World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
Nane... 46% winrátához már tenni is kell valamit, hogy kellõen lerontsa csapata esélyeit.

Prémium tankok átlagos netto bevétele 1kör alatt (kivonva belõle javítás+lõszerköltségek+felhasznált fogyó eszközök stb.), prémium fiók nélkül.
Tegnap lettek 100-asak szerencsétlenek, mert a T20 annyira megtetszett, hogy benne hagytam az embereket. Most tanulják, hogy melyik a csavarkulcs és melyik a csípõfogó.

fsb1000
A megfigyelésed megerõsítem. Gyorsan mozgó célpontnál gyakoribb a lepattanó.

Kedves Droughter.

Megnéztem a linkedet. Hogyan kell értelmezni a számokat? Mit takarnak ezek?

TANK NET INCOME

Type 59 26,573
8.8 cm Pak 43 JagdTiger 26,131
KV-5 26,020
T34 25,189
T26E4 Super Pershing 23,169
IS-6 23,167
M6A2E1 22,793
Löwe 22,620
Akkor cseréld le a texasi fiúkat valami detroiti autószerelõ srácokra😉.

Vertikális stab, töltésgyorsító és egyelõre javítókészlet van nekem rajta, mert úgy láttam elég lassan teszik vissza a láncot. Persze lehet, hogy egy halom tehenész ül a tankban és nem értenek a szereléshez.

És a ventillátor, célzás és töltésgyorsító kell/érdemes rá?

Mi a probléma? Nem is olyan rossz játékos. Én már azt mondom, aki 50%-ban talál...az már átlagos. Nála sokkal rosszabbak is vannak.

0 ammo rack 370 csata alatt.... zsír tank... megéri megszerezni
Nekem 0 ammo rack volt vele😊

Gondoltam nekifekszek az M26 pershingnek. Akinek van tapasztalata, milyen felszereléseket érdemes rátenni? Mennyire ammorack érzékeny? Köszi a válaszokat.

azért a klán leírás is fasza XD

"Azert vagyunk itt, hogy jatsszunk. Mielott mondanad, vagy kerdezned: Nem, nem erdekel a velemenyed..

Amikor valaki rosszat mond a hatad mogott, ne vedd a szivedre, inkabb orulj mennyire szerencses vagy, hogy nem kell latnod az idiota kepet mikozben teged ocsarol. "
reménykedtem benne, hogy nem magyar a gyerek.....
Siegfried line-on Tiger-rel megáll a mezõ közepén!!!!! <#gonosz3>

ja és a csatánkénti 206 avg damage is odabasz ....
haha, ilyet már én is csináltam 😄 csak én Iron Maiden szöveget írtam be....
Újra bekapcsoltam a támadás-védés módot. Sajnos itt látszik meg igazán mennyire jó vagy rossz játékosokkal hozta össze az ember a sors. De azt is el kell ismerni, hogy Chaffee-val vagy az alábbi kicsi T49-el az ilyen csatákat simán el lehet dönteni még kicsit rosszabb felállással is. Szegény ellenfélnek tényleg semmi esélye se volt. Egyedül a SU tudott láthatatlan maradni egy ideig az erdõben elõlem.
T49 2T49 1
T49 3

Namajd legközelebb az arcába mászok és lövöm a tetejét, vagy a torony alatt. Így visszagondolva nem is tudom, miért akartam flankelni mindenáron.

Azt vettem észre, hogy minél gyorsabban mozog egy tank annál gyakoribb a lepattanó a leglehetetlenebb helyekrõl. Olyan, mintha olyankor nem tudna valamit rendesen kiszámolni. Meg ugye a hitbox is lehet máshol, mint ahol te látod a tankot. Amikor mindketten álltok és lövöd mondjuk a seggét és lepattan, na az egy jó kérdés. 😊

Ezt találtam a neten

A kép alapján A2,FT,T3,T4,legalábbis én ezt tapasztaltam vele eddig.
Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy létezik-e olyan oldal ahol meg tudom nézni napra lebontva, hogy 1 klán mikor milyen terültekre támadt.
Esetleg, hogy a területért kik játszottak egymással? (netalántán még azt is, hogy melyik klán jutott landingig?)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én ilyet minden nap látok. 400-as pen, IS4, prém lõszer....belelövök egy papír szarba...és semmi. Minden van egy rakás olyan lövés, hogy csak pislogok

Egyébként full retek nekem khmm van😊 über ha babuin jön szembe de ha tudja valaki mit kell lõni elfüstöl nagyon hamar😊 A a visszarúgás akármi mintha mágnes lenne😊

Én már tudom ha van 4 nyertes kör utánna szétgyaláznak mindegy gyakorlatilag mit csinálok veszítünk.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát ha kicsit meg van dölve😊 vagy te feljebb vagy😄

Ööööööö...
Hol?

Egyébként tudom én vagyok az idióta hogy kitalálom hogy van valami bele nyúlás a játékba, de az elõbb is érdekes anomália volt..

6:6-ig teljesen hoztuk a meccset igaz akkora retek volt az MM hogy csak na, Centurion MK I és top tank de alattam is centurion😄 szemben T-34/Perzsa..
Végére 6:14-es állásnál😄 Csak én voltam mondom faszom betáraztam a goldot hogy na gyertek babuinok😄
258-as Pen jön egy Centurion MK I full szembõl 138 HP na mondom halott vagy... ding.... el fordul oldalra a láma ding... a sortûm meg kivégzett...
Szembõl 76 oldalról 51 a páncél... 258 penes gold ammo... szemben az oneshotos tank 138 HP-al... naaaaaa ugyan már😄DDDD

Sebesség a pörsi lomha sz@r ....

