418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    A Hodor-weekendet ezennel ünnepélyesen megnyitom...

• VanDaal
    Ezt a piszok mázlistát!
    Megnéztem in-game, nem is egy akkora hűdenagy pro játékos, és mégis Raseineai (remélem jól írtam) hősök medált csinál... Hogy ekkora szerencséje legyen valakinek, hihetetlen. Én meg még egy Pool medált se tudok összeszedni akkor se, ha vért izzadok...
    Nem emlékszel esetleg véletlenül, hogy melyik ágyút használta a KV-n?
  • Eagle16
    E-75 alját max. akkor viszi át ha valami jó átütést ad be, 225-tel tuti nem lőhető át az E-75 LFP. 130mm 60 fokban. Már a 120mm 60 fokban is necces, ami a T-54-eseken van. Olyan meg elég ritkán van hogy az E-75 teljesen szemben áll veled, ha már egy kicsit is forgat rajta akkor csak a kupola marad.

Még elég kevés csatám van vele, később biztos rájövök hogy kell hatékonyabban használni, mert a Tortoise is ilyen lesz és az nagyon kell :)
  • Maala
    Egészen a Fochig, ami egy szteroidos MLe 48... Nagyon nagyon OP. :)
  • Destydeme
    Az arl nekem szenvedés volt,15hónapja kb nem véletlen hagytam abba,most 1 fokkal jobb volt a 90mm ágyúval,s nem a 105mm-el,de még így sem az igazi.
    Ha ennél jobb az élmény az ac46-al ,akkor ok:)
  • Eagle16
    Én nem így vettem észre sajnos. Még a legrosszabb játékosok is automatikusan oda céloznak, mert annyira nyilvánvaló gyenge pontok ezek.

AT-15-ösön is a kis géppuskát szanaszét lövik, pedig az aztán nem egy hatalmas valami.

Mle. 48-ast úgy kell rángatnom össze-vissza mintha Parkinson kóros lennék :D Mert látom ahogy mindenki a tetejét célozza. Ezt mondjuk lehet rángatni, brit TD-ket maximum lassan el lehet fordítani balra meg jobbra :)
  • R3nton
    Az EU-nka más event lesz. Nekünk valami Tier5-ös event lesz. És lehet jobb lesz, mint az amcsi, mivel ők múlthéten jókat kaptam a július 4-e miatt.
  • Veqtor
    Pár napja linkeltem képeket AT-15ről. 3 egymás utáni csatát, amiből kettő 1300+ xp és a 3. egy 881es defeat volt asszem. A top ágyú még nincs meg rá, de már stockként is rámegy az at7 top ágyú, és a 4.5 sec reload elég jó vele. E75öt is átviszi, ha nincs beforgatva (prémmel meg pont elég mindenre, bár eddig nem volt rá szükségem).
    Ha úgy nézel ki fedezékből a frontot kitolva, hogy a "kitéríthetőség szélein lövöldözöl", akkor egész jól pattog róla minden, t9-10 is. Persze át lehet lőni, de nehezen és a kupola is hátrébb kerül így.
    BiA+fullrepair+toolbox+venti+rammer, és ha valami nagy tank csak leláncol, mire újratölt 3-4et lőttél bele. :)
    Nekem nagyon bejön a tank, t8 tdből t28 proto volt még, de ez jobban tetszik. Nagyon várom a top ágyút rá, bár kicsit félek mit kell produkálni, ha 1350es körökre csak 1st classt kaptam. :)
  • Destydeme
    A nagy puklit hidd el sokan nem tudják..A mai napig lövik ész nélkül az At-ket,Churchill-eket.
  • Eagle16
    Meg troll tornya van :D Még a kupola se sebződik mindenhol, csak egy bizonyos részen.
  • foxbat88fx

• Eagle16
    A nagy pukli a tetejükön az végig megmarad sajnos...páncélzatban viszont lesz fejlődés.
  • R3nton
    T-44, T-54, T-62 mind jó cucc amúgy, de a kínai ág is nagyon jó, míg a francia és a német ág is nehezebb jóval. Bár franciában ott a 13-90, ami kötelező darab, igaz most artyk nélkül szarabb.

Mind1 T-62ben nem fogsz csalódni. Lézerpontosságú ágyú, nagyon gyorsan tölt, jó átütéssel, viszont kicsit sebez. Szinte suhan, jól fordul viszont a végsebessége nem túl nagy. De nagyon jó kis tank!
  • JeffDunham
    Nem figyeltem. Tényleg nagy semmi.
  • Tessellia
    ez csak a mission

a hétvégi event ez: Hit the Lights
  • pecaboy
    Már beírták korábban. Jó nagy semmi :)
  • Destydeme
    Hi!De az ARL v39 után csak jó jöhet..remélem.
  • JeffDunham
    Amerikai hétvégi akció.

Tankers!

It's easy to see where the inspiration for the naming of this Mission came from if we take a quick look back in time. In the last hours of July 14, 1942 the Allied forces launched an offensive to take advantage of the fact that German forces had become tied down in the Tel el Eisa area, and would not be able to lend much support to the Italian Pavia and Brescia Divisions. This action involving British, New Zealand, and Indian troops was codenamed Operation Bacon.

