World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre jó az arty. Ott van egy szikla mögött egy IS7+STI. Õk vannak elõnyben, hát jelzek hogy támogatást kérek...semmi. Külön írok az arty-nak lõjj már oda! Erre vissza kérdez valamt, hogy mit csináljon velük? Hát szerintem hívd meg õket kávézni...csak olyan 7-8 percen keresztül lõhetett volna rájuk...de nem.
Innen tudod letölteni!
Abban viszont tudna valaki segíteni hogy feltettem ezt a packot és angol nyelvû lett a wot van ez magyar nyelven vagy csak angolul?
Abban viszont tudna valaki segíteni hogy feltettem ezt a packot és angol nyelvû lett a wot van ez magyar nyelven vagy csak angolul?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Megtudod mondani, milyen mod-ot használsz a részletesebb statisztikához? :)
It\'s a trap!!! :)
Haljon meg az összes lovam, ha találok itt egy mûködõ letöltú linket...3/3 404 error..-.-
Töröltem már párszor, nem lett jobb tõle. a FAQ-ban lévõ linkrõl már nem lehet tölteni, tudna valaki egy mostani 30%os tömörített textúra packot linkelni? megköszönném.
Megpróbálhatod esetleg. De elébb én törölném azt a szart az appdata-ból. Max újratelepíted, ha megborul.
Üdv.
Van valakinek itt T57 heavy masinája?
Most húzom ezt az ágat, és kíváncsi vagyok mi a tapasztalat a T10-el.
Nem tesztszerveres tapasztalatra gondolok.
Elõre is köszi!
Van valakinek itt T57 heavy masinája?
Most húzom ezt az ágat, és kíváncsi vagyok mi a tapasztalat a T10-el.
Nem tesztszerveres tapasztalatra gondolok.
Elõre is köszi!
Nem rossz egyébként,de nem egy klasszikus td :)
Én lassan megszerettem, sebzése a top löveggel alaposan megugrik,de addig ritka szar,alig sebzel.
összességében nem rossz ,csak ki kell ismerni a harcmodorát :)
Gyorsaságával sokakat leptem már meg :)
Én lassan megszerettem, sebzése a top löveggel alaposan megugrik,de addig ritka szar,alig sebzel.
összességében nem rossz ,csak ki kell ismerni a harcmodorát :)
Gyorsaságával sokakat leptem már meg :)
Így sem megy sajnos. a low textúra packal, vagy esetleg valami más programmal érdemes próbálkoznom, hátha?
Köszi. Úgy látom nem egy csataeldöntõ jószág. :)
Üdv!
Látható én hogy állok eddig vele:
Gyors, viszont a páncélt szte minden átüti(néha pattan,még nem jöttem rá hogy milyen szögbõl).Alap löveg a korábbi ,tierjében szar...Top löveg már jobb,persze orosz,így képes meglepetéseket okozni( alapos célzás után is).(8-as 122-est felejtsétek el,semmire se jó)
Ennek sebzése átlag 400-450 között szokott lenni.
Én ritkán campelek vele inkább rohamlövegként használom,mert elég gyorsan fordul,sebessége meg 45 körül van, lehet vele rohanni :)
Lánctalpat nem húztam ki,volt a creditesbõl raktáron. célzás és töltésgyorsító van rajta most,néha próbálok variálni.
Látható én hogy állok eddig vele:
Gyors, viszont a páncélt szte minden átüti(néha pattan,még nem jöttem rá hogy milyen szögbõl).Alap löveg a korábbi ,tierjében szar...Top löveg már jobb,persze orosz,így képes meglepetéseket okozni( alapos célzás után is).(8-as 122-est felejtsétek el,semmire se jó)
Ennek sebzése átlag 400-450 között szokott lenni.
Én ritkán campelek vele inkább rohamlövegként használom,mert elég gyorsan fordul,sebessége meg 45 körül van, lehet vele rohanni :)
Lánctalpat nem húztam ki,volt a creditesbõl raktáron. célzás és töltésgyorsító van rajta most,néha próbálok variálni.
