418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    nem
  • Lezuziuszsc
    Sziasztok

Létszíves segítsetek :)
    Olvastam itt v valahol máshol h bizonyos "csaló módok"(pl.:lézer célzós cucc meg ilyesmi cumók )
    miatt jár ban , miután gyün a 8.4es patch .
    Nekem ezek vannak fönt : jimbos célereszt , xyz damage panel , Maxzoom ,magyar szinkron bár ez csak nem
    Nu az lenne a kérdés h ezeké banolnak e ?
  • mekk77
    Pont az ágyú miatt döntöttem most a "Ferdi előbb" mellett, nem meglepő módon minden szempontból jobb mint a KT-é, papírtanknak meg úgyis épp van IS-8-am.. :)

JpII-őn nem nagyon gondolkodtam, még ha jobb is (alapból megvan minden motorja, nagyobb RoF, meg mivel gyorsabb, ezért jobban lehet relocate-tel tarolni), de hasonló stílus, mint a SU-122-44 pénznyerőgépem, a Ferdi meg azért mégiscsak egy legendás tank, mint a KT, és ha top tier, akkor remélhetőleg jól tudja majd sárbataposni a gyökereket. :)
  • Mydgard
    Én a KT-t gyűröm, de az E-75 miatt. Na a két tank között szerintem óriási különbség lehet, az E-ről minden lepattan és szarrá lő mindent (ellenfélként tapasztalom). A KT-vel szopóka volt, amíg ki nem lett fejlesztve minden, párszor panaszkodtam is itt, hogy papír, ami véleményem nem is változott sokat, de azért már rutinosabb vagyok és egész jó köröket hozok vele. Jól kell helyezkedni, hátrébb maradni, spotolgatni illetve a toppos cső, olyan mint egy sebész kés, kiszedsz vele mindent, pontos és szakít az cső (225/320). Az E-100-ast nem tudom még megítélni, egyenlőre masszívnak tűnik, a top cső szakít, de állítólag sokan visszaváltanak az alapra mert a toppos gyakran lepattan, bár ez érdekesen hangzik... Amit én látok, hogy a Ferdi jobb, mint a JP II, masszívabb és hatékonyabb.
  • Tessellia

• virkir
    Azért ez az orosz teknika néha tud érdekes dolgokat produkálni.

• mekk77
    De legalább maxos javítási költsége van emiatt. :)

Nekem életemben egyszer volt konfliktusom arty-val, 12t-vel lánctalpazgatok körbe vmi nagy dögöt, vki végül engem is lánctalpaz mellette állva, erre kilő a hummel. És beírja, hogy jeleztem, hogy támadom, miért nem álltál arrébb. Hát anyádért. :D
  • hjt
    Ez sem rossz :
    A vége az érdekes :)

• Szpecnyaz
    Én manapság azzal szoktam lenyugtatni magam hogy napi 1-2 artyt ki TK-zok ha nagy a pofája :D. Ennyi még pont belefér hogy ne kéküljek be.
  • csoszi87
    630 csatája van a rohadéknak.
    4es artyban ül.
    Utolsó lövésével még kiszed engem 35hp-ról.
    Majd miután látja, hogy 1 afk Kv1s-el karöltve nem fordítanak meccset 10 ellen, vízbe fullasztja magát.
    És beírja, hogy: "u wont kill me"

Utolsó féreg fajta.
    Játszani még nem tud de már nagy a pofája, meg már "nem adja magát könnyen".
  • Sunsetjoy
    Látszik, hogy a tank seggén jön ki csúszva a fazon. Miközben úgy ég a tank, mintha egy vihargyufát gyújtottak volna meg...
  • Random_
    itt valaki kikockázta
  • Random_
    hátulról kapott találatot a videón még berepülő lövedék is látszik

nekem ez marad alapnak mint ammo rack találat
    The Cologne Panther
  • tepi1
    Szerintem az a faszi ép a dolgát végezte.:)
  • stoppos
    Szóval valami eltalálta a tankot oldalról és úgy néz ki az gyújtotta be a lőszert a csőben. Meg az összes többit a tank belsejében. Habibnak, aki előmászik, pedig egy második szülinap.
  • stoppos
    Közben rájöttem, hogy ez két külön videó összevágva. Szóval nem tudom mi találhatta el a tankot. De nagy núbok voltak, az tény. :)

