418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Azon a vonalon az E-50-ig minden szenvedés.
  • stoppos
    Persze lehet, hogy van akinek bejön. A gyorsabb, de kevésbé páncélozott medeket jobban kedvelem.
  • mekk77
    Amúgy Panther vonalon melyik ami használhatóbb? Mert a T-43 után nem szívesen vágnék bele még egy hasonlóba (az idegrendszeremet a Lor40t-re tartogatom :D)
  • kiskami
    Nem tudom volt-e, de most akadtam rá egy kiemelkedően jó mod gyűjteményre.
    http://wot-shot.com/mods_for_world_of_tanks/
  • Bmsrt n2
    Most hogy nézem,van azzal a tankkal 439 csatám...kicsit talán túlzásba vittem a DB-t?
  • patchaou
    Akkor megyek egyből a pancserre. Köszi!
  • demoneye
    Köszönöm az infókat. Akkor marad szenvedés!:( No meg a napi duplák,talán... Ez a bádogdoboz még azt sem érdemli meg szerintem,hogy freeXP-ből kifullozzam. Én úgy gondolom,hogy kifejlesztem teljesen mindent rajta,de marad az alap torony a T6os ágyuval. Nem kerül sokba a skuló,meg legalább szedi rendesen a lábát. Remélem nem teszik ezt vissza T6ba,mert akkor szenvedhetek a version2-ével is!:(
    Igazi mazoistáknak való járgány!:)
  • patchaou
    Én meg fölöslegesen semmivel nem töltöm az időmet :)
  • stoppos
    Mondom, goldammóval jó kis cucc. Anélkül egy rakat kaki. Mert kevesebb az átütése, mint a kisebb ágyúnak és a tank is érezhetően lassabb lesz. Vagyis, mivel a nagyobbik ágyúval flankelni kéne izomból, pont erre lesz kevésbé alkalmas a mozgékonyság csökkenése miatt. :)
  • Tono34
    Én igyekszem mindig kifejleszteni mindent, ha nekiállok egy tanknak.
  • Bmsrt n2
    Nekem meg ez a winnerboy jutott ma reggelre,72%-os Panther2-vel nem tudott kilőni a szerencsétlen egy 4%(!!!)-os T34-et
  • mekk77
    Remélem hamarosan bejelentik 8.4 után a második német med ágat, mert állítólag ez része lesz, és túl élvezhető ahhoz, hogy rögtön eladjam :)
    Én perpill magozóval viszem, francia light stílusban (igaz sebzése nincs, de páncélja annál inkább, és ezzel a kistoronnyal mocskos jól néz ki, nincs szívem elrontani :D)
  • patchaou
    Igen, de a torony 15k xp, a pancser meg 20. Szóval ha 15-öt összeszedek, akkor már a 20 sem nagy gond. A kérdésem arra irányult, hogy jó kis cucc e fullosan, vagy fölösleges kifullozni és megtartani?
  • csoszi87
    Biztos csak szar volt a csapat.
  • mekk77
    az hagyján, de 39%-os winrate-tel vitte, holott egyik legjobb arty. priceless. :D
  • stoppos
    Én teletoltam gódammóval a nagyobb ágyút. Csak falbontáshoz viszek pár sima lőszert. Viszont bazi nehéz a második tornya, így kicsit lassabb a gép. Gondolkodtam a kis torony-meggymagköpködő kombón is, csak az a sebzés elriaszt.
  • Malarki
    7700 csata GWPanther-rel, Mit ársz tőle?
  • csoszi87
    GYHÁÁÁ!
    27 000 csatás 45% winrátás TigrisP úgy köszönt be csatába, hogy: Stupid team again.
    Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ő a hülye, erre visszaírt, hogy: sure moron.
    Majd 1 sebző lövés után sikerült elhaláloznia.
    bajolord
    Asszem rágyújtok.
  • R3nton
    főleg ha egyből ki countereznek:P
  • Bmsrt n2
    Azóta már volt is róla szó hogy talán jön új heavy ág is valami Lőve-korcs T10-el,szóval már spekulációnak sem aktuális ez a kép:)
  • patchaou
    Már kb a fele megvan mert egyszer leötszöröztem :) Napi duplázókkal fogom szerintem csak.
  • R3nton
    tényleg elég fos, én is most vettem meg. Majd most jönnek a pro-k és megmondják a DB a legjobb, de az az idő elszállt. T-20 alapból sokkal jobb volt, közben még bejött az angol és a kínai is. Mindkettő nagyon jó különösen a kínai (sztem OP tier7ben).
  • endrodiz
    Én félbehagytam és megcsináltam a pantit a 3001-ből.
  • Bmsrt n2
    Én a 7,5-es löveggel használtam újabban,annak elfogadható a pen-je,és csak reménykedni tudok hogy elég lesz a 100ezer Xp amit rágüriztem:D
    És hogy használható lesz e az az xp eggyáltalán...mert van itt szó már szó mindenféle VK 3002DB tier tili-toliról is,talán volt róla szó hogy lesz egy T6 DB meg egy T7-es DBv2...)
    NEM HIVATALOS!