Most épp Sergio_Ramos miatt vesztettünk 1 csatát.
Megnéztem a statját, hát focihoz jobban ért.
Megnéztem a statját, hát focihoz jobban ért.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem lehet, hogy a win8-kavar be?
Itt le van véve minden a minimumra a látótávolságon kívül. Próbáld meg, hátha.
Aztán, ha nem megy így sem, a wot könyvtárad törölhetnéd még, mielõtt lemondasz róla teljesen.
Aztán, ha nem megy így sem, a wot könyvtárad törölhetnéd még, mielõtt lemondasz róla teljesen.
oké, akkor WOT kilõve...teljesen levettem a grafot, és így sem tölti be. érdekes, mert mikor utoljára fentvolt, akkor win7 volt fent, és tudtam is játszani, szóval fps gondom sem volt, most hogy win 8 am van még több fpsnek kéne lennie, mert fele hardvert eszik meg a progik win8on. ennyire bekevert volna a 8.0ás patch?
Kár, hogy a végét elrontottam, jó kör lett volna:
http://www.youtube.com/v/T6NC9NiCiSg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Win7-nél:
C:\Users\xy\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
preferences.xml
megnyitod szerkesztésre. lesz sok sor, megkeresed elsõként pl a shadow qualityt, alatta lesz egy szám azt átírod 4-esre, ha nem azon lenne és így tovább:
shadow quality 4
decal quality 4
lighting quality 4
texture quality 2
terrain quality 4
speedtree quality 3
water quality 4
ennyi szerintem elég lesz és mennie kell (majdnem minimum beállítás)
C:\Users\xy\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
preferences.xml
megnyitod szerkesztésre. lesz sok sor, megkeresed elsõként pl a shadow qualityt, alatta lesz egy szám azt átírod 4-esre, ha nem azon lenne és így tovább:
shadow quality 4
decal quality 4
lighting quality 4
texture quality 2
terrain quality 4
speedtree quality 3
water quality 4
ennyi szerintem elég lesz és mennie kell (majdnem minimum beállítás)
Thx,igaz a nevébõl kiindulva nekem is az ugrott be,ill. már a dll file említésekor is részben.
Nem tudom, hogy lehet-e.
13 csatát mentem ma, és az 5-6-nál kezdtem el fényképezni a profikat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudom, hogy nem javasolt, innen vettem, hogy annak a játéknak külön kell portokat nyitni.
akkor directx, frissítse.
"Here is the current situation:
The graphics are set on high, people cannot get into their garage and reset their graphic settings or anything."
nekem se mai a gépem, akkor itt lesz a bibi. hol tudom a játékon kívül levenni a grafot?
The graphics are set on high, people cannot get into their garage and reset their graphic settings or anything."
nekem se mai a gépem, akkor itt lesz a bibi. hol tudom a játékon kívül levenni a grafot?
Telepítse fel a DirectX9-et
Hi.
d3dx9_43.dll a pontos file.
d3dx9_43.dll a pontos file.
Erre a kérdésre nekem egyszer azt válaszolták, hogy a monitor mögött van..
A port nyitás csak akkor szükséges, ha valamilyen szervert szeretne indítani, a kliensnek (legyen az bármi) nem kell és nem is javasolt.
A port nyitás csak akkor szükséges, ha valamilyen szervert szeretne indítani, a kliensnek (legyen az bármi) nem kell és nem is javasolt.
Ja, miattam ne fogd vissza magad. Én jól szórakoztam mindegyik flame-en. Siemkástól, prém account nerfig mindenen. :)

Találtam egy ilyet. Két dologra panaszkodnak, az egyik az alapból high grafikai beállítások miatt nem tölt be régebbi gépeken, a másik, amit mondtam is, hogy a worldoftanks könyvtárat törölni az appdata-ból.
igyekezz igyekezz, hol van a régi formád:)
Csak a kedvedért néha feljövök flamelni notival:DDD Egyébként még nem is tudtam idén mert annyira nagy volt a flame forgalom hogy nem jutottam szóhoz:)
jó lenne tudni mi a dll pontos neve
a War Thunder nálam pl. a hangár vagy hogy nevezzem kellõs közepén közli velem, hogy a szerver nem hajlandó velem kommuniálni(bejelentkezni bejelentkezik a játékba), kicsi utánajárás után levontam azt a következtetést, hogy fel kell oldalni a játékhoz portokat a routeren, és mivel én ezt nem preferálom, ezért hagytam a fenébe:)
Hát ha a modulokig eljut, akkor gyanús, hogy nem a szûzfal.
