418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #239873 Hát nem tudom, neked mi a gyors, de engem csak a light tankok szoktak leelőzni, t8ban az egyik legmozgékonyabb med. Legalábbis nekem erre nincs panaszom. -
stoppos #239872 Venti, célzásgyorsító, stab van most rajta. Megijesztett a célzási sebessége, arra kezdtem kihegyezni. Majd még annyit akarok megpróbálni, hogy mit tudhat additional goruser-rel, mert nem egy villám a jószág. -
NH3CL #239871
A HPTS egy nagy múltra visszatekintő klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerű szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kőbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgőzös kikötők, szajhák és rengeteg halott szegélyezi...
JELENTKEZÉS ITT
-
Ha nem raktál föl wot tweakert és minden modod csak a res_mods mappába szólt bele akkor igen. -
SirArcheer #239869 Felraktam pár modot a 8.6-hoz és néha laggol, ha ki akarom törölni a modokat akkora res_mods/8.6 könyvtárból kitörlök mindent és visszaáll eredeti változatra? -
lammaer #239868 Tiszta majd akkor leszel, ha a WOT fórumot se látogatod. Addig csak pótszereken élsz :) -
lammaer #239867 "Egy másik, párhuzamos világban talán így történt és ott sok minden jobban alakult :) "
Azért a "jobban" szó jelentésén gondolkodj el :D -
lammaer #239866 Oh, ezt végigolvastam :)
Őszintén szólva, nekem kicsit lassú és vontatott volt a történet. Az alapfelállás maga nem rossz, végülis ügyesen illeszti új kontextusba a történelmi személyeket, de naaagyooooooon csiggaaaaaaa aaaaaaa tööööörtttééééééééneeet meeeeesélééééés.
A 4. rész meg kimondottan unalmas. -
jó amikor ilyenek a csapattársak :D
az a maus már több volt mint retardált :D -
bigmano #239864 Én Lőwét vettem és hozza a lóvét ja és tetszik. -
Fefe82 #239863
egy egész csapatnak elég lett volna amit kaptam

-
nemtudommivan #239862 Az , de aki nem szeretne T10-et latni annak IS6 -
Pares #239861 Nekem indienen töltésgyorsító, venti és felfüggesztés van. Ez utóbbi tudom nem népszerű, csak azért tettem fel az elején, hogy a 88ast meg a motort is felrakhassam gyorsan, de így utólag nem is volt rossz választás, nagyon ritkán trackelnek, ami sokszor megmentette a seggem... -
Veqtor #239860 Játékstílus függő.
Nekem pl. venti+rammer+binocular van rajta, ezzel is meglett az ace tanker vele. Szeretek spottolni és ahhoz jól jön a plusz view range, főleg amióta bejött a trackelésért járó spot dmg is. Ezt legjobban t9-10 csatában érzi az ember, amit nem tudsz átlőni elég trackelni, majd mások megölik és ugyanúgy kapod a sebzést, ha nem jobban.
Stabilizer és célzásgyorsíót leginkább együtt éri meg szerintem, de távolra még ezekkel együtt sem fog elég gyorsan célozni, hogy ne kelljen megállni egy picit. Közelre meg ezek nélkül is eltalálod az ellenfelet. (ha együtt használod őket 2 hely kiesik szóval már csak venti vagy rammert tehetsz a töltésgyorsítók közül, külön meg nem nyersz velük eleget, de ez csak az én véleményem)
Olyan felszerelést tegyél rá, ahogyan használ szeretnéd.
(Számomra az az 1 sec célzásidő, amit nyernél stab+célzásgyorsítóval nem ért annyit, mintha szereznék 3k spot dmgt azzal, hogy én láttam meg elsőnek az ellenfeleket). -
R3nton #239859 az se nagy probléma, ha az van fent, akkora jelentősége nincs -
Sir Charles #239858 Hát nem gondoltam, hogy ezt is megérem ezzel a tankkal :)
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2013. július 9. 23:38:54
Jármű: Aufklärungspanzer Panther
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 35 026
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Prém nélkül "of course" -
agrarmacso #239857 köszi! venti helyett eddig célzásgyorsító volt fent, de megnézem ventivel, csak nem lesz annyira zavaró a 2,9s célzás -
R3nton #239856 szokásos medium, venti, stab, töltésgyorsító -
agrarmacso #239855 Üdv Urak!
