418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vakáció van. Minden nap felér egy egész hétvégével:) -
bornofakone #242213 ja és a páncélzat: Nem hiszem hogy olyan nagy baj hogy 1 tanknak a frontja a legerősebb része: td-k oldala, mint a legtöbb tanknak, nevetségesen gyenge. Nem kezdem el sorolni, hogy mennyire easy oldalba kapni 1 td-t...:) 1 vérbeli medesnek meg pont hogy nem szabadna hogy gondja legyen ez.
De pl. az említett obj.268: is-8 alváz...nem a felépítményt lövöm és kész. Foch: na neki tényleg még én is azt mondom kemény a frontja...távolról. Iszonyat idegesítő rajta a távmérő meg a géppuska, egyszerűen magáért kiált hogy: hé ide kell lőni! (jól páncélozott, távoli tankra nem lövünk, ha mégis, ne lepődjünk meg h nem megy át)
obj263: Ott is lehet játszani a páncélzattal. Többi td-nél nem érzem hogy kellene változtatás.
Én ami egyedüli problémát látok Nálad, az az, hogy te végig küzdöd a beled medként, ahol csak tudsz helpelsz, és low hp-val enemy base-hez érve 1 td kicsap téged....(ezt 1 heavy, vagy másik med v arty is meg tudja tenni). Ha egy td normális kört akar menni, mennie kell előre, főleg ha top tier. Egyszerűen nem teheti meg hogy base campel és veri a ...-t :) Persze minden tierben van olyan akinek top tankban ülve is elég az 1k damage...(de akkor ez miért a td-k hibája? :D)
Még azt is kinézem belőled, hogy ha 1 bl-10-el beléd vág vki 900hp-t idegbe jössz, de ha ezt 1 e-100 teszi meg, csak legyintesz 1-t :)
Szóval lehet nálad ez a td utálat olyan szinten elhatalmasodott, hogy addig míg nem vagy a seggébe és buttfuck-t tolsz neki nagyban csorgó nyállal, addig akármit csinálhat, a te utálatodat már kiérdemelte a kör elején :D -
bornofakone #242212 Tippeket mondj már h mit nerfelnek rajtuk? :D
Pen?: teszem azt 20-30mm-t lecsapnak róluk, ott vannak t9-s td-k penjénél (sőt bl-10-nek több lesz). Akkor az alattuk levő td-k penjét is csökkenteni kellene....na de ha csökkentik hogy oldják meg pl. németek 128-asát? (akk heavyknél is csökkentenék?) Lényeg ami lényeg, nem tudom érted-e a logikám: eddig a td-knek alap volt a nagy pen, pont azért td-k, rájuk van b.szva 1 szép nagy gun és ennyi. (szépen megfogalmaztam). Mivel nincs tornyuk a nagy gun miatt, ami mellesleg a tierjüknél nagyobb pennel rendelkezik (vannak anomáliák). Mivel ellensúlyoznád? Sebesség, fordulékonyság, agilitás?
Sebesség: T95-nél hova akarsz csökkenteni? A legtöbb td lassú, és érezhetően jól ki van balanszolva, t10 az ami nem klappol. Foch meg obj268 és 263-nál csökkenthetik a sebességet. De ha azoknál csökkentenék sokan sírnának h a többinél miért nem? (ezt tartom a legéletképesebbnek, így nem lennének OP-k)
Fordulékonyság: Mivel nincs tornya, 1 td-nek a gun-on kívül a fordulékonyság jelenti a legfontosabb dolgot, legalábbis engem nem zavar ha lassú 1 tank, csak forduljon rendesen. Isu is menne inkább 25-30-al de legalább gyorsabban fordulna....szóval ez se tartom reális ötletnek.
Illetve melyik td-ket akarod "nerfeltetni"? Mert pl. t10-ben tényleg ráférne 1 kis átalakítás, de a többi tierben sztem reálisak. -
bornofakone #242211 tényleg :D Jó hogy mondod :) Annyira természetes nekem, h kevesebb xp-t kapok td-kel (jó most már nem...de hosszú ideig így volt :D) -
Tessellia #242210 Azt ne felejtsed el, hogy nemrég eltörölték a TD-k xp büntijét, szóval az akkori 1395xp az most sokkal több lenne. -
bornofakone #242209 at2-vel közel ennyi xp-vel anno 2,5k goldot nyertem.
