418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ezt hallottam a cseten.Máshol meg nem szoktam nézni,max ritkán wotinfón.
    Mikor nyertem a wotinfó versenyén azt sem vettem észre,mert tényleg ritkán nézek fel,itt a fórumban szólt valaki hogy nyertem.
    Ezt az új Pz4-et is cseten hallottam,bár nem izgat mert túl kicsi.Na meg hogy nézhet ki ha valami idióta keleti rajzfilmből van.
  • yossarianHUN
    Komolyan?

• suba53
    Sziasztok!
    Nézegetem ezt a toborzó programot. Van két kis accom is, amikben hála az évi rendes ajándékszórásnak vannak 6.-os tankok is.
    Úgy emlékszem, hogy korábban el kellett jutni a Tier10-ig a toborzottnak, hogy megkapja a toborzó az ajándék tankot.
    Most azt írja, hogy 1500 pontot kell összeszedni négy hónap alatt, hogy jöjjenek az ajándékok.
    Mennyi befektetett játékidő alatt lehet ezt kifarmolni? A T-54 prototype-ot szeretném így megszerezni.
  • Plata
    Konzolon meg mobilon nem?
    Pc-re valami ronda rajzfilmes Pz4 vagy mi a szar jön.
  • yossarianHUN
    Halihó, na mi lesz ez a Modern Tanks? Megint valami áprilisi tréfa, vagy ezúttal tényleg lesz modern WoT? :D
  • lammaer
    Ah, igy már értem, köszi. Nem vagyok annyira pro sszinten hogy a lövedék sebességgel foglalkoztam volna eddig :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.21. 23:01:41
  • popey8
    A lövedék sebesség miatt. Könnyebb célozni/eltalálni őket. Nem kell annyira eléjük lőni. Mivel saját basen álltam és a túlpartra lőttem, ők ugye crossolni szoktak a város fele. 1411 m/s-os lőszer sebességgel könnyebb eltalálni őket :D Több tankkal játszom folyamatosan, esélytelen megszokni 1-1 tank alap lőszerének sebességét és így célba venni gyors targeteket, ha a lövedék sebesség 1000 vagy alatt van. Meg kb. minden tanknak kb. más az érték. A K-91 1700-as APCR-jével elég menő lőni :D
  • lammaer
    "csak az első tár volt gold (APCR), h el tudjam lőni a lightokat."

Nemtom, nekem ez furcsán hangzik.. páncélozatlan lightokra kell pont a gold?
  • Plata
    Valamelyik ruszki szarban,fejből nem jut eszembe,a gold lőszer olyan szar hogy a meleg kutya szarról is lepattan.
    Abban még artyt sem érdemes golddal lőni mert max meg vakarja neki az oldalát.
  • popey8
    Mostanában részt vettem 1-2 gold/sima ammo vitában. Nyilván általában a gold jobb és aki nem használja, csak magának árt vele kb. Na de én ezzel azt üzenném, h lehet ezt így is, nem feltétlen kell a gold spam (még papír tankra is). T9-es közeg, csak az első tár volt gold (APCR), h el tudjam lőni a lightokat. Egyébként csak AP. 5637 dmg, 2 kill, 281 assist. Flankelni tudni kell :D

Persze a másik oldalnak is igaza van, kevés már az effajta csata, sokszor face to face kell harcolni és ott a gold ammoval több átütést lehet produkálni/találat, főleg ha nem látsz rá a weak pointra. Azonban akkor sem látom értelmét a full goldozásnak, tudom játék része stb., de ezért is tart itt a wotos player állomány ahol, mert nem kell használniuk a fejüket, csak töltik a goldot, aztán célozni sem kell sokszor, mindent is átlőnek.

Nekem is ezt kéne, de egyeszűen megszakad a szívem, mikor a gold ammo mellé megy, pedig tele vagyok kredittel :D Plusz ugye minden lőszer fajtának megvan a maga előnye és hátránya. Ha meglépné a WG azt, amit a Steel Hunterben látunk, talán javulna a helyzet. Sima lőszer kisebb pen, nagyobb sebzés, másik lőszer magasabb pen, kisebb sebzés. Mondjuk a biztosabb sebzés miatt, akkor is menne a spam vszeg :D

