World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a cap pontod már simán megy a cap bitch kategóriába. Meg igazából abból jött össze az effid.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- A név választásod nem tegnapi, úgy tûnik, te már 2011 szeptemberében is utáltad a lengyeleket. (siemechief), pedig a lengyel szidás csak pár hetes, hónapos divat.
- Az effed nem túl magas, pont az a szint, ahol még gyakori a bosszankodás és a hárítás a játékbéli kudarcok tekintetében.
Az ágyúja meg 300 méteren túl szinte használhatatlan. Mire rászûkülök valakire 300 méteren,eltûnik a spot róla, kapáslövésre teljesen alkalmatlan.
A hétvégén sikerült nyernünk 100 eurot az ESL-en, ezúton gratulálok a csapatomnak a sikerhez.
S még valami az összeesküvés elméletekhez. Az AMX50 F155 ágyújával kapcsolatban nem észleltetek valami negatív változást?
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2013. január 2. 15:01:49
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 798
Szerzett kredit: 47 541
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
SiemaChief
Ezt a nevet mostani agymenésemkor választottam, mert a WG szerint a korábbi nevemben lévõ és a születési dátumomból képzõdõ 18 az nem más mint Adolf úr monogramjának az ûbertitkos kódja és mint ilyen tiltandó.
Néhány apróság a statomhoz még a fikázás elõtt, hogy gyorsabban haladjunk. 😊
- nem vagyok rá büszke és amikor szájkaratézok mondjuk a jelentõsen alulteljesítõ társakkal, akkor sohasem hivatkozom a saját statomra mert nem valami fényes,
(általában a tényekre hívom fel a figyelmet: hova ment/nem ment, mennyit sikerült sebezni, tierII-t tudott hozni egy tier VIII csatába, stb.)
- sohasem vettem prémet, csak az akciós prem napokat használtam,
- egyszer vettem aranyat, hogy legyen mibõl leszerelni a nagyobb vasak moduljait,
- a fentiekbõl következik, hogy elég sokat szenvedtem/szenvedek kis sebzésû cuccokkal,
- egy prem tankom van (CsörcsIII) azt is a Twitter kvízbõl meg a WG tanker vadászatból kapott aranyért vettem,
- nem vagyok CAP fetisiszta, a meglévõ kis eff-em nem ebbõl jött össze,
- sokszor halok, mert campfest esetén sem tudok a végén döntetlenig tökölni és várni a fedezék mögött,
- gyakorlatilag csak randomban játszok (nem tudok 10 percig várni egy-egy század csata elõtt az összeállításkor, hogy aztán 3 perc alatt elbalfaszkodják)
Na jöhet az ekézés!
De ezt én betudtam a negatív randomfaktor gatásának.
Ráadás sztem a javítás skillt is. Ugyna csak T34. Löwe lõ- lánc le. mire fel megint rámlõtt. Pedig mindnek 100on vana javítás és javítás nélkül tartott vmi 12 secig a löwe meg jó 9 sec mire lõ. de lejet inkább 10.
Mi a bajod a némettel, az már megvan? 😊
Kikaptunk, de akkor is! 5kill lett, csak elfoglalták a bázist! :\
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2013. január 2. 14:49:01
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 039
Szerzett kredit: 36 643
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi lett a vége?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Aztán megláttam! 😄DD

Kubukli: én ugyanolyan arányban látok legfölül szószátyár, nagyon okos németeket, azonnal le és visszaugató magyarokat, vagy éppen egyéb nemzeteket. Szerintem te is olyan vagy mint mindenki, hogy hajlamos vagy a negatív sorozatokra jobban emlékezni. Innen jön ki, hogy minden csatában öten köszönnek Siemka-val, mindig valamilyen mikorsodrodszki nevû az elsõ hulla, stb. :-)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A lengyel klántagokat dícséritek, gondolom klán csatákban remekelnek.
Én pedig a random csaták egy jelentõs részérõl beszélek és ott is azokról akiktõl a használt tank alapján (legyen az tier V vagy IX/X) többet várnék.
Arra még mindig nem reagáltál, hogy a pl. IS-8/7 és a KV-1S cuccost használó lengyelek a felsõ harmadban vannak-e ha én tier VIII heavy-t vagy tier V heavy-t (CsörcsIII)viszek a csatába.
Van még pár játékos aki egészen más dimenziókban értelmezi vagy játsz ezt a játékot.
A legszebb WOT-os idõszakomat a HUNS-ban töltöttem, remek field comanderrel. 1-2 hét után félszavakból is értettük egymást és csak végre kellet hajtani amit mondott CW-n vagy században. Jól ment a dolog a kezdeti idõkben.
Az csapat munka volt. És volt 2-3 artysta, akikel biztonságban éreztem magam, ami spottolva lett az meg is halt. Mintha egy másik játékot játszottunk volna....
Szinte sosem lõtt ki arty, és igen magas volt a gyõzelmi arányunk.
Megmutatva azt is, hogy az a gondolat hogy "a lengyelek mindig a felsõ harmadba kerülnek" egyszerûen kivitelezhetetlen és értelmetlen.
(ui: Hagyjál már ezzel a rajongós dumával, nincs itt semmi körbeugrálás meg rajongás, meg henchmen meg talpnyalás, meg "szólok a klánomban a többieknek hogy álljanak mellém a fórumban" marhaság. Pl Dieghóval aki most éppen hozott egy példát máskor ölre mentünk az artira rakandó modulok ügyében, és még csak egy klánban se vagyunk).
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ami biztos, hogy a winratio is beleszámítódik. (szerintem helyesen)
A sebzés nagyobb szerepet kap mit eff-ben, ez nem tudom mennyire jó.
Magamból kiindulva gyakran csapatjáték helyett a sebzésre hajtok, persze ez magával hozza a nyerés lehetõségét is, de mégsem ugyanaz amikor kimondottan winratió növelésre hajtok.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A következõ patchban csak a kínaiak jönnek és a titkos nerfek, vagy lesz egyéb balancolás esetleg gazdasági változtatás vagy valami más?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Annyira szidod a lengyeleket, meg a statjukat, hogy megnézném a tied.
Nekem az a tapasztalatom, hogy szinte kizárólag alacsony effesek sírnak a csata elején a rossz MM, meg egyebek miatt.
Ez fõleg alacsony tierre jellemzõ. Ezért van akkora elõnye egy zöld effis tagnak tier6 és alatta.
..
Ok.. a prém acc és a prémtank segít ezen, de ennélkül is lehet farmtankokat találni.
Az egész onnan indult, hogy a lengyelek az én személyes véleményeim szerint elég rosszak és mivel SZERINTEM van egy tier IX, X és klántagsági kényszerük, ezért a gyöngeségük hatványozottabban kihat a csata végkimenetelére.
Mások szerint meg nem rosszak vagy átlagosak.
Eltérõ vélemények, de nem lettem meggyõzve.
Ja és elkövettem egy ultimate hibát: példát hoztam tier V-bõl is, ahol a lengyelek elég sokszor választanak KV szériát.
😊