Ez csak egy "talán" fa...
  • patchaou
    Nekem is a vk-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Kifejlesszek ezen bármit is, vagy egyszerűen szedjek össze vele 20k xp-t a pantherre?
  • demoneye
    Siema!
    Hétvégi akcióban sikerült hozzájutnom egy Tier7-es gyönyörűséghez: VKDB-hez. Gondoltam előkészülök a kövi német med ághoz. Dehát ez egy határ sz*r. Melyik löveggel kellene ezt a vasat használni? Vagy hogy is működik? Mert át alig lő vmit,ráadásul alig sebez. Ezt a papírt meg minden átlövi.A szúnyog megcsípi a vezetőt a páncélon keresztül!!!!
  • darki81
    szegény artysta XD muvi
  • setchoo
    Ok, köszi!
    Majd akkor otthon utánna olvasok ezen új páncélosoknak. Legalább érzek ismét motivációt, hogy átmozgassam a berozsdält görgőimet.
    Apropó, gondolom a történelmi harcmód már szóba sem került mostanában?
  • Bmsrt n2
    Érkezik pár új Light PzI,PzII variánsok,az ág elejére,a Lucs-Leó-Dagi feljebb kerül 1 tierrel.
    Az új német med ág következő pecsben várható elvileg.
  • setchoo
    Halihó!
    Mostanában nem követem figyelemmel az eseményeket. 1-2 oldalt átolvasva figyeltem fel arra, hogy érkeznek új német tankok?
    De ez még nem a 2. német med ág?
    Majd valaki világítson már fel, hogy ezen a téren mik a várható fejlemények.
    Köszi.
  • Tono34
    Nekem már csak a 113 kell a Master Tankerhez :)
  • Wlanseraf
    No comment ez egyébként mint a több mag támogatása...
    Főleg annak fényében hogy közben megvették magát az enginet készítő céget:D
    De ezt nem lehet meg azt nem lehet:d ja persze:D Magyarul a Big world engine készítő cég is a wargamingé már:)
  • Fec papa
    Mi ez? Szöveg alapján egy ELC AMXnek kéne a képen lennie. :D

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2013. február 27. 1:49:54
    Jármű: ELC AMX
    Szerzett tapasztalat: 1 249
    Szerzett kredit: 48 216
    Csatában elért Achievement: Őrjárat

• Warrika
    gyereknek t6 os tankal van 55k game és 560 eff. asszem nem egy jó játékos, de elég nagy kocka:D
  • haflac

új amcsi cucc :)
  • Fec papa
    kb 2 perc alatt elvesztettünk mindenkit Sand Riveren támadásba, mire a srác odaárt a jobb alsó sarokba a KV-val, 2en maradtunk. :D
  • Tessellia
    Ma reggeltől, holnap reggelig a confederate medálért +750xp jár.

foxbat88fx: jóéjt
  • Bmsrt n2
    Ha nem látnám a killeket az ellennél azt hinném a Su-85 kivételével mindenki ment lubickolni valami tó mélyére:D
  • foxbat88fx
    hahaha erről jut eszembe egy sztori :D
    S-51el aláztam a népet és röhögtem közösben... magyar enemy visszaírt hogy élvezed mi köcsög?
    én meg: ja, és ha már szabad a másik kezem akkor közben még jól ki is verem a f***m és mégjobban élvezem :D:D

viccet félretéve, közben lehet sörözni meg pálinkázni :D
    na elteszem magam holnap komoly nap lesz xd jo éjt
  • Fec papa