418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    T10 csatába behoztak egy Shermant. Én meg megszabadítottam a szenvedéstől a csata elkezdése után.
  • R3nton
    2 kérdés a nagyérdeműhöz. Tier5 CW-n mik a szóba jöhető tankok? T69-re szerintetek optimális a venti+stab+szerszámosláda?
  • Malarki
    Aki internet explorert használ, az meg is érdemli, hogy szopassa a WG...
  • stoppos
    Hawkingnak is mekkora az IQ-ja, oszt mégis lenyomnám WOT-ban.
  • Bangaro
    De szíp kék a neved.
  • AlucardHuN
    Neked ez az ütőkártyád vagy mi?
  • Szpecnyaz
    Akkor úgy látszik én rácáfolok a fizika törvényeire. Itt egy pár tank, amit pár hónapja toltam:
    [spoiler]

• foxbat88fx
    :))))))

na érdemes volt hazajönnöm :D
  • mausbattle
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=6vgu0x602ojeit8o1r.jpg

Van akit útál a WG, mert nem tolják bele a prémet + lóvét nyakra főre nekik 80-120 XP-vel kell beérni szopóáganként, hiába full IQ!
  • foxbat88fx
    ja és jön az új map ami naggggyon zsír!!!!
  • AlucardHuN
    110-es ?! :P :D Az milyen kategória, Landkrauzer Ratte?!!! :DDDD sarcasm off
  • foxbat88fx
    de kilesz véve a T50/2 (deszar) és el lehet adni az MT-25öt jó áron :)
  • FosTalicskaa
    Mármint nem 110, hanem T10...
  • FosTalicskaa
    Én több mint 2 év alatt mindössze 4 db 110-es tankot tudok felmutatni. Úgy érzem a 6 hónap átlag az nálam akkor jó arány. :P
  • mausbattle
    Ha a MM szopóágra tesz, 80-120 XP-k szoktak kijönni a sorozatos buktákkal és ugye ott van a netto negatív kredit, amit vissza kell prém 8-assal farmolni és még arról a sok kreditről sem beszéltem ami a tankok vásárlását jelenti, ezt is ki kell farmolni prém 8-cal
  • Szpecnyaz
    Kár a gőzért, majd úgy is meg fogj magyarázni hogy az miért annyi idő :D.
  • JeffDunham
    Tesó olvasd el mit írtam. AGY is kell hozzá. Ha valakinek ez akadály, tényleg egy év kell.
  • Trucker39
    Ha akar valaki egy jót szórakozni, nézze meg a replay-t. Régen vettem már elő ezt a jószágot, de most kell a pénz.
    Link
  • Szpecnyaz
    Szerintem a kutyát nem érdekli, mivel senki se akar angol artyt húzni :D.
  • foxbat88fx
    olvastátok? 24.-én jön a nyócponthét
  • Szpecnyaz
    A nooboknak 200 átlag XP-vel biztosan XD.
  • Szpecnyaz
    Fejezzétek már be az alpárizást, mert nincs kedvem törölgetni.
  • mausbattle
    Milyen egy hónap ember ?????

Tized TD,Heavy kb egy év prém nélkül hacsak nem minden nap nyomatod, úgy megvan 3-6 hónap alatt is.
  • JeffDunham
    Mindenkinek ott a lehetőség hogy kihúzza a tízes td-ket. Prémiummal 1 hónap sem kell. De ehelyett mi van? Rinya. A pichába is már az ilyen emberekkel. Azt hiszik olyan könnyű velük játszani. Tény hogy full op-ok, de csak akkor vagy hasznára a csapatodnak ha van agyad.

Rinyagépek csitt! Húzzátok ki! Ha két hónap akkor két hónap. Egy klántársam 1.5 hete(!!!!!) kezdte el a francia td ágat úgy, hogy életében nem td-zett még. Holnap adja már el a 48-ast mert kihúzta. 29k-s rutinos játékos, úgy halad mint a gép. És csak esténként nyomja általában.

Nem sírni kell hanem elkezdeni és csinálni.

