418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #207650 A HE is pattanhat, szóval pattan bármi. Arra viszont nem emlékszem, hogy a prém lőszerek inkább HE-ként, vagy AP-ként viselkednek. -
FosTalicskaa #207649 Ez bug. Vagyis a szovjetek szerint feature: ha sokat nyersz, vagy már régóta tolod ugyanazzal a tankkal, vagy a másik csapatnak kell nagyon nyernie , akkor nagyon gyakran előjönnek ilyen és ehhez hasonló furcsaságok. Ekkor nincs mit tenni, mész egy másik tech tree teljesen más tanktípusával. Ha ez sem segít, akkor pihentetni kell 1-2 hétre a játékot... :P
Ez is csupán a csaták manipulációjának egy eszköze. ;) -
kHares #207648 Leírom példával: Sherman derp ágyú, belemegy high-explosive meg high explosive anti tank. Eddig azt gondoltam mindkettő sebez még akkor is ha nem megy át csak a prém lövedéknek nagyobb a pen-je. Ezek szerint sima ap-nek minősül? -
csoszi87 #207647 Igen, én is erre gondoltam. -
Tessellia #207646 én azt tudom mondani amit láttam, hogy a free camera az amikor szabadon bejárható lesz az egész pálya a kamera segítségével. -
Szpecnyaz #207645 AZ nem, csak a free cam. A két mod teljesen más. -
csoszi87 #207644 Ez egy jó kérdés.
Úgy írják, hogy a Free kamerák lesznek bannolva.
A max kamera zoom, pedig nem free, hanem fix.
De nálam okosabb is nyilatkozzon. -
Ilyenkor persze veszít a csapat!
-
Ha a HE lőszerrre gondolsz, az nem prémium lőszer, hanem High Explosive=Nagy Robbanóerejű= Repeszgránát, valóságban élőerő ellen tervezték. A prém lövedék aza PCT Kum lőszer= Páncéltörő, kumulatív gánát, aranyért vásárolható. A he kizárólag gyengén páncélozott célok, Pl artyk, kisebb felderítő járművek ellen hatásos, mert nagyon kicsi az átütése, de hatalmasat sebez. -
Ez a játék egy nagy random, vagy beadja vagy nem :) -
Adjunktus #207640 -Parancsnok úr jelentem,a fogoly nem beszél!
-hmmmm...kitépkedtétek a fogait meg a körmeit?
-Kitépkedtük,de nem vall!
-hmmm...hát a sebeit belocsoltátok-e savval?
-Belocsoltuk,de nem beszél!
-Tüzes fogóval megszaggattátok?
-Megszaggattuk de semmi!
hmmm.hmmm...Na és kényszerítettétek-e,hogy a wot-ban menjen pár csatát stock Churchill-1-el?
-Na de parancsnok úr!Nem vagyunk mi állatok!
..... -
Oddball29 #207639 Tényleg, most akkor a zoom out is bannolva lesz? Talán, ha másfél hete, ha először felraktam. -
kHares #207638 Úgy tűnik hülye vagyok, valaki fölhomályosítana mégis hogyan működnek a prémium lőszerek? Konkrétan a high explosive anti tankra gondolok.
Kv2-vel megyek, is3 oldalába gondoltam belenyomok 700 sebzést =70 méterről). Azt mondja ding. What. The. Fuck? Shermannal 2x kv1s szemből nem történik semmi. Vk 2801 belelövök már nem emlékszem valami nagyobb heavybe csak megvonja a vállát. Mégis hogyan pattanhat le ha robbanó lövedék? -
Bmsrt n2 #207637 A lézer azt mutatja, hogy az ELLENSÉG hova céloz/néz,nem te célzol vele.. -
bigmano #207636 Ez a lézeresdi nem tiszta, mi értelme van hiszen még a német lövegeknek is nagy szórása van a szovjetekről meg ne is beszéljünk. -
haflac #207635 Pont az előbb beszéltük tibitomival,hogy 3d vagy sima weakspot skin,az eredmény ugyanaz,tudod hol a modul.Viszont az egyik ahogy írtad átlátszó,viccesen néznek ki,a másik nem és ez a szebb.Én alapból nem használok ilyeneket,a weakspotosat 1! csata után le is töröltem.Laser show van.:) -
Szpecnyaz #207634 De kitiltanám a német tankosokat ebből a játékból, komolyan mondom hogy a 95%-uk ezeknek degenerált idióta.
Nagyban megyek elől a T57el, támadok, erre hirtelen valaki belémver hátulról 1100at. Nézek, hogy ez meg mi a bánat, hiszen nincs semmi ellenség mögöttem. Erre meglátom hogy ott egy Jpz E100. Hát az idióta szórakozásból seggbe lőtt.
Ezek a kibaszott hobbi nácik ha nem éppen TK-znak akkor valahol kempelnek, vagy blokkolják az embert, csak éppen semmi hasznosat nem csinálnak. -
Bartlebi #207633 Aki ma Karelián jár az vigyen magával hóláncot mert egy kicsit csúszós!
-
Tessellia #207632 Pl megvizsgálja milyen fájlok vannak a mods mappádban és ha egyezés van akkor ban:). -
Szpecnyaz #207631 Ezért ez más, mert teljesen átlátszóvá teszi a tankokat. Bár én annyira nem mondanám cheatnek, a free camera és a lézer sokkal inkább az. -
Schundi #207630 A 3D hitskin mitől másabb, mint az összes többi? -
haflac #207629 Ha a 3D hitskins-t büntetik,akkor az össze weakspotos skin is büntetni kell.Ráadásul ennél a 3d-snél full undorítóan néznek ki a tankok.
