418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A Mause vajon miiii...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szpecnyaz #207729 Azért a 38H735 nem ér :D. Azzal még annak is jó statja van akinek nem mondjuk ki a nevét :D. -
százszor jobb volt mint a mostani mindenbenullátlövök faszkodás. -
Malarki #207727 Anyám, micsoda képek. 
Most azért kicsit sajnálom, hogy nem játszottam a bétában. Bár gondolom akkor is sok minden szar volt, csak az idő megszépíti az emlékeket. -
lol... megvettem az E75-öt free-ből egyből kimaxoltam, első 5 meccsből 5 bukó... kurvannyát? azthát... -
atee73 #207725 ertsd mar meg , nem szamit hany nagy tankom van....itt van 1-2 altalad eselytelennek titulalt kisebb tierbol valo pelda.
es tegyuk hozza hogy nagyon-nagyon messze vagyok a jo jatekosoktol
itt a forumon tucatjaval talalsz nalam jobbat
-
virkir #207724 Hetes tankkal nem rak tízesek közé.
Meg azt sem értem miért akarod te a nyolcasokat szemből átlőni 148-as pen-el. Ha máshogy nem megy vigyél magaddal pár prémium lőszert és használd azt -
Ytar #207723 *KV-1 .. csak sima KV lol .. :) -
foxbat88fx #207722 hát én már nem emlékszem.... az alkohol öli a régi emlékeket :S 
-
foxbat88fx #207721 hát ez van :D senki sem profiként kezdte! XD
találtam egy régi stat képet is (amit most nem találok ennyi kép között o.O)
már a teljes gameben készült stat :) 735 csatánál volt meg az 1000. kill :D
milyen büszke voltam magamra emlékszem.... XD most meg már 22k-nál tartok
-
Szpecnyaz #207720 Meg amikor behozták, akkor is olyan volt hogy csak vagy 2 percig javított, aztán megint elromlott a cucc :D. Ejj, mikre nem emlékszek :D: -
Ytar #207719 én sajnálom hogy nem tartottam meg bétás képeket .. hiányoznak azok az idők ..
ezt az egyet találtam:
az xp-t a mai napig nem tudtam megdönteni .. asszem itt még a KV-1-en volt a kályhacső .. hiányzik a régi accom is .. :) -
behalt az xvm? -
Szpecnyaz #207717 Szerintem a béta elején nem is volt javító meg ilyesmi, már ha jók az emlékeim. -
foxbat88fx #207716 naja már én is észrevettem :D
full HE, no tűzoltó, no javító, no elsősegély és lemerem fogadni hogy az emberek valahol 50% környékén lehettek
-
Ytar #207715 +van :) -
Bmsrt n2 #207714 Full-He tárazás az valami OP-ság amit nem ismerek?:D
(az előző képeden is full He T-28 volt csak azért:) -
csoszi87 #207713 A biztosra mentél. 
-
foxbat88fx #207712 hahaha keresd a hibát!!!
(ha megtaláltátok nem le szólni mert 2010es kép szal ez is béta)
-
yossarianHUN #207711 Ja, és az első kör a teljes verzió megjelenése után: 
-
yossarianHUN #207710 És a régi T10 tornyos IS3:
Alig emlékeztem már hogy néz ki. Pedig ez nem is volt olyan rég. -
Szerintem többek között úgy lehet, hogy tele vagy kilences, tízes tankokkal, míg én nem. Ha egy 7-essel berak 10 esek közé, aligha fogsz sokat sebezni, de ha egy tízessel mész nem fog szembejönni egyetlen 11-es, vagy 12-es sem. Nézd meg én mivel rendelkezem. -
yossarianHUN #207708
azok voltak a szép idők... -
Tisztázzuk a dolgokat, garancia az nincs :)
- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
(az a fajta aminél az ellenséget látod hova céloz)
http://youtu.be/mGwLdYdp1_w?t=5m34s
- defoliants (leaf removers)
( a levelek eltávolítása tehát nem egy piros kontúrra tüzelsz
amin sejted mi hol van, hanem egy tiszta célra)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside)
- please note regular hitskins are NOT banned
(Nem a régi tiri-tarka skin, hanem amelyik átláthatóvá teszi a tankokat
a benne lévő legénységgel, modulokkal)
- tracer changes/hacks
(a lövedék nyomvonalát módosítsa, átszínezi és láthatósági idejét meghosszabbítja)
- free camera mods
( nem a max zoom hanem amelyikkel szabadon repkedhetsz pálya felett)
https://www.youtube.com/watch?v=c3T-Iq0x2q8
Röviden tömören amit e srác fűrészel az tiltott paradicsom :)
AST-17-KAHA
Ha valaki megakarja nézni a különböző zónákata tankokon akkor itt tegye:)
http://gamemodels3d.com/worldoftanks/
-
Szpecnyaz #207706 ÓÓÓ, azok a régi szép idők :). Amikor még egy Masu láttán összeszarta magát az ember :D. -
Ez vidám csata volt!
