World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prémium tankok átlagos netto bevétele 1kör alatt (kivonva belõle javítás+lõszerköltségek+felhasznált fogyó eszközök stb.), prémium fiók nélkül.
Tegnap lettek 100-asak szerencsétlenek, mert a T20 annyira megtetszett, hogy benne hagytam az embereket. Most tanulják, hogy melyik a csavarkulcs és melyik a csípõfogó.
Kedves Droughter.
Megnéztem a linkedet. Hogyan kell értelmezni a számokat? Mit takarnak ezek?
TANK NET INCOME
Type 59 26,573
8.8 cm Pak 43 JagdTiger 26,131
KV-5 26,020
T34 25,189
T26E4 Super Pershing 23,169
IS-6 23,167
M6A2E1 22,793
Löwe 22,620
Megnéztem a linkedet. Hogyan kell értelmezni a számokat? Mit takarnak ezek?
TANK NET INCOME
Type 59 26,573
8.8 cm Pak 43 JagdTiger 26,131
KV-5 26,020
T34 25,189
T26E4 Super Pershing 23,169
IS-6 23,167
M6A2E1 22,793
Löwe 22,620
Akkor cseréld le a texasi fiúkat valami detroiti autószerelõ srácokra😉.
Vertikális stab, töltésgyorsító és egyelõre javítókészlet van nekem rajta, mert úgy láttam elég lassan teszik vissza a láncot. Persze lehet, hogy egy halom tehenész ül a tankban és nem értenek a szereléshez.
És a ventillátor, célzás és töltésgyorsító kell/érdemes rá?
Mi a probléma? Nem is olyan rossz játékos. Én már azt mondom, aki 50%-ban talál...az már átlagos. Nála sokkal rosszabbak is vannak.
0 ammo rack 370 csata alatt.... zsír tank... megéri megszerezni
Nekem 0 ammo rack volt vele😊
Gondoltam nekifekszek az M26 pershingnek. Akinek van tapasztalata, milyen felszereléseket érdemes rátenni? Mennyire ammorack érzékeny? Köszi a válaszokat.
azért a klán leírás is fasza XD
"Azert vagyunk itt, hogy jatsszunk. Mielott mondanad, vagy kerdezned: Nem, nem erdekel a velemenyed..
Amikor valaki rosszat mond a hatad mogott, ne vedd a szivedre, inkabb orulj mennyire szerencses vagy, hogy nem kell latnod az idiota kepet mikozben teged ocsarol. "
"Azert vagyunk itt, hogy jatsszunk. Mielott mondanad, vagy kerdezned: Nem, nem erdekel a velemenyed..
Amikor valaki rosszat mond a hatad mogott, ne vedd a szivedre, inkabb orulj mennyire szerencses vagy, hogy nem kell latnod az idiota kepet mikozben teged ocsarol. "
reménykedtem benne, hogy nem magyar a gyerek.....
Siegfried line-on Tiger-rel megáll a mezõ közepén!!!!! <#gonosz3>#gonosz3>
ja és a csatánkénti 206 avg damage is odabasz ....
Siegfried line-on Tiger-rel megáll a mezõ közepén!!!!! <#gonosz3>#gonosz3>
ja és a csatánkénti 206 avg damage is odabasz ....
haha, ilyet már én is csináltam 😄 csak én Iron Maiden szöveget írtam be....
Újra bekapcsoltam a támadás-védés módot. Sajnos itt látszik meg igazán mennyire jó vagy rossz játékosokkal hozta össze az ember a sors. De azt is el kell ismerni, hogy Chaffee-val vagy az alábbi kicsi T49-el az ilyen csatákat simán el lehet dönteni még kicsit rosszabb felállással is. Szegény ellenfélnek tényleg semmi esélye se volt. Egyedül a SU tudott láthatatlan maradni egy ideig az erdõben elõlem.
T49 2T49 1
T49 3
T49 2T49 1
T49 3
Namajd legközelebb az arcába mászok és lövöm a tetejét, vagy a torony alatt. Így visszagondolva nem is tudom, miért akartam flankelni mindenáron.
