World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hozd a sleppedet is, úgy többet lehet. :)

Jaja, rájöttem :(

Megyek, minuszolgatok egy kicsit, mostanában állitólag az a kedvenc elfoglaltságom :D

Hordod itt a homokot a tengerpatra, ejj mán. :)

Ejj, de kitörölném ezt a hszt, látom már mindenki elmagyarázta (még az is aki nem a sleppemben van) hogy mi a stájsz. Hülye SG, a minuszolgatás helyett inkább bekapcsolnák a szerkesztés/törlés funkciót :(

Köszi nem, mivel mint tudjuk mindegyik az én regem, minden további nélkül el tudnám intézni. Jó ez a rendszer :D

"" Esetek 70-80%ában top tank vagy felsõ harmadbeli tank"
Köszi, hogy végre beismerted."

Nem bírom ki hogy ne kommenteljek: a TANKnak jó az MMje, nem a lengyelnek. TEccikérteni?

oneal1
ez de szar

M4A3E2 Jumbo....6os szintû ugye, nagyon megtisztelõ meg minden, de mikor berak 8asok közé elég nevetséges, hogy minden 3. vagy 4. találatom okoz sérülést, engem meg kapásból kikáóznak...

!Forza Ferrari!

ezt mondom én is
Köszi már látom. Ezek szerint kettõt rossz helyre nyomtam, kettõvel meg nem volt mázlim. :)

Karácsonyra kaptunk T2-es prémtankot, csekkold a garázsodban.

Sziasztok!

Van most valami kód így újévre, ami premium tankot vagy valami meglepit ad? Nem voltam mostanában internet közelben, gondoltam rákérdezek.
Ha meglesed itt az armor modelt róla akkor lehet látni, hogy a toronnyal egyvonalban az oldala lõhetõ. Az eleje meg a hátulja az oldalának felejtõs.

Lehet az elejét találtam el akkor. A T34 zis4-esével voltam, õ meg félig takarásban. Gondoltam, hogy az elõre kilógó láctalpak nem a hitbox részei és próbáltam mögötte lõni. De ha spaced armor, akkor lehet hátrébb is probléma.

Illetve bal/jobb oldalának az eleje spaced armor ott nem fog sebzõdni vagy csak nagyon ritkán. Én legalább is ha véletlen ott kapom el akkor nem szokott sebzõdni.

Vinnie kéne az oldalát, M7-el nyírtam már ki párat. T5-ösrõl van szó ugye?

A churchillt hol kell lõni egy 109 penes ágyúval, hogy átmenjen? Az oldalát nem vitte. Vagy csak nem volt mázlim és bedobta 3-szor a minimumot?

fsb1000
Aki még nem olvasta diegho hsz-ét a prohardveren és érdekelné a WG korrupciós környezetnek egy másik szelete (nem feltétlen a fizetett munkatársak csinálják) annak itt egy link:
Link

De tier x-ben...ott annyira siralmas...most komolyan egy batchat, az mi az apja faszát csinál, campinovkán, a térkép leghátsó sarkában egy bokorban? Onnan mit derít fel úgy mégis?

eza lengyeles musor csak azert megy, mert ugrotok ra. semmi amsert. kis baratunk szereti ha torodnek vele..
Hoppá. 4500 sérülés, szárnysegéd, KV-5-el. Prém accal, 122 ezret fizetett volna.

Sõt, ha jobban belegondolok még fel tudnék sorolni párat, akiknek a nyomába sem ér a többség.

WoT account: cpt_Hungarian

Csak megemlíteném, hogy a két legjobb klán a játékban lengyel...

WoT account: cpt_Hungarian

ki kell venni a ambient_ny_ akármi fájlt a res/ szokásosból. vagy ahogy én tettem a kiterjesztése mellé még egy betût beszúrtam. így nicns tüzijáték hang
Rendben és kösz.

patchaou
Egyszerûen nem érzem azt, hogy bármit is bizonyítanom kellene neked.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bravo, sokat segítettél.
Hagyjuk, amint bizonyíthatnál valamit máris visszavonulsz.

fsb1000
Én nem így gondolom, de megtisztelõ, ha te így érzel.

<#eljen> zsírzó

Természetesen, hisz mint megtudtuk: vagy te. És mindenki más. Vélemény tekintetében ez hatványozottan igaz. És mint arra már nyilván te is rájöttél, mi, egyszerû halandók nem érünk fel a te távlataidhoz. Csak akkor azt nem értem miért írsz még mindig erre a fórumra <#eplus2>

De én bele nem kezdek még egy szájkaratéba, félistennel fõleg nem:)
patchaou
Annyira nem érdekel a hülyeséged, hogy még gyõzködjelek is az ellenkezõjérõl :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De várom tõled is a replayt, gyõzz meg!

Aki unja a téli/karácsonyi hangárt annak itt van változtatási lehetõség: nyári, sivatagi hangár

A tûzijáték hangok továbbra is megmaradnak, de a beállításokban ha le van véve az ambient nullára akkor ez a probléma is megszûnik. Noha ezzel megszûnik a templom harangozás meg a madárcsirip, de ez legyen a legnagyobb probléma:).

fsb1000
Gondolom csak egy bizonyos szint alatt.