Ha az a kör prém nélkül 1395 akk lehet esély top 50-re is mivel azóta nincs akkora hype-ja a brit td-knek. Persze ez csak feltételezés és nem tudom mennyire használják ma. (t6-7-s csatákban elvétve látok, de lehet t5 viszont tele van velük).
Acmle46 viszont kevés, azt a tankot gyakrabban látom, meg sztem egyszerűbb vele normális kört összehozni. -
Ki szidja a "hétvégi" játékosokat? Egy SC35 mag én a JagdPZIV voltunk a spoterek.............sima vereség. Három kill de az mind nálam, a többi az csak turista volt. 
-
akdestroyer #242207 Na van most ugye ez a TD event. Következő a kérdés: Mennyi xpvel lehet potenciális esélyessé válni a top50be? AT2vel 1395-öt, AC Milan 46-al 1436-ot hoztam össze az előbb. 4k sebzés, topgun, minden játszott, van bármi esélyem ezekkel az eredményekkel, vagy 2k xp alatt felejtsem el? -
AlucardHuN #242206
Határozottan jobb a feelingje mint a type t34-nek
-
R3nton #242205 Azért annyira az artykat se sajnálom :D Nem hullattam értük könnyeket :P -
5k potenciális sebeződés Mle. 48-al és 4k+ sebzés kiosztva.
link
Ajánlom azoknak akik szerint elég csak a leghátsó bokorból durrogtatni TD-vel :D
Amúgy hogy ne csapjak be senkit, normál esetben nem ennyire pattogós.
Ha a JT nem öl meg a végén akkor lehet hogy lehoztam volna.
-
VanDaal #242203 Dögöljön meg a szomszéd tehene is... -
R3nton #242202 amúgy meg flameben királyak vagyunk. De az értelmes kérdésemre nem sikerült választkapni...Miszerint tier5 CW-n milyen tankok mentek, illetve a t69-nek milyen felszerelést ajánlotok (most venti+szerszámosláda+ stab van) -
R3nton #242201 Annyira vicces lesz, mikor 8.8ban vagy 8.9ben szénné fogják nerfelni a TD-ket
-
lammaer #242200 "Ez lesz ma az utolsó hozzászólásom ebben a témában, mert már kezdem unni. "
Korrigálnám neked:
"Ez lesz ma az utolsó hozzászólásom ebben a témában, mert már kezdem unni. "
Elmondtad már százszor, mindenki megértette (még ha senki sem ért veled egyet :)). Megértettük kérlek ne hozd fel a témát, mi pedig tovább élvezzük a 8.6-os WOTot artyk nélkül.
Pl nekem scoutolásnál ugye kiestek az arty támogatók, igy kevesebb a spotdamagem, de boldogan bevállalom ezt a rendes med/td/heavy gameplayért cserébe.
-
Bee #242199 Pénzügyileg az arty nerf valószínűleg jobban kifizetődik, mint a buff. Mégpedig azért, mert a nerf játszhatóvá tette a high tiert, ami jóval több játékost érint. T10-hez pedig sok ezüst kell => prém fiók és/vagy prém tank. -
Nekem mindkettő megvolt/van, de valamiért a Type 58 jobban bejön.
Szerinten az MM kegyesebb hozzá. -
R3nton #242197 meglátjuk, végülis az angol tankokat se nagyon húzták fel, de az tény, hogy habira nem fognak arty ágakat fejleszteni, hogy aztán senki ne játsszon velük. -
R3nton #242196 lol faszkarika TD, tetszik ez a szókapcsolat :D -
davidbog #242195 Ja a 121-en kívül egy se, csak a többi hat kapott átütés nerfet.
Az APCR lövedékek kompenzációja is csökkentve lett. A 268 mm átütés APCR, most olyan 250 mm-es AP-nek felel meg. Persze függőleges páncélzat és a kevésbé döntött páncélzat ellen (T29 lövegpajzs, T95 homlokpáncél, T110E3 felépítmény, Maus oldala stb.) nincs ekkora visszaesés. De az ilyen függőleges vagy kevésbé döntött felületeket vagy át tudja lőni mert vékonyak, vagy eleve át se tudja mert 280+ mm-esek. -
stoppos #242194 Azóta van arany éet medben, mióta nincs arty. Azt a pár faszkarika TD-t nyakonvered, és kész.
-
Nikosi #242193 Nem vettem észre a nerfet, jó tier 10-es medem csak egy van azt se nagyon használom ;)
Amúgy meg SerB megmondta, annaka függvényében fognak változtatni, hogy alakulnak a bevételek. Magyarul, ha nő a bevétel akkor marad minden és ezt az irányt fogják követni, ha csökken a bevétel akkor változtatnak majd.