Azt vettem észre, hogy minél gyorsabban mozog egy tank annál gyakoribb a lepattanó a leglehetetlenebb helyekrõl. Olyan, mintha olyankor nem tudna valamit rendesen kiszámolni. Meg ugye a hitbox is lehet máshol, mint ahol te látod a tankot. Amikor mindketten álltok és lövöd mondjuk a seggét és lepattan, na az egy jó kérdés. 😊
Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy létezik-e olyan oldal ahol meg tudom nézni napra lebontva, hogy 1 klán mikor milyen terültekre támadt.
Esetleg, hogy a területért kik játszottak egymással? (netalántán még azt is, hogy melyik klán jutott landingig?)
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy létezik-e olyan oldal ahol meg tudom nézni napra lebontva, hogy 1 klán mikor milyen terültekre támadt.
Esetleg, hogy a területért kik játszottak egymással? (netalántán még azt is, hogy melyik klán jutott landingig?)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Én ilyet minden nap látok. 400-as pen, IS4, prém lõszer....belelövök egy papír szarba...és semmi. Minden van egy rakás olyan lövés, hogy csak pislogok
Egyébként full retek nekem khmm van😊 über ha babuin jön szembe de ha tudja valaki mit kell lõni elfüstöl nagyon hamar😊 A a visszarúgás akármi mintha mágnes lenne😊
Én már tudom ha van 4 nyertes kör utánna szétgyaláznak mindegy gyakorlatilag mit csinálok veszítünk.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Hát ha kicsit meg van dölve😊 vagy te feljebb vagy😄
Ööööööö...
Hol?

Hol?

Egyébként tudom én vagyok az idióta hogy kitalálom hogy van valami bele nyúlás a játékba, de az elõbb is érdekes anomália volt..
6:6-ig teljesen hoztuk a meccset igaz akkora retek volt az MM hogy csak na, Centurion MK I és top tank de alattam is centurion😄 szemben T-34/Perzsa..
Végére 6:14-es állásnál😄 Csak én voltam mondom faszom betáraztam a goldot hogy na gyertek babuinok😄
258-as Pen jön egy Centurion MK I full szembõl 138 HP na mondom halott vagy... ding.... el fordul oldalra a láma ding... a sortûm meg kivégzett...
Szembõl 76 oldalról 51 a páncél... 258 penes gold ammo... szemben az oneshotos tank 138 HP-al... naaaaaa ugyan már😄DDDD
6:6-ig teljesen hoztuk a meccset igaz akkora retek volt az MM hogy csak na, Centurion MK I és top tank de alattam is centurion😄 szemben T-34/Perzsa..
Végére 6:14-es állásnál😄 Csak én voltam mondom faszom betáraztam a goldot hogy na gyertek babuinok😄
258-as Pen jön egy Centurion MK I full szembõl 138 HP na mondom halott vagy... ding.... el fordul oldalra a láma ding... a sortûm meg kivégzett...
Szembõl 76 oldalról 51 a páncél... 258 penes gold ammo... szemben az oneshotos tank 138 HP-al... naaaaaa ugyan már😄DDDD
Sebesség a pörsi lomha sz@r ....
Ezt meg én nem tudtam. Ez az SP sebzésokozás szempontjából a legrandomabb tank amivel valaha is találkoztam.
Meg a torony mellett a test két oldalt..
Ezt nem tudtam, köszönöm.
A torony és a test találkozásánál is sebez.
Lehet kezeltetnem kellene magam. Nem gondoltam, hogy ennyire függõ vagyok. 😄
Tegnap szembekerültem egy zuppapörsivel tipében. Na mondom flankelünk, nem fogok itt bohóckodni szembõl, pláne, hogy gódammózni kezdett, nekem meg vagy három lövésem is elszállt a francba, miközben a tetejét próbáltam lõni. Erre nem kilövi a sofõrt? A gyógycsomag már korábban elment egy arty szeretetcsomagára, úgyhogy igazi titánok harca volt. Õ kettõvel tolatott, én meg kettõvel mentem utána. Ráadásul beleakadtam mindenféle sziklákba, hogy nehogy túl nagy elõnyre tegyek szert. Végül sikerült beleállnom az oldalába és akkor kiszedett az artyjuk.
