418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
:D :D :D
http://ftr.wot-news.com/2013/07/15/wg-wallpaper-copyright-fail/ -
Zollee70 #241307 M7-nél kevés szarabb tank van a játékban. -
Gerdzso #241306 Erre is jó példa, hogy sokszor a full vörös csapat elintézi a zöldeket.. -
stoppos #241305 "Utálom azt, amikor a végére maradunk páran vagy akár egyedül és az ellenfélnél meg ott van 6-7-8 tank."
Ezen semmiféle eff alapú MM nem változtatna. Annyi egyéb faktor van egy meccsen, kezdve a randomtól (pontosság-átütés-sebzés), folytatva a helyezkedéssel (egyik oldalon túlerő van, a másik oldalon meg szűk harctér). Akkor ott van még, hogy ki kit spottolt, arra is helyezkednek az értelmesebbek, miegymás. -
András77 #241304 A WG eff-et néz nem win6,win7-t, de van összefüggés persze
Lehetne kicsit variálni és jobban kiegyensúlyozni, mondjuk nem csak a tankot nézni, hanem megszorozni az eff-el, de le kellene alaposan tesztelni, hogy ne legyenek hosszú várakozások. Illetve azt lehetne csinálni, hogy max 1 perc várakozás, ha összejött a csapat, ok, ha nem, akkor meg azzal játszol, aki éppen rendelkezésre áll és kész.
A kiegyensúlyozottabb csaták valóban növelnék a játékélményt, úgyhogy szerintem fű alatt a WG is gondolkodik valamiben.
Utálom azt, amikor a végére maradunk páran vagy akár egyedül és az ellenfélnél meg ott van 6-7-8 tank. Nincs esélyem a bravúrra vagy nagyon kicsi csak és ez frusztráló.
Nekem óvatos játékstílusom van, nem rohanok előre soha és 60% túlélési rátám van, mert általában a bukó meccseimen az történik, hogy lassú nehéz tankkal vagyok és mire legyűröm a szárnyat és vissza tudok fordulni vagy esetleg odaérek, már befoglalták a bázist. Nem mindig ez van, de tipikus, mert vigyázok az életerőmre nagyon és igyekszem úgy osztani a sebzést, hogy ne kapjak be lehetőleg. Ezzel együtt is 51,3% a WR-em, úgyhogy nem az van, hogy nem veszem ki a részemet, de nem fogom az életerőmet ostobán elpocsékolni.
Számomra, ezzel a játékstílussal rengeteg olyan helyzet adódott, ahol a végén megmaradtam és volt már, hogy full hp-val sem tudtam mit kezdeni a falkában rámrontó 5-6 tankkal. Egy kiegyenlítetteb csatában a végére nem maradhatna ennyi magas hp-s ellenfél és ilyen nagy számban, tehát az ember jobban tudná csiszolni a tudását több ellenfél elleni harcban, mert jelenleg esélytelen. Ahogy spotolnak a végén, rámront 5-6 tank és végem, csak akkor tudok bravúrt bemutatni, ha olyan buták, hogy egyesével támadnak.
Múltkor maradtam én T34-el, mert az ostoba csapatom bázisvédés során annyira előre ment, hogy nem tudtam már lőtávolba kerülni, mert a bázis bal oldala teljesen védtelen maradt volna. Emiatt nem is nagyon tudtam őket támogatni pedig a T34-nek a tűzereje meglett volna. Top tier voltam és a végére maradtam én meg egy falka 5-6-7 szintű tank az ellenfélnél és jöttek rám, mint a japán bombázók Pearl Harborban. Kettő, igen 2, ostoba kamikázét játszott, csakhogy feléjük fordítottam a tank elejét és szétporladtak. Mondom, hogy ennyi hülye nem lehet egy csapatban és még nyernek is. A végén olyan össztűz volt rajtam, hogy lelassult a játék 20fps-re és annyira nem tudták, hogy hol lőjenek, hogy közvetlen közelről is a 279-es páncélvastagságnál lőttek, de ezt az össztüzet nem sokáig bírtam, mert a 12,6 másodperces töltésidővel nem tudok több ellenség ellen harcolni hatékonyan, nem is arra való az a tank. Így is ottmaradt a két szétporladt kamikázén kívül még 3, mert a kis hp-s tankokakat kiszedtem.