A laser nagyon mókás,csillagok háborúja wot-ban.
Engem csak az érdekel,hogyan fogják kinyomozni?
Én természetesen puszta kíváncsiságból próbáltam ki,törölni fogom,nem hiányzik egy ban. -
fodus1978 #207628 "LOL 26-án kb. jön egy peccs :D
és aki használja ezeket azt bannolják :D
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
- defoliants (leaf removers)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
- tracer changes/hacks
- free camera mods"
Ez szerintetek igaz? -
kraven54 #207627 Ha eljut :) köszi Tessellia -
stoppos #207626 Azért ez nem ugyanaz, mint mikor két kör loltraktor után bevásárol négy nyolcas prémet. Pláne, hogy szakaszozáshoz vette. Legalább lesz egy halom pénze, mire eljut tier 10-be. :) -
Tessellia #207625 Itt és itt tudsz nézegetni weakspotokat. -
kraven54 #207624 És direkt azért vettem Is-6ot mert a gun penetrationja elég gyenge és rávagyok kényszerülve hogy megtanuljam a weak spotokat :) -
foxbat88fx #207623 fú a kurva anyját :D IS-4 seggébe VK2801 437et sebzett...
nem is baj hogy legyengítik a gecibe a gold ammóját :) -
kraven54 #207622 Tök igazad van, aláírom. Szívesen végig "szenvedném" T8ig, de sajnos időm nem engedi. De kb 200 csatát mentem IS-6-al most olyan 51% win ratam van és 1200 átlag dmg. Tudom ez nem pro de azért sokszor benne vagyok top3 dmgben és nagyon sok 10k+ csatások roszabbak. És képességeimhez mérten mindig oda teszem magam és csak egyszer nooboztak le a legelején :) De tény hogy igazad van ;) -
McLarenpowa #207621 agyaggalamb lövészet tank ászért... 
-
DoctorStryker #207620 a wot antisociálissá változtatja az embereket. -
DoctorStryker #207619 Teljesen mind1 mert a játékosok 90%-k inkább áramot kellene vezetnie mint tankot. -
Kész röhej ez a játékosállomány. Igaz T3-ban volt a story, de akkor is. Himmelsdorf encounter. Csata kezdetén beírja az egyik agyhalott, h mindenki menjen a base felé, mert aki felmerészkedik a hegyre, az öngyilkosságot követ el. Ezek után 15-ből 2 ember ment fel a hegyre. Na mondom ez bukó.
Később csak nyeretünk foglalással, úgyhogy még 2-3 tank maradt az ellennél. Mondom nekik "stop cap", kill all. A csata elején megnyilvánult fogyatékos erre azt mondja: "Kill all is noobtalk"
Ha ő mondja biztos igaza van. -
Tessellia #207617 csak tudod ez kicsit olyan mint a forma-1. aki gokartozik az sem fog egyből f1-es autót vezetni mert hótt ziher hogy falnak megy vagy utolsó lesz a versenyen(kivételek vannak persze, ahogy a játékban is). na és a lényege a mondandómnak az az, hogy itt is végig kell járni a szinteket mert az úgy nem megy, hogy valakinek 5-6-os tankja van max és már veszi a prémjárgányt. T8 meg afeletti szint (mivel az IS-6 megy feljebb is), már teljesen más világ mint az alsóbb régiók. és ezt nem így kéne megtapasztalnod, mert így a csapatod nem tudja úgy a hasznodat venni mintha végig szenvedted volna az utad pl egy IS-3/IS-4-ig. unokatesód pedig megtehette volna, hogy visszavesz egy T6-os járgányt és máris mehettek együtt:), persze ez meg magánügy félig meddig, csak mondom. béke:) -
virkir #207616 Ne bántsd már.
Csak a serb szívatja mint a legtöbb prémiumost :D -
kraven54 #207615 Jogos! Azért vettem prém tankot mert kb heti 4 órát játszom és t9-10ig sztem sose jutok el igy viszont tudok játszani unokatesómmal akinek már van 8-as tankja. És persze kell a credit ha netán eljutok magas tierig! És teszt szerveren megtettszett nagyon ez az alulértékelt IS-6 :) -
Nem feltétlen! Elvileg, ha nem LŐ, akkor CSAK a javítás van, mint költség, és akár többet is hozhat, ha NYER a csapat. Bár, ilyen win ratióhoz foggalmam sincsen, mi kell, mert anno, én is sokat AFK szerüztem valamelyik kis artyval. pontosabban, pár kör után rá jöttem, hogy bármilyen béna is vagyok, több zsozsó jön, ha lövök 2-3-t, míg meghalok.
Ergo, ehhez már tényleg olyan KELL, hogy feltartsa a csapat társait. beépített ügynök, Haza áruló, vagy mittoménmi.
-
Jaja, durva nyakgörcsöt lehet tőle kapni, amikor megakarom nézni nálunk meg ellenségnél ki él még 
Illetve a minimap full felejtős
-
foxbat88fx #207612 na ő az élő példa arra hogy nem a grafika teszi a mestert :D -
stoppos #207611 Süti. A csata történéseinek figyelése szokott nálam kimaradni sokszor.
Elszórakozok valami cuki kis ellenféllel, aztán azt veszem észre, hogy sehol senki. :)