World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Researched:
T110E3 researched. Undistributed experience spent: 241000. Free Experience spent: 0.
ilyen modot ahol így sprekkelnek le lehet valahonnan szedni?
War Thunderben kezdõk el ne feledjétek, hogy egérgörgõ lenyomásával ki lehet jelölni a célt, és jobb klikkel folyamatosan követni a szemeddel, illetve a C lenyomva tartása közben mozgatva az egeret bármikor, bármilyen nézetben oda nézel, ahová akarsz, és ekkor is ki tudsz lejölni célt. Plusz ugye közben bármikor be lehet nagyítani Y gombal, még bombázón bombacélzó nézetben (F7), és hátsólövész nézetben (F6) is.
Teljesen világos, hogy miért kapunk XP-t és miért kreditet.
Még mindig úgy van, hogy az XP-nek csak egy része származik sebzésbõl, mig a credit leginkább sebzés függõ
Ha már mindenki a WT-rõl beszél, beszállok én is. Nagyon jó kis game ez, köröket ver a WoWP-re. Sokkal jobb grafika, játékélmény, több gép, könnyû irányítás és értelmesebb játékosok. Sajnos már kb. 1 hónapja nem játszottam vele, akkor még elég béta szagú volt, nagyon rossz volt az MM-je(T1-es kétfedelû gépekkel mentem a német sugárhajtású elfogók ellen, stb), de gondolom ezt javítják majd, vagy már ki is van javítva. Viszont errõl a földharcról nem is hallatom még akkor, errõl tudna valaki dobni valami infót?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lásd azt a "csalást" amikor t1-el sebezgettek batchatet XP rekordért.
de azért teszek egy próbát hátha!
BUÉK! <#pias>#pias>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
WOWP-t alázza nagyon szeretettel várom a földi harcot bele!!! tankok!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Régen artyztam . És úgy döntöttem vissza adom én is alapon artyzok megint egy kicsit 😊 Most lettem közutálat <#zavart1>#zavart1> Használtam annó egy modot , hol annyira ki tudtam zoomolni , hogy a pályát teljes egészében beláttam ,mint a minimap . A pálya teliben ott volt a monitoron . nem madártávlat , hanem szinte hold távlat <#ijedt>#ijedt> 😊 Szóval nem találom ezt a modot sehol , illetve amit találtam az is ki zoom -ol , de nem annyira mint én szeretném .
Valaki tudna segíteni ?
Köszönöm .
Mindenkinek boldog új évet kívánok 😊
Mit várnál egy Historical Baatle módtól a jelenlegi játékosállománnyal?
Olyanoktól akiknek nemhogy az Assault meg az Encounter megoldhatatlan kihívás de még a tank irányítása az indulásnál?
Sose használtam, de igen ígéretesnek tûnik, hogy megcsinálják és még a youtubera is feltöltik helyetted 😄
DE logikusnak tûnt hogy van vmi limit.
Érdeklõdnék, hogy a játék által készített "wotreplay" videót mivel lehetne mondjuk AVI vagy egyéb videóvá alakítani.
Van pár konverterem meg le is töltöttem 2-3 ajánlottat, de eddig sikertelenek a próbálkozásaim.
Elõre is köcce a HELPet.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
VAN HISTORICAL BATTLE!!!
1. A játékosok jó részének nagyobb játékélmény, ha nincs arty
2. Nem szimulátor, nem valósághû, de mégis sokan így éljük magunkat bele a WOT világába. És a valós tankcsatákban az önjáró lövegek szerepe csekély volt, míg ebben a játékban meghatározó jellegû, ráadásul az isten nézet és a hegyen átlövõ extratranszcendális célzó/látó rendszerük miatt inkább egy egy olyan játékba valók, amiket WoW-hoz szokott 6 éves kölkök játszanak és nem többségében felnõtt férfiak.