Az tényleg cumi ha pont azt fogják nullára nerfelni 3 hét múlva amit kihúztál, de benne van a pakliban.
  • Desmodromic
    Nekem igazából csak a nagy fossal van bajom, a három szuperképességéből egyet kéne csak elvenni és elég is lenne. Azt nagyon birom, amikor kitárazott, odamennél mellé, de lefordul a getszibe és csak szemből tudod lőni.
  • Bmsrt n2
    Amióta láttam egy Obj268-at ami 44% WR-es volt Murovankán 5500akarhány sebzést csinálni 0 tiszteletem van a T10 Td-k,és eredményeik iránt.
    (ráadásul Draw-lett mert nem mert kimászni az erdőből levadászni a két artynkat)
    Meddel,vagy bármi mással NEM ment volna neki,csak ezzel a láthatatlan nagyot sebző ganajjal.
  • FosTalicskaa
    Elárulom neked engem ha heavyvel megyek egyedül a medek zavarnak. Szemtől szemben frontális harcban ki tudnak szedni egy heavy tankot, pusztán azért mert nagyobb a dps-ük és még a penjük is jó hozzá. A 10-es medek, meg gold ammo-k világa előtt azért egy mednek flankelnie kellett, most már azt sem. Ezért van egyre több sniper med a hátsó bokorban akiket nem érdekel, hogy felderítők legyenek, mert jól el vannak hátul is, igaz közben kihal a csapat és jön a vereség de kit érdekel, ők a dmg-et meglőtték.

és való igaz td-vel úgy is lehet játszani ahogy leírtad, de pont azoktól a td-kől nem kell tartani. Egy jó td-s mindig követi a támadást, ha van fedezet még az áttörést is megpróbálhatja, de torony nélkül szerinted hogy lehetne elvárni tőlük a közelharcot? Ha lesz tesztszeró próbáld ki és majd meglátod mennyire egyszerű is ez.
  • R3nton
    Jó hát az m18at én is szeretem. Nem is ezekkel van a baj. T9ig rendben vannak nagyjából a TD-k. T10et túlozták el. OBJ268 és a foch az OP.
  • FosTalicskaa
    Szerintem hiányzik a háttérből a gonosz td ami egyhitelni fogja a beforgatott maust. Oh, vagy várjunk csak, ez a spotting system és emiatt nem látszódik... én hülye, elfelejtettem a td ninja syle-t
  • R3nton
    Na ebben egyet értek, hogy a heavyk amennyit nyertek az artykkal annyit veszítettek a TD-kkel. A medek valóban erősek. De nagyon nagyon tudni kell velük játszani és korántsem olyan egyszerű, mivel a páncélzat kurva szar, ezért nagyon kell vigyázni, hogy ne kapj be lövést. A TD az egyszerű aki beáll a kő mögé azt annyi.
  • PsyhoApu
  • yossarianHUN
    Muhaaha
  • FosTalicskaa
    Próbáltam már artit, medet is és véleményem szerint az artival kb zéró skill kellett. Betöltöttem, elengedtem egy lövést és haltak kifelé a tehetetlen playerek. Komolyan mondom néha sajnáltam őket.
    Medekkel meg írtó könnyű és fun játszani. Gyorsak, brutális dps, jó pen, jó torony. Ha vannak platoontársaid szintén medekkel, egész oldalakat lehet lekajálni pillanatok alatt, majd ha gebasz van seperc alatt áttelepülni a pályának egy másik szegletébe és ott folytatni a szadizást. Nem véletlen, hogy aki meddel tolja az nem szívesen megy át másik ágra, mert vagy hiányolja a mozgást, vagy a sebzést találja majd kicsinek stb.

De az összes peccsnek a legnagyobb elszenvedői a heavyk. Aki ezekre ment rá az jogosan sírhatna a tankja miatt, de ők valahogy mégsem teszik ellentétben az artikkal.
  • mijki
    That's what she said.
  • AlucardHuN
    És azzal meg is döglik ha oda kiáll...
  • PsyhoApu
    Tényleg nagyot harapnak a td-k, viszont ott kell lenniük a csatatéren. Ezt egy arty-ról nem mondhatjuk el. Ha látok egy td-t maximum megkerülöm. Közepest tankkal nem jelent problémát egy td. Nehézzel meg keresztüllövöm. Igaz az egyik kedvenc tankom td. Az m18-al fantasztikus köröket lehetett menni.
  • yossarianHUN
    Hát ez ilyen nagy? Hmm ez váratlan.
  • yossarianHUN
    Várjatok meg, hozom a popcornt!

• haflac
    Sok jelentősége nincs,mert igazság szerint leszarom.Csak így kicsit olyan ,mintha a "BOLHA oktatná az elefántot".Nyilván te annyira szuper pro vagy,hogy téged a WG nicknév titoktartásra kötelezett.MatyasHUN-nak nem vagy rokona?
  • R3nton
    Mert a TD nem 1000-reket sebez. És még könnyű is vele célozni :D míg az artynál régen is lurti volt azért, hogy eltalálja vagy nem. És menetközben azért annyira nem volt könnyű eltalálni valakit.. TD az igazi nooboknak való. Lefogadom egy TD-s kezébe adnál egy medet sírna 5 perc után. 10 körből se csinálna 1 killt. TD-sek általában low skillek :D