World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Engem nem zavar az ilyesmi, felelõm lehet 8 loltraki is a csapatban.
Ha valaki konkrétan akadályoz, vagy über bunkó, akkor azt én is szívatom.
De értelme nincs - csak szórakoztata -, mert nem érti egy sem...
A személyisége ettõl nem változik meg a köv. csatákban is bunkó lesz.

"Én nem akarok senkit nevelgetni, vagy dönteni a sorsa felõl"

-----> "Ezért is lövõm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Õ lõ ki elõbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülõ egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaesõ."

Most akkor ez mi? Nekem ez eléggé nevelésnek, és mások sorsa felõl döntésnek tûnik, mondjuk személyes bosszúnak olyasvalamiért, aminek nem is voltam a szemtanúja. Magadnak mondasz ellent.
fsb1000
Rossz a példád.
Én nem akarok senkit nevelgetni, vagy dönteni a sorsa felõl. Felõlem tékázzon bárki nem érdekel. Csata közben se szólók máér érte, nincs értelme és én is TK-ztam már.
Az zavar mikor megmagyarázza XY, hogy jogosan tette.
Meg az is hogy én vagyok a hülye a sok helikopter között mert kilövöm a kékeket.
De leszarom... ilyenek a helekopterek. Nincs velük dolgom.

"Sõt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni."

Igen, mert a többséget idegesítik az idióta mappingerek, a szándékos blockerek meg a barom platoonok akik behozzák T10 meccsbe a loltraktoos barátaikat mert az szerintük fun.

TEhát, amikor mondjuk bejön egy loltraktor, beáll az isud mögé és azzal szóraközik hogy lövöd a segged és villogtatja a képernyõdet, de nyugodtan tûröd?

fsb1000
Tipikus példa arra mikor idiota játékos azt hiszi önhatalmúlag rendelkezhet ki játszhat a játékkal és ki nem.

Ezért is lövõm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Õ lõ ki elõbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülõ egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaesõ.
És még büszke is rá, fórumtra is beírja milyen fasza csávó volt hogy TK-zott és bizonyos benne hogy jogosan bünteti a csapattársait. Neki JOGA van ehhez.
Sõt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni.
Legyen... én meg kilövõm ha bekékült.

Ez tényleg szánalom ha ezért kezdett flamelni. Mekkora egy sötét paraszt.
Hadd éljek egy hasonlattal. Legyél te az edzõ, aki a csapata tagjainak érkezésére vár a meccs elõtt. Befut a csapat, de az egyik srácnak monokli van a szeme alatt. Na több se kell, te szó nélkül hazaküldöd a srácot, mondván biztos verekedett, és a pályán is el fog durranni az agya, el vele. Ezek után 10 emberrel kezditek a meccset, de te elégedetten vered a melled, hogy jól elküldted a p*csába az agresszív hülyegyereket, aki esetleg megcsúszott elõzõ nap hazafelé menet, és megpuszilta az ajtófélfát. És még ha valóban verekedett is, semmi sem garantálja hogy most is fog a meccsen, viszont az tuti, hogy hátrányban kezdesz, ha elküldöd. Ne kelljen már ezen ennyit vergõdni.
Ja értem. Szóval a nagyra becsült kollega nehezményezte a scoutok jelenlétét.

fsb1000
Nem csúsztatok.
És ahogy olvaslak teljesen jogos hogy pikirtségem és kritikám ez ügyben.

Épp tegnap egyeztünk meg, hogy nincs VÉLETLEN bekékülés. Leírtam, a feltételeket, azt nem lehet véletlenül produkálni, vagy nagyon hülyének kell lenni hozzá.
Nekem úgy tûnt megértetted, elfogadtad. Ma már mást írsz.
Nem csak te vagy így vele. Mindig ez ismétlõdik, de már megszoktam.
És lövöm kifele a kékeket.... mert lehet és jól eseik.

Ezert kell meg a vissza szamlalasnal elore bejelenteni ha ki akarsz loni egy idiota platoonban levo tier 2-est 10-es csataban. Igy mindenki tudja mi-miert tortent. En mindig kilovom az ilyen platoon kissebbik tagjat es 1 azaz egyszer kekultem be. Akkor is azert mert elotte par csataval mar kinyirtam egy ilyen hulyet. Soha nem sebzett meg csapattars csak max a platoon masik tagja.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Met
Csata elején

Õ: Leopard?
Én: Mi van vele?
Õ: Hogy kerül T10-be?
Én: Írj a wg-nek ez ügyben

és innentõl van screen, meg az kimaradt hogy az ilyenek bukik folyamatosan, még megírtam neki hogy tanuljon meg célozni :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fsb1000
Igen, félre értesz.
"Állandó" vitám van ez ügyben itt és más fórumokon is.
Én a kékeket lövõm ki, és azokkal van vitám akik kékülnek rendszeresen TK-zás vagy csapatsebzés miatt. Õket zavarja hogy kilõvõm a kékeket mérlegelés nélkül.
(egyébként nagyon ritka eset, régebben több kékkel találkoztam)
Ahogy virkir mondja én gondolom rosszul a dolgokat és mások jól. A helikopterek a többség. Azaz egyéni véleményem van a többségi szemlélettel szemben. Ezt nem én találtam ki, nem csak feltételezem, hiszen õ is megerõsíti ezt.

