418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
...szellemi fogyatékos... -
FosTalicskaa #207889 Végre lehet trollkodni, erre egyből küldenétek az embert privát szobára ezekkel az nyálkákkal...
Jah és hogy a mai napban azért írjak valami értelmeset is: FU arties
-
Tessellia #207888 Caption contest -
bigmano #207887 A 2 dolog nem zárja ki egymást....... -
csoszi87 #207886 Nem vagytok viccesek.
Vagy legyetek viccesebbek, vagy menjetek szobára.
-
Nem vagyok csatlós, azért szóltam bele, mert már hányingerem van az ilyen kis beképzelt önjelölt szakemberektől, akik arra sem képesek, hogy normális modorban beszéljenek. Ha tényleg értenél a dologhoz, és nem lennél egy egyszerű tahó, akkor a hozzászólásaid türelmesek , lényegretörőek lennének, nem ilyen arrogáns csaholások. Tanítani,segíteni, ugyanis csak türelemmel lehet. De remélhetőleg az élet majd ezt is megtanítja neked. Rajtad múlik , hogy könnyen, vagy keserű tapasztalatok árán... -
FosTalicskaa #207884 Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
Ezzel rám célzott a kis hobbit csatlósod.
Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello
Voivod: Azért kíváncsi vagyok mit lehetne a bizonyítani az urad állításából néhány screenshot-al. Az kb. azt jelentené, hogy abban az egy csatában valaki nem volt éppen a helyzet magaslatán és ennyi. Több következtetést nem lehet és nem is szabad levonni. De ha nem tudod miről volt szó akkor, meg nem kéne csak azért közbeöklendezni valamit hogy a te neved is ott legyen a listában...
Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello Hello -
Destydeme #207883 Na igen,így kicsit furcsa az a lyuk a tech tree-ben,de ez legyen a legnagyobb gondod:)
Kihúzod a többi ágat(E50,Masu,TD)?
Amúgy milyen benne a legénységed(pz3/4)?Sztem nagyon jó kis tank,gyors,jól forog a tornya,pontos.Vérbeli med,csak kicsiben.
Vegyél bele goldot,figyeld( már-már az összes tank troll ágyúját)és pikk-pakk kihúzod.:)
Funként a mai napig duplázom. -
Nem mindig a méret a lényeg, agyorsaság is számít, főleg egy ilyen gyenge páncélzatú tanknál. Ezt nem hiszi el néhány "szuperjátékos"! -
Destydeme #207881 Hi.EZt mire írtad konkrétan?Pm is jó,h ne bántsunk meg senkit.:)
"A való életben az ilyenek igen hamar be szoktak "szedni" egyet."
-
foxbat88fx #207880 én nem akarom megtartani.... csak idegesít, hogy nincs kifejlesztve a VK3001H... olyan randa így a tech tree
-
Destydeme #207879 Hi.Érdekes,én 2-3hónapja belehúztam kb 600csatát,mondván a 2.német med ágra jó lesz.Azóta 3skilles a legénység.A karácsonyi 3x legénység szorzó sokat segített.Jó kis tank(3skillt érzem nagyon),csak állandóan figyelni kell a troll&gold plyeket. -
Kár minden szóért. Az ilyen kis okostojások úgyis meg vannak győződve róla, hogy csak nekik lehet igazuk, hiába érvelsz, bagy mutatsz fel bizonyító erejű screenshootokat, úgyis úgy értelmezik a képet, meg a szavaidat is, hogy nekik megfeleljen. A való életben az ilyenek igen hamar be szoktak "szedni" egyet. -
foxbat88fx #207877 
akkor oda adom az accomat és húzd ki belőle a VK3001H-t mert én már agyérgörcsöt kapok ezzel a szarral :D -
hellokitty92 #207876 Pedig most a pz3/4 a jobbik t5 német, mióta buffolták a sebességét és meggyilkolták a pz4-et. Olyan mint egy mini e50. -
Bmsrt n2 #207875 Himmelsdorf T8 csata...legtöbb kill, Xp és sebzés....
Egy kibx@#% T6 lightal amin egy 85-ös alfasebzésű ágyú van!!!
Most komolyan????
-
foxbat88fx #207874 meg a pz3/4 milyen rossz!!! -
hellokitty92 #207873 Hát a német mérnököket szidd, hogy nem terveztek a háború kései szakaszában hasonló bicikliket, mint a t50-2 (ami egy fail project volt valóságban:D csak ugye fehérorosz barátaink...)
Amúgy tényleg elég szívásnak néz ki. A 20< hp/t egész barátságosnak tűnik, de rohangálós scoutnak úgy sem lesz jó. A mérete miatt meg passzív scoutolás is érdekes lesz.:D Tehát lesz egy már-már heavy tank súlyú könnyű tankunk ami semmire se lesz jó igazán.:D Reménykedjünk, hogy kap valami decens ágyút, vagy legalább a vk28 trollgunját. A 28 legalább jó felkészítő lesz erre.
