418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #416829 Én a Plsen pályán szoktam meglepetést okozni a gyárcsarnokokban mozgó ellenfeleknek.
Artyval becélzok az abalakokon keresztül, és nagyon sokszor sikerül belőni azokon a kicsi ablakokon.
A többi tankkal a röppálya miatt nem működik, mert az ablakok viszonylag magasan vannak. -
lammaer #416828 Azér' törölni ne töröld, irtam PM. -
Hát srácok asszem eljött az ideje hogy töröljem az accountomat tankéknál.
Kicsit untam már az olyan csatákat ahol két perc alatt fölénybe kerül az ellenfél bármilyen tankkal legyek, vagy ennek az ellenkezője amikor két perc alatt lenyomjuk az ellent. Egyikben se volt túl sok élmény.
Ráadásul visszanéztem az elmúlt 500 csata eredményét, hát frenetikus 42% win. Úgy érzem vagy elfelejtettem hogyan kell, vagy kiöregedtem a játékból. Mindenkinek jó játékot, én bevégeztem!
-
Plata #416826 Bakker,az előbb ha láttad volna milyet lőttem.
Komolyan ettől még az én hajam is égnek állt.
Erlenbergen a várból visszanéztem a városba,az egyik ház mögött ott volt egy heavy,pont nekem háttal,egy probléma,fal volt köztünk,de a falon volt pár keskeny pici ablak.Az egyiken be tudtam célozni a tankot.Is-M.
Nem gondoltam volna hogy fél pályáról ilyen pici kis ablak résen be megy.
De banyek ez be ment.
Pedig a célkereszt vagy ötször nagyobb volt mint az ablak. -
Plata #416825 Már tudjuk rég.
-
AJensen #416824 Friss hír. Jönnek a modern tankok. DE van egy rossz dolog benne, csak konzolra. Most hozta le a GS.
modern tankok
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2021.04.26. 21:07:32 -
Plata #416823 Süketperzsába 1133-at csaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #416822 Én egy prém T49-et meg prém M4-et szeretnék,mindkettőt troll ágyúval. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Süket kerekes úgy gondolta jó hecc T49-et szekálni,szépet repült miután a 152 milis hazavágta elsőre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.26. 19:54:11 -
lammaer #416821 Kettőt és könnyebbet.. egyelőre én is várok vmi jó t8ra onnan... -
Én meg azon agyalok, h megvegyem-e a 121B-t.
Most, hogy buffolni fogják. -
Plata #416819 Szerintetek mikor jön már új tank a kötvénybótba?
Két T8-ra lenne elég pézem,de valami változatosabb kínálat nem ártana.Egy medet és egy heavyt be ujítanék.
Td úgysincs. -
suba53 #416818 Köszi. Így megnyugtatóbb, mert most inkább a fő accounttal a Battle Pass tankjaira hajtok, és kevesebb idő van a kis accountokkal játszani.
De akkor belevágok, és meglesz amikor meglesz.
-
lammaer #416817 Én csak a sima APt használtam, szóval csak azt néztem... akkoriban nem kellett gold a BL10be :)
Mondjuk valóban, ott is van 10% nerf, azt nagyvonalúan ignoráltam....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.25. 14:25:44 -
Malarki #416816 Az ISU-152K-n a régi BL-10 van, 286-os alap és 330-as APCR pennel, a tech tree ISU-n meg valami 260-as alap és 290-es gold pen. -
Plata #416815 BL-10 a troll ágyú.
Legalább is arra gondoltam.
A 152 milis izé csak a Su-152-n volt fun. -
lammaer #416814 ÖÖÖ... az ISU-nál nem látom amit írsz....
A SU152 troll ágyúja (nálam az azt jelenti hogy HE-vel puffogtat) megmaradt, az ISU 152-nél meg jó, nem BL-10-nek hívják, de mégis egy ugyanolyan paraméterű top ágyúja van mint az.
(aki ISUt a troll HE ágyúval használta az szerintem nem volt komplett, mert azt az ágyút tier 8-ban a SU152-n is lehetett használni)
Tehát a sima tankokat nem érte nerf ha jól látom....
Ott max au a gusztustalan hogy lehozták a BL10et a prémtankkal tier 8-ba, szóval az egy buff, de manapság amilyen powercreep van, a BL10 már nem az ami rég volt...
De mindegy, csesszék meg, tier6os prémtank úgyse kellene.