Egy kicsit kiegyenlítettebb tudású csapattal simán hozható lett volna ez a csata és ez csak egy kiragadott példa, ilyenhez hasonló csata szinte minden félórában történik. -
Gerdzso #241303 Ja és jó az átütése is. -
Gerdzso #241302 Mert, hogy? Szerintem kegyetlen jó tank, olyan mint egy T-34-es, gyorsan lő, mozgékony és kicsi. -
NH3CL #241301 Akárcsak egy végbéltükrözés... -
Gerdzso #241300 Az M7 már jó lesz! :) -
petszol #241299 Sziasztok. Ez az M5 Stuart egy mekkora rakás f.s. Alig várom,hogy túl legyek rajta. Tisztára idegbeteget csinál az emberből. -
Destydeme #241298 Hi.Valami olyasmi jó lenne,ha mindkét csapat kapna 5-5-5 piros-sárga-zöld/tükiz/lila játékost.(Gondolom a tiert és a játékosokat így összehozni nem egyszerű)
Van amikor 1ik oldalt mki piros a másikon a fele zöld:)Na ilyenkor ozd ki a legtöbb sebzést és kész is vagy.
-
Destydeme #241297 "Egyébként tényleg a verseny (WT?) oldja majd ezt meg"
Ennyi,aztán meglátjuk,kell is a konkurencia. -
András77 #241296 Annak viszont lenne értelme, hogy az ember választhasson olyan csatákat, ahol hozzám képest egy választható sávon belül van a játékosok eff-je, pl plusz mínusz 300.
Ha már nagyon unom az agyhalott csapattársakat, akkor átkapcsolnék ilyen módra, de azt garantálom, hogy komoly várakozási idők lennének. A problémája pontosan az, hogy egy átlagos random csatában kapok könnyen legyőzhető és sokat hibázó ellenfelet, ha a szintemhez közel lennének az ellenfelek, akkor a dolgom is nehezebb lenne. Ezek a csaták tehát tanulásra igen, fejlesztésre nem lennének alkalmasak.
Illetve ott a további csavar, hogy jönnek az olyanok, akik terminátorkodtak mondjuk ezer csatát a T18-al és papíron nagyon szép a statjuk. -
Replay -
Zollee70 #241294 Nah ja, csak beszélgetünk :)
Egyébként tényleg a verseny (WT?) oldja majd ezt meg....egyébként az a véleményem, hogy a hibái ellenére jó játék a WOT, engem a QUAKE3 óta nem kötött le ennyire még játék (pedig az nem most volt....
Csak jönne már a World of WarShip...... -
lammaer #241293 Áh, gyenge ez a grafika, nem látom a hangyákat kefélni a Tigris 2. láncgörgőjének peremén... -
lammaer #241292 Háháhá.. terjed a hitnézetem :) -
Destydeme #241291 "A koncepciómmal tényleg az a baj, hogy WG elveszítheti a gyenge játékosok zömét, ami bevételkiesést jelent.
Egyébként hosszú távon szerintem lépni fognak a bénák kiszűrésére, mert ha így marad, akkor a jobbak lépnek le, ami meg a promóciós oldalon fáj(hat) nekik."
Volt 1 régi stat,ami szerint az unicum,great és good playerek aránya csak 10%.Kb 1éve volt.Azóta tegnap láttam közel 9.7millió a total regisztráltak száma az eu szerveren és 920k az aktív játékos..Gondolom aki hetente belép.Szóval ez a 10% lehet mára már csak 3-4%.A maradék 96% hozza a pénzt.+1 jó játékos prém számla nélkül is elvan,max néha menni kell tier 5ben pár farmolós kört.Szóval ez az utolsó 5 játékos nem kap kreditet,xp-t sajnos nem fog menni.