Tehát ha a zsozsó amit keresnek a játékkal továbbra sem csökken, vagy nő akkor nem fognak semmit vissza buffolni se td lenerfelni. Ergo a WG potyant rá, hogy mennyien húznak artyt és mennyi van belőle a csatában és ecetera. Ahogy azt sem érdekli, hogy kinek milyen problémája van a td-kel, vagy mással. Egy a lényeg, hogy a profitjuk hogy alakul, mivel ez is egy üzleti vállalkozás, nem szeretetszolgálat akár mit is gondol róla bárki. Ennyi...
-
Ytar #242192 csak úgy
-
Szpecnyaz #242191 A 121-en kívül egy med se kapott pen nerfet. Ő is csak azért mert közös gunja van neki a 113al. -
TomDantes #242190 Ja hát a pucér csajok sokat hozzáadnak a népszerűséghez, kár is volna tagadni, de nem csak emiatt érdekes, vannak jól megért karakterek, érdekes történetszálak, az én ízlésemnek kissé túl hypeolt. De se ellene, se mellette nem mondok semmit, csak az van ,hogy népszerű, és a netes ,,kultúra" része lesz lassan. -
AlucardHuN #242189 Tehát ebből az derül, hogy mivel az artyk sokkolták a heavy-ket meg a td-ket, neked meg a többi medesnek arany élete volt hisz többet mozogtatok meg jobb a camo-tok van, nem tudtak veled anbyit foglalkozni. Mostmeg szerinted szopnak a medek, máris szar az élet hogy nincs aki terrorizálja a nagyfiúkat. Tény hogy brutálisak a T10 td-k, volt alkalmam megismerni őket de ha rajtad múlna a foch max a géppuskáját használhatná. Meg szerintem azért az erős kijelentés hogy aki td-zik az egy alávaló faszlow. Mintha a pro-ság a medesek kiváltsága lenne.
de félre ne érts, nem támdni akarlak vagy fikázni.
-
Kotomicuki #242188 Annak még 8.5-ben vették visszább az átütését... :)
Most az AP-n volt a sor. :( -
R3nton #242187 Elég soknak. 270 körüli átütések voltak medeknél. 121-é pl vissza lett véve. Ami a wz-120on van az is. IS-7es gunja is, t110e5ön ami van az is. Gold ammo átütések is vissza lettek véve egyes esetekben. Td-khez nem nyúltak egyedül. Batchaté is vissza lett véve. Leo1-nek maradt a nagy átütésű ágyúja medeknél azt hiszem, meg az FV-nek is. -
TomDantes #242186 Hm, nahát. Mindegy, úgy is meguntam a vk36-ot. Csak gold ammo-val trolkodtam vele néha. -
Kotomicuki #242185 VK 3601 H, T9-es angol heavy, stb... van pár belőle, sajnos! :( -
Kotomicuki #242184 De ezt egy nem beszívott, átlagos ember, azaz WG-s munkatárs is kitotózhatta volna, nem kéne a játékosokat - így már - direkt szivatni ezzel a "mindent lefelé rontunk, hátha akkor jobb lesz minden"-nel... :(
Alacsonyabb tier-ekben meg gyilkos fenevadakká lettek az arty-k, mert mindent megfeleznek-kilőnek, amit csak elérnek! :( -
TomDantes #242183 Melyikeknek lett vissza véve az átütése? -
Plata #242182 Sárkány?
Tudod miért sikeres,mert sok benne a meztelen nő.
Amúgy sosem érdekelnek az olyan dolgok amik épp felkapottak,mint ahogy a divat sem izgat.Az ilyesmit meghagyom a csorda szellemű birkáknak. -
Oddball29 #242181 Ha veszélyesebbek lettek a TD-k, az az új szóráskép miatt van. -
R3nton #242180 A medeket és a heavyket épp most nerfelték. Az ágyúk penje szépen vissza lett véve. Gondolom ez elkerülte a figyelmed. -
R3nton #242179 Ez lesz ma az utolsó hozzászólásom ebben a témában, mert már kezdem unni. Ha valaki egy kicsit is ért ehhez a játékoz, láthatja, hogy az arty nerf óta valamelyest felborult az egyensúly. Rengeteg TD van a csatákban, sokszor több, mint a csapat fele TD. High tierről beszélek amúgy.
