418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #241930 Hi.Szerintem is(durca)arról lehetett szó,h"Mit képzelsz te magadról,h elém mész?"
Esetleg az Object268-at akarta...Csak ahogy te is írtad,vissza tolatott lefelé=nem tudott volna rálőni. -
nemtudommivan #241929 Ket arty hamar szetbombazza az ott csucsolo td-ket es mehet a csapat. Legalabbis en mar vakon becelzom ezeket a helyeket. -
R3nton #241928 hát normálon régen az volt a nyerő, hogy felmenni a hegyre, ott egy gyors kakasviadal és ha siker, akkor gurulni lefelé a halálutcában harcolók seggébe. De most erre már nem lehet alapozni, mert nagyon sok heavy és TD jön fel a dombra normalban is. -
yossarianHUN #241927 Szerintem egyszerűen durcizott mert nem tudott beleszólni a balhéba, és rajtad vezette le. -
NORMÁL csatában Himmelsdorf-on eddig 3x nem voltam a hegyen, bármivel is mentem. Ha light, ha med, akkor is mindig a sínek. Onnan vagy megpróbálok bejutni az artykhoz, vagy a szabad "ösvényeken" előre megyek spottolni a hátulsóknak. 10-ből 8-szor beválik ez a taktika. -
yossarianHUN #241925 Ha az ellenfél ledarálása megtörtént, onnantól piskóta, csak át kell nyomulni. Ezt persze nem érdemes erőltetni, ha közben a másik oldal elesett, mert ilyenkor azelőtt befoglalnak, esetleg hátbatámadnak, mielőtt odaérnétek a zászlóhoz. Aki még ilyenkor is eszetlenül nyomul itt a mocsárban, az egyszerűen ostoba:) -
Baszki tényleg. De ha látta hogy folyamatos mozgásban vagyok. Onnan mit akart lőni? Mert az Obj 268 visszatolatott a lejtőn, esélye sem lett volna megsebezni. -
atee73 #241923 ez mind szep es jo ,ezt en is tudom ,de en arra lennek kivancsi hogy akik ott karnak atjonni azok mit gondolnak
-
R3nton #241922 fú ez nekem is a halálom és nagyon sokszor csinálják. Egyébként max 2x már bejött, de akkor úgy, hogy mind a 15 tank arrament. Mondom akkor én se maradok le a lemmingvonatról. És láss csodát lehoztuk :D
De ettől eltekinte undorítóan nagy noobság arra menni. 2-3 td meg tudja ott fogni azt a szorost.
Másik kedvencem mostanában Himmelsdorf normális csata. Mivel az "átlagos" játékosok úgy néz ki mostanában nem tudják eldönteni mi a különbség a csata és a normális között, ezért inkább minden körben az összes heavy felmegy a dombra. Biztos ami biztos :D úgyhogy meddel mostanában jobb ötlet normál csatában is a sínek felé menni, ott úgyis kevesebben vannak és el lehet lavírozni a fedezékeke meg az utcák között. -
yossarianHUN #241921 *nyugtázza -
yossarianHUN #241920 Ilyenkor nekem az vált be, hogy (ha északon kezdtek) egy viszonylag nagyot ütő TD-vel beáll valaki (többnyire ugye én:D) a bal felső sarokban lévő bozótba. A bal szélen előrenyomuló társak előbb-utóbb felspottolják a szintén itt nyomakodó ellent, és azoknak ugye át kell mászniuk egy kis puklin, ha lőni akarják az innen igyekvőket. A TD-snek csak meg kell várnia míg kibukkannak a domb mögül, és durr bele. Ezzel a módszerrel simán fel lehet morzsolni az itt támadó ellenfelet, csak ehhez annak is teljesülnie kell, hogy a te csapattársaid ne másszanak át a dombon nagy lelkesedésükben, mert akkor pont fordítva fog lejátszódni a dolog. Én ilyenkor általában meccs elején beírom, hogy "don't push, let them come". Az értelmesebb csapat nyugtázzam, és a domb közelebbi oldalán maradnak, ami ugye helyzeti előny nekik, baromi nagy hátrány az ellenfélnek, és tiszta munka a bokorban ülő TD-snek. -
atee73 #241919 Naszoval 
Egy kerdessel fordulnek azokhoz akik mostanaban kezdtek a jatekot ,vagy nem olyan gyakorlottak es emiatt sarga vagy esetleg piros eff kategoriaba vannak.
Elore szolok nem akarok senkit piszkalni emiatt, es nem is ironizalok ha visszanezitek a hozzaszolasaimat soha nem piszkaltam (vagy cikiztem )senkit ha atlagos vagy netan annal gyengebb gamer
Egyszeruen csak megszeretnem erteni
Szoval a Lakeville mappon miert tunik olyan jo otletnek a 2-es soron (abra legalul) elindulni 8-9 nehez es lassu nagy celpontot nyujto tankal (pl. Tiger, Tiger2,e75,e100,JPZe100,t95,t28 stb...stb...stb),es ott lemeszaroltatni magukat 1-2 esetleg 3 jo fedezekben varakozo markaba rohogo tankerrel (esetleg plussz egy arty) ,es miutan ( atlag 3-4 perc)a csapatuk 1-2 fore fogyatkozott vadul segitsegert kialtozni a jobb oldalon ketsegbeesetten vedekezo(altalaban 10 elenseges tank ellen) csapartasaknak , akiket mar amugy is egyfolytaban a chat-en nooboznak a 2-es soron elhalt csapattarsak amiatt hogy nem tudnak lenyomni 3-an 15 ellenseget .
