World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutass egy párat!
Vagy tényleg hagyjuk a fenébe és én megígérem nem ekézem õket többet.
ad2: Talán elõbb olvass mielõtt véleményt nyilvánítasz!
Úgy látom elég nehezen viseled ha valaki nem rajong körbe (bár hozzáteszem pl. a WoT eredményeid, tapasztalatod alapján jogosan teszik sokan és én is értékelem a tudásod).
Engedd el a témát!
Ha nincs xvm mod feltelepítve, akkor könnyedén megismerheted õket arról, hogy csata elején siemka felkiáltással üdvözölnek, vagy "van magyar?" kérdéssel kívánják kideríteni, hogy hõn szeretett honfitársaik vajon ugyanazt a játékot játsszák-e, mint õ.
A múltkori GaywgonPanther-es körömben pont egy UNICA-s srác hagyta meg a hatodik kill-t nekem, még blokkolta is a menekülõ utolsó ellenfelet, hogy szép kényelmesen tudjak rálõni.
A könnyem is kicsordult a meghatottságtól :D
...
De már nem akarom megítélni ezt a fajta tevékenységet, nem zavar ha mások TK-znak meg csapatsebeznek. Csinálják...
Téged se zavarjon, ha én a KÉK-et kilövöm, az legalább nhem szabálytalan. Én a kékeket tartom a legkártékonyabb hülye-játékosnak.
Rosszabb mint a siemkázó kemper, vagy az a kettõ, aki jön velem az ütközõ pontra és amikor az ellen feltûnik ott hagynak aztán egyesével ledarálódnak.
Én volam párszor kék, de amikor kékké váltam egy TK miatt, azt a csapat akinél a TKt elkövettem meg is köszönte (map pingerek, blockerek, kretén lolplatoonosok).

Elkezd panaszkodni hogy szar a csapat mert senki nem megy vele mikor úgy dönt hogy elõrerohan leöletni magát erre ezt kapom vissza mikor felhozom neki a nyerési százalékát. xD
Ha ez neki fun miért panaszkodik? :D
És omfg.... no comment.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Lehet hogy te is? :)
Eddig úgy éreztem hogy ezt mondtad, de most hogy kijelentetted, így már sztem túltárgyaltuk, hiszen simán lehet hogy igazságtalanul lõsz ki egy kéket.
Szóval mindegy hogy a lengyel KV szériában ül vagy IS7ben vagy IS8-ban, mindíg feletted van.
ad2: mégis honnan kéne tudnom hogy milyen tierben játszogatsz? Nem vagy akkora celeb hogy tudjam a kutyád nevét :)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ugyan fél éve befejeztem már az amcsi heavy ágat, de van most is egy M6-om, és bár közepes századra inkább a Hellcat bevitelét várják el az embertõl, én semmi pénzért nem adnám el. <#smile>#smile>
De ez van. A WG automatája eldönti ki kéküljön be.
A játékosok meg eldöntik, hogy ezt a jelzést elfogadják vagy sem és kilövik vagy sem.
Én kilövõm, mert úgy saccolom az esetek 99%-ban jogos a kékülés.
Van pár WoT ismerõsöm, akikkel 10-20K csatát lenyomtunk már és "véletlenül" még senki sem kékült. Nekem ennyi elég.
Aki meg véletlenül 3 tankot kilõ naponta vagy véletlenül kezdõkörben elsül a lövege, az megérdemli hogy kéküljön és kilõjem. Játsszon mást.
Az átlagtól meg sajnos nem nehéz a wotban jobbnak lenni, elég ha bekapcsolva hagyom csata kezdésénél a monitort.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezek bizony a felsõ harmadban vannak amikor én tier VIII-ban ülök.
De amikor elõveszem a Csörcsit (tier V, prem), akkor is mindig felül vannak Jacekék a KV szériával. KV-1S-sel nemigen szokták az 500 HP sebzést elérni.
Sajnálom ennél jobban/egyszerûbben nem tudom Neked megfogalmazni. Vagy értelmezési gondjaid vannak vagy direkt homályosítasz megint.
Tehát ezek alapján sem feltétlenül kell büntetni a kéket, mert lehet nem szándékosság miatt is kék vki (ne mondd hogy sose lõttél seggbe vkit véletlenül).
Én azt mondom, kéket akkor kell megölni, ha LÁTOD hogy nem a csapat érdekében cselekszik.
iSS!
Az meg, hogy egy tier éppen melyik tankjával tud valaki eredményes lenni az játékos képességétõl függ. Inkább a játékstílusától.
Nem kötekedés: ha te "átlagos" vagy, akkor ki a "jó" játékos és te miért olyan klánban vagy, aminek a nevében is benne van hogy "unikum"?<#crazya>#crazya>
iSS!
1. Azonnali kékülés: bázis és cap zónán belüli TK
2. 1 napon belül 3 TK (ha volt csapatsebzõ elõélet)
3. 1 napon belül X csapatsebzés (ha volt csapatsebzõ elõélet)
4. 1 napon belül Y csapatsebzés + 1-2 TK (ha volt csapatsebzõ elõélet)
Nem tudom mennyi az X meg az Y.
Csapatsebzõ elõélet, gondolom hogy az aktuális napot megelõzõ napokban hetekben is leadott már Z mennyiségû csapatsebzést vagy napi 1-2 TK-t.
De szerintem nem vagy átlagos játékos. A TOP10%-ba tartozol, de inkább a TOP1%-ba. Felesleges álszerénykedésnek tûnik az eredményeid, statod alapján átlagosnak mondanod magad.
Én vagyok a TOP10%-ban és már ez is az átlag felett van.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
megosztod velem a választ? Komolyan érdekel.
Wlanseraf, ezek után egy hétig ne panaszkodj, vagy arra foglak kötelezni, hogy Hobbytrollal együtt szervezd meg a topictalit.
Omar_Mollah: nem sértés, de rettentõen messze vagy a jó játékosoktól. (mondom ezt átlagos játékosként diegho ingame névvel)
Lehet hogy itt kéne abba hagyni:)
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Az M6-ot meg örültem mikor eladtam, mert egy fostenger. A legnagyobb lövegig gyakorlatilag senkit nem tudtam kilõni vele, de mire meglett, addigra úgy meggyûlöltem, hogy csak na.
De persze lehet nem vagyok jó játékos.
iSS!
A dolog addig fajult, hogy 4-bõl 3 arty nem dolgozott csak irogatott (lengyel pártiak), és egy 3 fõs platoon anyázta õket.
A lengyelek reportolták a "rasszistákat", és én is.
Elég volt.
Egyébként TK-zással, kitolással, egyebekkel nem nagyon foglalkozik a support, millió jelentés érkezik ilyenekrõl senkit nem érdekel, de a chet rendesen van moderálva és szállnak is banok.
Az is világos miért: ez riasztja el legjobban a játékosokat, a trollkodás, a csúnyabeszéd, rasszizmus, anyázás.
Ez bizony kemény bevétel kiesés. Ezért szankcionálják akár 2 hetes bannal is.
--------
Szerintem sem kéne folytatni ezt a lengyel témát, vagy melyik nemzet milyen. Habitusra nagyjából egyformák, de mindenhol vannak bunkók, a WoT-ban bedig különösen nagy az elõfordulási arányuk.