Indien panzer-hez milyen felszerelést ajánlanátok? -
AlucardHuN #239854 Én a mai napig nem értem hogy miért tesznek 5-6 HE-nél többet páncéltörő ágyúba. De amúgy ja. Meg a torony tetszett neki nagyon. De a Maus, könyörgöm az mi a faszt állt miután leláncolta többször is? Ugrállt agép előtt hogy eltalállta vagy mi?:D Normális ember ilyenkor minumum rátenyerel W-re ilyen helyzetben azt megy dörgölőzni
-
R3nton #239853 De a T95 is mekkora noob már :D Oldalt áll a Maus ő meg az elején lévő weakspotot próbálja célozni. És egy csomó HE van neki betöltve :D Óriási, és a kommentelők a csúcs :D GJ GJ, hogy ki tudott nyírni egy ekkora balfék Maust HE lőszerrel :D -
AlucardHuN #239852 Szerintem innen vette a technikát:
Illetve ilyen az állatvilágban fordul elő. Minéll nagyobbnak tűnsz annál ilyesztőbb vagy az ellenfél szemében:DDD -
madmanic #239851 istenem.. lámaus...
leláncolom, mellé megyek, blokkolom, kilövöm...
oldalával odaáll elé..? -
AlucardHuN #239850 Nemár, ennél még Matyi is more OP csávó! :D (ami igaz hogy kicsit túlzás mert régen láttam a kétrészes duelt E-100 vs wz 132 meg KT chaffe :DDD)
Meg ez a kis délutáni off se volt rossz:D -
akdestroyer #239849 Ha bárki prémtank vásárlásra adná a fejét, csak a T34!!!!! -
No végre meglett:
-
akdestroyer #239847 Most tényleg linkeljek ugyanilyet t8-ból? 4000+ dmg és defeat, mert 8! embernek nincs sebzése? :D -
papa74 #239846 Sziasztok!
Engem az utóbbi egy hétben ilyenekkel rak csapatba a játék.
-
yossarianHUN #239845 Nem tudom mit vársz T5-től, az idióták koncentrációja ott a legnagyobb. -
akdestroyer #239844 -
akdestroyer #239843 Most lőjem fejbe magam, vagy mit csináljak? És nem egyedi eset...
-
Ja elnéztem, még csak 123 csata.
Most már nem utálom annyira mint az elején, de nekem csak ilyen "meh" tank marad. Pedig jól teljesítek vele átlagban. 130k xp kell még vele, pár hónapnyi duplázás...de nem sietek, majd meglesz a következő, amikor meglesz.
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő Big and Heavy akcióban, ha szovjet TD-k, akkor lehet hogy veszek egy Obj. 268-ast végre, pár hónapja ki van már fejlesztve.
-
Nekem eddig 1160 xp jött össze max. 150+ csata alatt, szóval lehet hogy ezzel sem lesz meg az M, mint az Obj. 704-el 452 csata alatt :) Így jártam, nem tudok játszani :P
Az IP xp-t csak tippeltem amúgy, nem 100%. De valahol 1300-1400 xp körül kell lennie. -
stoppos #239840 Akkor próbálkozom. :) -
Tessellia #239839 12ezer csata és nincs top gun.. hmm.. -
1450 xp körül. -
atee73 #239837 es meg klan vezer a kis bogaram 

-
Pares #239836 Erre én is kíváncsi lennék... -
stoppos #239835 Mennyi kell köbö az ace tankerhez a zindiánnal, tudja valaki? -
Pares #239834 Autoloaderrel akár az l/70-et is bevállalnám!