Ha valaki nem akarja ide irni kuldjon privatot, esetleg evvel taktikaval sikeresen megnyert meccsek replay-enek is orulnek.
elore is koszonom
-
Az jó lesz! -
Ismét egy meccs, ahol komoly esélyeim voltak. Lövésem sem volt..
-
R3nton #241916 Tipikus TD... -
yossarianHUN #241915 Bájos. Nekem egyszer Airfielden volt hasonló eset, egy SU-152 tolt ki csiki-csuki közben az ellenfél elé, mondván "útban voltam". Az ellen jól megtépett, de miután visszavergődtem nagy nehezen a fedezékbe nem köszönte meg a jómadár amit tőlem kapott. -
Ott volt közvetlen mögötted... -
Tessellia #241913 akkor nem kell üzenet:D fél10kor gameban -
Tessellia #241912 rendben, mehet a menet, majd dobj meg egy züzenettel -
yossarianHUN #241911 Este alatt egy olyan fél óra múlvát értek -
Mai szerzemény. Itt egy agyatlan bot, és egy idióta csapattárs aki agyonlőtt 1000 hp-ról (máig nem tudom honnan, de szerintem hátulról) és még ő "retard"-ozott le engem 2 másodperc múlva. Komolyan mondom ez a mai nap is.... hujujjjjjjjjj...
-
yossarianHUN #241909 Este pár kör? Eszméletlen idióta csapatokkal hozott ma össze a balsors, úgy 15 csata után nem is bírtam tovább cérnával. T20 húzás és farmkörök a célkitűzés ha neked is megfelel:) -
Tessellia #241908 stock állapotban ritka fos egy tank, kifullozva már sokkal jobb lesz -
Malarki #241907 A napokban megveszem majd a Hellcat-et, úgyhogy szenvedhetünk együtt.
-
yossarianHUN #241906 27 csata után vonsz le messzemenő következtetéseket? Majd 150 után. -
Istenem! Még a KV1-et szidtam, hogy milyen szar! De akkor még nem volt T150-em!
-
foxbat88fx #241904 hú lassan 23k csatám lesz... -
csoszi87 #241903 Valami ilyesmire gondoltam ezzel:
-
lexlutor #241902 csak ovatosan az ilyen burkolt kritikakkal, mert megkapod a wg-gyulolo billogot a homlokodra! :) -
Destydeme #241901 "Csodálkoztam is, hogy az alattam végzők vajon mit csinálhattak. :)"
+1
-
stoppos #241900 Lehet. Azt kerestem, hogy mi érdekes lehet a laptopon, hogy nem bassza el a picsába. :) -
csoszi87 #241899 Nem tudom miért jó a WG-nek, hogy mini birkákat rak 1 tankos képre. 
Ám ez lehet, hogy valami művészi túlzás...
A Leopard akkora vadász, hogy mellette minden más tank csupán apró zsákmány állat.
-
Szpecnyaz #241898 Igazából stoppos posztjára válaszoltam. Csak meghülyült a fórummotor. -
foxbat88fx #241897 neked vannak ferde hajlamaid.... én nem azt néztem -
stoppos #241896 A laptop bal oldalán az nem egy lovon ülő csóka? -
stoppos #241895 Pár hete volt egy vicces csatám. A net ledobott, mire visszaértem vége lett a mókának. Mint kiderült, a tank felment a hegyre, spottolt pár ellenfelet, kiosztott némi spot damage-t. Így valahogy alulról a negyedik lett XP szerint. Csodálkoztam is, hogy az alattam végzők vajon mit csinálhattak. :) -
foxbat88fx #241894 hol van ott ló? -
stoppos #241893 A lóra? :) -
foxbat88fx #241892 erre max kiverem nem flémelek.... -
Destydeme #241891 Hi.Pedig"idegből mentem".Mobilnetről vagyok ma,azt pedig 1-5percenként kidobja a 8.6.(Ma már nem is megyek nagy tierben)
Az E75 duplám úgy lett meg,h Abbey visszaszámláláskor kifagytam...aztán még 2x kidobott csata közben,aztán az Object 704es dupla Cliff-en ugyanezt csinálta(kifagy+ 2x kidob)
Nem megy a mobilnet 8.6ban,másnak sem...
Itt az Elc amx-es kör meg tempomatból ment...(nem fagyott ki:)Nem lementem a "városba/sziklához"hanem egyből át hozzájuk a hegy/sziklák alá..és ott voltak,én meg rohangáltam"vízszintesen"..
Jobb is lehetett volna,a nagy hévben a "w"nyomkodása közben rányomtam a "3ra",(laptop billentyűn közel vannak egymáshoz)az meg He lőszer.Még néztem is,h miért csak 6ot sebzek 180-300helyett.6lövés 5talált.A végén vettem észre,h he lőszer