418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #241970 Akkor itt lesz a gond...megittam egy pohárka bort!!! lol -
foxbat88fx #241969 minek? van vagy 3 db-om -
Bangaro #241968 Én meg pont úgy vagyok vele, a végtelenségig nem tarthat ez se. Persze bosszankodik az ember, de le kell nyelni ezt. Inkább addig játszom amíg nem kezdi "adni". A végén úgyis kijön jóra. Evvan. -
Bangaro #241967 ...csak a "sör" ad neked erőt és mindent lebíró akaratot... -
Szpecnyaz #241966 Igazából unom már az ilyen "jaj 8 csatából 2-őt nyertem csak, mert a BL-10 pattant egy loltraktor seggéről" posztokat. Főleg ha némi összeesküvés elmélet is van benne. -
rahotep #241965 Nem tudom megmagyarázni azért dühöngök..ennyi,de bocs ha ezzel zavartalak!
-
Szpecnyaz #241964 Igazából egyre megy a kettő. -
AlucardHuN #241963 Az idegesség és a pánik az a másik tényező ez is igaz.
Amúgy nem összesküvést akarok gyártani, de ritkán van ilyen. De többnyire (pl nálam) inkább a balfaszoskodásból vagy a szar helyezkedésből jön össze (meg a kill iránti mohó vágy is tud meglepetést okozni) -
Toweliee #241962 Ill. az eddig regisztráltak közül mindössze 11%. -
Toweliee #241961 Az is érdekes, hogy az új játékosok csak 11%-a ér el ezer vagy több csatát. -
rahotep #241960 A "sírós posztot" én inkább dühöngősnek szerettem volna...sajnálom,ha sírósnak tűnik! -
Szpecnyaz #241959 Jó, akkor téged biztos direktbe szopat SerB, meg a WG, meg Lukasenko. Gondolom úgyis addig mondod a magadét amíg nem látod ezt leírva. -
Toweliee #241958 Ezen az oldalon néztem. -
rahotep #241957 Mikrofont nem kaptál?
-
foxbat88fx #241956 fater most jött meg auchanból.... hozott nekem új egeret :D
majdnem rövid életű lett :D
ISU-val vagyok 6000 damage Top gun már megvan.... jön szembe a low hp-s JP mire megugrik az egér és meglőttem a JP lövegpajzsát....
-
rahotep #241955 35 csata alatt bőven volt időm lenyugodni! Gondoltam erre a variációra is ,de bármilyen nyugodt voltam csak ezek történtek...azért valljuk be az oldalról merőlegesen eltalált panther 2-ről lepattanó BL-10-es AP lövedék már több mint fura! -
Tessellia #241954 most meglestem, semmi extra, 3v3 funcup meg még egy valamilyen kupa volt -
Szpecnyaz #241953 Mondom én hogy rendesen oda kéne koncentrálni... -
Toweliee #241952 Sőt, ha jól veszem az ábrát ebből a cirka 3m-ból nagyjából 2m új regisztráló. Nem emlékszem semmi különleges akcióra, ezért kérdezem. -
rahotep #241951 Oké! Nekem sincs mindig ilyen napom,sőt még nem volt ilyen,de most bármit csinálok,bármivel megyek csak a lepattanó,0-ás krit,vagy nemes egyszerűséggel mellé...Nehezen rántom fel magam ezen a játékon,de ez már gyanús...hozzátenném,hogy 2db 3 fős szakaszt is csináltunk nem piros játékosokkal,de az se használt! Mindkét szakaszt úgy belehúztam a szopóba,hogy füstölt!
-
Szpecnyaz #241950 Mert már annyira ideges az ember hogy nem figyel rendesen. Persze ennek a beismerése helyett egyszerűbb rittyenteni egy sírós posztot. -
Toweliee #241949 Ne, ez az EU szerver statisztikája. Átlagosan 1m ember játszik naponta, június 5-én viszont 3.132.962-es létszám volt. Ez lassan apadt az átlagra vissza június 24-ig. -
AlucardHuN #241948 Ha nem is SerB nyomkodja a gombokat valami disznóság néha van, extrém random anomália:D Avagy ilyenkor az elméletileg összeszűkült ágyúd alá/méllé/fölé , 1 mm-es tereptextúrába akad, lehetetlen helyekről pattansz, vagy a lövedék megy szar helyre, miközben az ellenfél pontos, te meg max trackelsz meg 0-ásokat lősz.
-
yossarianHUN #241947 Itt ugyanez. Szar csapatok, és még bénáztam is, persze az idegességgel egyenes arányban, tehát a végén már oltári bénaságokat műveltem. Nem kell ezt erőltetni ilyenkor. -
Toweliee #241946 Ok, közben leesett, nem a hsz-edre akartam reagálni, félrenyomtam. -
Toweliee #241945 Mit nem értesz? -
rahotep #241944 Valószínű,hogy az amcsik megtolták a számokat a júni.4-es függetlenseggnappal! -
Szpecnyaz #241943 Nekem ma valami 37% körüli winratem lehet. Mégse mondom hogy meg lenne bundázva. Szimplán hülye a team is, sokszor én is szar voltam és ennyi.