Ne próbáld megérteni, torzít és csúsztat mint az állat (amúgy igen, ironikus akart lenni).

Neked leírom, õ mi miatt mártírkodik:

A lényeg az hogy ha valaki akár VÉLETLENÜL kilõ valakit vagy sebez X mennyiséged Y nap alatt, bekékülhet.
Vagy akár azért is mert mondjuk kilõ egy olyan friendlyt, aki a meccsen szándékosan akadályozza õt vagy a csapattársait, folyamatosan pingeli a mapot hogy idegesítse a csapatot stb.

Ilyenkor ha vki bekékül, néhány csatán (5-10?) keresztül kék marad ezért, függetlenül attól hogy véletlen teamsebzés volt, vagy esetleg az elõzõ mecsen acsapata megköszönte hogy kinyírta a barmot.

FSB azok közé tartozik, aki amint meglátja hogy vki kék (függetlenül attól hogy nem is tudja mitõl az) szitává lövi a meccs elején.
Mi inkább meg szoktuk várni mit csinál, és ha a mi meccsünkben is látszik hogy TKzni akar, csak akkor takarítjuk el.

Bugi Misi
szeretem ezt a számot:)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

popey8
Van. Engem chatbannoltak 1 napra arty szidás miatt. Kicsit elgurult a gyógyszerem:)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azt hittem a korábbi posztod csak ironikus válasz volt. Tehát szerinted normális elfogadott dolog ha valaki start után halomra lövi a csapattársait de amikor bekékül már elítélendõ õt kilõni. Vagy félre értelek? Nekem ez jön le a válaszodból.
Ez kb olyan mintha elfogadott dolog volna mikor egy bedrogozott cigány bûnözõ lerángatja a nyugdíjas nénirõl a táskáját de elítéljük azt a jóérzésû polgárt aki odalép és pofánbassza ezért.
Bugi Misi
hidegfejûhöz nem kell túlélned(legalábbis már láttam olyat hogy megholt és kapott)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

A tied meg sajnálatos/szánalmas :)

Azért War Thunderbõl tudunk mi ennél jobbat is mutatni:
(uccsó volt, bocs az offért srácok) <#smile>

http://www.youtube.com/v/rI3Ps53bLA8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

MiG-15 vs F-86 Sabre

Mindkettõhöz túl kell élned a csatát. Spartannál talán 10% vagy az alatti élettel kell, hogy pattanjanak rólad. Cool-headednél meg 10 egymást követõ lepattanó vagy nem sebzõ lövést kell "elszenvedned".

Biztosan az 5142 csata/918-as eff ment az agyara. <#eplus2>

Ma volt szerencsem egy 16K/880 eff-es kivallo tankossal egy csapatba kerulni. Szerencsere nyertunk, de nem rajta mulott. Ez az a tipikus gyerek aki keze alatt sirnak a tankok <#rinya>
E-100-al, M103 meg E-75-el 800 alatt van az atlegsebzese.
Ja es az effjenek nagy szazalaka foglalasbol van ami nem is lenne baj, de a 0.47 kill/battle sokat elarul rola.

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

fsb1000
Megnyugtató a hozzáállásod.

Sok viszonyítási alapom nincs,de az tény,hogy jó néhány érdekes figura van ebben a klánban,de azért akad jó pár normális tag is.
Lehet hogy a KURUC-tól csak hasonlókat láttál,de én konkrétan ilyet még sosem csináltam,és több mint valószínû hogy nem is fogok.
Szóval könnyen lehet hogy több itt az idióta mint az átlag,de van kivétel is azért.
fsb1000
Nekem ez jött le a tegnapi beszélgetésbõl.
Ahogy a prohardveren itt is elfogadott a TK-zás, viszont a kékek kilõvése elítélendõ.
Amúgy szarom le. Már senkivel sem akarom megértetni hogy ezzel mi a probléma, viszont fenn tartom a jogot hogy pikirt megjegyzéseket tegyek ez ügyben.
Ha ez nem tetszik neked, hát nem tetszik. Ez van.

Sztem gyakorlatilag az ingame nyomogatásnak sok értelme nincs, én is úgy érzem ezt csak ilyen placebónak tették be, hadd nyomogassák az emberek és megnyugszanak tõle.

Azt el tudom képzelni hogy van 1-2 kijelölt ember, aki nézi ha valakirõl kiugróan nagy számú report jön, de tuti hogy minden egyes klikkel nem foglakloznak.