Kár, pedig a mini leo nagyon tetszik, de már úgy is visszavettem a guruló szarkupacot - aka db. -
Renegade #207872 ez erősen hasonlít a pzV/IV-re, az meg szegény nagyon rossz :-( -
zsupeti #207871 így kell telepíteni -
Tessellia #207870 Sturmtigerről meg azt írják, hogy fake a kép. Nincs szupertesztelés alatt a járgány. -
Tessellia #207869 viszont az utánalevő RU251 már egyedibb lesz:) -
unirak #207868 Sziasztok.
A magyar szinkront hova kell betenni?
-
bornofakone #207867 #207864
azért elég jó evolúciója van a német light-oknak...:D
leo -> dagi leo (vk2801) -> mega dagi leo ?!
totálisan 1 kaptafára készülnek szerencsétlenek....semmi kreativitás :(
azért kíváncsi leszek panther alvázzal milyen csoda dolgokra lesz képes (végsebesség, fordulékonyság, gyorsulás...:D) -
Renegade #207866 sok magas effisnek a wn6 bevezetése óta még inpozánsabb az eredménye, szóval szvsz a 4. pont nem feltétlenül igaz. :-) -
Destydeme #207865 1. Elég szánalmas, hogy ezzel a köszönéssel tudsz csak visszavágni. Ez egy fórum, itt hozzászólások vannak, nem szokás köszönni, egyszerűen értelmetlen. Most jön valaki, akkor köszönjön azonnal? Nyilván akkor a többieknek is köszönni kellene és a fórum nem állna másból minthogy mindenki köszön mindenkinek és 100 hsz-ből 88 csak ebből állna a tartalom meg elveszne, pörgesd vissza bármelyik fórumot, látni fogod ez nem divat. Ha erre vágysz menjél chatelni...
Nem kell magyarázkodni....Sima nevelés kérdése,ami nálad nem volt...
Na,bb.
-
Tessellia #207864 -
csoszi87 #207863 Ok, mára ennyi elég a medekből.
Pedig direkt szépen kértem.
De még így se.
Természetesen egyedül mentem fel a hegyre. Még fel is értem 700 hp-val, de mivel egyedül voltam nem mondanám, hogy nagy visszatartó erő lettem volna.
-
Tessellia #207862 Tier 7 német light tank -
Renegade #207861 szerintem az ügyetlen játékosok nagy része egyszerűen fiatal és/vagy végtelen türelemmel/idővel/buta makacssággal van megáldva.
Ha valaki veszi a fáradtságot és megnézi a csata végi összefoglalót akkor remekül látszik, hogy loweffis birka harmad-negyed annyi xp-t kap mint az első 5 valamelyik tagja.
-
FosTalicskaa #207860 1. Elég szánalmas, hogy ezzel a köszönéssel tudsz csak visszavágni. Ez egy fórum, itt hozzászólások vannak, nem szokás köszönni, egyszerűen értelmetlen. Most jön valaki, akkor köszönjön azonnal? Nyilván akkor a többieknek is köszönni kellene és a fórum nem állna másból minthogy mindenki köszön mindenkinek és 100 hsz-ből 88 csak ebből állna a tartalom meg elveszne, pörgesd vissza bármelyik fórumot, látni fogod ez nem divat. Ha erre vágysz menjél chatelni...
2. ez inkább téged jellemez.
3. bocs azt hittem már összejátszottál valami értelmes mennyiséget, ha már ilyen habzószájjal oltogatsz mindenkit. de akkor majd gyere vissza ha átlépted az 500 csatát.
4. Magas effit, úgy a legkönnyebb elérni ha sokat foglalsz. ennyi. mehetsz te trollkodni ilyen 5-6-os tankokkal, kicsit meg is dobják ezt a számlálót, de nem ezzel születnek a 2k+ effis játékosok. Sőt szerintem lila tartományba magas szintű meddel lehet a legkönnyebb bekerülni.
5. Biztos nem én voltam, mert én lelkiismeret furdalás nélkül kipattintottalak volna a mecsből. -
csoszi87 #207859
-
ladista #207858 Ha ez létezne, akkor nem lenne ennyi gyenge játékos, mert a az általad elképzelt randommal felvértezve minimum közepes (értsd: 8-900 effi) értékre konvertálná fel őket a rendszer.
Szerinted ezer esetből mennyiszer nyomja le egy loweffi mondjuk Szakeszt, Dieghot?
A prémesek meg tudnának mesélni sokat az um. negatív bónuszokról...szerinted ott nincs, lepattanó, nulldmg, mellélövés? :)
Ez egyszerű konteó, butaság. -
csoszi87 #207857 Erről beszélek!