Egyébként a tetején kívül mit lehet még lõni rajta? Az alja is nyeli a lövéseket, középtávról pedig ilyen csodapuskákkal, mint ami a tipén van, örülök ha a tankot eltalálom, nemhogy weakspotot.
Tegnap szembekerültem egy zuppapörsivel tipében. Na mondom flankelünk, nem fogok itt bohóckodni szembõl, pláne, hogy gódammózni kezdett, nekem meg vagy három lövésem is elszállt a francba, miközben a tetejét próbáltam lõni. Erre nem kilövi a sofõrt? A gyógycsomag már korábban elment egy arty szeretetcsomagára, úgyhogy igazi titánok harca volt. Õ kettõvel tolatott, én meg kettõvel mentem utána. Ráadásul beleakadtam mindenféle sziklákba, hogy nehogy túl nagy elõnyre tegyek szert. Végül sikerült beleállnom az oldalába és akkor kiszedett az artyjuk.
Egyébként a tetején kívül mit lehet még lõni rajta? Az alja is nyeli a lövéseket, középtávról pedig ilyen csodapuskákkal, mint ami a tipén van, örülök ha a tankot eltalálom, nemhogy weakspotot.
Ez a T71 milyen cucc? mert a T21 kurva jó😊 el sem adom😛
jaja<#vigyor>#vigyor>
Elsõ benyomás a Panther M10-rõl:
Ez egy pedótank!
Az MM beosztása roppant baráti. Többször vagy tier7-ben mint tier8-ban. A tier8-as tankok ellen boldogulsz a gyenge pontok lövésével.
Magas Rof egyenlõ a terrorral.
Sokkal mozgékonyabb a Panthernél. A vertikális csõkitérítés grátis egy német tankon.
Ami viszont igen dúrva az a torony lövés benyelése. Ennyi benyelt lövést még nem tapasztaltam német közepes tankot.
Alig várom, hogy a legénység elérje a 100%-ot.
Nagyon lelkes lettem ezen pár csata alatt!
lóvé prém nélkül megvan átlagban a +20k.
Ez egy pedótank!
Az MM beosztása roppant baráti. Többször vagy tier7-ben mint tier8-ban. A tier8-as tankok ellen boldogulsz a gyenge pontok lövésével.
Magas Rof egyenlõ a terrorral.
Sokkal mozgékonyabb a Panthernél. A vertikális csõkitérítés grátis egy német tankon.
Ami viszont igen dúrva az a torony lövés benyelése. Ennyi benyelt lövést még nem tapasztaltam német közepes tankot.
Alig várom, hogy a legénység elérje a 100%-ot.
Nagyon lelkes lettem ezen pár csata alatt!
lóvé prém nélkül megvan átlagban a +20k.
"A Type nagyon jó kis tank a pörsitõl én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból." + "e a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés."
A type mivel mással tud még operálni az frontján kívül?
Az oldala pontosan ugyanolyan gyenge (sõt, gyengébb mivel a jobb oldalon ott figyel az ammorack) mint a pershinggé...
A type mivel mással tud még operálni az frontján kívül?
Az oldala pontosan ugyanolyan gyenge (sõt, gyengébb mivel a jobb oldalon ott figyel az ammorack) mint a pershinggé...
Azért kemény, hogy évekkel a születésem elõtt már wotoztam. 😊
<#eljen>#eljen>
Announcement - Statistics Tracker down
9th of January 2013
We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.
Szal valószínûleg holnap.
9th of January 2013
We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.
Szal valószínûleg holnap.
Tegnap még ki volt írva hogy mikor jön vissza a PlanetWOT, nem emlékszik valaki?😊
Elég régi cucc ez a WOT😊 "Wlanseraf has played WoT for 15715 days, playing average 0.5 battles per day"
Elég régi cucc ez a WOT😊 "Wlanseraf has played WoT for 15715 days, playing average 0.5 battles per day"
A Type nagyon jó kis tank a pörsitõl én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból.Bár egy skillesebb játékos nyilván máshogy látja de a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés.