Mint ahogy szájkarate volt csupán,h mindenki a saját szintjének megfelelővel menjen.Lehet,h 5-10percet kéne várni 1 csatára:)A wg-t meg nem érdekli xy játékos statja,őket csak az érdekli,h üsd be a kártyaszámod a honlapon:)
Szal csak beszélgettünk:) -
TomDantes #241290 Na persze...t6 felett csak prémium fiókkal lehessen fenntartani? Aha. Sokaknak már most is szemét lehúzós cég a WG, erre most meg, hogy még t6-ban is kelljen a prémfiók? Egyre jobb ötleteket mondtok. -
Destydeme #241289 Hi.Ezt majd megbeszélitek,viszont most néztem a statját tier 4-5-6medek neki mind 55-60% winrate+tank ace.
Én is szidtam,megvettem és rosszul emlékeztem nem 43,hanem 83után adtam el...A karácsonyi 3as legénységszorzóban a pz3/4el jelképes 800 csatát mentem(legénységhúzás),már a fülemből is folyt a vér,sírva mentem,de kellett a legénység:)
Én köztudottan med és light párti vagyok.
Én az vagyok,akinek a Panter is tetszett(ezzel még bujkáltam),ellenben a sok sírással,a P2 1 álom volt(vele már cápaként köröztem az ellen körül),az E50..Nos az "beteg".:)
Ettől független a T25 xar.Örülök,h neked jól megy vele:) -
Zollee70 #241288 Ezt meg lehet oldani a tankok fenntartásának gazdaságával is, ha pl. T6 felett csak prémtankkal/prémfiókkal lehet fenntartani a fejlődéshez szükséges kreditbevételt.
A koncepciómmal tényleg az a baj, hogy WG elveszítheti a gyenge játékosok zömét, ami bevételkiesést jelent.
Egyébként hosszú távon szerintem lépni fognak a bénák kiszűrésére, mert ha így marad, akkor a jobbak lépnek le, ami meg a promóciós oldalon fáj(hat) nekik. -
Destydeme #241287 Hi.Ezzel csak az a baj,h mi van,ha a csatában az 5utolsó az vesz prémtankokat(tier8),prémfiókot,az első 5 meg nem.Akkor azok"esnek ki"a wg számára,akik fentartják őket.:)Mert ugye megunják és lelépnek a bénák?
A fizetős dolog miatt nem működik a koncepciód,de ingyenesben menne:) -
nemtudommivan #241286 Na de akkor a vegen szerverenkent csak 5 jatekos maradna mert az utolso 5 mindig kihullana. :) -
Malarki #241285 Ezzel teljesen egyetértek. Pluszba még eltörölni a csatába lépésért járó bónuszt, győzelmi bónuszt meg hasonló baromságokat. Mindenki csak azért kapjon XP-t és creditet amit csinál. A legjobb meg az lenne, ha mínuszról indulnak mindenki. Így a "Bokorkemper Pistikék" meg az "AFG Lajosok" hamar kihalnának.
De ilyen sose lesz, ez biztos. Nem hülye a WG, hogy bukja a játékosállomány 70%-át csak azért, hogy a maradék 30%-nak jobb legyen. -
Pares #241284 Na, most nem akarok száz hsz.-el ezelőtti hsz.-ekre válaszolni, de sokan szarozták a T-25-öt, ami egyáltalán nem szar. Foxikám, te bevallottan nehéz tank párti vagy, hogy is érthetnéd meg, mire van egy közepes tank. Hasonlítgathatod a KV-1-et ezzel, de ez nem fair összehasonlítás. A T-25 nem egy bírkózó tank, hanem lesből sniperkedő/cigánykodó. A sebessége megvan rá, hogy gyorsan helyzetet váltson, és 610hp 5-ös szinten bőven elég, hogy papír tank ellenére is bírja a büntetést. Az ágyúja meg 5-ös szintű tankok ellen maximálisan elég, a pontosság nem olyan jó, de a tűzgyorsaság az jó. Kredit hozama még a legszarabb vesztes csaták után is tiszta 15-20k credit szokott lenni. Nem értem miért fáj egyeseknek ennyire ez a tank. Szerintem bőven megérte 750 aranyért. 2 nap alatt több mint 2,5 millió kreditet köszönhetek neki. -
Cs3 #241283 Mész előre, mint a vadálat és jó az eff-ed? Azért ez kicsit nehezen hihető.
