World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki konkrétan akadályoz, vagy über bunkó, akkor azt én is szívatom.
De értelme nincs - csak szórakoztata -, mert nem érti egy sem...
A személyisége ettõl nem változik meg a köv. csatákban is bunkó lesz.
-----> "Ezért is lövõm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Õ lõ ki elõbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülõ egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaesõ."
Most akkor ez mi? Nekem ez eléggé nevelésnek, és mások sorsa felõl döntésnek tûnik, mondjuk személyes bosszúnak olyasvalamiért, aminek nem is voltam a szemtanúja. Magadnak mondasz ellent.
Én nem akarok senkit nevelgetni, vagy dönteni a sorsa felõl. Felõlem tékázzon bárki nem érdekel. Csata közben se szólók máér érte, nincs értelme és én is TK-ztam már.
Az zavar mikor megmagyarázza XY, hogy jogosan tette.
Meg az is hogy én vagyok a hülye a sok helikopter között mert kilövöm a kékeket.
De leszarom... ilyenek a helekopterek. Nincs velük dolgom.
Igen, mert a többséget idegesítik az idióta mappingerek, a szándékos blockerek meg a barom platoonok akik behozzák T10 meccsbe a loltraktoos barátaikat mert az szerintük fun.
Ezért is lövõm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Õ lõ ki elõbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülõ egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaesõ.
És még büszke is rá, fórumtra is beírja milyen fasza csávó volt hogy TK-zott és bizonyos benne hogy jogosan bünteti a csapattársait. Neki JOGA van ehhez.
Sõt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni.
Legyen... én meg kilövõm ha bekékült.
És ahogy olvaslak teljesen jogos hogy pikirtségem és kritikám ez ügyben.
Épp tegnap egyeztünk meg, hogy nincs VÉLETLEN bekékülés. Leírtam, a feltételeket, azt nem lehet véletlenül produkálni, vagy nagyon hülyének kell lenni hozzá.
Nekem úgy tûnt megértetted, elfogadtad. Ma már mást írsz.
Nem csak te vagy így vele. Mindig ez ismétlõdik, de már megszoktam.
És lövöm kifele a kékeket.... mert lehet és jól eseik.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Õ: Leopard?
Én: Mi van vele?
Õ: Hogy kerül T10-be?
Én: Írj a wg-nek ez ügyben
és innentõl van screen, meg az kimaradt hogy az ilyenek bukik folyamatosan, még megírtam neki hogy tanuljon meg célozni :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Állandó" vitám van ez ügyben itt és más fórumokon is.
Én a kékeket lövõm ki, és azokkal van vitám akik kékülnek rendszeresen TK-zás vagy csapatsebzés miatt. Õket zavarja hogy kilõvõm a kékeket mérlegelés nélkül.
(egyébként nagyon ritka eset, régebben több kékkel találkoztam)
Ahogy virkir mondja én gondolom rosszul a dolgokat és mások jól. A helikopterek a többség. Azaz egyéni véleményem van a többségi szemlélettel szemben. Ezt nem én találtam ki, nem csak feltételezem, hiszen õ is megerõsíti ezt.
Neked leírom, õ mi miatt mártírkodik:
A lényeg az hogy ha valaki akár VÉLETLENÜL kilõ valakit vagy sebez X mennyiséged Y nap alatt, bekékülhet.
Vagy akár azért is mert mondjuk kilõ egy olyan friendlyt, aki a meccsen szándékosan akadályozza õt vagy a csapattársait, folyamatosan pingeli a mapot hogy idegesítse a csapatot stb.
Ilyenkor ha vki bekékül, néhány csatán (5-10?) keresztül kék marad ezért, függetlenül attól hogy véletlen teamsebzés volt, vagy esetleg az elõzõ mecsen acsapata megköszönte hogy kinyírta a barmot.
FSB azok közé tartozik, aki amint meglátja hogy vki kék (függetlenül attól hogy nem is tudja mitõl az) szitává lövi a meccs elején.
Mi inkább meg szoktuk várni mit csinál, és ha a mi meccsünkben is látszik hogy TKzni akar, csak akkor takarítjuk el.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ez kb olyan mintha elfogadott dolog volna mikor egy bedrogozott cigány bûnözõ lerángatja a nyugdíjas nénirõl a táskáját de elítéljük azt a jóérzésû polgárt aki odalép és pofánbassza ezért.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
(uccsó volt, bocs az offért srácok) <#smile>#smile>
MiG-15 vs F-86 Sabre
Ma volt szerencsem egy 16K/880 eff-es kivallo tankossal egy csapatba kerulni. Szerencsere nyertunk, de nem rajta mulott. Ez az a tipikus gyerek aki keze alatt sirnak a tankok <#rinya>#rinya>
E-100-al, M103 meg E-75-el 800 alatt van az atlegsebzese.
Ja es az effjenek nagy szazalaka foglalasbol van ami nem is lenne baj, de a 0.47 kill/battle sokat elarul rola.
Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Lehet hogy a KURUC-tól csak hasonlókat láttál,de én konkrétan ilyet még sosem csináltam,és több mint valószínû hogy nem is fogok.
Szóval könnyen lehet hogy több itt az idióta mint az átlag,de van kivétel is azért.
Ahogy a prohardveren itt is elfogadott a TK-zás, viszont a kékek kilõvése elítélendõ.
Amúgy szarom le. Már senkivel sem akarom megértetni hogy ezzel mi a probléma, viszont fenn tartom a jogot hogy pikirt megjegyzéseket tegyek ez ügyben.
Ha ez nem tetszik neked, hát nem tetszik. Ez van.
Azt el tudom képzelni hogy van 1-2 kijelölt ember, aki nézi ha valakirõl kiugróan nagy számú report jön, de tuti hogy minden egyes klikkel nem foglakloznak.
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212, Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6. Ezen felül több mint 300 db elsõsegélycsomag, javítókészlet, tûzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítõ. Ajánlatokat várok privátban!
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
Persze vesztettünk, és meghaltam, 17 bekapott lövéssel, de ilyenekre adja be a spártait meg a hidegfejût, nem?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Úgy gondolom csak azért tették be a játékba hogy kevesebb ticket meg mail menjen nekik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
@Betyár: az ilyeneket általában elkapja az autoban és attól függõen hogy hanyadszor követik el, a ban hossza nõ (1 nap, 3 nap....).
A kékek kilövése pedig a csapat kárára végrehajtott elítélendõ cselekedett.
Nem ez volt az elsõ ilyen. Ez valami új divat a kláncsatákban megfáradt profik így lazítanak? Fel lett jelentve mind, de gondolom nem lehet komoly retorzió mert senki sem olyan hülye, hogy bannoltassa az acc-ot ilyen miatt. Vagy igen? Ezt bünteti a rendszer?

Mellette van töltésgyorsító meg venti.
Kb 15-20% növeli az átlag dmg-t. (6-ot viszek magammal, és asszem 2500 dmg-tõl már nem veszteséges)
Igen tudom ne itt reklamozzak stb offoljatok, csupan csak megosztottam. En is wotozok, de egesz jo kis jatek talan megeri kiprobalni aki szereti az elefe jatekokat es felkeltette az erdeklodeset. (: