World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az szép. <#eplus2> De nincs új a nap alatt, én a minap pattantam a GwTiger 21 centisével valamelyik szovjet csodavasról, és nem AP-vel lõttem.

Még mindig meg tud lepni ez a játék,A-20-ról ötször lepattant a lövésem egymás után,hetzer 105-ös ágyúja nem nagyon szokott pattanni.Ráadásul HE lõszer volt benne.

Bugi Misi
csak 1 picit😄😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

ezt jo tudni. nekem olyan 60 meccs van meg csak benne, de akkro en is inkabb igy hegyezem! kosz!
Megint megszaporodtak az idióták, hogy nevelni kell?

Én próbáltam mindkettõt. Nekem a háló vált be jobban. A sok arty miatt jobb rejtve maradni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Arty mennyiségétõl függ, meg, hogy milyen csatában vagyok (tartályosztály), szóval nincs dogma.
popey8
Akkor sztem majd az lesz. Thx.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

igazabol alcahalo vagy periszkop. en sem tudnek valasztani elsore. tier9 nemet td elegge vilagitos tud lenni. ki kell probalni melyik valik be jobban. sok fugg a jatekstilustol nagyon.
dante3
Zokon vették, ne a kicsikkel kezdj!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szegény kis csehszlovák fostalicskát nagyon megaláztad. 😄

Szpecnyaz, lexlutor köszönöm, megy a csere. Placebó miatt tettem fel, egyszer bemeséltem magamnak, hogy amiatt láttam meg egy ellen tartályt.
Igazából csak azt érdemes TD-re rakni, elvégre a TD úgyse rohangál. De szerintem az álcaháló, venti, rammer hasznosabb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

+1
vagy ha mar mindenkeppen messzebbre akarsz latni, akkor periszkop allohelyzetben +20%ot ad a latotavra.
Miért iylen retardáltak az emberek? Batmannal vagyok. 12t behozt egy t1e6ot. Aki nekiáll elbújni a bokrobana bázisunknál. Kilövöm. Erre a 12t nekem jön. kilövöm. megyek 200 métert erre elkezd lõni ráma fél csapatom és megdöglök...
roviden: bokor nelkul is er de kevesebbet. ha mozogsz megkevesebbet.

bovebbeben a bannerban a faq-t olvad.
patchaou
Szerintem amire felmegy a stabilizátor arra az kell. Eleve szûkebb a célkereszt és arról szûkül össze.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mégis miért használsz rajta binoculart? Az tipikus scout cucc, ahelyett mehet az álcaháló.

Átképeztem a Jagdtiger legénységét álcázásra, és rettenetesen sokat dob rajta. Érdekelne, hogy a venti+töltésgy+10% távcsõ valamelyike helyett érdemes-e rárakni álcahálót? Nem tiszták a fogalmaim, kell ahhoz bokor, hogy érjen valamit vagy elég, ha állok vele?
popey8
E100-ra mit javasoltok: vertikális stabi v célzásgyorsító? Szerintem az utóbbi hasznosabb. Vélemény?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
És a 3x-os legénységképzés közel sem vonzotta annyira a birkákat mint egy 3x-os elsõ win...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem, fõleg azért, mert megint elértem arra a szintre, hogy nincs olyan tank jelenleg, ami érdekelne és ezért kéne farmolnom, de csak úgy elvbõl is jól esne az a +pár ezer kredit. (Amúgy elõbb kaptam megint egy medált 😄)

Az volt a jó amikor XP járt értük. Nem bánnám ha csak ilyen +XP-s medál meg x3 crew xp event lenne minden hétvégén. A többi kb semmit se ér.

patchaou
Ennyi. Ez akkor lenne jó, ha állandó lenne, mert így csak dísznek jó a rengeteg medál. Egy-egy ilyen event csak parasztvakítás. Mostanában a 3x-os legénységi xp ért valamit.

48k kredittel beljebb lennél? 😊

Bugi Misi
ez így szokott lenni!

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

De jó, hogy holnaptól lehet 6 k kreditet kapni a sniper medálért, ma már kaptam vagy 8 medált, de fogadok, hogy holnap egyet se fogok...

Bugi Misi
T5-s Francia artyról lehet még jókat pattogni...

