A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #241920 Ilyenkor nekem az vált be, hogy (ha északon kezdtek) egy viszonylag nagyot ütő TD-vel beáll valaki (többnyire ugye én:D) a bal felső sarokban lévő bozótba. A bal szélen előrenyomuló társak előbb-utóbb felspottolják a szintén itt nyomakodó ellent, és azoknak ugye át kell mászniuk egy kis puklin, ha lőni akarják az innen igyekvőket. A TD-snek csak meg kell várnia míg kibukkannak a domb mögül, és durr bele. Ezzel a módszerrel simán fel lehet morzsolni az itt támadó ellenfelet, csak ehhez annak is teljesülnie kell, hogy a te csapattársaid ne másszanak át a dombon nagy lelkesedésükben, mert akkor pont fordítva fog lejátszódni a dolog. Én ilyenkor általában meccs elején beírom, hogy "don't push, let them come". Az értelmesebb csapat nyugtázzam, és a domb közelebbi oldalán maradnak, ami ugye helyzeti előny nekik, baromi nagy hátrány az ellenfélnek, és tiszta munka a bokorban ülő TD-snek.