418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pecaboy
    Ezt még megnézem, de utána tényleg KV-1-ezek tovább :)
    Amúgy a németeket így csinálták meg a játékban. Az átvitelt összevonták a motorral, így mindkettő kigyújtható. Márpedig a németeknél az átvitel a fronton van, a Löwe egyik leggyengébb pontja frontból pedig a hasa alja.
  • pecaboy
    (Ez Paresnek ment.)
  • pecaboy
    Akkor még nem voltál kínaiakkal
    Válassz egyet lentről.
    http://wiki.worldoftanks.com/China
  • Desmodromic
    A Löwe benzineshordó? IS-7-el 7 meccs alatt háromszor kigyújtottak, ebből egyszer duplán. Ilyen lenne Löwe-m bepipulnék...
  • Pares
    Ez az, ami például a Panthernél, a Leo Protonál és a VK3001H-nál is nagyon tud hiányozni.
  • pecaboy
    Megnéztem, egyről beszélünk :)
    Mindegyiknek -10 fok. Hell, T-25, VK D.
  • pecaboy
    Valszeg annak is jó, nekem a Hellcattel vannak nagyon pozitív élményeim :)
  • pecaboy
    Ja, még valami...
    Mielőtt újra megvettem a KV-1-et, volt kb. 10-15 csata a többi tankommal. Ezeknek a durván 80%-át buktam, ilyen-olyan okokból (pl. KV-1S-en 122-es howitzer, de győzni akartam a 3x xp miatt stb.) Szóval megvettem a KV-1-et, 75% legénységgel, és a mai winrate szárnyalni kezdett :) Mielőtt kiléptem volna, már 55% fölött volt.
  • Pares
    Am ami különösen tetszik a T-25-ben, az az ágyú kitéríthetősége. Talán a VK3001D-nek van hasonlóan jó. Nagyon jól jön dimbes-dombos terepen.
  • pecaboy
    Nekem általában is-is.
    Viszont a sidescrape KV-1-gyel durvábban bejön, mint valaha gondoltam volna :)
    Emelkedőharc meg adja magát, mivel nincs tornya, és elég magasan van a löveg is.
    Mondom én, tier5-ben OP :) Mint tier6-ban a KV-1S... Minő véletlen :D
  • Pares
    Ma tier5-ben el sem hiszed, mennyi agyhalottal találkoztam. Volt amikor ellenfélnél volt több, de sajnos többször kellett kompenzálnom a saját csapatom retardáltjait...
  • pecaboy
    TWR: 54% :P
  • Desmodromic
    Sehogy, összekeverte a kláncsatlakozás dátumával. :)
  • GabeE3e
    Hogy jött ki a két hónap ?
  • pecaboy
    Megnéztem...
    Az első öt tankot sniperkedve lőtted ki, de úgy, hogy az ellenfélből öten voltak oly hülyék átmenni a falun és megállni gyakorlatilag fedezék nélkül a falun KÍVÜL a saját térfeleden Noobz. (Nekem két meccsel ezelőtt volt majdnem ilyen, mikor az új pályán hárman-négyen rongyoltak be a pálya közepére, a hegyen túlra - agyaggalamb-lövészet volt a KV-1-gyel )
    Az uccsó kettő meg már csak kegyelemdöfés volt :)
    Tény, hogy az elején-közepén sniperkedtél, mert ezzel azt is lehet, utána pedig gyorsan a maradékhoz rohantál, így ki tudtad végezni azt a kettőt is. Közben meg kibírtad a sérüléseket. Végső soron igen, így kell ezt használni. Csak nem mindig lehet :)
  • Oddball29
    Két hónapos account nyolcezer csatával. Na mibe, hogy multi?
  • lammaer
    PTSes klónkatona, azok ilyenek :D
  • Desmodromic
    Ezt a beteg statot csekkoljátok, T-54-el 1207 csatára 82%-os winrate!