Győzelem!
    Csata: Lakeville
    Járművek: GSOR 1008
    Szerzett tapasztalat: 4 492 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 7
    Megszerzett kötvények: 25
    Szerzett kredit: 201 648
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.04.21. 16:21:30
  • Plata
    Még artyval nem csináltam ilyet hogy miattam felborult volna és kinyiffant volna,olyat igen hogy megfulladt mert láncoltam,de akkor nekem írta jóvá a kill-t.
    Egyébként nézd.Is2-vel belőttem Skoda T50 tornyát.Csiki csukiztunk,ki kukkantottam szikla mögül lőttem majd vissza,öt lövésből 4 talált,egyszer a sziklát lőttem telibe mert be voltam gazolva.Ő is ezt csinálta ki-be bujkált a szikla mögül,ő egyszer talált el,én négy találatból háromszor be ütöttem a tornyát.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.19. 13:07:49
  • lammaer
    Lehet láncoltad, és az utána bekövetkező sebzésnél nem tesz különbséget a játék hogy lövéstől vagy ütközéstől van e...
  • Plata
    Már értem miért fun az OBj263.
    Meg van rá a jobb motor,repültem is egy akkorát.
    Teljes gázzal repesztettem és a minimapot figyeltem,rá hajtottam egy roncsra,későn vettem észre,szép nagyot repültem,mázlimra megúsztam minden baj nélkül.

• Plata
    Már megint szar a ping este.
    Egyébként ma több fura dolog történt.
    Játékban voltam mikor kiírta a játék hogy az előző tankkal vége lett a csatának és döntetlen lett.
    Mikor vége lett ezzel is a csatának és kimentem a garázsba ott meg azt írta győzelem.
    Másik,nyolcas artyval telibe csaptam egy kilences medet,sebeztem de nem valami sokat,de stunoltam,az a marha meg sziklára futott és fejre állt.
    Mikor telibe kaptam épp robogott le hegyről.Na és kinyiffant attól hogy fejre állt,nekem meg art írta ki a játék hogy 1200 valamennyi sebzés közreműködés vagy mi a szár.
    Mintha láncoltam volna és kilőtték volna,de nem lőtték le.
  • tothgyorgy
    Gagarin meddig ülhet a barakban? Mert a 2100 amit kiírnak az röhej.
  • lammaer
    Gondolom ez is a szokásos "ha ellenem van tök OP, ha benne vagyok egy kalap szar" szitu....
  • bekescsaba
    Hali!

Akinek van boroskólája, kérem írja már meg, hogy tényleg annyira jó a rajta lévő ágyú?

Sorozatban aláznak le vele 300 + méterrről, amikor kerekessel vagyok. Tekergethetem én akárhogy, 2 ből 2..... szinte mindíg.

Bár lehet, hogy a renkeden megtanultak kerekest lőni az emberek.
  • Plata
    Azért elég fura anomáliákat művel az Is5.
    Vaktában lövök célzás nélkül akkor szinte bármit be üt.Célzott lövései meg a holdba mennek.
    T49-el mentem egy kört mert ugye bónuszt kap a Sheridan hónap miatt.
    STB1-be szemből 1324 sebzés és lepattant rólam.
    900 valamennyi volt a lövés de szépen kigyulladt,négy modult csaptam ki meg egy legénységi tagot.
    Mit nem adnék egy Prém T49-ért.
  • lammaer
    Logikát keresel a kockadobálásban? :D
  • Plata
    Is5-öt még mindig nem értem.
    Városban 30-al robogva vaktában rálőve Fos B-re 300+ méterről beütöm szemből.
    Tovább robogva az ellenség bázisa felé beleütköztem egy nagyobb csoport tankba,T8-10 td-k meg heavyk,full beszűkülve Is3-II oldalát nem tudom eltalálni közelről.
    Két lövés mellé ment.Bezzeg a szerencsétlen fos-t meg belőttem vaktában kétszer akkora távolságról és padlógázzal haladva.Hol a francban van ebben a logika?
    Na meg a másik,amíg robogtam T10 fos meg svéd nem tudott belőni,megálltam fedezékben a svéd belőtt egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.17. 17:50:24
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Pearl River
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 15 807
    Kapott Battle Pass pontok: 7
    Szerzett kredit: 49 497
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Megszerzett tartalék készlet: 4 950

