418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Végül is mind a kettöt meg tudom kezdeni. A su152-öt megvettem amikor féláru volt, csak nem tudom melyikbe rakjam a su100 legénységét. -
Tessellia #240670 szétcsaptál a paradicsomok közt;) -
lammaer #240669 ISUra menjél, az kell neked BL10el :) -
foxbat88fx #240668 ami neked jobban fexik....
mind a kettő jó
de a SU-152, ISU-152 inkább lassú mobilitású, kempelős TD, lassú töltésidővel
a Su-100M1, Su-101 meg gyors, rohangálós, gyorstüzelő TD
én tudom mert mind a négy megvan :D
mindegyik jó, de más más taktikával kell őket használni :) -
Tessellia #240667 amelyik jobban fekszik a stílusodnak.. fürge TD vs. lassabb, de nagyot ütő, válassz -
SU100 után melyik a jobb orosz TD ág? -
foxbat88fx #240665 akkor rosszul hásználod :)
és gondolom a 85össel használod 122es helyett -
Jo neked. Nekem 17-böl 7 gyözelem kv1-el. -
foxbat88fx #240663 rossz tankkal mentél.... nekem 70-75% lesz a WR-em
KV-1 csak úgy szarta a wineket sorba -
foxbat88fx #240662 nem érdemes papírtankkal belenézni a KV1 122es derpjébe az tuti :)
imádom ezt a csotrogány OP szart
-
lexlutor #240661 17meccsbol 4 gyozelem. koszonom wg, es koszonet a sok weekendplayer agytalan kretennek... -
Nekem kicsit unalmas már ez a duma, nem kell ide politikát meg ideológiát bekeverni. Erre céloztam, csak épp nem neked. ;-) -
paci600 #240659 Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy t-54-re melyik ágyút érdemes rátenni? -
Klasszikus, nem klasszikus, én még csak eredeti nyelvvel láttam többször is :) Annyi viszont bizonyos, hogy szinkronszempontból is jó film. -
Irtam hogy StugIII-al. Legutolsó frissítés ota nem igazán tetszik. -
Orpheuslow #240656 én,mint más közepes tankokat is max álca skillel és álcaháloval,valamint festéssel használtam,megfelelő poziciót(kemp vagy nem kemp) fel kell venni vele a csata elején,és tisztes távolbol kitárazni lehetőleg a tankok oldalára vagy hátuljára,mert amugy nevetséges módon pattannak a lövések,4ből 2 szinte bizonyosan pattan ha nem az ellenség oldalát vagy hátulját célzod,ahogy alakul a csata és jobban rálátsz az ellenségre oda kell továbbvonulni ugyanugy bokor mögé és tovább osztani a sebzést láthatatlanul,ja igen a majrélámpa is teljesen elengedhetetlen,amint spottolnak menekülni kell,vagy halál,ilyen módon lehet hogy sokszor unalmas lesz de legalább lesz sebzésed akár vereség akár győzelem,agresszivebb módon szerintem csak szakaszban lehetne használni nem tárazós közepes tankokkal karöltve. -
yossarianHUN #240655 Ez a másik. AMX előtt mindkét tank (50-100, 50-120) kifejezetten jó, míg mind a T69-nek, mint a T54E1-nek alacsony az átütése gold ammo nélkül. -
lammaer #240654 Na de addig eljutni... én a T69el küszködök, nagyon nem szeretjük egymást...