Event Starts: 23:30 PDT (02:30 EDT) July 11, 2013
    Event Ends: 23:00 PDT (02:00 EDT) July 14, 2013
    Mission: Out of the Frying Pan
    Objective (Either)*

Destroy five UK tanks with a German tank over any number of battles
    Destroy five German tanks with a UK tank over any number of battles

* This event is repeatable and can be completed any number of times during the days listed.
    Rewards

10% Bonus XP for the match
    30% Bonus Credits for the match
  • Destydeme
    Valami jó jött

Győzelem
    South Coast 2013. július 12. 14:04:15
    KV-1S
    Szerzett tapasztalat: 1 702 + kredit 41 056
    Csatában elért Achievement Acélfal, Top Gun
  • Eagle16
    KV-1 szépen legyalult mindenkit :D

XVM ezért is jó, ha nem azt lövöm akit kell, akkor később lehozhatja a csatát a csapatának.
  • R3nton
    Ezt inkább sztem hanyagoljuk, mert most voltam tesztszerón, mentem 1-2 kört foch155-el. Továbbra is az a véleményem, hogy ez ez akkor OP szar, hogy nem is értem, hogy lehet a játékban. Este kipróbálom a többit is. De általában az szokott a konklúzió lenni, hogy obj268 és foch155=noobfriendly. Gyakorlatilag ragadnak rájuk a killek. Nagyon easy velük a játék.

Viszont amit észrevettem, hogy fochnak kicsit talán szűkebb a vízszintes kitéríthetősége, mint volt. Illetve, mintha nem fordulnának már annyira gyorsan (sima szerón is múltkor meglepően egyszerűen leforogtam WZ-120al az obj268-t), de ez lehet placebo. Na mind1 még így is baromi noobtankok.

Amúgy meg milyen TD-vel voltál?
  • foxbat88fx
    Péntek az én napom...
    a kedvem az estére hangolom!
    Meg egy jó italra amit szürcsölök,
    minek is kéne több???
  • GabeE3e
    Péntek:

• stoppos
    Igazából azért is jó, mert ott van azon az ágon a T-54. :)
  • Eagle16
    Arra még várni kell :D

Az Mle. 46 inkább átlagos, de a 48-as se egy brutális valami. Foch-om még nincs.
  • Trucker39
    T-43-s már van, lehet ez az ág lesz a megfelelő. Kínai ágon semmi nincs kifejlesztve.
  • Madi92
    Fu vannak még rendes pléyerek:)
    IS2-vel voltam, 5 killem volt top tank ként. Ledaráltuk az ellent, maradt egy kis leo scout. Poénból beírtam közösbe, hogy "csinálhatnék top gun-t?:P"
    Írták, hogy persze, oké... nem is cappaltek, mentünk felhajtani leo-t.
    Leo meg ment felhajtani artynkat, amit ki is lőtt, majd beírta, hogy oké, akkor merre vagyok, odajön! :D És jött. Egy tank megpróbálta kilőni, de keveset sebzett, így enyém lett.

Állat volt.
  • atinq
    StugIII-al lőttem az AT7-est. Ha jól emlékszem. :) Az biztos AT volt.
  • Destydeme
    Kifejlesztve:AMX AC mle. 46 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 58500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Remélem valami jó jön ezután...:)
  • Plata
    Nekem ki van fejlesztve.Nagyon jó ágyú,töltésgyorsítóval maxos legénységgel 17 másodperc az újratöltés.
  • NH3CL
    Ha megosztanád velünk milyen tankkal lőtted az enemy X fajta tankját, akkor sokat segitene.

ne lepődj meg ha a Marder 2 nem viszi a KT-t...
  • R3nton
    T-62,121 -----> ezekkel viszonylag könnyű játszani; Leo1 és a Batchat is baromi jó de ezekhez jóval több odafigyelés kell, bonyolultabb a játék. A többit felejtsd el: M48, FV, E-50M
  • Desmodromic
    Próbáld ki a T110E5-öt, az olyan med szerű, csak van páncélja.
  • atinq
    Kezdi értelmét veszíteni számomra a játék. Páncélvadásszal vagyok, jön szemből az ellen tankja. Lövöm mindenhol mindhárom fajta lőszerrel, sebzés nulla. Elfordul felőlem mert lövik oldalról is. Nekem ez ugye kedvez lövöm oldalát hátulját sebzés megint csak nulla. Végeredmény elfogy a lőszerem ellenség rám fordul és szétlő. Kérdezem én nem azért páncélvadász mert esetleg át tudja lőni a tank páncélját? Mit csináljak vele scoutoljak???
  • Khaosz55
    Akkor lehet amcsi ág lesz a T95 a cél. Tetszik a fiamnak.
  • Trucker39
    Most van néhány nap szabad időm és valami med tankot szeretnék kifejleszteni, csak még nem sikerült eldönteni melyik is legyen. Persze T10-re gondoltam. Amerikai, orosz, francia med tankokkal próbálkoztam eddig, de még egyik sem tűnik igazán kézreállónak.
  • pecaboy
    Hmm, asszem megtaláltam a választ (bár wikis oldal, szóval nem 100%).
    http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Module_and_Crew_Damage
  • Eagle16
    Én nemrég vettem meg, kicsit jobbra számítottam őszintén szólva, de nem rossz gép. Még nem fullos, de a top ágyú és az első 20 fontos kb. megegyezik.

Az ágyú kitéríthetőség szuper, a DPM is szuper, az átütés nem annyira, ha egy E-75 jön szembe akkor lehet keresni a kupoláját. De a pontosság megint csak nagyon jó.

Lényegében saját tierjében jó a páncélzata és tűzereje, afelett viszont elég gyengécske.

220-225-ös átütéssel már kb. akárhol átlövik, van rajta gyenge pont is, lövegpajzsa papír, még IS-el is átlőhető simán.

Nem látok benne semmi kiemelkedőt, de nem is szenvedés vele menni.

T28-al nekem jobban ment, ott is van brutál DPM, d mellé átütés is, és a páncélzata is jobb.
  • stoppos
    Tankjaim nagy részében, ha lőnek rám, általában már baj van. :)
  • foxbat88fx
    ha nem lő vissza akkor már gyanus :D vagy ha lassan lő vissza :D
    persze nem árt tisztában lenni hogy van-e repairja a csávónak :)