Őt lövés 3690 sebzés.
    Felmentem a városba,ahol egy T49 platoonnal össze akasztottam a bajuszt.
    Egyet kilőttem,kettőt megkínáltam brióssal.
    863-at és 934-et pusziltak be,cserébe egyszer eltaláltak egyszer pattant,többi mellé.
    Pedig ezek egy klánból is voltak.
    Az egyiknek 4 modult és két legénységet csaptam ki.
    Plusz,mikor már holtak vótak a városból sniperkedtem.Erre nagy kukkerelés közben ki estem a városból.Aszittem meghalok,nulla sebzéssel estem le egy szinttel lejjebb.Marha nagy mázlim volt,
  • joe662
    Vicces fijjug ülnek ott a wégénél, ugye?
    Multkor én is azt hittem a renegade-nál.
  • Lunki88
    Én kis naiv azt hittem hogy az Obj. 703-ra is használhatom a 30%-os kupont. Hát persze hogy nem... :P
  • Lunki88
    A mai napig a "The Kids Aren’t Alright" a kedvenc számom tőlük. :)
  • Plata
    Én a T10-et nagyon szerettem,többször is vissza vettem.
  • popey8
    Jah, harmadjára karácsony óta. Persze az EBR-t basznak berakni 1 éve. Gyökér WG, fizetni akarok nekik, erre ezt sem lehet, pedig pont kaptam egy 30%-os kupont :D
  • Maala
    Jah, amikor a wot.eu-rol tudod meg, hogy uj Offspring album jott ki, mert ujra aruljak a tankot. ;)
  • Maala
    Ha kezdő vagy, akkor Is-7 ág, az is es elotte az o.257 is jol pancelozott tank, miutan megvan ra a nagy torony.

T-10 es o.277 inkabb csak a tornya jo, a teste gyenge.

Sajnos az agyut mindkettore farmolni kell.
  • Lunki88
    Kapható a duplacsövű ruszki heavy is a prém shopban. (Obj. 703 II)
  • joe662
    Ticcs prime loot,renegade 10 napra, akit érint.
  • lammaer
    Utállak, kész.
  • Plata
    Toldi nekem is bent volt rég.
    Kaptam is 200 ezer kárpótlást.
    Egyébként az lett volna az igazi ha végleg kapom meg.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.15. 18:44:28
  • lammaer
    Hát az én accountom Ápr 12.-i , és tuti be voltam lépve aznap mert a toldi az benn van a garázsban. De szülinapi progettót nem kaptam.

Szóval megint csókos vagy :D
  • joe662
    Optimista cég ez a Wégé
  • Plata
    Nekem az Obj277 és Is7 is megvan.
    Állítólag az Obj277 jobb.
    Nekem az a tapasztalatom hogy kb egyforma mind a kettő.Talán Obj ágyúja jobb.
    Viszont az Is7 gyors,60-al is repeszt.
    Ha golddal lőnek akkor az armor tök mindegy.
    Bár megjegyezném hogy Somua Sm alaplőszerrel is viszi szemből az Obj277-et.
    Szerintem az Obj277 is egész jó.bár nekem az Is4 jobban be jön.
    Négy T10-es ruszki heavy van a garázsomban.
    Is4,Is7,Obj277 és ST-II.
    Ha T10-ben akarsz játszani bármelyik jó.
  • Zoolee1976
    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni.
    Szeretnék kifejleszteni az Orosz ágon a z IS 3 után szerintetek az Obj 257 vagy a T-10 lenne a nyerő?Azt sem felejtsük el hogy az utána következő tier X es csodákast sem ismerem!(IS-7 vagy Obj 277)
    Szóval szerintetek melyik ág lenne most jobb aktuálisan?
    Még egy kérdés!
    A Comet után a Centurion Mk I mennyire élvezhető tank mostanság?
    Előre is köszi.
  • popey8
    Nem biztos, h nem lépik meg a végén, mert am a T10 frontja elég gyenge és arról beszéltek régen, h majd a csekszlovák heavyk páncélja odabasz. Persze mondanak ezek mindent, aztán a 10%-a sem igaz, de nyilván nem kompozit/Chobam vagy reaktív páncélzatot raknak rá xDDDD Egyébként, van már olyen tank a játékban, aminek a frontja plusz armorral van szerelve. Ha megnézed a Super Conq frontja és persze a Super perzsa is tele van rakva spaced armorral.
  • fighter_hu
    Jap az egy t55am1 , de wot-s vidibe bele tekertem az alváza és futóműve nem t54/t55-s. A torony hajaz rá ugyan de az meg kompozit páncélos és a testén is már az van. Wot-ba meg azt nem hinném hogy meglépnék :D . (Egy ideje már nem játszok wot-al , csak követem mielőtt vki megszól miért a wt-ből szedett képek )
  • popey8
    Népszerű a SH mód, még 50-nél több embert nem láttam a kjúban :D

Úgy néz ki mégsem csak papíron létezett a csehszlovák heavy, ezt a képet egy FB oldalon találtam, a leírás szerint T-55AM2B. Mondjuk inkább med volt.

Már mindent értek :D (Am én régen voltam a bovingtoni tank múzeumban, de erre nem emlékszem :P)

Utoljára szerkesztette: popey8, 2021.04.14. 18:13:59
  • lammaer
    Nehogy letiltsd... bár az enyémet tudnám beállítani, hogy farmoljon nekem rendesen vmi online játékban, ne csak az idióta animéket bámulja egésznap :)