Ezt meg én nem tudtam. Ez az SP sebzésokozás szempontjából a legrandomabb tank amivel valaha is találkoztam.
Meg a torony mellett a test két oldalt..

Ezt nem tudtam, köszönöm.

A torony és a test találkozásánál is sebez.
Lehet kezeltetnem kellene magam. Nem gondoltam, hogy ennyire függõ vagyok. 😄

Tegnap szembekerültem egy zuppapörsivel tipében. Na mondom flankelünk, nem fogok itt bohóckodni szembõl, pláne, hogy gódammózni kezdett, nekem meg vagy három lövésem is elszállt a francba, miközben a tetejét próbáltam lõni. Erre nem kilövi a sofõrt? A gyógycsomag már korábban elment egy arty szeretetcsomagára, úgyhogy igazi titánok harca volt. Õ kettõvel tolatott, én meg kettõvel mentem utána. Ráadásul beleakadtam mindenféle sziklákba, hogy nehogy túl nagy elõnyre tegyek szert. Végül sikerült beleállnom az oldalába és akkor kiszedett az artyjuk.

Egyébként a tetején kívül mit lehet még lõni rajta? Az alja is nyeli a lövéseket, középtávról pedig ilyen csodapuskákkal, mint ami a tipén van, örülök ha a tankot eltalálom, nemhogy weakspotot.

Ez a T71 milyen cucc? mert a T21 kurva jó😊 el sem adom😛

jaja<#vigyor>

Elsõ benyomás a Panther M10-rõl:
Ez egy pedótank!
Az MM beosztása roppant baráti. Többször vagy tier7-ben mint tier8-ban. A tier8-as tankok ellen boldogulsz a gyenge pontok lövésével.
Magas Rof egyenlõ a terrorral.
Sokkal mozgékonyabb a Panthernél. A vertikális csõkitérítés grátis egy német tankon.
Ami viszont igen dúrva az a torony lövés benyelése. Ennyi benyelt lövést még nem tapasztaltam német közepes tankot.
Alig várom, hogy a legénység elérje a 100%-ot.
Nagyon lelkes lettem ezen pár csata alatt!
lóvé prém nélkül megvan átlagban a +20k.

"A Type nagyon jó kis tank a pörsitõl én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból." + "e a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés."

A type mivel mással tud még operálni az frontján kívül?

Az oldala pontosan ugyanolyan gyenge (sõt, gyengébb mivel a jobb oldalon ott figyel az ammorack) mint a pershinggé...

Azért kemény, hogy évekkel a születésem elõtt már wotoztam. 😊

<#eljen>

Announcement - Statistics Tracker down

9th of January 2013

We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.

Szal valószínûleg holnap.

Tegnap még ki volt írva hogy mikor jön vissza a PlanetWOT, nem emlékszik valaki?😊

Elég régi cucc ez a WOT😊 "Wlanseraf has played WoT for 15715 days, playing average 0.5 battles per day"

A Type nagyon jó kis tank a pörsitõl én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból.Bár egy skillesebb játékos nyilván máshogy látja de a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés.
A Type nekem mostanában ammorack gyüjtõ lett,ha más is ezt tapasztalja erõsitsen meg, de gyakorlatilag fullgázon bombázva szembõl is lõttek ammo-t tegnap is ....
Azon kívül rögtön megy a gold ammora váltás milyent meglátnak az elsö ált pattan a többi átvisz akárhogy forgatom, persze ez megint skill is ......

sajnos igen

WoT: Nishizumi77

Ez nekik a "fun" fact?

- Japanese tanks are going to be unique (SS: reaction on the rumor they will "feel" like German tanks)

Ajjaj hát igen sejtettem, mivel szövetségesei voltak a németeknek ezért õk is szét lesznek nerfelve a többi nemzethez képest, gyúlékonyak lesznek stb stb 😄

KVknál a leggyakabb ez a 0dmg lánctalpnál szerintem.

- fun fact: tracks can absorb (the way SerB calculated it) up to 18 thousand HP per battle

Vettem észre! Ez fõleg a KVknál meg T29/30/32/34eknél látszik amiknek egész oldala lánctalpból áll.

Solten
Igen, az un. "viajpi-jogu" felhasznalonak modjaban all.

Saor Alba

Te tudsz hsz-t szerkeszteni, vagy tudtomon kívül szívtam valamit?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Solten
"Érdekes módon ahogy bekékültem egyik csapattárs sem lõtt rám. Nem is tudom miért"

Azert, mert nem volt ott fsb1000. <#hehe>

Mas: evvel a stat-ribanccal rendre osszefutok tetrarchos kalandjaim soran. Azt csinalja hogy o PzJG1 meg valami OP-abb cuccban ket haverja (T18 pl). Harmas-platoonban pedofilkodnak 😊

Saor Alba

fsb1000
Én inkább az izgalmas és élvezetes csatáknak szoktam örülni.
Igaz az utolsóban egyik artynk kilõtte a másikat, miután az ellen 2 hevyje kb 50 méterrõl képtelen volt erre, aztán ketten maradtunk 4 ellen egy t110E4-el, de a csapattárs úgy döntött hogy az uccsó 3 percre inkább elbújik a malacólba (kampinovka)
Így 130 HP-val küzdöttem le 3 tankot és lepattantam egy száguldó GW Panterról.
Na azt kegyeskedett kilõni a T110E4. 0 rizikó... leláncolva. Elõtte T57-et 3x láncoltam, akkor nem mert kijönni a házikóból.