• pecaboy
    Hirtelen a sima Tigris ugrott be, az is nagyon ellentmondásos. A kinézete miatt nagyon szeretem :) (Viszont ott nincs igazán sebesség sem, így kizárt a manőverező harcászat.) "Heavy sniper" :D Furcsa.

A T-25 nem tipikus német med. Ahhoz túl gyors, túl lassan fordul és túl lassú a toronyforgatása. És a német medeknél is lassabb a célzása, plusz sok a hp-ja. Egyedi járgány, amit tényleg szokni kell :) És ismerni az ellenfelet. Mert minden ellenféllel szemben van jobb tulajdonsága, amit ki kéne használni, csak ez tankról tankra változik. Lassan forduló TD-t például óvatosan fordulva körberohanhat, alacsonyabb hp mediumot szemtől szembe kilőhet és így tovább. De igazából a gyengéit és az erősségeit nem lehet értékelni az alapján, hogy "páncélzat, mobilitás, löveg" x,y és z, mert mindegyiken belül van jó és rossz vonása is.
  • Pares
    Tény, szokni kell, teszt szerón gyakoroltam vele, ki kell ismerni. Nem lehet vele rambóskodni, türelmesnek kell lenni, másodsorból sniperkedni, ha nem megy, akkor cigánykodni, sebességet arra kihasználni, hogy az ellen oldalába vagy hátába kerülj, amikor nem figyelnek, oldalba lőni, meg ilyenek. Tipikus német med.
  • pecaboy
    Meg fogom nézni, de azért az se mindegy, milyen legénységet raksz bele :)
  • pecaboy
    Nem rossz tank, de ennyire jónak nem mondanám. Farmolni lehet vele, oké, csak nehéz hová tenni. Sokáig tart, amíg becéloz a löveg, amúgy pontos. A sebessége baromi jó, a gyorsulása gyengébb, fordulékonysága meg egyenesen pocsék. A páncélja közepes, a hp-ja viszont magas. Szóval olyan mindenre jó, semmire nem jó tank. Nem sniper, mert akkor nem használod a gyorsulását meg a hp-ját. Nem "megkerülős" fürge, mert ahhoz nem jó a fordulása és a toronyfordítása sem. Nem heavy, mert ahhoz nem jó a páncélja és a lövege... Stb.

Nekem alacsonyból a T-15 tetszik a legjobban :) Az egyértelműen egy baromi jó, relatíve erős páncélú és jó lövegű, kiváló manőverezésű light tank. Tier3-as ELC, csak jó felderítéssel, forgatható toronnyal és villámgyors löveggel.
  • Pares
    T-25, 7 kill, Tank Ász
  • Pares
    Ma megvettem fél áron 750 goldért a T-25-öt, gyerekek, ez valami elképesztően jó tank. Minden egyes goldot megért. Csak ezzel ma kifarmoltam 2 millió kreditet.
  • pecaboy
    Szerény, de pont 5 kill. Szépséghiba, hogy az 5. után kinyiffantottak. Ezzel nem leszek helyezett. Asszem a 6. meccs környékén jött össze, azóta gyúrok a jobb eredményre.

http://wotreplays.eu/site/251214#pearl_river-pecaboy-kv-1

A KV-1 brutál jó emelkedőharcban (nincs kupolája) és sidestrafingben (jó oldalsó páncél, nincs az IS-ekhez hasonló féloldalas lemez). Tehát vízszintesen és függőlegesen is OP

Ruszki dög.
  • Tessellia
    Valamelyik mod bekavar, mert nekem sem írja ki. Azonban amikor szűz wot volt fent akkor kiírta.
  • pecaboy
    Pedig ráviszed a kritre az egeret, ott hagyod, és 8.6 óta kiírja.
  • pecaboy
    Nem.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/269963-high-five-week-28-kv-1/

És az a poén, hogy ugye az akció miatt
    - a KV-1 tier5, tehát féláron meg/visszaveheted
    - minden tier5 tank, tehát a KV-1 is +50% kreditet hoz
    - 5 kilövés után (pont ennyi kell a versenyhez) +1000 xp
    - tier5-ben gondolom nem vitatható, hogy a KV-1 a legerősebb tank

Így visszavettem a KV-1-et, 75% legénység bele, aztán hajrá :) Hozza a kreditet, néha az XP-t is, és még esetleg goldot-kódot is nyerek vele :) És szvsz tényleg a legdurvább tier5 tank. Az oroszoknak a szovjetek felé nyúl a keze :)

De a versenyről írt már vki korábban.