Se mozgékonyság, se páncélzat, se tűzerő. EGy dologban jó a tank: visz a csatába 1000+ HPt, amit fel tud ajánlani az ellenségnek. -
Orpheuslow #240653 lehet a mozgékonyságát használni de amint használod felspottolnak,és amint felspottolnak téged fognak lőni,mert papír vagy,van amikor bejön az agresszív nyomulás,de a t57nél egyedül a mozgékonyság picit rosszabb,a többi most jelenleg minden a t57 javán van. -
yossarianHUN #240652 Próbáltam még mellesleg a T57-Heavyt, a T110E3-at, a VK4502 P-t, a T54E1-et, és az Ojjekt 263-at. -
yossarianHUN #240651 Próbáltam azt is, és nekem igazából a francia jobban bejött. Gyorsabban tölt az amcsi az tény, de az AMX-et jóval mozgékonyabbnak éreztem. -
Orpheuslow #240650 A t57 heavy jelenleg már jobb választás mint az 50b,ezért is vagyok tőle 46ezer xp-re:) -
yossarianHUN #240649 Rendben, téged nem érintettek a kredit nerfek. Mindegy, hagyjuk ezt, elbeszélünk egymás mellett.
Más: megosztanék pár tesztszerveres tapasztalatot, just for fun.
Leo 1: Első benyomás: "Aztarohadt, ilyen lehet egy T50". Eszméletlen fordulékony, baromi gyors. Meredekebb emelkedőkön is gond nélkül hozza a 35 km/h-ás sebességet, mire a többi med a kaptató feléhez ér, te már rég fent üldögélsz. Ágyúja is nagyon jó, teste papír, de jól is nézne ki, ha emellé még páncélja is lenne.
SütI: Némileg tohonyácska, de még a tesztszerveres aranylőszerzuhanyban is egész jól pattogtat. Ágyúja jó, a nerfelt átütéssel is teljesen versenyképes.
JgdPz E-100: Lomha egy dög, és baromi nagy, de ettől függetlenül nagyon szerethető jószág. Hamar rájöttem, hogy a 300-as átütést ne vegyem életbiztosításnak, ha az ember ész nélkül lövöldöz, gondolván úgy is átmegy, akkor bizony szentségelni fog. Hasát könnyen átlövik, időnként gyullad is ilyenkor. Ha van melletted egy használható csapat, nagy élvezet.
Maus: Kellemes csalódás, kifejezetten élvezem. A páncélja baromi imba, volt hogy nyílt placcon leláncoltak, és fél percig 5-en lőttek, mind kilencesek-tízesek, köztük asszem két revolveres, MIND aranylőszerrel, és egyszer sem tudtak átütni, én meg a végén göcögve bevánszorogtam a legközelebbi ház mögé. Megfelelően forgatva 1v1-ben az IS-7 sem tudott mit kezdeni velem, én meg az artynk segédletével szépen darabokra szedtem. A kevesebb arty mellett és super spall linerrel az artistákkal se volt gondom, egyszer lőtt ki fél HP-ról egy T92, de az már egyébként is veszett helyzet volt. Egy szó mint száz, mozgó erőd fíling, nekem nagyon bejött.
AMX 50B: Másik nagyon pozitív meglepetés, nagyon jó gépezet. Hihetetlen agilis, nemhogy a medekkel, de kis túlzással élve már a scoutokkal tud lépést tartani egy támadásban, üss és fuss-ra tökéletes. Papírnak papír, de második vonalból csipegetve is nagyon eredményes tud lenni, engem levett a lábamról.
T95: Azon kevesek egyike, akik nem jöttek be. Azt hittem fogom bírni cérnával a tetű sebességet, de tévedtem, egyszerűen ez már életképtelen. Ágyú-páncél egyébként jó, de nem kompenzálják a sebesség hiányát. -
lammaer #240648 REndes teljesitményt kéne leadni, nemcsak minden 10. meccsen, és akkor nem lenne ilyen :D -
lammaer #240647 Klasszikus :) -
TomDantes #240646 Jobbra Patton tábornok, balra az angol hadsereg, mögöttünk a saját istenverte tüzérségünk, és a tetejébe még esik is! Csak azt a jót lehet elmondani még, hogy a saját légierőnk, azért nem bombáz minket hülyére, mert esőben nem tud felszállni!
