418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #400560 Kaptam ma egy 10%-os kedvezmény kupont, amit 30 €+ vásárlásnál lehet elkölteni, de nem igazán látok olyant a boltban, amire megérné pénzt kiadni. A 30 € feletti tankokból az Strv S1 megvan, a T-54 mod. 1 ratyi a konstans T10 miatt, és 190-es pennel. Van három tier limites tank (112, IS-6, T-34-3), amik elvileg buffolva lesznek, de ki tudja mikor, és hogyan. Ezen túl még ott van a T34, meg a kínai prém TD, de ezekbe meg legénységem nincsen. Azt hiszem, hogy ez így felejtős.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.18. 15:23:30 -
Mióta kikapcsoltam GB-ket, azóta megyek ilyen köröket... Most visszakapcsoltam, mert éjjel akartam párat menni, hogy arty küldiket csináljam... (Nem mentem egyet sem, de pár irregular MM csatában megcsináltam pár artys küldit) Aztán most elfelejtettem, hogy be van kapcsolva, láttam is egyből Klondikét. -
asolyom #400558 Én T4 tankkal is kaptam Nagy Kaliber után. -
Plata #400557 Hát én is Conway-el,csak így lett duplázóm,elfoglaltam a bázist egyedül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pett3rson #400556 ma az E-100 van elátkozva, egy kibaszott gold-ot, annyit nem tudok bevinni... -
Full t10 ben meg azt hiszem alapbol jàr,400-xp töl.
-
Plata #400554 Most kaptam 59-16-ra is egyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Conway el van átkozva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:31:27 -
Epic medàlokra adja,màr T5-töl.
Tiertöl függöen vàltozik a kapott darabszàm.
Az a 111,az biztos a bond-os küldetéskor volt.
Akkor adott 1x100at+amit a medàlokra kaphatott.
-
Plata #400552 Be aktiváltam egy duplázót,kár volt.
Sta2 JpzE100 Jpanther 2 vízbe fulladt,Strv1 padlógázzal belerohant az ellenségbe induláskor.
Mire eljutottam a helyemre ahova állni akartam már körbe vettek.Nagyon durva volt.Pedig a Conway nem lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:07:59 -
Angelus1991ster #400551 Amúgy nekem egy olyan garázs kéne, mint amilyen 2016 nyarán a Quiet Beach/Summer volt :) Annál jobb garázst évek óta nem láttam :)
Jó kis Dead Island/Far Cry hangulata van annak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #400550 Én most 1-et kaptam.
-
pett3rson #400549 valahol le van írva, hogy Bond-okat miért kapunk? nem tudom kinél mikor láttam, hogy 111-et kapott egy csata után...WTF? és nem speciális event volt, vagyis szerintem nem -
pett3rson #400548 lehet, hogy azok is premiumok, megmondom őszintén nem néztem meg tüzetesen. A Scorpion-t meg egy IS-6-ot mutatott nekem mindig a fő helyen. inkább a pályákat nézegettem, meg a T-44-es tankot, hamarosan meglesz. -
Angelus1991ster #400547 "Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos :)"
-ezekkel az NPC katonákkal a régi garázsba is vihetnének életet :) szerelnék a tankokat, káromkodnának :D stb.
"Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok"
- ha a sátor alattiakra gondolsz, szerintem azok is prémiumok. Pl. egy IS-2-t, egy SU-122S-t és egy T-54 mod 1.-et látok a sátrakban. a 4. tank meg ma egy Skorpion Gay. helyesbítek: ami speciálisként bennt van a shop-ban. A csata után egy Chrysler jelent meg.
", meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása :) "
- nem akarom ismerni azt azt az alakot aki csak e miatt venne meg egy prémium tankot :D
de ilyen a Sabaton tankos event idején is volt :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.18. 09:28:53 -
Plata #400546 Jól indul a nap,le dupláznám kis vackot.
Vereség
Csata: Karelia
Járművek: 59-16
Szerzett tapasztalat: 354
Szerzett kredit: 11 294 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 190)
Előre mentem spotolni,hat tankot sikerül spotolni szikla mögül,erre valahonnan a bázisról agyonlő a csapattárs O-I.
-
pett3rson #400545 Te szent atyaúristen...hát ez mi volt bazzeg?? Mindig ilyen köröket mész vagy van ennél jobb is? :D
ez a T62A gondolom már ment pár kört a kezeid alatt és nem kezdők ülnek benne, mi? de amúgy is brutál ahogy nézem, 6mp-es töltés, az szép lehet T-10-ben. meg ez a löveg átvisz mindent bakker, láncon keresztül is sebez, meg minden ahogy néztem. őrület... -
pett3rson #400544 Múltkor Én is elírtam. Nem 200 hanem 120 fps-el, megy a mostani motor és az újon van 140-150, szóval igaz amit írsz, kevesebb erőforrást igényel vagy olyan dolgokat használ ki amik benne vannak az újabb kártyákban, nemtom, de ha így marad a végleges az kurvajó lesz :)
Tegnap is mentem pár tesztkört. Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos :)
Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok, meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása :) -
Plata #400543 T54 ltw-nek baromi jó lövege van.
Házon levő lyukon keresztül is lehet vele operálni,rhm-et háztetön keresztül lőttem,T57-en meg egy kis résen.