A Type nekem mostanában ammorack gyüjtõ lett,ha más is ezt tapasztalja erõsitsen meg, de gyakorlatilag fullgázon bombázva szembõl is lõttek ammo-t tegnap is ....
Azon kívül rögtön megy a gold ammora váltás milyent meglátnak az elsö ált pattan a többi átvisz akárhogy forgatom, persze ez megint skill is ......
A Type nekem mostanában ammorack gyüjtõ lett,ha más is ezt tapasztalja erõsitsen meg, de gyakorlatilag fullgázon bombázva szembõl is lõttek ammo-t tegnap is ....
Azon kívül rögtön megy a gold ammora váltás milyent meglátnak az elsö ált pattan a többi átvisz akárhogy forgatom, persze ez megint skill is ......
sajnos igen
WoT: Nishizumi77
Ez nekik a "fun" fact?
- Japanese tanks are going to be unique (SS: reaction on the rumor they will "feel" like German tanks)
Ajjaj hát igen sejtettem, mivel szövetségesei voltak a németeknek ezért õk is szét lesznek nerfelve a többi nemzethez képest, gyúlékonyak lesznek stb stb 😄
Ajjaj hát igen sejtettem, mivel szövetségesei voltak a németeknek ezért õk is szét lesznek nerfelve a többi nemzethez képest, gyúlékonyak lesznek stb stb 😄
KVknál a leggyakabb ez a 0dmg lánctalpnál szerintem.
- fun fact: tracks can absorb (the way SerB calculated it) up to 18 thousand HP per battle
Vettem észre! Ez fõleg a KVknál meg T29/30/32/34eknél látszik amiknek egész oldala lánctalpból áll.
Vettem észre! Ez fõleg a KVknál meg T29/30/32/34eknél látszik amiknek egész oldala lánctalpból áll.
Te tudsz hsz-t szerkeszteni, vagy tudtomon kívül szívtam valamit?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
"Érdekes módon ahogy bekékültem egyik csapattárs sem lõtt rám. Nem is tudom miért"
Azert, mert nem volt ott fsb1000. <#hehe>#hehe>
Mas: evvel a stat-ribanccal rendre osszefutok tetrarchos kalandjaim soran. Azt csinalja hogy o PzJG1 meg valami OP-abb cuccban ket haverja (T18 pl). Harmas-platoonban pedofilkodnak 😊
Azert, mert nem volt ott fsb1000. <#hehe>#hehe>
Mas: evvel a stat-ribanccal rendre osszefutok tetrarchos kalandjaim soran. Azt csinalja hogy o PzJG1 meg valami OP-abb cuccban ket haverja (T18 pl). Harmas-platoonban pedofilkodnak 😊
Saor Alba
Én inkább az izgalmas és élvezetes csatáknak szoktam örülni.
Igaz az utolsóban egyik artynk kilõtte a másikat, miután az ellen 2 hevyje kb 50 méterrõl képtelen volt erre, aztán ketten maradtunk 4 ellen egy t110E4-el, de a csapattárs úgy döntött hogy az uccsó 3 percre inkább elbújik a malacólba (kampinovka)
Így 130 HP-val küzdöttem le 3 tankot és lepattantam egy száguldó GW Panterról.
Na azt kegyeskedett kilõni a T110E4. 0 rizikó... leláncolva. Elõtte T57-et 3x láncoltam, akkor nem mert kijönni a házikóból.

Igaz az utolsóban egyik artynk kilõtte a másikat, miután az ellen 2 hevyje kb 50 méterrõl képtelen volt erre, aztán ketten maradtunk 4 ellen egy t110E4-el, de a csapattárs úgy döntött hogy az uccsó 3 percre inkább elbújik a malacólba (kampinovka)
Így 130 HP-val küzdöttem le 3 tankot és lepattantam egy száguldó GW Panterról.
Na azt kegyeskedett kilõni a T110E4. 0 rizikó... leláncolva. Elõtte T57-et 3x láncoltam, akkor nem mert kijönni a házikóból.