banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    A lényeg hogy ne add fel :D Rám is jár a rúd, de szerencsère ma már jobb a helyzet. Inkább ne is számold a loose-okat, és idézd fel a legjobb köreidet amit ma toltáll. Nekem pl egy ilyen élvezetes csatám prohorovka ütközeten volt (jó kis szinte only t7). Ugye nagyja ment zászlót tartani, én meg tigrissel a másik oldalon a susnyásban. Nos ott lődöztem egy kicsit 3-4 kollégával, gondolltam minden fasza, előnyben vagyunk, de az a fránya piros foglaló csík csak nől-nől. Meg ott mintha a heavyk is megfogyatkoztak volna. Aki meg megmaradt az sóbálvány lett. Hát ott mondtam hogy ezt azért táncsak nem kéne, meccs közepén szánalmas cap miatt veszteni, úgy hogy egy "Fuck this shit!" felkiálltással átrobogtam középen. Addigra asszem ilyen 80-90 környékén jártak szegények. A vasúti töltés oldalán kempellt egy polák tigris, ami kis izgalmat okozott de kibaszott mázlimra amikor felém indullt kapott egy trackelő-sebző sallert én meg szarva a fejére berontottam a foglaló körbe ahol menetközben kiosztottam egy másik tigert, később megjött meghalni a polski tiger, a közben megérkező kt meg lefolglalt egy 3. jómadarat. Mellesleg irtómázlim volt hogy a su 122-44-ük lejött a hegyről:D Végül 2000+ sebzéssel zártam ferdink alatt meg 4 kill, mindezt egy reménytelen helyzetből.

Mellesleg valaki elmondja hogy a páncélvadász achi pontosan miért jár vagy hogy számolja? Amik ott felvannak sorolva tankok, és teszem azt valamelyikből a csata alatt lövöm ki a 100.ikat azért kapom vagy wtf.