LOL. 2. alkalom hát... 3 napon bellül hogy a JT lepattan az S-51emrõl 😊
"de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött"

Nem vagyok fejlesztõ, de ha elméletem helyes, ez pont azt okozza hogy nagyobb eséllyel találsz el modult és okozol modulsebzést, az meg pont a 0% legfõbb oka (ugyanis a modul "elnyeli" a sebzést és sérül, viszont nem vonódik le a tank HPjából).

Persze nem lenne meglepõ ha ez is csak papíron mûködik így. Egyszer kéne tesztet csinálni gyakorlóban...

Azért jól jön az. KV-5-be van úgy 10 darab, ha tier9-esekkel, vagy T28-al T28protkóval futok össze.

A két német tier x-esnek meg kevés az átütése, simával.

Nullás sebzés mindenkinek jár 😊

Én ezért nem vagyok oda a prémammóért, az se csodafegyver. Pattanhat, mellémehet, vagy éppen sebezhet nullát 😊

Persze ez is random. Van hoyg az IS3-at sikerült egy lövéssel eltüntetni. Van hogy simán ki lehet osztani pár ezer sebzést. És van...az elmúlt három nap.

De tegyük hozzá, hogy viszont ma tier 5-6-okkal meg jól ment. tier 8--ban is tûrhetõ volt.

E100at én is prémlõszerrel használom amióta kreditért kapni, de nem vettem észre, hogy többször lõnék 0dmg-et, mint más tankkal. Próbálok mindig hitboxot lõni(kicsit csúnya, de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött), úgy vettem észre, így keveseb a 0 sebzés, persze ez csak közelrõl életképes...
Talán amikor bejön a 8.3 a kínai techtreevel.
Azt oké, de és a nullás sebzés? Bele lövök a jagdigerbe, és azt mondja átütve...és semmi.

az a tuti, az biztos!!!! 😊
E100 prémium lõszere HEAT, úgy tudom, erre nincs kompenzáció, tehát a döntött páncélokról hajlamosabb pattani mint a sima AP a nagyobb átütés ellenére.
Bugi Misi
höhö feltuningoltam kicsit a Matildát<#zavart1>

87% legények, 1.88 tölt be a rizsszemet<#eplus2>

100% legényeknél valami ilyesmit képzelek el<#nevetes1>

Link😄

Gondoltam rá de mára elég. De holnap lehetne...én tier X-el valaki meg lol trakival. Úgy láttam ez a menõ<#mf1>

platoonba probald meg, hatha...
Nem nem nem nem...minden második tier x-es csatában hülye platoon van, valami alacsony tierû barom jön be. Most is, arty + valami tier 5-ös vacak. Tier X-ben...és semmit se csinálnak csak idiótáznak mindenkit.
Ja...én meg sebzem a nullákat. IS-8, Jagdtiger...egyre megy. Nulla. Ha mégsem nulla akkor is min. sebzés. katasztrófa

Van modulsérülés, de nem vettem észre, hogy a motorra rá lenne állva a rendszer. Kigyulladni is alig gyullad ki, a Jagdtiger se, pedig levettem róla a megelõzõ karbantartást s mozgásjavító skillekre cseréltem.
Najó, mondjuk az infóm két patchel korábbi.

Én nem tapasztalom ezt, minden nap megyek vele pár kört.
Hát ez az. Én már nem szoktam löwével menni, de egy haveromnak csak az van és õ mondta, hogy majdnem minden meccse úgy kezdõdik, hogy az elsõ szembõl bekapott lövés után tolhatja el a javítócsomagot a motorra, ha nem akar kettõvel közlekedni a pályán. Úgy persze könnyebb a tereptárgyakat kerülgetni, meg el lehet menni kávézni, dehát akkoris. 😊

Bugi Misi
megjött a Csöcsös videóm Gameplaynek is elmenne XD

mikor jön 8.3 ?
valami közelebbit lehetett már olvasni? ..
kismillió free xp várja õket, alig bírom megállni hogy elb@sszam másra ..

Nekem meg KV-5, 390 HP-ról meglövöm a JT-vel, nem döglik ám meg, dehogy, marad 2 HP-ja...