Ész nélkül csak pirosban virít az ember.
-
Zollee70 #241282 Ha megengeditek egy javaslat a noob playerek kiszűrésére. A csatában a legtöbb XP-t szerző 5 játékos kap extra XP-t és creditet, míg az utolsó 5 sem XP-t, sem creditet.
Előbb utóbb kihalnak a bénák.....megunja, és elmegy máshova játszani (valószínűleg ezért nem vezetik ezt be). -
bigmano #241281 Én 18k csatával rendelkező 2000+ eff feletti T18-ban ülő szakaszokhoz csatlakoznék.....
Szopassuk a nOObokat jeligére. -
Destydeme #241280 Jó,ok.Sry ha a lelkedbe léptem,nem volt szándékomban(sírásra értem) 
Annyira a téma nem érdekel.:)Én szívesebben mennék saját magaim ellen,más meg nem..Én szórakozás miatt lépek a wotba.
"Ha elindul a vonat a szívem majdnem megszakad.."Az ilyen és ehhez hasonló taktika minden csak nem szórakozás számomra,nem is lesz az.
-
atee73 #241279 eloszor is , en nem sirtam 1x se ...
masodsorban szerinten a jo jatekos nem arrol ismerszik meg hogy ratapad az attack-gombra es tamad , hanem arrol hogy tudja mikor kell loni es mikor lapulni ,es nem utolsosorban mikor kell visszavonulni. -
:D :D -
Destydeme #241277 Hi.Ha minden áron sírni akarsz és kötözködni,lelked rajta 
Legfőképp random"saját képességű ellen menjünk"volt a téma.
A század és cw-t azért írtam,mert állítólag a fejlődésért játszol...Ezekben viszont nem.Ellenben sokszor a jók a jók ellen megy a csata még sincs sírás. -
Destydeme #241276 Beszélgettünk a stug3ról és a prém tier5 ről..
Győzelem
Highway 2013. július 15. 14:05:05
StuG III
Szerzett tapasztalat: 4 662 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit 58 474
Sztem jobb a stug3. -
pecaboy #241275 Ja, és egy vérpistike max. fél perc után kerülne be a csatába, az unikumok meg várhatnának fél órát is, mert belőlük igen lassan jön össze a 15+15 úgy, hogy rendben legyen az erőegyensúly, MM meg minden...
-
Oddball29 #241274 T32E1 a jobb oldalon, na ez is ritka madár.
-
killbull #241273 Nem a rendszerrel van a baj hanem a kiégett fórumon sírdogáló játékosokkal. -
atee73 #241272 " Én még nem nagyon láttam jó játékost 15percig bujkálni "
artys mappon cw-ztel mar?? -
pecaboy #241271 A második rendszerrel további gond: felértékelődne a noob accountok ára :D Valaki profi tudással venne egy minimum effis accountot, aztán bemenne Terminátorkodni a bénák közé, játékonként 5-10 killel, tonnányi xp-vel, kredittel, medállal... :D
Szóval hagyjuk. Jól van ez így, ahogy most van - jobban egyszerűen nem lehet megcsinálni. Olyan meg sosincs, hogy mindenkinek jó lenne. -
Destydeme #241270 Hi.Századba,cw-re fejlődni mész?Én a társaság miatt=szórakozás.
Ha jók a jók ellen mennének,ott is ki lenne lőve az 1ik csapat,tehát ua a fejlődés xp és kredit terén.Én még nem nagyon láttam jó játékost 15percig bujkálni,rgo menne ám a csata..sőt
-
Destydeme #241269 Én szívesen játszanák másik 29 olyan ellen,mint én..Mert az is nonszensz,h ha nem jó a sorsolás,akkor 10-15bukó is összejöhet,vagy 2perces csaták.Ebben az esetben 20perc után idegbeteg vagyok.4-5(idétlen) bukó sajnos elég nekem,h pipa legyek.Nem a vereség fáj,hanem a hülyeség..
1 játékkal azért játszok,h szórakoztasson,kikapcsolódjak.A wot sajnos sokszor az ellenkezőjét adja.(igen 6hónapig nem is voltam emiatt.Hogy meddig bírom,meglátjuk.)