Az elmúlt pár napban folyamatosan 60-70% közötti winratem volt, szóval belefér egy ilyen nap is néha. -
rahotep #241942 Igen.És? Nem értem... -
Toweliee #241941 Mi volt idén június 5-én szerdán a Wot világban? Több, mint 3m ember játszott egyszerre. Kiugróan magas szám az átlaghoz képest. -
Visítanék a röhögéstől ha kiderülne hogy alkoholmentes volt. Ráadásul Foximaxi is tévedésből erjedt málnaszörpöt nyalogatna esténként.
Átkozott placebo!
-
rahotep #241939 A WG leszophat! Ma 35 csatából sikerült nyerni 8-at...no comment! Mindegy volt milyen tank.Aki nekem ezek után azt mondja hogy nincs szopóág és eldöntött meccs annak remélem lesz egy ilyen napja! természetes,hogy az ISU-152 BL-10-es ágyúja oldalról merölegesen pattan a Panther 2-ről másodikra pedig 0-ás krit,is-3-ról rendszeresen pattant,Is-8 papírtankról szintén vagy pattanó,vagy 0-ás krit! Tehát nincs lejátszott meccs! azt! Meg a F...szomat!
-
Eteco #241938 Olyat lehet csinálni, hogy egyik accból átpakolni aranyat a másikba, és ha igen hogyan? :) -
Bangaro #241937 ...csak a "sör" ad neked erőt és mindent lebíró akaratot... -
AlucardHuN #241936 A lényeg hogy ne add fel :D Rám is jár a rúd, de szerencsère ma már jobb a helyzet. Inkább ne is számold a loose-okat, és idézd fel a legjobb köreidet amit ma toltáll. Nekem pl egy ilyen élvezetes csatám prohorovka ütközeten volt (jó kis szinte only t7). Ugye nagyja ment zászlót tartani, én meg tigrissel a másik oldalon a susnyásban. Nos ott lődöztem egy kicsit 3-4 kollégával, gondolltam minden fasza, előnyben vagyunk, de az a fránya piros foglaló csík csak nől-nől. Meg ott mintha a heavyk is megfogyatkoztak volna. Aki meg megmaradt az sóbálvány lett. Hát ott mondtam hogy ezt azért táncsak nem kéne, meccs közepén szánalmas cap miatt veszteni, úgy hogy egy "Fuck this shit!" felkiálltással átrobogtam középen. Addigra asszem ilyen 80-90 környékén jártak szegények. A vasúti töltés oldalán kempellt egy polák tigris, ami kis izgalmat okozott de kibaszott mázlimra amikor felém indullt kapott egy trackelő-sebző sallert én meg szarva a fejére berontottam a foglaló körbe ahol menetközben kiosztottam egy másik tigert, később megjött meghalni a polski tiger, a közben megérkező kt meg lefolglalt egy 3. jómadarat. Mellesleg irtómázlim volt hogy a su 122-44-ük lejött a hegyről:D Végül 2000+ sebzéssel zártam ferdink alatt meg 4 kill, mindezt egy reménytelen helyzetből.
Mellesleg valaki elmondja hogy a páncélvadász achi pontosan miért jár vagy hogy számolja? Amik ott felvannak sorolva tankok, és teszem azt valamelyikből a csata alatt lövöm ki a 100.ikat azért kapom vagy wtf. -
Szpecnyaz #241935 Az a völgy olyan mint a fekete lyuk :D. Képes eltűnni ott a csapat nagy része, anélkül hogy sebzett volna :D.
Am én is kíváncsi lennék arra hogy miért kell oda bemenni 10 tankkal. Elvégre egy szűk völgyben nem lehet kihasználni a létszám fölényt. Mindig elgondolkozok rajta ilyenkor, hogy ők nem tanulták az iskolában a Thermopülei csatát, avagy a 300 spártai vs 200000 perzsa esetét? -
Ügyes is voltál, szerencséd is volt jó párszor, a Hummel egy idióta volt, de nagyon tetszett amit láttam.
-
Bangaro #241933 Natessék csak sírni kell, nem is lett rossz. Ha már TD hónap van 
replay:
Azért a hummel tudott újat mutatni, beállt a hegyre td-nek? vagy már fogalmam sincs mi történik ebben a játékban.....
-
foxbat88fx #241932 Te legalább sörözhetsz :D
én most jöttem meg vezetésből.... most meg már nem állok neki sörözni, 5 kor kelés :)
de am szokott segíteni a sör, ha nem is a képességeiden javít, legalább leszarod azt a sok agyhalott köcsög marhát :) -
Bangaro #241931 Hazaértem melóból, leültem játszani. Második nyert meccs a nyolcból után pattintottam egy sört. Nem szoktam temetni a játékot amikor a csoda XVM esélyt latolgat, de azért az már durva, hogy eddig 35% volt legjobb. A harmadik sörnél járok, leszarom kapszula bevéve, csak duplázok. No meg kínomban röhögök és fogom a fejem