-
Plata #400542 Szerintem a repülős meg hajós nem az igazi,régen a hajós is ment csodásan,de mostanában ott sokkal szarabb beállításokkal is be esik 20-40 fps-re.Franc tudja miért. -
asolyom #400541 Ez nem panasz volt, csak a tények megállapítása. Egyébként nem kevés olyan ember van, akiből iszonyatos indulatok szabadulnak fel egy JÁTÉK miatt, és a másik gyalázásában élik ki magukat. Tegnap is egy figura (mellesleg nem szláv volt!
) engem pocskondiázott szünet nélkül, hogy én mekkora noob vagyok, és még a garázsban is rám írt minősíthetetlen stílusban. Az "f" betűs szó volt legenyhébb a szótárában. Közben ő a nehéz tankjával a felét nem sebezte, mint én a Maus-szal.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.18. 07:34:10 -
Ah, EBBEN a pillanatban lett meg GWE100-al, faszom, még mindig remegek. :-D (Nem mellesleg első tankászom ezzel a fostalicskával...)
Huh... Csata elején láttam, hogy jó a setup, redshiret is imádom, úgyhogy egyből töltöttem az aranyat... Megérte. Végre haladhatok az O260-as küldik másodikjain. :-) Még szerencse, hogy ennél a sorozatnál megvan a 15. másodlagossal együtt. :-D
---
Mondjuk ahogy néztem a hajósat, az kb. már ezen az enginen fut a kezdetek óta... Szóval kb úgy fog futni WoT is, ahogy az, vagy rosszul látom?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.18. 00:18:39 -
Pont ez a lényege az új graf motornak,hogy kevesebb erőforrást igényel.nekem pl most igp Hd4600 van,a mostani kliens,sd,full minimumon,de az új fut hd val,fix 60 fps-el igaz min beállításokon az is.
Szerencsére megvan már az új kártyám,csak bele kell rakatnom a gépbe és megint mehet a full graf
-
R3nton #400538 Én nagyon sokat a gw pantherrel csináltam meg. M55 nekem is megvan. T92 is jó, meg nekem még van egy bc158 az is elég baba lett. Az a baj, hogy a másodlagos küldiken nagyon sokat nehezítettek... -
besti #400537 Nekem van egy másik gépemben 7870 és ha jól emlékszem majdnem mindent maxra téve is jó eredménnyel elfutott a teszt FHD felbontás mellett. Arra azért figyeltek, hogy a hardverigény ne nagyon emelkedjen. A közeli tárgyak és környezet textúrája/részletessége szerintem nem nagyon változott.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.17. 22:50:01 -
Still_I_Rise #400536
-
pett3rson #400535 kussoljon be mindenki, mert szétcsapok köztetek! -
Still_I_Rise #400534 Ma csak Te oltogatsz vagy várjuk még a két kisbarátodat?
A lendületed csodálatra méltó, mert semmi negatívot nem írtam ma.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:36:44 -
Lokker #400533 Ha legalább panaszkodnál, de te gyalázkodó szövegeket írsz más nemzetekről egy JÁTÉK miatt. Olvasd már vissza a hozzászólásaidat és talán rájössz hogy mi a probléma veled.
De biztos csak poénból/heccből/brahiból "néztünk ki" téged, mint a WG aki direkt a te oldaladra rakja a gyenge játékosokat.. -
Still_I_Rise #400532 Ne panaszkodj, a professzorok köre azt nem szereti.
Keresőszavak: lehúzod a csapatot + kétgyermekes családapák.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:24:17 -
asolyom #400531 Ma 15-23 a vége, kemény 40% WR. Csodálkoztam volna bármi jobb eredményen. -
Still_I_Rise #400530 Házmester/önkéntesrendőr mentalitás. Bravo... -
Lokker #400529 Látom nem bírsz magaddal. Kell neked egy kis pihenő a topikból. -
itt le tudod tesztelni hogy fog menni-én nemrég vettem egy elég erős 215k-s laptopot,azon mediumon nagyon laza lenne.Intel 8700+8Gb+Geforce 1060M van benne ha jól emlékszem,nem nekem volt :) -
Still_I_Rise #400527 Na és volt valaki? -
À semmi.
Éppen kérdezni akartam,hogy nem lenne-e kedve valakinek,napi szinten lengyeleket vagy szlàvokat gyalàzó posztokat irogatni.Olyan hiàny pótló lenne. -
Still_I_Rise #400525 Egyetértek, E1-gyel nehéz az élet. Lassan szűkül és a tárból legalább egy, de inkább 2 pattan. T8-ban nem megy és mindenki arannyal lövi. -
Meh, azon filózom, hogy mivel tudnám az Arty-3-15 küldit megcsinálni, GWe100 és T92 érződik úgy, hogy meg lehet, de lehet, inkább könnyű utat választva M53/55el kellene próbálkozni, csak azt még visszavenni. T_T
9esek mindig jobb XPt kapnak. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 19:37:29 -
R3nton #400523 szerintem az emil1 is nagyon gatter. De amúgy lehet, hogy az MM miatt érződnek a 8asok ilyen vacaknak, nekem nem jött be az emil1, viszont a 2 nagyon király, azt is megtartottam. 9-esekkel érdemes most tolni. -
Still_I_Rise #400522 Neked mi a problémád? -
Sajnos te is csak eddig:-(