14 ből 13 lövésem talált 92%-os találati arány. Átütés 0, sebzés:0:D
Így aztán lehet Eff-et növelni :D
-
Malarki #207704 Ha van időd, akkor feltehetnél pár ilyen durvább képet. Én nem régen játszom csak, sokan emlegetik a bétás időszakot, szóval jó lenne látni is belőle valamit.
-
foxbat88fx #207703 hirtelen most ezeket találtam....
iszonyat sok screenshotom van bakker :DDDD
-
atee73 #207702 igen igazad van csapatfuggo a random ,de az igenis rajtad mulik mennyit tudsz a csatahoz hozza tenni ( akar a veszteshez is )
nezd meg ezt a linket az en statom 9300 csata korul kileptem egy olyan klanbol ahol mindig cw-ztunk ,mindig szakaszoztunk ,szinte sose mentem egyedul ,az utolso 1200 csata 95% aban 1edul mentem randomban ( csak azert vagyok most is klanban mert szeretek a ts-en traccsolni) megis a normal eff, a wn6 , a winrata
,minden megy felfele ,pedig csak megyek a sajat hulye fejem utan 
akkor ez szerinted hogy lehet ? -
Bmsrt n2 #207701 Na jó arról lemaradtam,csak hallomásból tudom hogy a Pz3 mehetett Masu-ellen meg hasonló ínyencségek:) -
Időnként minden átviszi ... általában mindig .. -
Nem kell bemutatni. már játszottam akkor. -
foxbat88fx #207698 te miről beszélsz? :) mutassak neked bétás MM képet? :D van pár 1000 screenshotom ;) -
foxbat88fx #207697 jobban fordul mint su-100...sokkal mobilisabb :D nagyon mobilis és brutál álcája van... viszont annyira nem pontos... de pontosabb mint su-100 és gyorsabban lő... ha nem lődözöl mind hülyegyerek akkor sztem nem vészes az 1000es lőszerár... haverom vette meg és nagyon dícséri :)
teszt szerón nekem is bejött... de én nem veszem meg, ott rohadjon meg :D
Dickermax-al is mentem teszt szerón, az is jó kis fun tank, brutális negatív kitéríthetősége van a gunnak... szinte már saját magad lövöd vele fronton :D lehet vele keresni is de nem kifejezetten arra van :) -
Bmsrt n2 #207696 És anno az korrekt volt,hogy T6-is mehetett T10-ellen?:D
A mai rendszer sokkal barátibb... -
Szerintem egy VK4502 -t berakni Tier 10 esek közé nem túl korrekt dolog, ha figyelembe vesszük, hogy a VK 200 as páncélátütéssel rendelkezik. -
Jaja. Én nem vagyok jó játéoks, és mégis, aránylag jól elvagyok a német ágon is. Igaz, jelenleg inkább hanyagolom, nem napi szinten megyek velük, de tegnap, és tegnap előtt is mentem 5x-s köröket, és hamarabb megvoltak, mint az orosz ágon.
Tiger II-vel pl 89 csata, 55% win ratió. Az IS3-al rosszabb ez az értékem, alig több csatával.
-
Bmsrt n2 #207693 Nem pont 2X-es a pénz se...minden prém tanknak egyedi a kreditszorzója.
(talán a Type-59-é a legmagasabb mert keveset sebez a lövege) -
darkwraith #207692 A su-100-at és a su-152-t is szerettem, és a 122-essel toltam végig, mikor meglett. Azt írták, annál fordulékonyabb jóval. A su-100 55 % körül, a su-152 60 % fölött volt nálam, szerintem az elfogadható. És élvezetes td-nek tartottam mind a kettőt. Viszont a lőszerára 1000 kderit körül van a su-nak, azért kérdezem, milyen a szorzója, mennyi tiszta haszon hozható vele. -
Nem, csak a pénz kétszeres szorzós. (bár ugye minden prém tank elit, mert nincs mit kifejleszteni már rajtuk, és a gyorsított képzéssel egy ember mindig dupla xp-t kap, amelyiknek a legkevesebb az xp-je. De ezt egy akármilyen kifullozott elit tank tudja.)