A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #242060 Próbáltam már artit, medet is és véleményem szerint az artival kb zéró skill kellett. Betöltöttem, elengedtem egy lövést és haltak kifelé a tehetetlen playerek. Komolyan mondom néha sajnáltam őket.
Medekkel meg írtó könnyű és fun játszani. Gyorsak, brutális dps, jó pen, jó torony. Ha vannak platoontársaid szintén medekkel, egész oldalakat lehet lekajálni pillanatok alatt, majd ha gebasz van seperc alatt áttelepülni a pályának egy másik szegletébe és ott folytatni a szadizást. Nem véletlen, hogy aki meddel tolja az nem szívesen megy át másik ágra, mert vagy hiányolja a mozgást, vagy a sebzést találja majd kicsinek stb.
De az összes peccsnek a legnagyobb elszenvedői a heavyk. Aki ezekre ment rá az jogosan sírhatna a tankja miatt, de ők valahogy mégsem teszik ellentétben az artikkal.