418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Tele van a játék agyhalott prémekkel.
  • Plata
    Nem értem, a Wotinfón úgy kb egy hónapja azt írták T34 Is6 a köv peccsben jön.
  • green64
    Ezek jönnek most: 121B, M60, Chieftain /T95, KV-4 Kreslavskiy, IS-5, T23E3, M41D, Senlac, T92, ISU-130.
    Ezek meg majd a következők valamelyikében, T34,T49,112,Is6 stb.
  • yossarianHUN
    Ezekben a videókban a 8-as prém buffokról nem esett szó, de szinte biztos, hogy jönnek azok is a peccsel.
  • Plata
    Is5 buff?
    A francba.
    Arra kíváncsi lennék milyen.
    De az volt hogy most T34,T49,112,Is6 meg a fene tudja mi kap buffot.
    Azzal mi van?
    Sajna mobilról nem tudom megnézni a videót.Vagyis nincs értelme.
    De este megnézem ha haza érek.
    Mégis csak jó volt begyűjteni Is6 és Is5 tankokat.
    Bár Is6 így is tök jó.
  • yossarianHUN
    További újdonságok

- lesz egy Recon nevű játékmód, ahol a még nem véglegesített, leendő új mapokon lehet majd játszani, a meglévő mapok nem is lesznek benne. Bizonyos mennyiségű lejátszott csata után feedbacket tudsz majd adni a pályákról, véleményezve őket. Minden küldetést/battle passt lehet majd húzni ebben a módban, kivéve a kampányokat. Aki eleget játszik vele, jutalmakat kap majd az eltöltött játékidő függvényében.

- Minsk változtatások: eltűnik egy csomó fa, a nyugati oldalon kicsit nehezebb lesz az átjárás, a folyó medre innentől átjárható lesz, a keleti szélen az obeliszktől keletre nyílik egy teljesen új útvonal a heavyknek.

- Újabb modok kerülnek beépítésre: commander camera (ki tudsz majd zoomolni és a magasból körülnézni), csapat HP megjelenítése felül.

- Buffok: 121B, M60, Chieftain /T95, KV-4 Kreslavskiy, IS-5, T23E3, M41D, Senlac, T92, ISU-130

- valamint most már majd lehet blueprint fragmenteket gyártani a szövetséges nemzetek között átjárva (tehát pl. 6 kínai blueprint fragmentből tudsz majd csinálni 1 oroszt)
  • yossarianHUN
    Igen, ettől én is a hajamat tépem, hogy a tech treeből kell rakosgatni a modulokat, először azt hittem, én vagyok a vaksi, hogy nem találom a garázsban. Sokkal jobb volt a régi rendszer.
  • Malarki
    Szerdán lesz a patch és igen, ezzel jönnek a buffok is.
  • Plata
    Mikor jön?
    Nem tudod a T49 buff is ezzel jön?
    Na meg az Is6 T34 buff?
  • yossarianHUN
    HE változtatások

Főbb pontok:
    1. Az arty tracerek sokkal jobban láthatók lesznek.

2. Az artylövések becsapódásait 10 másodpercig egy körrel jelezni fogja a minimap, úgyhogy nagyjából tudni lehet majd, hogy hány arty és mikor tüzelt.

3. Új parancsnoki perk: Sound Detection. Egy animált "oszlop" formájában jelzi, ha egy arty rád lőtt. Az oszlop helye mutatja az arty pozícióját. Csak akkor jelez, ha a az arty lövésének pillanatában a becsapódási területen belül vagy, tehát ha 60-nal repesztesz, az arty pedig jóval eléd céloz, még mindig figyelmeztetés nélkül fogod kapni a sallert. A figyelmeztetést csak a tüzelés pillanatában kapod, tehát lassú tankok valószínűleg a hajukra kenhetik.

4. Három arty lövedék típus:
    - sima HE: Stun, nagy robbanási terület, kis átütés. Magas röppálya, alacsony lövedéksebesség.
    - alternatív HE: Nincs stun, kisebb robbanási terület, magasabb átütés. Közepes röppálya, közepes lövedéksebesség.
    - AP: Csak átütve sebez, magas átütés. Alacsony röppálya, magas lövedéksebesség.

5. Az Intuition perk innentől fix százalékkal csökkenti a lövedéktípusok közötti váltás sebességét, amely felszerelésekkel és perkekkel tovább növelhető. Töltés közben nem aktiválható.