-
Kronos79 #240645 Kösz. Gondoltam megkérdem, mielőtt a maradék kis aranyamat eltüntetem. -
mausbattle #240644 No, 3XP van. Kezdődik a 3x szopóág effektrus, amikor totál 2-4 vereség után képes csak az ember kijátszani az első győztes csatát.
Amikor vesztek 3-4k dmg van, utána nyerek 500 dmg vel :S -
lammaer #240643 Azt a bugot kijavitották. Ha creditért veszed a goldlőszert, akkor újratöltésnél is kreditet fizetsz. -
Kronos79 #240642 Január-Február környékén volt ilyen. Még fel is hívták a figyelmet. -
lammaer #240641 Nekem erről mindíg a battlefield 2 jut eszembe. Ott ugye megcsinálták ezt a tankok-repülők-helik egy meccsben dolgot.
És elvben tényleg arról kéne szoljón, hogy a repcsik levadásszák a heliket meg az ellenséges repcsiket.
Ehhez képest.. a repcsik boldogan elkerülik egymást és szarrábombázzák a tankokat.
-
atee73 #240640 mikor volt ilyen?? -
Kronos79 #240639 Bocs, hogy megszakítom a vitát. Egy pár hónapra jegeltem a játékot, most játszogatnék vele. Érdekelne viszont, hogy megoldották-e a csata utáni automatikus újratöltésnél az arany lőszer problémát, vagy még mindig aranyat használ kredit helyett? -
atee73 #240638 ott a pont ... plussz meg fizetosse tennem ,akkor esetleg nem lennenek a gyokerek akik tkznak meg csapatarsakra lovoldoznek azzal a felkialtassal ugyis van meg 1-2 accom ha kibannolnak, max tobbet varnek az mm-re mire beleptet.
esetleg a regi motorosok akik Counter Strike-oztak emlekeznek mennyit dobott a szinvonalon miutan kellett hozza venned meg1 half-life pakkot (a code miatt ) ha kibannoltak. -
TomDantes #240637 Hát nem tudom, az én bevételemet nem nagyon tekerték lejjebb. Abszolút nem érzem ezt, KT-vel, simán tudok nyereséges lenni prémium nélkül. Ennél többet nem igazán kívánhatnék. -
Bmsrt n2 #240636 Meg a csata-enter creditet is el kéne venni.
Aki nem csinál semmit,annyit is kapjon+az Afk ne kapjon spot xp+creditet(kezdőkörös 0-kilóméteres) -
yossarianHUN #240635 Sír a öreg ördög, csak nem érzem korrektnek, hogy sunyiban folyamatosan tekerik le az ingame bevételeket (miközben az ő bevételük ugye eszeveszetten ugrál fölfele). Évek óta játszol, és még azt tudod mondani, hogy a WG-sek nem pénzéhesek?:D Nincs több kérdésem.
Lammaer: ez még jöhetne is, ha azt jelentené, hogy vereség után, rendes sebzés mellett normális xp-t és pénzt kapna az ember a mostani csont helyett. -
lammaer #240634 +1 -
lammaer #240633 Igen, de én bevállalnám. Az 50% victory szorzót is eltörölném, és mindenki csak azután kapna XPt meg creditet amit csinál. Nincs AFK creditelés, meg team shared xp. -
TomDantes #240632 Nem, nem tekintek senkire se fanatikus imádattal. Azaz, de egy valakire igen, a barátnőmre eléggé imádattal tekintek, de ez nem tartozik ide. Szóval csak azt akarom ezzel, ne akarj már ismerni. Nem ismersz, és nem látsz bele a fejembe. Vagy ha mégis: melyik számra gondoltam?
Nem vagyok WG bérenc. Van sok dolog ami nagyon nem tetszik. De ha egyszer ingyen is elérhető majdnem minden tartalom, akkor ne sírjál már, hogy juj de szemétség, milyen pénzéhesek. Francokat.