418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #208090 Azon a vonalon az E-50-ig minden szenvedés. -
stoppos #208089 Persze lehet, hogy van akinek bejön. A gyorsabb, de kevésbé páncélozott medeket jobban kedvelem. -
mekk77 #208088 Amúgy Panther vonalon melyik ami használhatóbb? Mert a T-43 után nem szívesen vágnék bele még egy hasonlóba (az idegrendszeremet a Lor40t-re tartogatom :D) -
kiskami #208087 Nem tudom volt-e, de most akadtam rá egy kiemelkedően jó mod gyűjteményre.
http://wot-shot.com/mods_for_world_of_tanks/ -
Bmsrt n2 #208086 Most hogy nézem,van azzal a tankkal 439 csatám...kicsit talán túlzásba vittem a DB-t?
-
Akkor megyek egyből a pancserre. Köszi! -
demoneye #208084 Köszönöm az infókat. Akkor marad szenvedés!:( No meg a napi duplák,talán... Ez a bádogdoboz még azt sem érdemli meg szerintem,hogy freeXP-ből kifullozzam. Én úgy gondolom,hogy kifejlesztem teljesen mindent rajta,de marad az alap torony a T6os ágyuval. Nem kerül sokba a skuló,meg legalább szedi rendesen a lábát. Remélem nem teszik ezt vissza T6ba,mert akkor szenvedhetek a version2-ével is!:(
Igazi mazoistáknak való járgány!:) -
Én meg fölöslegesen semmivel nem töltöm az időmet :) -
stoppos #208082 Mondom, goldammóval jó kis cucc. Anélkül egy rakat kaki. Mert kevesebb az átütése, mint a kisebb ágyúnak és a tank is érezhetően lassabb lesz. Vagyis, mivel a nagyobbik ágyúval flankelni kéne izomból, pont erre lesz kevésbé alkalmas a mozgékonyság csökkenése miatt. :) -
Én igyekszem mindig kifejleszteni mindent, ha nekiállok egy tanknak. -
Bmsrt n2 #208080 Nekem meg ez a winnerboy jutott ma reggelre,72%-os Panther2-vel nem tudott kilőni a szerencsétlen egy 4%(!!!)-os T34-et
-
mekk77 #208079 Remélem hamarosan bejelentik 8.4 után a második német med ágat, mert állítólag ez része lesz, és túl élvezhető ahhoz, hogy rögtön eladjam :)
Én perpill magozóval viszem, francia light stílusban (igaz sebzése nincs, de páncélja annál inkább, és ezzel a kistoronnyal mocskos jól néz ki, nincs szívem elrontani :D) -
Igen, de a torony 15k xp, a pancser meg 20. Szóval ha 15-öt összeszedek, akkor már a 20 sem nagy gond. A kérdésem arra irányult, hogy jó kis cucc e fullosan, vagy fölösleges kifullozni és megtartani? -
csoszi87 #208077 Biztos csak szar volt a csapat.
-
mekk77 #208076 az hagyján, de 39%-os winrate-tel vitte, holott egyik legjobb arty. priceless. :D -
stoppos #208075 Én teletoltam gódammóval a nagyobb ágyút. Csak falbontáshoz viszek pár sima lőszert. Viszont bazi nehéz a második tornya, így kicsit lassabb a gép. Gondolkodtam a kis torony-meggymagköpködő kombón is, csak az a sebzés elriaszt. -
Malarki #208074 7700 csata GWPanther-rel, Mit ársz tőle?
-
csoszi87 #208073 GYHÁÁÁ!
27 000 csatás 45% winrátás TigrisP úgy köszönt be csatába, hogy: Stupid team again.
Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ő a hülye, erre visszaírt, hogy: sure moron.