6. Az artyk innentől látni fogják a sniper nézetükben a rendelkezésükre álló lövedéktípusokat, valamint azt, hogy az adott lövedéktípus kb. mennyi idő alatt ér a célkereszthez (lehet ez már eddig is így volt, nem szoktam artyzni).

7. A HE lövedékek innentől nem egy bizonyos robbanási sugáron belül fogják "megkeresni" a legvékonyabb páncélt, és annak sebzést okozni, hanem kizárólag az a páncéllemez számít, amin a lövedék becsapódott. Tankok alá, a talajba lőve a HE nem fog sebezni. Mindez csak a normál tankokra érvényes, az artykra továbbra is a régi rendszer vonatkozik.

8. Mostantól a HE is keresztülmegy a tereptárgyakon, és ugyanúgy veszít az átütéséből minden akadállyal, mint a páncéltörő lövedékek.

9. A HE lövedékek nem fogják figyelembe venni az effektív páncélvastagságot, csak az eltalált lemez nominális vastagságát (lapos ruszki heavyk toronyteteje szeretni fogja).

10. A HE lövedékek át fogják tudni ütni a köténylemezeket és hasonlókat (nem tiszta, hogy minden spaced armor ide értendő-e), és tovább haladhatnak. Ezek a nominális vastagság háromszorosával fogják csökkenteni a lövedék átütését. Tehát például átlőhetsz HE-vel egy 20 mm vastag köténylemezt, de ha a lövedéked névleges átütése 80 mm, akkor a lemez átütése után ebből csak 20 mm marad, mivel 80-3x20=20.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.21. 13:31:31
  • Fulcrum11
    Kb. egy éve volt, akkor találták ki a collector járműveket, hogy egyszerűsítsék az összes tech tree-t. Pont mire kifejlesztettem. Az AMX 30 pedig egy elég jó járgány, jól elvagyok vele.
    A t10 AMX 30B is ott van collectorként egyébként, azt még nem próbáltam.
    Amit gyűlölök azóta az update óta, hogy a garázsból eltűntek a fejlesztés konfiguráló dobozok, és a tech tree-ben kell keresgélni, hogy melyik ágyút stb. rakjam a tankra...
  • Plata
    Nem emlékszem rá,sosem volt francia medem.
    Csak light,heavy td és arty.
    Két nap alatt kétszer találkoztam Obj 279{e}-vel.
    Oldalról ez a tank piszkosul papír.

Második találkozásnál csak addig jutottam hogy láncoljam,túl sok arty volt a csatában és szétkapták hamarabb minthogy meg tudjam kerülni.
    Másik,tegnap voltam T8 csatában,tele volt a csapat prémmel,prém light,med td heavyk.
    Prokhorovka.
    Piszkosul nagy bukta lett,mindenki az erdőbe ment kempelni és nem mozdultak sehova,az ellenség -2 fővel kezdett.
    Ugyanis csata indulása után az ellenséges csapat összebalhézott,azt láttuk hogy az artyk bekékülnek majd meg is ölik őket.
    Próbáltam minden oldalt segíteni,de hiába piszkosul megvertek minket,egyedül többet sebeztem kb mint a csapat.
    Honnan jött ez a sok prémium barom?
  • yossarianHUN
    Látom a franciáknál kivették az AMX 30 és 30B-t, és a 9-est berakták ilyen collector járműként. Ez mikor történt? A kerekesek behozásakor? Miért dúlták így szét az ágat?
  • Plata
    Jó lenne.
    De legyen må t8.
    T9 nem az igazi.
    Vagy lehessen venni prém tankkå alakító tokent.
    T49 egyből prém lenne.
    Egyébként egy troll ágyús T8 prém T49 nekem kellene.
    Vagy M4A1 troll ágyúval prémként.
    A tech treeben levő M4 a legpofásabb.
  • yossarianHUN
    Az új szezonban a tokenekért vehető tankok is változnak majd?
  • Plata
    Kunze szerintem elég langyos,az nem is érdekelt.
    A K-91 meg olyan ronda hogy azért.
    Nem tehetek róla,szeretem a mutatós tankot.
  • Maala
    És utána bocsánatot is kért, aki ezt mondta, mert faszságot mondott.