csoszi: Szerintem nem tudják még hol a hiba. Ezért meg nem éri meg nekik a peccset visszatartani. Sajnos nem vagyunk olyan sokan, akik M-es nvidia csippel nyomjuk. Ráadásul van egy úgy-ahogy működő workaround, szóval erre szemrebbenés nélkül mondanám én is, hogy mehet ki élesbe, ha az én projektem lenne.
  • csoszi87
    Akkor vendégem leszel 1 sörre!
    Ám ha ez a patch miatt van, akkor a WG miért nem mondja azt, hogy: Nincs peccs, amíg ezt meg nem javítjuk.
    Vagyunk olyan normálisak a játékosokkal, és van már mögöttünk 1 elég erős csapat akikkel ezt meg tudjuk oldani.
  • Jacek
    Nem tudom:) ez jó volt nekik:)
  • NoparaWot
    Már nem megvehető az a tank
  • Sippie
    ja megnéztem a videó elejét is, nem szóltam :D
  • Sippie
    Áháá... mert olvasgattam erről, és többen azt írták hogy nagyon jó indok kell hogy megváltoztassák. Gondolom az hogy csak szimplán másik email címre akarom tenni nem egy jó indok :D
  • Jacek
    Ütközött a orosz szerverel ugyan az volt a mail:) de akkor még ugye csak úgy volt test szerver.
  • Sippie
    ez attól robbant fel hogy előtte magát?
  • stoppos
    Max majd összedobunk egy tutorialt, ha előjön a hiba. :)
  • Imrusssss
    most nem tudom én vagyok hülye hogy nem találom a kv 5 öt? vagy 8 szor átnéztem és akkor se, mi lett vele? pedig pályáztam rá
  • Oddball29
    Az egy speciális új "anyatank", ami AMX ELC drónokat tud indítani a repülőfedélzetként funkcionáló motorházáról.
  • Sippie
    persze hogy tudom, csak azt nem tudtam hogy ők is tudják. Te milyen indokkal változtattad meg?
  • Jacek
    Red babuin volt ez a 3-as platoon:)) azt hitték OP a ruszki technika:d 500-600 eff volt max:)
  • csoszi87
    Nem is tudom mit mondjak.
    Köszi a segítséget.
  • Mydgard
    Ez a TOGII ez miféle trágyakupac, honnan való ez? :D
  • Jacek
    ISP:) csak tudod ki a szolgáltatod, ők tudják:)
    Kapsz róla e-mailt, de én sem küldtem azt és lecserélték.
  • stoppos
    Nem is értem miért egy kereszteződésben állnak. Hát nem wotoznak ezek? :)
  • Sippie
    internet provider? Azt ők honnan a búbánatból tudják?
    Arra is pont emlékszem hogy mikor vettem goldot... :D
  • stoppos
    Ammo rack, szíria
  • Jacek
    igen persze.....

Please reply with the following information so that we can proceed with the email change after making sure you are the true owner of the account:
    1. Account registration date
    2. Name of Internet provider
    3. City of Registration
    4. Gold receipt screenshots or proof other information related to your WoT account payments, if any.
    5. New email address
  • stoppos
    Igen, azt jelenti. Az M-es nvidia csipeknek lehet problémája.

Azért is nagyszerű hír, mert lehet, hogy egy sima driver uninstall, majd régi verzió install nem is fogja megoldani a dolgot és kell majd hozzá driver sweeper.

Azért reméljük a legjobbakat. :)
  • Sippie
    Miről kértek adatot? Hány tankod van, milyen skilles legénységgel?
  • darki81
    két idegösszeomlás között jól jön egy kis nyugis stratégia: Forge of Empires
    ha gondoljátok.. (sry az offért :P)
  • csoszi87
    Nekem Nvidia Geforce G103M van a laptopomban.
    Akkor nekem menni fog ez a szar vagy nem?
    Bocs, de azért kérdezek, mert hiába tudom elolvasni mi van ott, nagyon hülye vagyok az ilyenekhez.
    Értem én hogy elektromotor, de mi hajcsa?
  • ximix #208331
    A játékmódok jó dolgok de szerintem sokan nem tudják hogyan lehet állítgatni ez is egy WG hülyeség, hogy settings-ben kell és nem a garázsban.
    Ezek a 10perces egy zászlósokat szeretem, de a random csapat néha full gáz egyszerűen nem fogja fel a feladatot, már lassan macroznom kell valami kis leírást mit kellene csinálni.:)