World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/Z7GDbYjaf-Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Bizony a régiek x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

... új év, régi nóták... :)

NEEE NEEE ne kezd te is kérlek az értetlenkedést :D
és még le prémium noobozol is :(
neked nem telik rá vagy mi a szösz?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem tudom mit kell állandóan hisztizni arty miatt,gondolom azért mert hiába vagy prém és van feltöltve a tank gold ammóval,arty ellen nem sokat ér,talán ha lenne prémium felszerelés ami véd az arty ellen akkor nem lenne ilyen hiszti.Talán fel kéne vetni az ötletet hivatalos fórumon,WG-nek úgyis csak a vodkára elkölthetõ lóvé számít.

Én is hobbi játékos vagyok.

fsb1000
Remélem vége az arty korszaknak, az új MM szisztémával, meg az elkövetkezendõ buffokkal.
Ma sok csatám volt arty mentes. Nagyon élveztem.

spoiler-re majd csak holnap merek rákattintani, félek mi van odaírva :P
Fogalmazzunk úgy túl komolyan vetted de. Boldog új évet neked is. :)
És rohadjon meg az összes arti.

Idézlek:"csak kijavítottam tégedet hogy az a hsz-ed gyenge trollkodás volt" Ebbe a fogalmazásba mondjuk tényleg bele lehetne kötni de nem akarom lealacsonyítani magamat mert ez tényleg trollkodás volna.
Amibõl kiindult a dolog az a:"Rohadjon meg az összes arty 2013-ban is" hozzászólásod volt amit kimondottan nekem üzentél válaszul az én BUÉK hszm-re. Mivel kiderült, hogy poénnak szántad részemrõl a dolog lezárva.
fsb1000
Nekem megfelele ha hobbí játékosokkal játszom.

Tier 10 tele van 45% winrates 600 effis hobbi játékosokkal többezer csatával akik képtelenek bármiféle fejlõdésre hogy leaglább 50 felé tornásszák magukat. És ott is kapod a folyamat 4-15 5-15 eredményeket. Mostanra már bármilyen kitartó noob eljut E100-ig. Sajnos.

Szerintem nem a hobbi játékos kifejezést kellene használni, mert aki nem ebbõl él, az automatikusan hobbi játékosnak minõsül. Itt azokra a játékosokra gondolnak, akik top tankként siemka felkiáltással üdvözölnek, és elfüstölnek pár pillanat alatt, miközben a leglehetetlenebb szituációkba kerülnek, majd dolguk végeztével odavetett kurwy vagy kurwa szavakkal búcsúznak. Weekend warriors, bloody noobs stb. A legalja.

Aki elszenvedi magát tier x-ig, az valószínûleg nem hobbi szinten játszik (csak feltételezem, mert én még nagyon messze vagyok, Tigris II-re gyúrok). Top tierben pedig a profik irthatják egymást. Vagy prémmel mindenki könnyen kigrindel mindent?
Lehet, hogy ez a probléma.

Ott nem az volt a szándékom azzal hogy görcsölve magasabb morális alapra helyezzem magam (nem is értem miért gondolod így)csak kijavítottam tégedet hogy az a hsz-ed gyenge trollkodás volt nem pedig szarkazmus. A helyesírás helyett meg a másik szavait felhozni maga ellen némi inteligenciára vall de sajnos nem jött össze. :(
Próbálkozol még vagy tartod magad ahhoz hogy nem állsz le flémelni velem? Tudom ilyenkor nehéz megállni hogy ne postoljon az ember de fogd fel ezt úgy mint egy önuralmi gyakorlatot.

Az a baj a hobbi játékosokkal hogy nincs ranked rendszer. Mert mindenki jobban járna azzal ha a hobbi játékosok a hobbi játékosokkal játszanának a jobbak meg a saját szintjükön lévõkkel. Mert a folyamatos 5-15 4-15 eredmények kibaszott frusztrálóak tudnak lenni. Egy rakat béna lemészárlásában kevés szórakozási faktor van egy idõ után már.