Majd 1 sebző lövés után sikerült elhaláloznia.
bajolord
Asszem rágyújtok. -
R3nton #208072 főleg ha egyből ki countereznek:P -
Bmsrt n2 #208071 Azóta már volt is róla szó hogy talán jön új heavy ág is valami Lőve-korcs T10-el,szóval már spekulációnak sem aktuális ez a kép:) -
Már kb a fele megvan mert egyszer leötszöröztem :) Napi duplázókkal fogom szerintem csak. -
R3nton #208069 tényleg elég fos, én is most vettem meg. Majd most jönnek a pro-k és megmondják a DB a legjobb, de az az idő elszállt. T-20 alapból sokkal jobb volt, közben még bejött az angol és a kínai is. Mindkettő nagyon jó különösen a kínai (sztem OP tier7ben). -
endrodiz #208068 Én félbehagytam és megcsináltam a pantit a 3001-ből. -
Bmsrt n2 #208067 Én a 7,5-es löveggel használtam újabban,annak elfogadható a pen-je,és csak reménykedni tudok hogy elég lesz a 100ezer Xp amit rágüriztem:D
És hogy használható lesz e az az xp eggyáltalán...mert van itt szó már szó mindenféle VK 3002DB tier tili-toliról is,talán volt róla szó hogy lesz egy T6 DB meg egy T7-es DBv2...)
NEM HIVATALOS!
Ez csak egy "talán" fa... -
Nekem is a vk-val kapcsolatban lenne egy kérdésem. Kifejlesszek ezen bármit is, vagy egyszerűen szedjek össze vele 20k xp-t a pantherre? -
demoneye #208065 Siema!
Hétvégi akcióban sikerült hozzájutnom egy Tier7-es gyönyörűséghez: VKDB-hez. Gondoltam előkészülök a kövi német med ághoz. Dehát ez egy határ sz*r. Melyik löveggel kellene ezt a vasat használni? Vagy hogy is működik? Mert át alig lő vmit,ráadásul alig sebez. Ezt a papírt meg minden átlövi.A szúnyog megcsípi a vezetőt a páncélon keresztül!!!!
-
szegény artysta XD muvi -
setchoo #208063 Ok, köszi!
Majd akkor otthon utánna olvasok ezen új páncélosoknak. Legalább érzek ismét motivációt, hogy átmozgassam a berozsdält görgőimet.
Apropó, gondolom a történelmi harcmód már szóba sem került mostanában? -
Bmsrt n2 #208062 Érkezik pár új Light PzI,PzII variánsok,az ág elejére,a Lucs-Leó-Dagi feljebb kerül 1 tierrel.
Az új német med ág következő pecsben várható elvileg. -
setchoo #208061 Halihó!
Mostanában nem követem figyelemmel az eseményeket. 1-2 oldalt átolvasva figyeltem fel arra, hogy érkeznek új német tankok?
De ez még nem a 2. német med ág?
Majd valaki világítson már fel, hogy ezen a téren mik a várható fejlemények.
Köszi. -
Nekem már csak a 113 kell a Master Tankerhez :) -
Wlanseraf #208059 No comment ez egyébként mint a több mag támogatása...
Főleg annak fényében hogy közben megvették magát az enginet készítő céget:D
De ezt nem lehet meg azt nem lehet:d ja persze:D Magyarul a Big world engine készítő cég is a wargamingé már:) -
Mi ez? Szöveg alapján egy ELC AMXnek kéne a képen lennie. :D
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. február 27. 1:49:54
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 249
Szerzett kredit: 48 216
Csatában elért Achievement: Őrjárat
-
Warrika #208057 gyereknek t6 os tankal van 55k game és 560 eff. asszem nem egy jó játékos, de elég nagy kocka:D -
haflac #208056
új amcsi cucc :) -
kb 2 perc alatt elvesztettünk mindenkit Sand Riveren támadásba, mire a srác odaárt a jobb alsó sarokba a KV-val, 2en maradtunk. :D -
Tessellia #208054 Ma reggeltől, holnap reggelig a confederate medálért +750xp jár.
foxbat88fx: jóéjt -
Bmsrt n2 #208053 Ha nem látnám a killeket az ellennél azt hinném a Su-85 kivételével mindenki ment lubickolni valami tó mélyére:D -
foxbat88fx #208052 hahaha erről jut eszembe egy sztori :D
S-51el aláztam a népet és röhögtem közösben... magyar enemy visszaírt hogy élvezed mi köcsög?
én meg: ja, és ha már szabad a másik kezem akkor közben még jól ki is verem a f***m és mégjobban élvezem :D:D
viccet félretéve, közben lehet sörözni meg pálinkázni :D
na elteszem magam holnap komoly nap lesz xd jo éjt -