418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #207490 Ez mekkora. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fityusz #207489 igen -
Én meg már azt hittem nyögni kell, vagy amolyan régi egyhangos alámondásos:) -
Garázshely??? -
Bartlebi #207486 Köszi ismerem és pontosan azt csináltam amit ő is csinált de az istenért nem akar működni. -
fityusz #207485 Van hír arról, hogy mikor érkezik az új patch? Szeretném tudni, mert még ki szeretném húzni a német scout ágat, hogy meglegyen a két ingyenes garázshely. -
rahotep #207484 Az xvm mod legnagyobb haszna,hogy tudod kitől kell megfelelő távolságra lenni a saját csapatodból és kit nem tanácsos a hátad mögé engedni...a többi csak önbosszantás! -
kHares #207483 Tessék: tutorial -
Bartlebi #207482 Üdv mindenkinek! Egy kis help kellene hangmod készítéséhez. Tudna nekem valaki segíteni? -
Malarki #207481 Bazz, fél órát röhögtem ezen a Nazgulos beszóláson.
-
rahotep #207480 Biztos örült... :-)
-
Nem, csak jól elbeszélgettünk, hogy szeretném kilőni ... :) -
rahotep #207478 Miért,ha Magyart lősz ki az duplát ér???
-
rahotep #207477 Amikor egy ilyen "pro" csapattárs hátbalő mindig eszembe jut a híres mondás:"Ne állj a Nazgul és a prédája közé" lol A "Nazgul" ízlés szerint behelyettesíthető!!! -
rahotep #207476 Én is szeretem őket: Ezek nem veszik el előled a sebzés lehetőségét és nem gátolnak a tüzelés utáni visszahúzódásban. Sokkal veszélyesebb az amelyik a seggedbe bújik...Azok nem elég,hogy akadályoznak még seggbe is lőnek,ha véletlenül meglátnak valamit...
-
Ezek jók legalább nem egyhangú a game :)
Én a hátul az arty-kal cempelő heavykre szoktam írni
"Halleujah move, move xy"
Erre a
Miracle TigerP walk on water, people! -
Hassel74 #207474 Ne pufogtass ott, még elriasztod a halakat! 
-
rahotep #207473 ?
-
mausbattle #207472 Nekem az tetszik a játékban, hogy bekamuzza a sebzést, közben pedig semmit sem visz be az ember. Legyen sikerélménye.
Ezt mégis mivel magyarázzátok? -
rahotep #207471 Ahogy elnézem ő sem tudott sokat rontani az esélyeken az ultrared enemyvel szemben... -
Ma meglett az Obj263, ráadásul egy magyart sikerült kilőni. T92 egy lövésre kivette. 1900 HP, utána meg is kaptam az ellencsapást.
Már csak egy 113-as kell és meg lesz mind. -
Igaz ,igaz csak megzavart ez a WG banned felirat #207391 -
rahotep #207468 Kitette a vasat kapásra...lol
Lehet,hogy a támadó búvárhajókat szeretné semlegesíteni!
Erre nincs gyógyszer... -
TiborTamas #207467 Kommentár nélkül.
-
rahotep #207466 A "nem hagyományos trace" alatt gondolom cheat-re gondolsz... Néhány hónapja láttam olyat amelyik megjelöli a lövedék röppályákat függetlenül attól,hogy éppen melyik területét figyeled a térképnek, így ahonnan lővést adtak le odáig ahol a lövedék becsapódott fehér vonalak lesznek láthatóak.Így az első 2 percben meg lehet határozni az artyk helyét... -
kHares #207465 A lézer még mindig az ami az enemynek az ágyújából jön, tehát látod hogy hova céloz, nem te célzol vele -
Én sem értem igazán pl ez a lézeres mizgenytyű aminek a színe változik a penetráció esélyének függvényében , közelre minek látod hova lösz távolra minek ahova célzol nem oda csapódik be ...
-
Én nem állítottam olyat, hogy én szoktam megmenteni a csatát, csak azt, hogy sokszor én kapom a legtöbb XP-t , vagy én sebzek legtöbbet.
Ráadásul, a kisebb ágyút kizárólag a VK 4502-n használom, a TÖBBIN NEM! -
Ferdin amekkora cumi volt a lánc motor ágyú kifejlesztése, akkora bosszút álltam vele amikor meglett minden :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(egyedül nyomom) -
Én nem állítottam olyat, hogy én szoktam megmenteni a csatát, csak azt, hogy sokszor én kapom a legtöbb XP-t , vagy én sebzek legtöbbet. -
Tudom, de sajna a VK4502-nek sajna csak a rövid változatot adták, annak pedig 200. -
csoszi87 #207459 Végre ritkulni fog a babuin mezőny.
Ám néhány napja írtam, ezeknek a csíteknek 90%ban semmi, de semmi értelme.
-
Szpecnyaz #207458 Ha tisztességesen megcsinálják akkor ez egy húzás lesz tőlük. -
csoszi87 #207457 Ne haragudj hogy beleszólok, de ha a játékban is ez a neved, akkor az eredményeid 11000 csata után nem támasztják alá azt, amit eddig mondtál.
A 49%ot éppen elérő winrátát nem lehet ennyi csata után csak a hülye játékosokra fogni.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy kicsit sántít az az elképzelés, hogy kisebb ágyúval állandóan te meneted meg a csatát. -
Ytar #207456 itt -
toma77 #207455 Mentor képességet használja valaki? Érdekelne érdemes-e felrakni. -
Szpecnyaz #207454 Ezt hol írták amúgy? -
Halálod után vándorolhatsz a tankokban, én pl ekkor láttam meg egy tracert majd be írtam chat-be, gondolom repkedéssel még könnyebb az arty helyek ellenőrzése. -
Murlo91 #207452 közben olvastam, hogy nem a KT-ről beszélsz. szorri de nehezen követhetőek az ugrásaid.:) -
Miért, eddig milyen nem hagyományos módjai voltak az artyk tracelésének?
Sztem a free cam. mod az a pályán körberepkedésre volt alkalmas, a max camera zoom teljesen más...