418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rodzsung
    Írtam hogy nem vagyok kezdő - feltornáztam már pár tankot T9ig:D
  • Szpecnyaz
    Én ezt a statot nem mutogatnám :D. Főleg itt a cápa medencében :D.
  • bigmano
    Ha valóban kezdő vagy az Is-6 megbocsátóbb.
    Meg megtanulod a weakspotokat lőni!
  • szakasz
    nem kamu, tényleg ott van, csakhogy előreszaladt mindig és gyorsan meghalt, jöhet a másik játék.
  • Rodzsung
    Átgondolom - megyek kipróbálom megint IS6-ot teszt szerón, neked is köszönöm a tanácsot :):)
  • Bee
    Kamionosbarat néven, nincs új a nap alatt. :)
    @Stoppos: spoilerbe és off-ba tettem, aki nem kíváncsi rá, nem olvassa el. Csak az a furcsa, hogy a "Budapest20" történetnél Szakesz volt az igazság bajnoka, Poirot és Ms. Marple egy személyben, amikor kötekedik, akkor ugyanúgy elbújik, mint a japán maffiózó.
    @NH3CL, Lammaer: a belinkelt beszélgetésig nekem sem volt vele bajom, sőt, a visszajátszásaiból sokat tanultam. Épp ezért lepődtem meg a stílusán.
    Mindegy, béke.
  • szakasz
    húúúú "húzós" -nak nevezed, én inkább vacaknak, te bot-ként nyomod az már látszik, csatánként 486 sebzés,
    tudod az mit jelent ? lorival,kv5-el 1,5 lövés csatánként, type59-el 2 lövés.

gratulálok!!! :-(
  • Trucker39
    Az előbbi mellé ment ....

NH3CL: Tessék a link: Link
  • Trucker39
    Nekem viszont E-75 nincs viszont JT-m van. Nagyon kellemes jószág. Egy pillanatig nem gondolkodtam rajta, hogy eladjam-e. Kapott fix festést, vagyis megmarad. Ezen az ágon a Tier10-s nem sokat ér, de ez igazi "sebész".
  • lammaer
    Ó igaz, akkor a 2. pont kiesik :)

(érdekes dolog ez, mig a zojjcctről soha nem mondanám hogy T8, valamiért a JTt gyakran nem tekintem igazi T9nek, se barátként, se ellenségként. Lehet a prémJT miatt...?)
  • NH3CL
    Na ez a kamu.

170 csata átlag 5 perces köridőbel 14,16 óra. Ez idő alatt nem állsz föl. Persze
  • Ytar
    khm .. a JT is tier 9 ..
  • Maala
    Érettségi?
  • Trucker39
    "Kicsit" húzós volt a tegnapi nap.

• lammaer
    Csak a magad nevében nyilatkozz. Sztem nem voltam egyedül, de én kedveltem és nem voltam rossz véleménnyel róla. Azokat osztotta akik sztem meg is érdemelték az "arctámadást" :)
  • lammaer
    Több szempont van, ezért a döntés inkább rajtad áll:

1. a TD vagy a Heavy tank játékmenetet csíped jobban? Ugye ezek után egyértelmű hogy NEKED melyik lenne a nagyobb élmény.

2. Mennyire vagy jó játékos. T7 felett, minél magasabb szintű a tank, annál többe kerül a fenntartása, prémium nélkül erősen fordulhatsz minuszba is. Ha a pénz fontos tényező és nem vagy túl jó, akkor az alacsonyabb tierű (jelen esetben a JT) tankkal jobban jársz.

3. Személy szerint NEKEM az E75 szimpatikusabb. Én rendesen végiggrindeltem úgy mint te fogod, free XP nélkül. Minden egyes beszerzett alkatrész egy pici előrelépés a tank használhatóságát illetően, tehát komolyan érzed a haladást. Már stockként is előrelépés a Királyhoz képest, mert a frontja stockként is remek ám :)
    JTm nincs, nem is veszem meg, a Ferdit megtartottam viszont.