Üdv! Eladó lett szeretett accountom!
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212, Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6. Ezen felül több mint 300 db elsõsegélycsomag, javítókészlet, tûzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítõ. Ajánlatokat várok privátban!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse&#8221;

Sunsetjoy
Ááá, a 115 hp-s E-75 tankomat 4 tank (t30,M103, valami amx meg talán e-75) lõtte kicsivel több, mint 1 perc alatt, és egy tucatszor hallottam a doing mélyen bugó lepattanó hangját... :)

Persze vesztettünk, és meghaltam, 17 bekapott lövéssel, de ilyenekre adja be a spártait meg a hidegfejût, nem?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem csak simán idióta lehet. Nem szeretek általánosítani ilyen dolgokban, de a KURUC-tól még csak hasonló megnyilvánulásokat láttam. Bár nem lep meg, elvégre ott még annak is magas rangja van akinek nem mondjuk ki a nevét.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

27 másodperc alatt mivel lehetett felhúzni a saját csapattársad? :D

Hát ez tényleg gáz,ilyenkor szégyenlem hogy én is a klán tagja vagyok...
Met
Egyáltalán van értelme jelentgetni?
Úgy gondolom csak azért tették be a játékba hogy kevesebb ticket meg mail menjen nekik.

Bugi Misi
látom dodika KURUC-ra váltott:D méltó klán hozzá:D(néha századozok vele)

Ez elkeserítõ hogy miután kitárgyaltuk sztem korrektül hogy ki mit gondol errõl, neked ennyi jött le. No comment, legközelebb mindenesetre veled kapcsolatban nem erõlködöm, kár beléd a szó.

@Betyár: az ilyeneket általában elkapja az autoban és attól függõen hogy hanyadszor követik el, a ban hossza nõ (1 nap, 3 nap....).

A többiek csak azt a szerintem elég elfogadható gondolatot fogalmazták meg, miszerint meg kell nézni mit csinál az a bizonyos kék egyén, és ha a csapatra káros dolgokat tesz (lökdösõdik, lövöldözi a társait), akkor kell átsegíteni a túlvilágra. Szerintem ez nem olyan földtõl elrugaszkodott dolog, hogy mártírkodni kelljen miatta.
Van ám színvonal. Biztos valami pattanásos frusztrált kis porbafingó az ilyen aki félrelöki az idõs nénit a buszajtóban. Kéne neki egy csaj aki elveszi a szüzességét és talán lenyugodna kicsit.
Ne kezd már itt is a mindenki hüjje csak te vagy helikopter stílust ha megkérhetlek.

<#taps> Csak gratulálni lehet ilyen fokú agyhalottsághoz. Az ilyeneket kéne kivonni 5-10 évre a forgalomból, valami átnevelõ intézetbe, vagy hasonlóba, mert hogy ezek a való életben is ilyen sötét bunkók, az hétszentség.
és tényleg .. köszi a tippet.

Met
ja, kilõttem chaffee-val :D

Sippie
mentél vele 1v1-et? :P
fsb1000
Ezt rossz helyre írtad. Itt divat és büszkeség tárgya bekékülni.
A kékek kilövése pedig a csapat kárára végrehajtott elítélendõ cselekedett.

Met
A kuruc klánba csak gyökerek vannak?

Ugyanabból a klánból 3 tag bejött egy tier2 csatába. Kezdõ helyen start után kilõttek 4 baráti tankot köztük engem majd miután kékre váltottak eltûztek enemy base felé ahol kilövették magukat. Megnéztem õket mindegyik 7-8k csatával rendelkezõ játékos.
Nem ez volt az elsõ ilyen. Ez valami új divat a kláncsatákban megfáradt profik így lazítanak? Fel lett jelentve mind, de gondolom nem lehet komoly retorzió mert senki sem olyan hülye, hogy bannoltassa az acc-ot ilyen miatt. Vagy igen? Ezt bünteti a rendszer?
fsb1000
Nekem a célzásgyorsító jött be E100-on, de ez nyilván játékstilus függõ.
Mellette van töltésgyorsító meg venti.

Ehm, át kell állítani a csata indítás képernyõn RU szerverre, és nem kell várni még 10 másodpercet sem.

fsb1000
Így van, de még így is nagyobb az átûtõ képessége mint a normál lõszerének.
Kb 15-20% növeli az átlag dmg-t. (6-ot viszek magammal, és asszem 2500 dmg-tõl már nem veszteséges)

fasza, csak ne kéne néha 10 percnél is tovább várni egy-egy csatára ...

Mar ugyis olyan reg jartam is. De hat mostanaba mas jatek koti le a szabadidomet amivel innen wotrol is egyre tobben jatszanak szoval megisosztom veletek. :) War Thunder csak par szoba online 16v16 repulos, xp-kredit, tech ag. Hivatalos oldalan regisztralsz es letoltod. Itt egy kis kedvcsinalo. :P
http://www.youtube.com/v/Z-zk3QrviUE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Igen tudom ne itt reklamozzak stb offoljatok, csupan csak megosztottam. En is wotozok, de egesz jo kis jatek talan megeri kiprobalni aki szereti az elefe jatekokat es felkeltette az erdeklodeset. (:
T110E5-el voltam, ezek pattantak le rólam: E-100 2x, T30 2x. Nem mondom, hogy nem esett jól :)