World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megyek, minuszolgatok egy kicsit, mostanában állitólag az a kedvenc elfoglaltságom :D
Köszi, hogy végre beismerted."
Nem bírom ki hogy ne kommenteljek: a TANKnak jó az MMje, nem a lengyelnek. TEccikérteni?
M4A3E2 Jumbo....6os szintû ugye, nagyon megtisztelõ meg minden, de mikor berak 8asok közé elég nevetséges, hogy minden 3. vagy 4. találatom okoz sérülést, engem meg kapásból kikáóznak...
!Forza Ferrari!
Van most valami kód így újévre, ami premium tankot vagy valami meglepit ad? Nem voltam mostanában internet közelben, gondoltam rákérdezek.
Link
WoT account: cpt_Hungarian
WoT account: cpt_Hungarian
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hagyjuk, amint bizonyíthatnál valamit máris visszavonulsz.
De én bele nem kezdek még egy szájkaratéba, félistennel fõleg nem:)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A tûzijáték hangok továbbra is megmaradnak, de a beállításokban ha le van véve az ambient nullára akkor ez a probléma is megszûnik. Noha ezzel megszûnik a templom harangozás meg a madárcsirip, de ez legyen a legnagyobb probléma:).
Ez a hülyék meg a helikopter tipikus esete.
Csak kellõ számú légy kell ahhoz, hogy bizonyos végtermékrõl elterjedjen annak ételként élvezhetõsége. HIába mondja egy hülye hogy nem úgy van az.
Amúgy meg mehetnek a minuszok.. ahogy mondták: ha egyedül maradsz a véleményeddel...
LOL
Kár, hogy én nem velük tudok egyenlõre játszani.
Hosszú ideje itt már csak egymás vagy a lengyelek szapulása megy, a játékról szóló információ, ha éppen van, elvész a szarban.
mea culpa hüjjeséget beszéltem
Farmoljanak KV-1S-sel, ok. De ahhoz némi sebzést kéne kiosztani és legalább a megfelelõ ágyút feltenni rá.
Az MM-mel kapcsolatban sokan leírták ezt és elfogadom. Én úgy gondolom, hogy ugyan kiemeltem egy érdekes momentumot (lengyelek, KV széria, csapatban való elhelyezkedés), de nem én csináltam ebbõl flémet.
Leírtam egy olyan tényt ami számomra frusztráló. Ezt ma a az itteni jó játékosok megerõsítették. Ezt megköszöntem.
Erre besértõdtek megint és jöttek a mínuszok meg a személyeskedés.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra."
Én meg úgy tudom, hogy az IS eléréséhez kell a KV-1S... de lehet, hogy nálad tényleg másféle tech tree van... :)
Na ezzel újat mondtál.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra.
Bár lehet a siemka player így mehet csak.
Sõt én elfogadom a megfigyelésed helyességét is mely szerint te leggyakrabban lengyelekkel találkozol t6-os TOP tankokban. (bár nem tudom honna tudod mindnél hogy lengyel)
A végkövetkeztetésed viszont helytelennek tûnik, a nyalós feltételezésed meg abszurd, sokkal valószínübb hogy:
1. A WoT-ban a lengyel nemzet játékosai vannak a legtöbben.
2. Átlagos játéktudásuk miatt feltorlódnak t6 környékén
3. Szivesen használják a KV-1S-t mert könnyû vele játszani és jól farmol.
4. Az MM mûködése és a preferált tankok eloszlása miatt gyakran lehet a KV-1s TOP tank T6 csatákban.
Mindezek hatására elképzelhetõ, hogy nem csak a te csatáidban hanem általánosságban is lengyelek bénáznak a TOP tankos KV-1S-ekebn.
Ennyi... nincs összeesküvés a háttérben, nincs manipuiláció, nincs lengyel invázió, olyan mint a tél meg a hó. Télen gyakrabban esik a hó, mint nyáron. Nem kell ezt túl variálni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kubukli: Mégis hogy megy szerinted ez a "nyalás", meg mi haszon van belõle?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tragikusak.