Arra figyelj: bármelyik opciót is választod, ne úgy menj bele hogy beáldozot a garázsból minden tankodat és éppen csak kijössz nullára az álomtank megvásárlása iután. Prém nélkül biztosan pénztemető lesz mindkettő (az E75 jobban), szóval legyen farmtankod.
  • NH3CL
    Gondolom a Szakesz nick reputációja elérte azt a szintet, amikor már több támadás érte mint dicséret. Az arcbamászó stílusa miatt nem volt senki kedvence
  • Ytar
    tudod mi a fun?
    az IS-6 gold ammoval .. nekem csak az van benne, és így is ~30-60k körül hoz prémiummal. ha nem mellé lövöldözöl, simán plusszos a baszom nagy dps miatt. :)
    ha meg kreditet akarsz farmolni, akkor sima AP bele, és úgy hoz mint a T34.
  • Szpecnyaz
    Az egy teljesen más player. Aki egy kicsit is ismeri Szakeszt, felismeri a stílusát, meg ő am is más néven ír ide.
  • lammaer
    Jaja, 95%ot tettem rát, csak azt nem tudtam/tudom, miért tünt el úgy annyira?
  • stoppos
    Hát ha Szakasz=Szakesz, akkor eléggé tudathasadásos lehet, mert beszélgettek itt többször is. :)
  • NH3CL
    Nem erről van szó, hanem hogy Szakesz=miszterseff=szakasz
  • Szpecnyaz
    Állat :D.
    Am ilyen nyílt titok volt eddig is hogy ki az MrScheff. Ha TS-en is le "Szakeszozuk" akkor sokszor megkérdi hogy ki az? :D.
  • foxbat88fx
    Majd nemsoká!!!!!
    olyan 4 fele megyek arany péntekezni... sokáig nem leszek mert senki nem ér rá :S egyedül megyek, beverek pár sört az egy fél óra és jövök vissza :)
    nyomjuk majd a szakaszt!!! mármint a platoon-t nem az SG-s srácot
  • Destydeme
    Hi.Miért lenne részeg?Együtt isztok?
  • foxbat88fx
    Nem vagyok én részeg, csak boros,
    Nem keskeny az utca, csak szoros.
    Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom,
    Ez már nékem régi szokásom.
  • AlucardHuN
  • stoppos
    Ez valam brazil szappanopera?

196. rész. Szakesz mrSchef néven újra csatlakozni akar a huns-hoz, de nem is sejti, hogy a már mindenki ismeri valódi kilétét, mert Bee, a fekete bárány már rég kiteregette a titkot. De arról senki nem tud, hogy a gonosz Santibanez báró készül partraszállni észak afrikában, ami ha sikerrel jár, egész egyiptomig fog előrenyomulni. Mindeközben foxi megint részeg.
  • Rodzsung
    Szuper, titkon vágyakoztam/ok hogy T34-et írjátok, bejön a tank, tesztszerón is:D IS6 sem rossz, de vele nem élveztem annyira mint T34-et:)
    Köszi a választ!
  • GabeE3e
    Is6-on vagy T34-en gondolkozz szerintem,ha élvezni is szeretnéd a pénzkeresést :)

• Oddball29
    Az összes Shermannál is elől volt a váltó, és a játékban is ugyanúgy égnek.
  • Rodzsung
    Üdv all!
    T8as heavy prem tankot tervezek venni, és kíváncsi vagyok hogy ti melyiket ajánlanátok - T34 / FCM 50t / Löwe ?
    (nem kezdő játékos vagyok) :)
  • Master91
    Kb. ez is olyan mint amikor szemből eltalálták az Inden-Panzerem has-orr részének a közepét, és ammot kaptam...

Mikor elméletileg ott van az erőátviteli szarság.
  • NH3CL
    Eddig is tudtuk, hogy Szakesz MRSheff néven Huns-os. Hangjából felismerhető a videókon. Persze ezt csak az tudja, aki játszott Szakesszal korábban....
  • pointer4
    Jézus mi baja a tankodnak, túlfújták a gumit ?:)
  • Pares
    Először is nem láttad a csatát, hogy azt mond, óriási hiba volt a városba bemenni, másodszor meg előtte 3x rámlőtt a Tigris, 3x nem talált el, és úgy sebeztem le (ugyebár sokkal jobb rof). 4x-re is akartam, csak nem vettem észre, hogy egy picurit elmozdítottam a tankot bal felé. De eleve nem is ez volt a célom ezzel a képpel, mert tudom hogy hol volt a hiba a játék mechanizmusát tekintve, csak gondoltam ez a kép jellemzi, hogy a német tankok mennyire "reálisan" képesek sebződni, ellenben néhány más nemzet tankjaival... De inkább ejtsük a témát.
  • Master91
    Lol, ez érdekes!j
  • NH3CL
    Akkor még nem volt tank ász.
  • foxbat88fx
    átlövi és kigyullad a váltóban lévő kenést biztosító olaj....
    szerintem megeshet ez a valóságban is, mivel egy 1000fps-es fém skuló üt át egy fémet ott keletkezik hő.... persze biztosan nem minden találat gyujtaná ki, de sztem van benne realitás :)

amúgy meg nem gond ha így mész ki és szarrá lőnek.... így tanul az ember
    és nem vagyok 2000+ effis :D mindenki a hibájából tanul....
    minao én is bementem T28 protoval harcolni városba közelharcba... ki is csináltak, tanulság? nem kell előre menni, megtanultam
    ennyi :)
    nem kell ezen felháborodni, ha azt mondjuk hogy faszul használtad
    de abban igaza van szpecnyaz-nak hogy a jobb gamerek az ilyen "hibásan" játszó gamereket lövik először :)

lehet valaki 500 effis, de ha jól álcázza, és nem követ el óriási hibákat akkor nem megy rá eszetlenül egy 2000 effis player sem :)
  • bigmano
    Jaja egy kis rohadék ha nem figyelsz oda rá lecsipeget pik-pak.
    A T71 meg a puszipajtása az is egy kis rohadék tank.
    Imádom is ;)