Bölcsességed zavarba ejtõ.
fsb1000
De ha legalább ketten állítják akkor az már "többségi" vélemény lesz, és a WG valóság ellenére az lesz az igaz.

Ez a hülyék meg a helikopter tipikus esete.
Csak kellõ számú légy kell ahhoz, hogy bizonyos végtermékrõl elterjedjen annak ételként élvezhetõsége. HIába mondja egy hülye hogy nem úgy van az.
Amúgy meg mehetnek a minuszok.. ahogy mondták: ha egyedül maradsz a véleményeddel...
LOL

A fél oldal 3-4 név volt akik nem a tier V/VI szinten nyomják és a klánukban is meghatározók.
Kár, hogy én nem velük tudok egyenlõre játszani.

Toby0501
Ostobák vagytok mind. Az is, aki leáll a hülyékkel vitatkozni (már sokadjára), meg az is, aki hülye.<#levele>
Hosszú ideje itt már csak egymás vagy a lengyelek szapulása megy, a játékról szóló információ, ha éppen van, elvész a szarban.

Na bazz ezek szerint nekem folyamatosan cash-bõl töltötte a online mert még direkt rá is néztem most meg F5-el frissítve jól hozza.
mea culpa hüjjeséget beszéltem

Köszi, hogy visszafogottan próbálsz meggyõzni.
Farmoljanak KV-1S-sel, ok. De ahhoz némi sebzést kéne kiosztani és legalább a megfelelõ ágyút feltenni rá.
Az MM-mel kapcsolatban sokan leírták ezt és elfogadom. Én úgy gondolom, hogy ugyan kiemeltem egy érdekes momentumot (lengyelek, KV széria, csapatban való elhelyezkedés), de nem én csináltam ebbõl flémet.
Leírtam egy olyan tényt ami számomra frusztráló. Ezt ma a az itteni jó játékosok megerõsítették. Ezt megköszöntem.
Erre besértõdtek megint és jöttek a mínuszok meg a személyeskedés.

patchaou
Amúgy valóban, régebben csak az használta aki így akarta elkerülni a szopást az A20-al. Amíg KV-3 volt a T6 királya addig a KV-1S egy mellõzött semmilyen tank volt, a kutya nem játszott vele.

patchaou
Na az sem most volt. Szerintem nézd meg a techtree-ben mibõl lehet kihúzni az IS-t.

QuentinT
"Na ezzel újat mondtál.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra."

Én meg úgy tudom, hogy az IS eléréséhez kell a KV-1S... de lehet, hogy nálad tényleg másféle tech tree van... :)

Át lehet menni róla med ágra, de az IS-hez is KV1S kell.
Biztos nem azért favorizálják mert a KV1S kell ahhoz hogy tudj menni a No.2 CW heavyre, az IS7-re.

Na ezzel újat mondtál.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra.
Bár lehet a siemka player így mehet csak.

fsb1000
Ez rendben van.
Sõt én elfogadom a megfigyelésed helyességét is mely szerint te leggyakrabban lengyelekkel találkozol t6-os TOP tankokban. (bár nem tudom honna tudod mindnél hogy lengyel)

A végkövetkeztetésed viszont helytelennek tûnik, a nyalós feltételezésed meg abszurd, sokkal valószínübb hogy:
1. A WoT-ban a lengyel nemzet játékosai vannak a legtöbben.
2. Átlagos játéktudásuk miatt feltorlódnak t6 környékén
3. Szivesen használják a KV-1S-t mert könnyû vele játszani és jól farmol.
4. Az MM mûködése és a preferált tankok eloszlása miatt gyakran lehet a KV-1s TOP tank T6 csatákban.

Mindezek hatására elképzelhetõ, hogy nem csak a te csatáidban hanem általánosságban is lengyelek bénáznak a TOP tankos KV-1S-ekebn.

Ennyi... nincs összeesküvés a háttérben, nincs manipuiláció, nincs lengyel invázió, olyan mint a tél meg a hó. Télen gyakrabban esik a hó, mint nyáron. Nem kell ezt túl variálni.

patchaou
A múltkor fél oldalon keresztül csak jó Lengyel játékosokat, sõt egész klánokat is linkeltünk. Az nem volt elég?

Tisztelettel megkérlek, hogy linkeljél már egy-két replayt, ahol Te vagy lammaer 2-3-4 KV user lengyellel nyomjátok randomban és a 800-900 eff (direkt nem a 600-700 eff alakokat kérem) lengyel társak átlagosan vagy valamivel a felett teljesítenek (1k+ körüli sebzés,jó helyezkedés, egyik szárny tartása, stb..)

Mondjuk lehet nem mondasz hülyeséget, be kéne kerülni Szakesz sleppjébe is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

T110E5
Kubukli: Mégis hogy megy szerinted ez a "nyalás", meg mi haszon van belõle?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még annyit, hogy nézzél már be egy lengyel KV-1S alapú századba. Biztos ott gyakorolnak az IS-7 re.
Tragikusak.