Kövi szezonban FL lesz, utána még nem tudni, mi, de december 19-ig még lehet gyűjteni 36 tokent. Szóval bőven meglehet még a K-91 PT és a Kunze Panzer is idén. 2500+7500 goldértminimum. ;) vagy csak a Kunze, ha ingyengamer vagy… stb.
  • Malarki
    Csak 4 csatát mentem velem, szóval még nagyon felszínesen ismerem, de ami már látszik hogy nagyon mozgékony. Jól gyorsul, az 50 km/h-t simán tartja egyenes terepen, de emelkedőn is meglepően fürge(Himmelsdorfon hegyre felfelé megelőztem egy Pattont lol). A forgási sebessége őrületes, 1v1-ben egy Skoda T50-et simán leforogtam vele, esélye se volt megkerülni. A páncélja érdekes, a test papír de elég kis felület, a felépítmény tud pattintani. Gundepression nem nagyon van és az oldalirányú kitéríthetőség is elég halovány,(bár elég keveset játszok ilyen torony nélküli td-kel, szóval lehet csak nekem kevés). Az ágyú oké, semmi extra. A dpm jó, viszont csak 30 lőszer fér bele.
    Összességében szerintem egy jó, mozgékony, agresszív td.
  • Plata
  • Plata
    Szeretem a frontvonalat,vagy hogy hìjják.
    Élvezetesebb mint egy kétperces random.
  • Plata
    Hú ma vakon kilőttem egy prėm Ebr-t atyval.Csak úgy érzésre oda lőttem és nyekk.
    Ha hazaérek majd beteszem a képet.
    Napi küldihez arty kellett.
    7 kritikus sebzést legegyszerűbb artyval csinálni.
  • popey8
    Nem lehet tudni. Egy NA official streamen elhangzott régebben, h nem lesz FT ebben az évben, mert átdolgozzák, de remélem nem igaz, mert azt én is szerettem meg szívesen nyomtam ellentétben ezzel a SH hülyeséggel.Túl sokat lehetett keresni prémmel, úgyh gondolom ezért kell hozzányúlni, senkinek nem volt semmi baja a FT-al :D Már csak azért is várom én is am, mert talán végre lesz a prém EBR a shopban és végre be tudom szereni -.-
  • Plata
    Ugye köv battle passban már lesz Frontline?
    Szerettem és hiányzik.
    Ezt az izėt teljesen hanyagoltam.
  • popey8
    Grat. Majd 1-2 mondatban véleményeznéd pár csata után, h milyen a cucc? Gondolkozom, h a Kunzét vagy ezt a TD-t vegyem ki, nekem az utóbbi szimpatikusabb.
  • Plata
    Grat.
  • Malarki
    Akkor már én is:

Receipt
    Date: 2021-06-19 12:06:50 PM
    Vehicles added: K-91-PT (crew 100%)
    Slots added: 1
  • Plata
    Nyugta
    Dátum: 2021. 06. 18. 16:13:51
    Jármű hozzáadva: AE Phase I (legénység 100%)
    Helyek hozzáadva: 1
  • Plata
    EBR-el megvagyok átkozva.
    Vereség
    Csata: El Halluf
    Járművek: Panhard EBR 90
    Szerzett tapasztalat: 459
    Kapott Battle Pass pontok: 3
    Szerzett kredit: 14 452
    Csatában elért kitüntetések: Őrjárat
    12 spot.1600 spot sebzés.A három artyt is spotoltam,nem is kis ideig,szartak rá.A mi három artynk a hegyet lőtte.
  • Plata
    Most voltam egy idegesítően szar csatában.A csatát szinte két perc alatt vesztettük,mert a csapat barom volt,be engedték az ellenséget a bázisra egyből.Próbáltam egyedül védeni legalább hat tank ellen,a legjobb az volt hogy Vk75 gold lőszerrel nem tudott bvelőni,én meg alappal egymás után mindenhol,persze menekült.De körbe vettek sokan,no és nem T8 csata volt sajna.Poén az volt hogy mikor már körbe vettek és harcoltunk egy hülye leopard Pta teljes gázzal belém jött,mert a lövése lepattant,1054-et sebeztem bele úgy hogy álltam.
    Mauer még mindig tök jó tud lenni.
  • Plata
    Attól én is félek.
  • tothgyorgy
    Egyre jobban szétcseszik a játékot. A legénységet is biztos jól el fogják kurni.
  • Plata
    Én nem vagyok jó játékos,sőt elég hülye,mert kedv és érzés alapján játszom,ha épp kamikaze kedvem van azt csinálom,ha épp sunnyogós tetű akkor azt.
    De örülnék ha T49-ből többet tudnék kihozni.Hogy még jobban álcázós még jobban messziről kibaszlak úgyis tank legyen.
    Videót még nem néztem végig,mert nem volt időm,de megnézem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.14. 19:16:57
  • popey8
    Istenem, de hülyék ezek. Bár fel lehetne pofozni, aki ezeket kitalálja...

