418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Próbáld ki, a prém felhasználók is ugyanúgy szívnak.
  • Tono34
    45.02A igen kis morcos jószág tud lenni. Az angol csak akkor válaszd, ha feltétlen szeretnéd azt az ágat!
  • Roger6
    Konteóhívő, mi? No comment. Placebo, semmi más.
  • bigmano
    Nincs bunda ez ilyen bicikli.
    Ha van 3-4 jó napod utána jön a cumirém és kézenfog...
  • haflac
    25 csatából 19 vereség.Tényleg random a játék.És ennyit az elmúlt 3 napban tankoztam.
  • atee73
    neee maaar .... megint kezdodik
  • Negritis
    nem túl élvezetes a játék a type34-el, míg rá nem érzel
    de ha 1x :D
  • sempike
    Azt figyelted már, hogy aki szerint nincs megbundázott meccs, mind premium user?
    Elhiszem, hogy a WG nem fossa szembe magát és nem szopatja a prémium usereket, mert akkor saját magával bxszna ki...
    Viszont nehéz nem összeesküvést gyártani mikor
    -kv1s 400méterre kigurul a szikla mögül és célzás nélkül weakspoton lő
    -10hps stug3 kémlelő nyílásán pattan 2x a tigris
    -a gondosan célzott lövésed a tankod előtt csapódik a földbe és nem találja el a low hps m4-et

Ha ilyen anomáliát látok mostanában midig megkérdezem az illetőt, hogy premium user-e.
    Amúgy ez a hét nekem is iszonyat. A type-34-et próbáltam húzni, de tegnap eladtam. T5-öt azzal a tankal nem is láttam, nem tudom hogy scoutnak számít vagy mi?
  • lammaer
    Bármelyiket csak a T28-at ne :D

Amúgy elég "hasonló" tankokat raktál fel a listára.... kb mik lennének a szempontjaid?
  • Sunsetjoy
    Pláne, hogy ha meglát valaki egy FCM50-est, a térképen is feltűnik egy kis leprechaun, ami egy kis táblával ide-oda mászkálva nagy nyíllal mutatja (FIRE AT HERE), hogy épp hol található :D
  • nemtudommivan
    *legenyen
  • nemtudommivan
    Segitek. Dupla 0.
    Minden legenysegen alca es nem is erezheto.
    Oriasi test.
  • nemtudommivan
    Ennyi...
    Ezt mondtam. Arty ellen lehet vedekezni ( barki barmennyire fog is most lazadni ez ellen. Csak el kellene felejteni azokat a helyeket ahol konnyu celpont vagy , ahol mar " varnak rad ". Vagy epp meg kellene tanulni azokat.
    Nyilvanvaloan most nem a nyilt fedezek nelkuli palyakra gondolok.
    Plusz minden csataban lesz olyan ember aki nem fog bujkalni eloluk mert igazabol azt sem tudja hogy milyen rendezvenyen van , igy ot fogjak loni nem azt aki fedezek mogott van.
    Az is igaz hogy 5-6 artynal mar nehezen kivitelezheto dolog.
  • Szpecnyaz
    50-120 v T30, nekem mindkettő nagyon tetszett. Meg az utánuk következő is nagyon jó.
  • Bangaro
    Help.
    "ó mond! Te kit választanál?"
    t28? t30? amx 50 120? vk 30.02 d? vk 45.02a? caernarvon?
  • Bangaro
    Ismerős.
  • Bangaro
    Franciáknál alap, legalábbis nálam. Töltés + célzásgyorsító + periszkóp amíg nincs meg az "ász"

No 6 sör + "feltekert szopóág" végén minden kiduplázva.

Gyözelem/Csata: 20 (32) (62.5%)
    Tap: 1 599 (51 180)
    Tap. (x1): 871 (27 861)
    Szabad tap: 158 (2 516)
    Bevétel: 566 318 (566318/0)
  • Szpecnyaz
    Azért ilyenkor az agyvérzés kerülget..

replay
  • popey8
    Grat. Meg merem kockáztatni, h a Hummel végig td módban lövöldözött, mert nem ismerte az isten nézetet. Sőt sztem azt hitte, h tdben ül:) Am a milánodon van célzásgyorsító?

Master91: Köszi:)
  • Commandier
    Nem akarok most geciskedni, de SerB megmondta... :D
  • Bmsrt n2
    Már kezdem én is unni,tele van a T9-10 900-1000 sebzéses idiótasággal,néha nagyobb a kempfeszt mint 5 T8 artyval anno...
  • Master91
    http://ftr.wot-news.com/2013/07/17/8-6-camo-and-spotting/
  • R3nton
    TD-k a vállalt buzik... t10 2 lövés. Vissza az artykat, hogy ezek a buzeránsok eltűnjenek végre...
  • nyomiarty
    Mivel az artykat szétcseszték,profilt kellett váltanom és a medek mellett döntöttem.