Ezzel ellentétben arty alig van. A csaták nagy része high tierben artymentes lett. Na már most az artynak az lenne a szerepe, hogy a lassabb nagy tűzerejű, jól páncélozott tankokat semlegesítsék. Ezek a heavyk és a TD-k nagyjából.
Mivel az artyk gyakorlatilag eltűntek ezért nagy számban megszaporodtak a nagyot sebző TD-k. Sokszor olyan helyről tüzelhetnek, amit ez idáig nem tehettek meg az artyk miatt. Nincs aki kiszedje őket, tűz alá vegye őket.
Kibeszél itt 1vs1ről, persze, hogy megszívatom 1vs1ben a meddel a TD-t, ha ügyes vagyok még egy heavyt is meg szivatok.
Tehát sok lett a TD és valamelyest felborult az egyensúly kevés lett az arty. Az hogy ez most valakinek tetszik, valakinek nem az szubjektív dolog. Viszont a WG statisztikák alapján balanceol. És abban biztos vagyok, hogy ez sokáig nem fog így menni. 8.8-al vagy visszateszik az artykat és másképp oldják meg az arty próblémát (3as limit pl), vagy jön a TD-nerf. Mindenki döntse el melyik verzió a szimpatikusabb neki. Bár szerintem az artykon javítani fognak, mert nagyon kevés arty lett. És így semmi értelme nincs betenni új ágat.
Ha még 8.8ra nem is de 8.9re tuti megjön a változás. Gondoljátok csak el. Szarok az artyk, de most raknak be egy új arty ágat. Kevesen fognak vele játszani. Az emberek nem váltanak goldot. Ez a WG-nek szar. Ergo visszabuffolja az artyt.
Szvsz az lenne a legjobb ha az artyk kapnának egy kis buffot, de nem lennének olyan erősek, mint régen, és bevezetnék a 3 arty/csata limitet. Legfőképpen a közvetlen célzás legyen nehéz velük. A TD-k pedig megkapják a megérdemelt nerfüket. -
Nikosi #242178 "De amúgy meg úgyis nerfelve lesznek :)..."
Oké, de jó ha észbe tartod, hogy a következő nerfelt cuccok utána majd a medek. Mert mennyire OP már az az ágy ami a T10-es medeken, van meg a sebesség is meg a páncélzat a tornyokon, meg az egész. Nerfeljük azokat is, olyan ágyút rá ami golddal is csak hátulról sebez egy lol traktort is, egy t95 sebességével haladjon, és egy elc szintű páncél legyen rajta.
Ja utána nerfeljük a heavy tankokat is mert milyen már, hogy akkor Ők lesznek a királyok, stb...
A végén miden tankot kitörlünk és lesz egy loltaraktor és mindenki mehet vele búzát szántani mert löveget nem teszünk rá...
Nem hinném, hogy olyan eget verően nagy problémát jelentenek a td-k. Másrészt az arty-k sem lettek olyan hű de nagyon szét nerfelve. Aki tudott velük játszani régen, az ma is tud. Ma is látni sok kill-es arty-t, sokat sebző arty-t, persze a sok hodorka kikopott belőle mert már nem elég csak állni és pufogtatni, aztán nézni, hogy be szép az az 5 kill, és 5k sebzés, hanem tenni is kell érte valamit. De tudod az ilyen hodorkák td-be is szarok, mert lehet leoszt neked 1k sebzést de utána ki is pusztul. Mert ész nélkül egyetlen jármű volt játszható a wot-ban az pedig a 8.6 előtti artyk. (Mause kedvéért ide szúrnám, hogy az ész itt nem az IQ hányadost takarja mert az ebben a kontextusban értelmezhetetlen adat) -
Hali.
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/266-statisztikai-csomag
Ezzel a moddal lenne gondom , pontosabban lőszer vásárlásnál 2x számolja a töltény árát , és marha idegesítő. Van rá megoldás valakinek mit kell át írni ? Vagy mi lehet a gond vele
-
TomDantes #242176 Pedig manapság a legnépszerűbb könyv/ és sorozat. Bár szerintem kissé túlzás, annyira nem jó amekkora a rajongás. Amúgy röviden: van benne némi kard, meg kevés sárkány, de inkább sok intrika, meg sok karakter, meg sok szövevényes szál, meg sok meztelen nő és vér. Nem tudom ez így felkelti-e az érdeklődésedet -
Plata #242175 Ne haragudj de még sosem hallottam róla,és amilyen feje van a csókának azt hittem ez is egy iszákos ruszki fejlesztő.Se könyv se sorozat formájában nem találkoztam még ezzel a trónok harcával vagy játékával.