Az általad idézett "gyenge trollkodás" neked elég magas morális alap? Mert ha igen akkor nem állunk tudásban messze egymástól
Mi a baj velünk, a játékot hobbi szinten ûzõkkel? Ha nagyon pro vagy, a clanwar-ban kiteljesedhetsz. Ott valószínûleg profikkal futsz össze.
Nekem pl. a játékban a szórakozás a fontos, nem a makulátlan stat. Örülj neki, ellenfélként ingyenfrag vagyok, csapattársként pedig kb. az ellenfélnél is fellelhetõ hobbijátékosok szintjét hozom.
Ma délután összefutottam JuhaszII-vel, de nem válaszolt a kérdésemre, hogy összedolgozunk-e. Te voltál?
Ahhoz hogy magasabb morális alapra helyezd magad valami mással gyere légyszives elõ mint ezzel a "lesüllyedni a másik szintjére" dologgal mert ez már unalmas volt 2010-ben is.
Alternatív választásként én azt tanácsolom köss bele a helyesírásomba. Olyan itt még ritkán volt.

Nem állok le veled flamelni mert abban nagyon nagy vagy. Ha meg lesüllyednék a te szintedre ott simán leversz a rutinoddal.
A hangsúlyokhoz kellene néhány vesszõ is a mondatokban. <#hamm>Gondolom, Nálad lekopott a billentyûrõl. <#nevetes1>

BUÉK!

Neked is!
Amit most te csinálsz az nem szarkazmus hanem gyenge trollkodás.

Ehh, mindegy. BUÉK!

idézem barátodat: "Szarkazmus felismeréshez mekkora IQ kell?" #194803
Én nem értem a hozzéd hasonló emberek mentalitását. Idejössz és rögtön elkezded kioktatni az embereket. Ez kb olyan, mintha bemennél valakihez és rögtön odaszarnál a nappali közepébe.

A kalapod cseréld le mert ronda. A csokornyakkendõ illik a hozzászólásaidhoz, a lila zakó meg......
Solten
Nah, kolcsonvettem az irodaepulet tetokulcsat, megyek nezem az edinburghi tuzijatekot :) BUEK!

(Siemka es gagyi MM mentes Boldog uj evet! :) )

Saor Alba

Szczê¶liwego nowego roku wszystkim!!!!
Solten
Victory! Map: Fisherman's Bay 31 December 2012 21:58:07
Vehicle: M6
Exp: 9,230 (x5) + Credits: 44,311
Achievements: : Pascucci's Medal

:)

Saor Alba

nekem ez ugrott be:

http://www.youtube.com/watch?v=aXZjcfkETlM
Új vagy itt a fórumon ugye? :D

Pont ide passzol x)

az év elsõ flame warja :D
A szarkazmus felismeréséhez beszélgetés közben a hangsúlyokra kell figyelni írásos környezetben pedig a kiegészítõ írásjelekre. Nálad melyik volt jelen?
Boldog új évet minden tankistának!
BÚÉK :)

Szarkazmus felismeréshez mekkora IQ kell?

Azért ahogy olvaslak, neked sem lehet könnyû... :)

toocha
Boldogot Mindenkinek!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Engedd meg, hogy gratuláljak kiemelkedõen értékes hozzáoszlásodhoz! Gondolom komoly problémáid lehetnek otthon ha még szilveszterkor is csak sírni tudsz. Remélem sok arty fog a jövõben is a földbe döngölni.
Rohadjon meg az összes arty 2013-ban is.

Boldog tankcsatákban gazdag új évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Heavyknek arty mentes boldog új évet medek-nek és lightoknak láncleszakadás nélküli boldog új évet, tdk-nek és artynak pontos lövésekben gazdag új évet! Egyszóval Boldog Új Évet az egész magyar WoT-os társadalomnak és a fórumnak!

Azért az mindíg tanúlságos, hogy az emberek mire figyelnek ;)

Semmi gond, engem nem zavar :)

Én magam is meglepõdtem, de full camós dagileóval is lehet rejtõzni.

Élvezetes volt ahogy suhogtak el felettem a lövedékek miközben ment az adok kapok, és még 2 killt is összszedtem a végére (többek közt a túloldali háznál lévõ arty :) )

Ami a pikantériája, hogy az ellenség oldalán nem 100%osan fedett a bokor mint ahogy a nagykönyvben le van írva...

T1 bejövõs
Van ott más is a garázsban... tudod, én nemcsak írom a FAQ-t, de be is tartom a tanácsokat amiket ott adunk.

T1 M6 szerintem is

Micsoda??? GW Panther??? :D