(Namost ezzel magam alatt vágom a fát, mert több a rivális - de hajrá magyar közösség :) )

Ui.: A photoshopolt-manipulált dolgokért mostanában bannolás jár. Legutóbbi medálversenyen volt rá példa - a résztvevők jogosan háborodtak fel az irreális eredményeken, és Ectar szemére vetették. Érdekes dolog volt - a pikantériája az, hogy az egyik csaló magyar volt.
  • Maala
    Micsoda, ilyet mióta ír ki? Nekem nem csinál semmit, ha ráviszem a cuccosra. :O WTF.
  • Maala
    Meglett a 15-15 csata a 3 high tier brit meddel.

De az utána következő csata jelentésében adja meg csak. :D
  • lammaer
    Rohangálni én torony nélküli járművel nem fogok és punktum :)
    Arra ott vannak a medjeim meg a lightjaim.
  • Koridor
    Milyen verseny? Nem csak + kredit van rá?
  • Maala
    http://wotreplays.com/site/251329#arctic_region-maala-bat_chatillon_25_t

Fúú, első Fadinom, de fostam, hogy nem lesz meg. :D
  • pecaboy
    Hiányolom a magyar postokat a KV-1 competitionben. Én jómagamat középhaladóként aposztrofálnám 3k meccsel és az eredményeimmel, de azért csak van, aki 10-20k játékot már lenyomott. Ők miért nem vesznek részt az ilyen goldos versenyeken? Vagy a CW jobban megéri "goldilag"? (Egy bizonyos Dinnyét mondjuk rendszeresen látok a versenyeken.)

Mellesleg eszem ágában sincs fizetni egy kanyi vasat sem goldért :)) És nem, nem 12 éves vagyok.
  • pecaboy
    Mivan???
    500 gold? Ugyan mér?
  • Tono34
    Ez miért is? Bocs, az elmúlt pár nap eseményei kimaradtak.
  • Maala
    Ez is meglett:

Defeat
    Battle: Province 2013. július 13. 21:53:57
    Vehicle: T18
    Experience received: 655
    Gold received: 500
    Credits received: 12 861
  • Tessellia
    az su-152-be eggyel több ember való (5fő) a másik ághoz 4fő kell éppen annyi mint az su-100ba. ha mind a kettőn szeretnél haladni akkor tedd az su-100m1-be a meglévőt, az su-152be meg tegyél újakat. Legalábbis én így csinálnám.
  • foxbat88fx
    mint az ISU a BL-10el durva, ugyanúgy durva a SU-101 a D-54S
    csak teljesen más :)
    ugyanúgy kellemetlen bekapni egy 7-8-900as sebzést egy láthatatlan ellenféltől
    mind 5secenként kapni a 320as sebzéseket a SU-101től :)

jó a su-101 de noob kezébe nem való... nem láttam még ennyire credit gyilkos gépet! kurva gyorsan lő ugye és a skuló darabja 1230 credit
    gondolj bele.... lősz mint a barom :D darálsz, pár mellé megy, pár lepattan mert a 219pen nem olyan durva...
    pikk pakk kiszórsz 20 skulót... 20*1230 = 24600
    ha nagyon pörög a game, megy a csihi csuhi akár kilőhetsz 30 skulót is, az meg már 36900 minuszba :S durva nagyon :)
  • Koridor
    Nem a sebzessel van gond, hanem hogy a csapattársak még nálam is nagyobb lámák.