-
Lol, videót is csináltak neki.
Amúgy tényleg egész jó kis anime volt, de sztem nagyon ideges lennék, ha minden csatában ezt kéne hallgatni.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2021.04.24. 23:46:53 -
Plata #416812 Mi más lenne.
Isu 152 is prém lett,elvették a troll ágyúját,betették vele újra prémként.
Isu-152K. -
lammaer #416811 Hát anélkül használhatatlan is lett, scoutnak nem jó, mozgékonysága tré....
Ha viszont prémként hozzák vissza, akkor megint szintet léptek az ocsmányságban :) -
Plata #416810 Lesz a VK28-nak egy új változata a régi troll ágyúval,amit sok frissítéssel ezelőtt ki vettek.
-
Plata #416809 Győzelem!
Csata: Mannerheim-vonal
Járművek: Progetto C50 mod. 66
Szerzett tapasztalat: 3 115 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 5
Szerzett kredit: 26 944
Csatában elért kitüntetések: Pascucci medál
Ez egy nagyon furi csata volt.Az ellenfél full hülye volt.Heavy tankkal középütt úgy átmentem hogy észre sem vettek,az arty meg hol dekkol?
Ott a hegyen ahol a td-k szoktak lenni.
Csupa T9-10 tankok voltak körülöttem,Obj277-et is seggbe lőttem és kigyulladt,de észre sem vett.Egyetlen lövést sem kaptam.
OBj263-at is le dupláztam,ott szintén bot ellenfél volt.
Ezt a vakegér AE Phase-t szemből a tornyán lőttem ki,nem tudom mi a túróval lőtt,egyszer tudott belém sebezni 82-t.
Egyébként mókás ez az OBj. -
Plata #416808 Szűrd ki azt ami nem érdekel.
Nekem is van vagy 30 cset csatorna,de csak 4-5 aktív.
Kivéve ha akarok valamit,akkor be kapcsolom.
Ha nincs időm sokat dumálni akkor kikapcsolom. -
lammaer #416807 abban a chat spamban ami ott van? jó ha a saját magam írásait megtalálom :)
-
Plata #416806 Nem igaz.
Csak afkolsz. XD
Tegnap irtam neked ės észre sem vetted. -
lammaer #416805 Én se, a reward nem érdekes... tavaly is erőlködtem hogy meg legyen a reward tank, aztán 1 kört nem mentem vele. T9, nem fejleszthető és csak reward tank, tehát semmire se jó. CWre nem vihetem, a pénzt csak viszi... porosodik a garázsban.
Szóval az idei szezon nálam is kimarad úgy ahogy van. Stratrekezek helyette, dehát ezt biztosan tudod :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 15:22:39 -
Plata #416804 Hát az biztos hogy amilyen ígéretesnek tűnt az elején olyan nagy csalódás volt,még a tesztek elején egész jó volt. -
yossarianHUN #416803 Persze, mert rosszul voltak megcsinálva. Nyomták ezt a tűpontos ágyúk meg tűhegynyi weakspotok szisztémát, hogy modernnek hassanak a tankok, ami nem 100% hülyeség, de ahogy megcsinálták, az az volt. -
Plata #416802 Ó értem,szóval ez külön mód.
Na igen az tök más.
Steelhunteres istenverésekkel sem lehet menni normálban.
Bár vicces lenne.
Ha már steelhunter,én még egy kört sem mentem ebben az évben,de nem is hiányzik. -
lammaer #416801 Hát én úgy vettem ki hogy speciális játékmód, még azon belül is 3 különböző korral, nincs bekötve a rendes játékmódba.
Úgy tudom elképzelni mint mondjuk a steelhunter, hogy amikor kiválasztod akkor jelennek meg ezek a tankok csak. -
Plata #416800 De össze is eresztik a régiekkel vagy tök külön? -
lammaer #416799 A modern kori artykra gondoltam, hogy azokat nem volt idejük megcsinálni. Mert egy m1a1 abramsra ne lööldözgessen gw panther....
Csak MED meg Heavy tankokat csináltak, a kerekesek is hiányoznak (de ngyanítom hogy csak MÉG hiányoznak)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 07:39:09 -
Plata #416798 Artyk hiánya?
Tudtommal konzolon még T8 prém is van.Már mint arty.
Jah,rá is kerestem.
T8 M53 prém arty például.
Link
Igaz nem modern hanem sima.
