World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt figyelembe veszi már eleve az egyes meccsek számításánál.

<#wilting>
- fun fact: tracks can absorb (the way SerB calculated it) up to 18 thousand HP per battle
Uhhh...

Ja, nem tudok ma számolni. De a lényeg érthetõ. 😊

- according to SerB, 3 arties per team is an optimal average number, when the number drops to that, there will be no more nerfs needed

Ezt olyan bontásban kellene, hogy egy meccs 30 artyval, és kilenc nullával. Meg is lenne az átlag. <#mf1>

SerB és a bandája megint megmutatta mennyire hozzáértõek.
Elõre is figyelmeztetek mindenkit nagyon fárasztó.
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/1012013.html

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Arra gondoltam, hogy az effet az átlag tank szinttel osztja vissza. Csak azt nem tudom, hogy az átlag tank szintet mi alapján számolja.

De ha mondjuk tier2-vel mégy egy 2000 effes kört, de az átlag tank szinted 6, akkor összességében az effed csökkenni fog, mert egy tier kettõvel nem tudsz annyit sebezni, mint egy tier hattal. Ehhez persze az kell, hogy az átlag tank szintet darabra határozza meg, mondjuk az alapján, hogy mi van a garázsban, vagy mi van kifejlesztve, nem pedig csataszám alapján súlyozva.

hát azért is hagytam abba (pontosabban az idióták rám gyakorolt hatása miatt) :-)
Szóval eszem ágában sincs hightierben szenvedni, csak egy kis nosztalgia t6ig :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gyorsan mentem egy 5xxx effes pedó kört és pluszban van😄

Nem tudom, általában jó.

nem a creditgoldal van itt a gond.... hanem a sok idióta 500effis agyhalott gyökérrel!!!!
azon mélázom, hogy pár napig elbohóckodok újra (tovább úgysem bírnám idegekkel). Mennyire szeretkezte szét a játékot a creditgold?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem a tank tier miatt van a kavar?

mindkettõt 😄 mindegyik zsír tank... de kezd a T20al 😛
Ja tényleg über😊 ma csatáimnak az össz effje 1847 úgy hogy nincs benne az elsõ ami 3xxx volt.
Na most az össz effem 1782 amicsökkent 0.30-al...😄 tényleg fasza😄

Mik a további terveid?
Sziasztok!
Van egy Tier VI Sherman Jumbo(Közepes tank)-m és azt szeretném megkérdezni, hogy melyiket éri meg jobban kifejleszteni belõle, a T29(Nehéz tank)-et vagy a T20(Közepes tank)-at?
Eddig közepes tankokkal játszottam és tetszik a mobilitásuk.
Miért lol? Jobbat tudsz mutatni? Dossier fileból dolgozik, minden bennevan.
ez teljesen ratyi stat.... láttam olyat is hogy 3000 csata loltrakival mellé meg vagy 10k kill 😊
Mennyire jó program ez a WOTsatistic...... egy lol

Nem OP.. T1 meg az MS1 is fasza... tier II se gond😊

Akkor nézzétek meg ezt a játékost:

RUM
Kérdésem vón. Artic Regionön B2 környékén van egy domb, amire alulról indulva fel lehet rohanni, ha nincs arty. Régebben ennek a dombnak volt akkora pereme, hogy a laposabb tankoknak csak a feje látszott, vagy rosszul emlékszem?

És a loltraki OP? Nem kell sokat kettesek ellen mennie? 😄

Lehet másodreg is, aki tesztel valamit magának.

Tegnap láttam egyet akinek több mint 2000 csatája volt loltraktorral 65%-os win rate-el. Alig volt más tankja... Érdekes emberek vanak
Ezzel szoktam pedozni😊))
B WR AD KD EFF
Leichttraktor 87 60.9% 321 5.0 4194

<#nyes>

ja, 4 csata 25% winrate, háát épp nem adta :-)

😄 ez mi a tied?😊 hány csata 2?😄

loller stat nap!

56dmg/csata
261 effi

te csíter, te :-)

Valószínûleg igen, de nem emlékszem pontosan, jó pár hónapja volt, hogy töltöttem fel oda.
De akkor csak az összeredményedet tölti fel, nem a csatákat, nem?

Én utólag töltöttem fel, az adatokat a dossier file-ból, az automatikus feltöltést nem próbáltam.
Nem esküszöm meg rá. Nemrég kezdtem el használni és csak úgy fél szemmel rápillantottam, hogy nincs ott mind. Ráadásul azok hiányoztak, ahol elhullottam menet közben valahol.

Sunsetjoy
Csak azokat?

"ain't got no time for that!" 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A legtöbb csata amúgy is mindig 5-15 5-15 15-5 15-5 én legalább izgalmassá tettem, adtam nekik 2 tank elõnyt x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A vbaddictra csak azt a csatát tölt fel, amibõl nem lépsz ki menet közben, ha jól emlékszem. Meg valami hard disk failure volt nekik, úgyhogy megborultak.

A link jó, valami gond van az oldallal, ezért nem hozza most be.
A linket néztem, nem hozott be oldalt. Így most már értem köszönöm. A hozzászólásom meg a válaszod elolvasta elõt került adásba.
Csak németül és oroszul beszélek, de most kezdek angolul tanulni, nézd el nekem, hogy nem tudtam megérteni az angol szöveget.

Szóval akkor elemeztek 209 000 random csatát, összeadták az 1 típusú tankkal elért netto össz credithozamot, majd elosztották az adott típussal ment csaták számával? Majd az így kapott eredményt tették közzé?
Játékosok feltöltött adatai alapján. Ha jobban szétnézel a linkelt oldalon, ott a forrás, ahol megnézheted, hogy az adott érték mögött, pontosan mennyi csataszám áll, az egyes tankokkal mennyi az átlag sebzés, kill stb. Bár ki tud feltölteni ide eredményeket, szóval annyiban nem mérvadó, hogy a félkezû hobbináci is felteszi mondjuk a Löwes erdményét, ami lefelé fogja húzni az adatokatl, mert mondjuk csinál vele 800avf dmg-et 150kör alatt, mert 0k csatával meg kellett vennie.
😄 megnéztem loltrakival 321 az átlagom, de ez nem is sok😊

fsb1000
Oda van írva:
Nettó átlagos bevétel csatánként. Nem tartalmazza a prém és event szorzókat.
(tehát ennyi kredit marad tisztán)

Megjegyezném, hogy ha csak TOP10%-os játékosok csatáit elemezték volna ki, akkor valószínûleg más sorrendet kapnánk, ugyanis az alacsony tierû tankokat zömében kezdõk használják, gyenge hatékonysággal.

<#eljen> akkor majd az is meglesz😊

rájöttem miért ez a gyerek neve.... beakartam írni effi kiszámolóba a nevét és.... és .... anyááááád 😄
Neked...de amilyen játékosok vannak, azokhoz képest nem olyan rossz. Vannak sokkal rosszabbak t8-ban.

mégegy gyöngyszem.... ilyen balfaszokkal rak össze a csapat :S
és mind magyar :S

216 avg ..... leszopom magam még ma -.-"
Azzal a sínautóval meglehet mindenkit dugni.Kell pár csata mire ráérzel,de onnét nagyon jó lesz.
Platoonba nagyon halálos.

ezek átlag értékek? Vagy hogyan számolták ki ezeket. Átlagosan 1000 sebzésre levetítve?
mi a probléma?????????????????????????????????????????????????????????
206-ot sebez csatánként b+!!!!!!! 😄 ennél még tier1 tankokkal is jobb a statom!!!!