Hi.1 ismerõsömnek nem indul el a wot,vmi dll hibára hivatkozva.
Én driver vagy dx-re gyanakszom.Valaki találkozott már ilyen gonddal?
Melóban vok,nem tudok visszaolvasni a fórumon.Thx.
Én driver vagy dx-re gyanakszom.Valaki találkozott már ilyen gonddal?
Melóban vok,nem tudok visszaolvasni a fórumon.Thx.
Igen, amögött vagyok. nem vagyok nagy zseni, tudnál benne segíteni? és privátban ha lehet, nem akarom teleírkálni a topicot :)
Jahh, ezt a tegnapit elmesélem. Épp pézet gyûjtögetek a type-pal, Seaport, felülrõl indulunk. Egy cromwellel lezúgunk a szeméttelepre, sehol egy ellenfél. Na mondom innen sima menet, nekem csak a fejemet fogják látni, én meg lõdözhetek kedvemre. Bele is kúrtam egyet az ott álló T28 protoba, majd visszatolattam a fedezékbe és beleestem a tengerbe.
Situation awareness at its best. :)
Situation awareness at its best. :)
router mögött vagy? mert ha igen akkor oldj fel rajta portokat, lehet tiltva van az a port amin a játék szeretne kommunikálni:)
A fórumon se? <#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
annyi történt, hogy nem volt megjegyezve az e-mail+jelszó, és ugyanúgy nem indul el..én már nem tudom mit csináljak hogy mûködjön :D
:)
Tényleg reménytelen normálisan játszani most.. vagy csak én vagyok a faszízû nyalóka rossz oldalán... szerencsére másfél hónapig off leszek:D
Tényleg reménytelen normálisan játszani most.. vagy csak én vagyok a faszízû nyalóka rossz oldalán... szerencsére másfél hónapig off leszek:D
Tesztszerver fáljai esetleg,bár külön rakja alapból de hátha......
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
c:\Users\ \AppData\Roaming\wargaming.net\
Itt tárolja a zadataidat. Erre tudok gondolni még, ha az újrahúzás sem segített. Viszont nem tudom, hogy mi történik, ha törlöd. ;)
Itt tárolja a zadataidat. Erre tudok gondolni még, ha az újrahúzás sem segített. Viszont nem tudom, hogy mi történik, ha törlöd. ;)
most raktam fel elõször, vagyis még régebben volt fent egyszer de talán 1 napot, modokkal még idõm se volt foglalkozni, nem hogy felrakni õket :)
Nem emlékszem, hogy valaha is összefutottam volna vele csatában, de kíváncsi vagyok nagyon.
Én azt is veszélyesnek tartom aki már 8es tankkal rendelkezik, mivel 7-8as tankokat húzok éppen.
Pl 2 zuper statos, 4-500 csatás prém tank user top tierként már el tudja dönteni a csatát.
Én azt is veszélyesnek tartom aki már 8es tankkal rendelkezik, mivel 7-8as tankokat húzok éppen.
Pl 2 zuper statos, 4-500 csatás prém tank user top tierként már el tudja dönteni a csatát.
Igen, ez így sokkal specifikusabb. :)
Esetleg ha valamilyen modding dolog van fent az is szokott ilyet eredményezni.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Igen, EU klienst töltöttem le, és elvileg a tûzfalban is bennevan a kivételek közt, és így sem :/
Egy kiragadott példa volt... a retardált babuin piros loww eff buzeránsokkal van a probléma:) így jó?