Ahogy leírtam az előzőt, következő meccs:
Medek mentek a városba a Td-kkel. Heavyk meg a híd alá.
Én meg ugye elsőnek értem oda, ahol 2 Batmobil várt rám röhögve.
Miért nem tudják megjegyezni ezek az anyaszomorító hitvány szárazföldi patkányok, hogy bizonyos tanktípussal mit kellene csinálni?
-
Destydeme #207856 Hi.
Figyelj kis majom,látom a neved kötelez,tehát nem tervezek sokat írni neked.
1:Köszönj ha nekem írsz,a tehén is bőg,ha hazaterelik.
2:Sajnálom,h anyád nem nevelt meg,vagyis nem csak a te hibád,h neveletlen kis hülye vagy.
3:", az ilyen puhapöcsű apróságok mint te meg képtelenek ezt elfogadni és jöttök ezekkel az élménybeszámolókkal, hogy mentem 4k csatát"
Ez pont lepattan,mivel ebből semmi nem igaz rám.
4:Ha tudnál mondatokat értelmezni rájöttél volna,h a lényeg:A virtuál szám nem biztos,h reális....(Nem magyarázom újra,trollgold ammo tier 5-6,kv1s stb.által generált nem valós értékű játékosokról írtam.)
5:Lehet te voltál az a balfék tegnap Abbey-en?Azért vetted a szívedre?
ps.Szóval köszönj,mert az sg fórumon kívül a való életben megutálnak 2 perc alatt..
-
FosTalicskaa #207855 Ez fordítva működik, ha ez nem létezne akkor nem lenne ennyi low effis játékos, mert már régen abbahagyták volna az egészet, így viszont felvértezve a random adta előnyökkel sokszor nemcsak hogy partiban vannak a jóval magasabb harcértékű játékosokkal de még le is tudják őket győzni, ergo van sikerélmény, tehát játszik tovább...
Ha meg valaki jól tolja és még fizet is nyilván nem kapja meg azokat a negatív bónuszokat, mint aki jól játszik de egyáltalán nem költ semmit, egyszerű free2play üzleti modell. Hülyék lennének elmarni a fizető játékosaikat. Ezzel persze nem azt mondom, hogy náluk minden kör móka és kacagás, hanem azt hogy nagy átlagban az összes radnom kiszámolt értékeik az átlagos értékek fölé kerülnek. -
bigmano #207854 A Kv-1S mellett szóljon hogy kell közepes századhoz nekem is csak azért van pedig utálom ha csak lehet pokolcicussal helyettesítem. -
stoppos #207853 Jippí... Új konteo.
-
ladista #207852 Ha ez létezne akkor nem lennének (legalábbis nem ennyi) low effi játékosok.
Ezt a "szabad szemmel látható összeg=veszélyes játékos" dolgot kifejtenéd bővebben? -
FosTalicskaa #207851 Te jó ég, hogy lehetsz ennyire ostoba. Lila így, lila úgy. Ki a francot érdekel... Mindenkinek lehetnek rossz napjai, nem úgy jön ki a lépés, vagy amit kitalált taktika az nagyon nem működött, mert az ellenfél véletlenül még sem úgy helyezkedett, hogy gondolta stb. Nem kell ezt túlcifrázni. Akinek magasabb az eff. ratingje az nagy átlagban igenis jobban játszik, az ilyen puhapöcsű apróságok mint te meg képtelenek ezt elfogadni és jöttök ezekkel az élménybeszámolókkal, hogy mentem 4k csatát és volt egy olyan köröm benne amikor egy lila ezt meg ezt csinálta. Lehet nem is ő játszott, lehet csak a random nem volt vele és még lehetne sorolni.
Amúgy elárulok egy nagy titkot, a játékbalance úgy van kitalálva, hogy aki nem jó játékos, az elég masszív bónuszokat kap minden random értékéhez. Sebzés, átütés, páncél. Nekem volt szerencsém jópárszor vörös accountal menni és félelmetes mekkorát lehet velük aratni. Senki nem talál el, vagy ha el is találnak akkor sem sebeznek, te meg nem számít mire célzol, van e egyáltalán valami a célkeresztedben, valakit biztos megkínálsz egy max dmg-el. Az meg külön öröm, hogy nyílt terepen meg lehet állni percekre és az arti lövedékek nem sebeznek hiába robbannak a közeledben.
Szóval a vörös játékosoknál nincs veszélyesebb ellenfél, talán csak azok akik tudnak is játszani és hajlandóak is fizetni havonta egy szabad szemmel látható összeget a WGnek.
Jah és félreértés ne essék nem vagyok lila és én sértődés nélkül el tudom fogadni, hogy vannak nálam jobb játékosok.