kis help kellene hangmod készítéséhez. Tudna nekem valaki segíteni?
  • Malarki
    Bazz, fél órát röhögtem ezen a Nazgulos beszóláson.
  • rahotep
    Biztos örült... :-)
  • Tono34
    Nem, csak jól elbeszélgettünk, hogy szeretném kilőni ... :)
  • rahotep
    Miért,ha Magyart lősz ki az duplát ér???
  • rahotep
    Amikor egy ilyen "pro" csapattárs hátbalő mindig eszembe jut a híres mondás:"Ne állj a Nazgul és a prédája közé" lol A "Nazgul" ízlés szerint behelyettesíthető!!!
  • rahotep
    Én is szeretem őket: Ezek nem veszik el előled a sebzés lehetőségét és nem gátolnak a tüzelés utáni visszahúzódásban. Sokkal veszélyesebb az amelyik a seggedbe bújik...Azok nem elég,hogy akadályoznak még seggbe is lőnek,ha véletlenül meglátnak valamit...
  • ximix #207475
    Ezek jók legalább nem egyhangú a game :)
    Én a hátul az arty-kal cempelő heavykre szoktam írni
    "Halleujah move, move xy"
    Erre a
    Miracle TigerP walk on water, people!
  • Hassel74
    Ne pufogtass ott, még elriasztod a halakat!
  • rahotep
    ?
  • mausbattle
    Nekem az tetszik a játékban, hogy bekamuzza a sebzést, közben pedig semmit sem visz be az ember. Legyen sikerélménye.

Ezt mégis mivel magyarázzátok?
  • rahotep
    Ahogy elnézem ő sem tudott sokat rontani az esélyeken az ultrared enemyvel szemben...
  • Tono34
    Ma meglett az Obj263, ráadásul egy magyart sikerült kilőni. T92 egy lövésre kivette. 1900 HP, utána meg is kaptam az ellencsapást.

Már csak egy 113-as kell és meg lesz mind.
  • ximix #207469
    Igaz ,igaz csak megzavart ez a WG banned felirat #207391
  • rahotep
    Kitette a vasat kapásra...lol
    Lehet,hogy a támadó búvárhajókat szeretné semlegesíteni!
    Erre nincs gyógyszer...
  • TiborTamas
    Kommentár nélkül.

• rahotep
    A "nem hagyományos trace" alatt gondolom cheat-re gondolsz... Néhány hónapja láttam olyat amelyik megjelöli a lövedék röppályákat függetlenül attól,hogy éppen melyik területét figyeled a térképnek, így ahonnan lővést adtak le odáig ahol a lövedék becsapódott fehér vonalak lesznek láthatóak.Így az első 2 percben meg lehet határozni az artyk helyét...
  • kHares
    A lézer még mindig az ami az enemynek az ágyújából jön, tehát látod hogy hova céloz, nem te célzol vele
  • ximix #207464
    Én sem értem igazán pl ez a lézeres mizgenytyű aminek a színe változik a penetráció esélyének függvényében , közelre minek látod hova lösz távolra minek ahova célzol nem oda csapódik be ...
  • voivod32
    Én nem állítottam olyat, hogy én szoktam megmenteni a csatát, csak azt, hogy sokszor én kapom a legtöbb XP-t , vagy én sebzek legtöbbet.
    Ráadásul, a kisebb ágyút kizárólag a VK 4502-n használom, a TÖBBIN NEM!
  • ximix #207462
    Ferdin amekkora cumi volt a lánc motor ágyú kifejlesztése, akkora bosszút álltam vele amikor meglett minden :)

(egyedül nyomom)
  • voivod32
    Én nem állítottam olyat, hogy én szoktam megmenteni a csatát, csak azt, hogy sokszor én kapom a legtöbb XP-t , vagy én sebzek legtöbbet.
  • voivod32
    Tudom, de sajna a VK4502-nek sajna csak a rövid változatot adták, annak pedig 200.
  • csoszi87
    Végre ritkulni fog a babuin mezőny.
    Ám néhány napja írtam, ezeknek a csíteknek 90%ban semmi, de semmi értelme.
  • Szpecnyaz
    Ha tisztességesen megcsinálják akkor ez egy húzás lesz tőlük.
  • csoszi87
    Ne haragudj hogy beleszólok, de ha a játékban is ez a neved, akkor az eredményeid 11000 csata után nem támasztják alá azt, amit eddig mondtál.
    A 49%ot éppen elérő winrátát nem lehet ennyi csata után csak a hülye játékosokra fogni.
    Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy kicsit sántít az az elképzelés, hogy kisebb ágyúval állandóan te meneted meg a csatát.
  • Ytar
    itt
  • toma77
    Mentor képességet használja valaki? Érdekelne érdemes-e felrakni.
  • Szpecnyaz
    Ezt hol írták amúgy?
  • ximix #207453
    Halálod után vándorolhatsz a tankokban, én pl ekkor láttam meg egy tracert majd be írtam chat-be, gondolom repkedéssel még könnyebb az arty helyek ellenőrzése.
  • Murlo91
    közben olvastam, hogy nem a KT-ről beszélsz. szorri de nehezen követhetőek az ugrásaid.:)
  • Maala
    Miért, eddig milyen nem hagyományos módjai voltak az artyk tracelésének?

Sztem a free cam. mod az a pályán körberepkedésre volt alkalmas, a max camera zoom teljesen más...