418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bartlebi
    HJa és ajánlom az orosz vonalat. Ha megszokod a szar pontatlan ágyúkat akkor később a pontosabb német ágyúval jobban megy az aratás. :D
  • Bartlebi
    Indíts el egy nehéz illetve egy közepes vonalat. Mindegyik más-más játékstílus. Később kiderül melyik fekszik neked.
  • Szpecnyaz
    Igazából mindkét ág nagyon jó. De érdemesebb egyszerre csak egy nemzettel tolni a közös modulok miatt.
  • Warrika
    hali

most kezdtem a játékot és nem tudom pontosan melyik ágon lenne kezdőként könnyebb boldogulni amíg megismerem a játékot.

orosz ágon a t54 fele vagy az amcsi ágon m103 fele.
    most amcsi ágon a tear5 ös t1 heavy tankal próbálkozok de nagyon nem megy és mikor medium tankokkal voltam sokkalta többet lőttem és hasznosabb voltam a csapatnak.
    mennyire nehéz macerás a heavy tank?
    meikkel könnyebb/ meik hasznosabb?
    előre is köszönöm a segítséget
  • Master91
    Ne kötekedj, itt neked soha se lesz igazad...wot topik powa
  • agrarmacso
    Neked ugye egy pillanatra sem tűnt fel, hogy baromira nem ismerős a nickem?Én ide jó ha 1-2 havonta postolok, amiből valószínűleg az következik, hogy nem olvasom napi rendszerességgel a fórumot, ergo nem tudhatok mindenről hogy xy Janikának z hete ugyanez a problémája volt, és akkor ki lett diskurálva a téma...

Mellesleg pont az ilyen esetek miatt nem olvasom már a fórumot, másból nem áll az egész mint a bénák fikázásából, az artisták miatti sírásból, meg a virtuális f@szlóbálásból.
    Az egyetlen értelmes dolog ezen a fórumon az Oddball féle wotarmory-blog volt és hogy rendszeresen kipostolta ha volt valami cikk...
  • Tessellia
    jaj.. félreértelmeztem, jogos.. dupla kamikazet még nem láttam:D
  • JeffDunham
    Felesleges, ugyan úgy ellövik. A javítást tedd be több legénységi tagnak. Megéri. Nálam a parancsnok kivételével szinte mindenkin van. Ha nem is első, de második perknek.
  • Tono34
    268 az biztosan rammoltam :)
  • Tessellia
    nem valószínű, hogy ha kaptál érte kamikazet:)
  • Tono34

Bár lehet, hogy az amx-et azt kilőttem ... vissza kellene nézni ..
  • Tono34
    Az egyetlen vmire való köröm az este ... és így sem sikerült mindent 5x-ni.

Amx50F155, 268-at rammoltam le, későn töltött be az ágyú :)
  • Alien69
    Bocsi, a láma kérdésért, de IS3-on rendszerint el lövik a láncom. Mit rakjak fel rá (pl fejlesztett torziós rugók?), hogy ez ne így legyen?
  • Khaosz55
    Maradunk az orosz ágon.

Nincs annyi időm hogy kiidegenedjem az amcsi ágat is. Nekem a su100 volt a kedvencem. Meg az ISU.
  • Tessellia
    hohó.. először át kell lépned a T28-on:D
  • Khaosz55
    Látom a sebességét. Huh ehhez kell ám ideg.
  • Tessellia
    a T95-nek is megvannak a maga gyengepontjai, úgyhogy ha valaki azokat kihasználja akkor hiába az az erős front, szemből is szét lehet szedni
  • virkir
    Most őszintén mit vártál?
    Már annyira unalmas ez a csítmánia, hogy rögtön ugrok rá.
    Legtöbbször olyanok jönnek elő ezzel akiknek valamire rá kell fogni a tehetségtelenséget.
    A többit meg már elmondták.
  • hellokitty92
    Ha élvezed, ha csalánnal csapkodják játék közben a töködet. akkor igen, jók.
    Amúgy meg nem.:D

T95-be állandóan 5-en fognak megerőszakolni, mert utoljára maradsz a csapatból. És mindezt a saját bázisotokon, mert 15 perc alatt nem tudtál kiérni a kezdőkörből sem.

T30 meg egyszerűen sz@rrá van nerfelve, mozgócélpontot távolabbról nem is érdemes lőni vele, mert úgy sem talál, vagy lepattan a t50 seggéről is.:D Bl10 pepitában. Pedig milyen op volt mikor kijött, 90 csatáig tartottam vele a 78%-os winrátámat randomban, egyedül.:))

268-ért menj, az a biztos, az orosz!
  • Khaosz55
    Csak amit látok a pályán. Objekt hozzá képest papír. Nem értem az oroszokat nincs vasérc vagy mi ?
  • Tessellia
    ha szóba kerül egyik vagy másik akkor általában sok szidás éri őket:)
  • Khaosz55
    Objekt 704-el tolom. Valahogy a BL 10 lepattan mostanában mindenről a ISU-n nem volt ilyen gond.