Special modifications open a new dimension of tactical planning. - Jah, az átlag player biztos most is nagyon taktikusan játszik, főleg 8 óra munka/suli után vagy csak ész nélkül. Azért van már sokszor 2 perc után -3, -4k hp hátránya egyik vagy másik csapatnak.

It allows you to easily adapt to the fickleness of the matchmaker. - Mekkora ötlet, ahelyett hogy javítanának a matchmakingen, h ne legyen 4-5 light meg 3 arty meg 5 TD oldalanként, inkább vezessünk be egy újabb baromságot, amivel lehet "alkalmazkodni" a szarhoz.
  • popey8
    Tankelit streamjének mai címe: A jó játékosok még jobbak lesznek? - ezek szerint csak nem gondolkozok olyan rosszul :D
  • xotyi
    Light tanknál még megértem, vannak tipik spot mapok,de a többi azért tud boldogulni szinte bárhol,ahol meg nem ott nem a felszreléssel van a baj, hanem az elbaszott pályadesign-el (Himmelsdorf-ot kapod egy papír TD-vel) így is már csúnya átfedések vannak a szerepkörök között(már ha még van ilyen a játékban) Milyen fun lesz egy binos/turbós Borrasque-ellen próbálni spottolni mondjuk T6/7 lightként. Régi szép idők mikor még nem szaladgált mindenki 70-el és light is csak tier 8-ig volt. Tudtad,hogy a 110E3 nem lesz ott a sarkon a csata elején mert nem ér oda, van még időd felkészülni, hogy is bánsz el vele ha láncot löttél akkor az lánc volt, nem 0dmg critical aztán szájbarúg az ellen, ha rálöttél egy lightra, többségében eliszkolt nyüszítve most meg serülés nélkül száguld tovább 70el. :D
  • popey8
    Láttam én is ezt, de hova bonyolítják már a wotot? Az a gond, h ezzel (is) egyre jobban ás jobban elmélyítik a szakadékot az OP és az átlagos/rossz játékosok között. Nem látja ez a nyomorult belorusz banda az account/csata statok alapján, h milyen képességű playerekből áll a játékosbázis nagy része? Nem zsenik játszanak ezzel, az átlag player hol tudja megtanulni/megjegyezni és még használni is ezt a sok mindent? Majd az lesz, h az OP playerek váltogatják pl. a spot/dmg loadoutot, a többiek meg még hamarabb halnak, nő a turbó 15:2-es csaták száma. Tényleg egyre szarabb és szarabb lesz ez a játék, csak lehúzást elősegítő dolgok vannak kitalálva, ahelyett hogy csiszolgatnák és jobbá tennék ezt a szarhalmazt. Persze kell a WG-nek a profit, meg is értem én ezt, de lehetne ezt úgy csinálni, h közben jó legyen a játék.
  • yossarianHUN
    A különböző equipment meg consumable loadoutok ötlete nem tudom, mennyire tetszik. Szerintem megvolt a szépsége, hogy az ember úgy rakta össze a tankját, hogy bizonyos helyzetekben legyen jó. Ha ezeket majd csatában lehet váltogatni, akkor ez megy a levesbe. De hát kétszer annyi felszerelést lehet majd tartani tankonként (plusz ugye az új dolgokkal bejön a 4. felszerelés is), úgyhogy megint valami, amire szórhatják a kreditet (áttételesen meg a goldot/pénzt) a playerek :) A jó játékosok mindenesetre elég OP-k tudnak majd ezzel lenni.
  • yossarianHUN
    Új játékelem sandbox teszten: Field modifications

Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok a gyakorlatban hogy fog kinézni. Olyan bonyolult már ez a játék, hogy lassan öregnek érzem magam hozzá :)
  • Plata
    Egyébként én is szinte mindig T10-be kerülök vele,de nem sok esélye van sajnos.
  • Plata
    Nekem is panther 2 van,csak simán panthernek hívom.