Most már csak azt nem tudom hogy ha egy t34-el a 80-at sebző ágyúval 2600+ sebzésem és 7 killem van,mégis veszít az idiota csapat,akkor mi a kurva anyámat csináljak ???
    T5-6-ban már nem lehet zöldeket látni de sárgát is csak elvétva.Minden tele van vörös idiotákkal és sokszor olyan mintha 29 totál idiota ellen kellene egyedül harcolni....
    Csinálhatnának 5 vs 5 csatákat is,ott talán nem lenne gond ha mindenki agyhalott....

• foxbat88fx
    régen a legelső videómat hamar megkaptam :D de az már vagy 1 éve volt...
    utánna a Pantheres videóm vagy 2 hét volt.... már azt hittem vmi gebasz van, akartam is nekik írni de végül megkaptam
    legutóbbi JP2es videóm 3-4 nap volt :)
    szal no para, kapni fogsz egy emailt a linkkel, csak várj :)
    na tényleg alszok bakker XD 1 óra mingyá! reggel meg búzahordás
  • popey8
    Replayből youtube videót kb. hány nap alatt csinálják meg?
  • popey8
    Tudna vki linkelni egy camo táblát? FCM 50t camo értéke érdekelne a többi T8-hoz képest.

Am nektek működik normálisan az xvm? Egyes játékosok adatait nem jeleníti meg.
  • foxbat88fx
    igaz kicsit OFF, nem éppen wot-al kapcsolatos de tankos :)
    http://www.liveleak.com/view?i=e15_1373981620
    13 perces felvétel szíriábol ahogy a kormány erői vonulnak ki T-72esekkel és BMP-kkel, feliratozva angolul hogy hogyan írányítják a tankokat
    szerintem érdekes :) na én léptem aludni mert 5kor kelés és már fél 1 van :D reggel be kell dobnom pár felest hogy észheztérjek
  • Adler
    az igazi felderítő:)
  • Tessellia
    ez így reálisnak tűnik
  • foxbat88fx
    hol használjam?
  • foxbat88fx
    nah megvolt a ma esti fénypont lefekvés előtt :D
    T50/2vel gondoltam megyek egy uccsó kört...
    nyomom a gamet, blokkol engem keresztbe a T69esünk, mondom oldalbabaszom... 100dmg úgy se sok..... ammorack
  • besti
    Várj, erre tudok kontrázni. Ma a negyedik Lucky medál után kaptam egy igazán szerencséset is:

És mindezt milyen stattal..
  • Toweliee
    Bocs akit kiütöttem.
  • Toweliee
    Nem tudom, hogy más játékhoz képest sok vagy kevés ez a 11%, ezekből az adatokból viszont lehet következtetni:

Players in Clans: 401 850 (4.075%)
    Players with more then 1000 games: 1 081 236 (10.965%)

Vagyis a rajongókon kívül kb minden második, harmadik ember ragad meg (játszik 1000 csatánál többet).
  • Szpecnyaz
    És ebből mennyi van?

Ma szereztem, gondoltam megörökítem neked, hogy legalább itt lásd hogy néz ki, ha már a garázsodban nem megy :P.
  • Bangaro
    Persze ez az adás is hülyeség. Randomfaktor, persze könnyű belelátni misztikumot, égnek álló hajú, szemüveges fehér orosz hülyegyereket aki tekergeti a szopó gombot, de ez hülyeség. Alapvetően ez egy játék, ami kikapcsolódást, szórakozást kellene, hogy nyújtson. Ha ezt nem teszi, átmenetileg avagy sosem, ill. görcsös akarásba fullad akkor nincs értelme. Kicsit pihentetni kell, át kell gondolni mit lehetne máshogy is csinálni. Mivel online játék a többiekre csak nagyon kis eséllyel tudsz hatni, úgyis leszarják a pinget, a spotolást. Próbálj kicsit változtatni, nem a bevett utakon menni, valami újat kitalálni és ha beszopja a másik csapat nincs annál jobb érzés, mint " na beszoptátok, bekaphatjátok, én csináltam, na a király kö...gök?, stb"
  • rahotep
    Értem! Olyan jól esett dühöngeni egy kicsit...
  • Tessellia
    tank of the month: churchill, ez nem hiszem, hogy ennyi embert megmozgatna:D

interactive special, IS, erről sem hiszem..

rejtély mi okozhatja ezt a kiugrást

egyébként engem nem lep meg az a 11%

azt lenne jó inkább megtudni, hogy ezt a 11%-t kik teszik ki. tehát ezen belül mennyi a bétában résztvevők aránya, aztán a béta után regisztráltak száma, meg pl. a nagy marketing dömping után (tv reklám stb.) regisztráltak száma
  • rahotep
    Akkor miért nem használod?