Jól értem, hogy a 9-es szintű amcsi páncélvadászok nagyon jók?
  • Uviarka
    60% os legénységel szerintem egész jó kis mecs volt:)
    Győzelem!
    Csata: Province 2013. február 25. 23:00:08
    Jármű: M3 Stuart
    Szerzett tapasztalat: 5 135 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 18 079
    Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • bornofakone
    kedvenc tankom volt :) ráadásul hiányzik a régi kinézete...:/ (mostani gusztustalan)
  • haflac
    Én azt az IS-4-et AKAROM vissza!A leg-leg-legjobb tank volt.
  • Oddball29
    Surprise, motherf@cker!

• agrarmacso
    Hát én is fel voltam háborodva nem gyengén,az első percben konyec lett, aztán a fél meccsen át szidtam az artistákat, aztán lőttem a screenshoot-ot a végén, bár rosszul tettem, mert a nagy tudású kolléga belém is kötött hogy semmit se sebeztem
  • csoszi87
    Még 8as volt a Lorraine med, amikor kicsapták a legényeket és maradt még 700 hp-m. Emlékszem, pont azon gondolkodtam, hogy a Parancsnokot, vagy a lövészt élesszem újra. Már be volt nyomva az elsősegély, amikor az ellenfél eldöntötte helyettem a kérdést.
    Rohadtul fel voltam háborodva.
    Azóta sem emlékszem ilyenre. (mást többször láttam már így járni)
  • foxbat88fx
    ez főleg low tierben fordul elő olyan tankoknál amiben mondjuk csak 2-3 ember ül :)
    volt hogy mines-on a kis csíter pz38h735f vagy mi annak a neve (asszem abban 2en ülnek) kiszedte az enemy a két embert, de a tank hp-jának a fele még meg volt... én meg jóparaszt módjára letoltam a hegyről az enemy meg szétlőtte :D had legyen már drágább a javítása
  • agrarmacso
    Nohát nohát, akkor még 1,5 év után is tartogat meglepetéseket a játék

• JeffDunham
    Centurion 7/1

6633 sebzés
    +2410 spotolás által

ÉS VERESÉG!

bármit tesz az ember, ha hülyékkel van, nem nyerhet
  • Tessellia
    itt az új mod szabályzatról még plusz írás
  • Tessellia
    ez teljesen "normális", nem csít, velem 1x vagy max 2x fordult elő 7ezer kör alatt. amire biztos emlékszek az az, hogy még kb a játék legelején pz4-emből a grille kicsapta a legénységem összes tagját:)
  • JeffDunham
    VK4502: fuck you arty!
    (enemy)JagdPzE100:dont call me arty!!!

• agrarmacso
    Igen, jól látod semmit sem sebeztem, egy átütő lövésem volt mielőtt megcsapott egy sturmpanzer. Azért szúrtam be a képet, mert 8000 csata alatt most láttam először olyat, hogy van még HP-m és mégis vége a dalnak.

A nem kevés lenézéssel fűszerezett válaszodból azért leszűrtem, hogy ha elszáll az összes legénységi tag, akkor vége a meccsnek. És bár tudom, hogy az e-penis lóbálásba aktívan beletartozó bunkó szellemiségben adott válaszok elengedhetetlen kellékei a fórumozás világának, én mégis bátorkodnék megkérni Téged, hogy ha már válaszolsz, ne úgy tedd mintha én egy sokadik matyi reg lennék.
  • ozzz
    Az pedig sokat segített nekem kezdőként, aztán meg hozzá is szoktam.
    Na mind1 végül is azért használtam, mert tudtam hogy mások is sokan használják és nagy hátránynak tartottam ne használni. De ha senki nem használhatja majd akkor ok.
  • Tessellia
    ez a sniper nézetbeni extra zoom, távol célpontot jobban be tudod vele célozni, rövidlátóknak jó vagy mittom, ennek sincs sok értelme, tehát továbbra sem a kizoomolsz 2x messzebre a tankodtól mod, de én deaktiválnám azt is a helyedben:)
  • Master91
    Zoomot nagyon sajnálom, jó volt 2x akkorára zoomolni a tankomtól mint amennyi a max, sokszor segített :(
  • Tessellia
    tárgyalnak róla, nem biztos, de vedd ki a biztonság kedvéért
  • ozzz
    "- it's theoretically passible 2D hitzone skins will be banned too, it's still discussed"

Ezek szerint a sima week points modért is bannolni fognak?