Egyébként én is játszottam Armored Warfare-al,de nekem a modern tankok nem jöttek be igazán.
Nem is igazán hiányoznak WoT-ból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 07:15:03 -
yossarianHUN #416797 Nincs konzolom
-
yossarianHUN #416796 Nem úgy van, hogy konzolra sokkal könnyebb optimalizálni, mert csak egy-két hardvervariánst kell figyelembe venni, PC-re meg egy rakás különböző rendszerre kell finomhangolni? Ez lehet esetleg magyarázat.
Viccelsz? Az artyk hiánya miatt kapásból kötelező
-
lammaer #416795 Amúgy meglepő számoma hogy egy ekkora featuret konzolra hoznak ki először és nem PCre.
Nem akarok konzol vs pc topicba belemenni, de PCre pl eleve könnyebb releaselni valamit, mivel nem kell ellenőriztetni meg approveoltatni a konzol tulajdonosaival (Microsoft / Sony) - más játékoknál olvastam hogy ez akár hetekig is eltarthat, ezért általában PCre jön ke először mindig a content, már csak azért is hogy a kezdeti bugokat kvasalják rajta, igy az MShez / Sonyhoz beadott verzió már stabilabb/véglegesebb.
Esetleg azt tudom elképzelni hogy a konzoloscsapatnak sok dolga nem volt, igy rátették őket ezt fejleszteni. Bár ebben az esetben sem világos hogya PC verzióról miért nincs még hír se, tekintetbe véve hogy mind a kód, mind az assetek (modellek, textúrák, térképek) valószinüleg közösek.
Mondjuk fájni nem fáj hogy nem én leszek a béta teszter hanem a konzolosok... az egyetlen ami nagy durranásnak tűnik ebben a modern tanksban hogy kivették az artykat (vagy inkább egyszerűen nem volt idejük megcsinálni :D ), amúgy csak egy x+1 új tank, meg pár térkép. -
Plata #416794 Miért nem játszol konzolon?
Jövőhéten jönnek a modern tankok konzolra ha jól tudom. -
yossarianHUN #416793 Kár. Elnosztalgiázok néha az Armored Warfare-os időkön. Szerettem, pedig sok hülyesége volt. Én örülnék valami modern tankos matériának. -
lammaer #416792 Fiamra kb 1 éve szakadt rá az anime, azóta vinnyogó tizenéves japánoktól zeng a ház :)
A girls und panzer amúgy egész kuriózum ebből a szempontból, eleve a setup hogy CSAK csajok vannak tankokban teljesen elborult japán elmére vall, másrészt gyakorlatilag a tankcsaták valójában Fast & Furious jellegű tankos üldözések.
Viszont a tankokat tényleg jól megrajzolták, ha az ember bedob egy felest végig lehet nézni azt a pár részt.
A filmben szereplő megszégyenítési anglerfish dancet sztem be is lehetne vezetni a gyopár playereknél, akiknek ezt a legközelebbi bevásárlóközpontban kéne bemutatnia tömeg előtt (youtubeon dokumentáklva) és utána a közönség szavazata döntené el hogy az accountuk véglegesen bannolva legyen e vagy kapnak még egy esélyt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.22. 16:54:30 -
lammaer #416791 A 4 hónap miatt ne aggódj, félreértetted.
Úgy van hogy egy szezon tart 4 hónapig, minden szezonban csak 2 embert toborozhatsz. Amint indul a következő szezon, azok megmaradnak akiket az előző szezonban toboroztál, viszont lesz 2 új slotod ahova toborozhatsz új embereket.
Direkt megnéztem, a két 2020.11.30-án contratolt recruitom megvan (egyik sincs még kész a programmal), és tudnék most két inviteot küldeni (hiszen azok az előző szezonban voltak toborozva).
Ugye innentől kezdve lényegtelen mennyi idő amig teljesiti a recruit a programot, hiszen nem hajt a tatár
(amúgy is nehéz lenne megmondani, hiszen ez függ attól hogy mennyit és milyen ügyesen játszik az illető, illetve hogy egyedül vagy veled szakaszban). -
Csak berakjak a 6 eves Blitzes Girls und Panzers PzIV skint PC-re is, semmi extra.
Ja de, idokozben az anime mainstream lett, es emiatt sok idiota ebben az 1 skinben latja a vilag osszes problemajat.
Mya Reeeeeeeeeeeeeee: