418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tessellia #242493 téged vártak -
Amcsi szerveren pl. 1 nap prémiumot adnak ha kilősz 20 közepes tankot Tier 4 fölött...szerintem ennek mindenki örülne és mindenki megcsinálhatná. -
foxbat88fx #242491 na látom nem kapkodják el a special kirakását....
megjöttem kocsmából azt még sehol semmi!!!! -
Azért a medes dolgot ki lehetett grindelni lazán... -
De így meg inkább idegesítő, mert látják az emberek hogy az orosz szerveren mik mennek.
Következő patch után meg az lesz hogy, a Tier 8-10-es angol SPG-vel csinálj egyenként 10 kill-t és akkor kapsz 500 aranyat. Érint majd vagy 10 embert biztos, mint a legutóbbi angol közepes tankos dolog. -
stoppos #242488 Hát ha Rentonnak hinni lehet, ez sima ügy kell legyen. :) -
zsupeti #242487 Vagy,
100 méteren belül durrantsd seggbe egy OP td-vel Rentont úgy,h ne vegyen észre. :)
-
lammaer #242486 De legalább volt küldetés.
A fejlődést kell nézni, elindult egy folyamat, ami rosszabb esetben semmit nem befolyásol, jobb esetben van belőle némi hasznod. -
Szpecnyaz #242485 Már előre látom mi lesz: ki kell lőni 20db obj263at és kapsz 1db elsősegély csomagot. Annyiban fognak kedvezni, hogy ismételhető lesz :P. -
Nem sietnek kirakni a holnapi akciót...
Hátha lenne valami értelmes küldetés most már, mert a legutóbbi egy jó nagy vicc volt. -
AlucardHuN #242483 Hát azért ennek a multinak lehettet volna fantáziája a név iránt (meg a logó is meh) de ettől még gratula 
-
lammaer #242482 Jó tudom, ingame nincs, de én az EMBERT keresem :) -
marchizor #242481 meg hát szegény Kacsa is... most, hogy így már tudják a nevét is és hogy hogy néz ki, a sok magyar wotos akiket régen banolt biztos megtalálja majd az utcán :( -
KamionosBarat #242480 Nincs közöm se szakeszhoz, se szakaszhoz, és ha az SG-re akarok írni, akkor KamionosBarat néven teszem majd. Tudom, hogy nehéz elhinni, de nekem nincsenek különösebb hajlamaim arra, hogy magamban/magammal beszélgessek a fórumon. -
marchizor #242479 hé!! megmondtuk, hogy ne tedd ki a profilunkat a különböző fórumokra! Nikolasz már így se nagyon tud hova menekülni a sok női rajongótól! -
Már nincs Szakesz :) -
stoppos #242477 Te vagy a Justin Bieber?
-
lammaer #242476 És szakesz is te vagy? Öntsünk már tiszta fizet a pofádba.. izé, pohárba :) -
Oddball29 #242475 -
KamionosBarat #242474 Gondoltam megosztom a nagyközönséggel, hogy MrScheff néven játszom. Ott a kép a nevem felett. Szerintem ez nem nevezhető nagy rejtélynek, de egy ideig elidőztetek vele, mert különben nem szúrtam volna ki. :) -
KamionosBarat #242473 Egészen Wargaming Pro League bajnokságig egyáltalán nem gyakorlóztunk. Csata előtt átnéztük a főbb pozíciókat, és megpróbáltuk a legtöbbet kihozni magunkból. Természetesen sokkal jobban megy, amióta mindennap 1 óra gyakorlást beiktatunk, mert régebben előfordult, hogy csak 750-1250 goldot kerestünk Go4WoT-onként, mostanában viszont 1750 alá nem megyünk, illetve zsinórban háromszor húztunk be top 8 helyezést az elmúlt pár hétre visszamenőleg, ami közül az egyik az ominózus első hely volt. -
Szpecnyaz #242472 Eddig azt hittem Te vagy Budapest20 :(. -
Ez már-már kísérteties...
Gyözelem/Csata: 6 (6) (100%)
Tap: 824 (4 942)
Tap. (x1): 412 (2 471)
Szabad tap: 54 (242)
Bevétel: 41 857 (61202/-19345)
-
KamionosBarat #242470 MrScheff játékos én vagyok. :)
"Tudod..., ott volt az a két fickó a bolondokházában, akik egyik este elhatározták, hogy nem akarnak többé elmegyógyintézetben élni, ezért elhatározzák, hogy megszöknek. Este fel is másznak a tetőre, és ott, egy keskeny nyíláson keresztül rálátnak a város háztetőire, ahogy elterülnek a holdfényben, elterülnek a szabadságra...
Az első minden gond nélkül leugrik, de a másik nem meri megtenni ezt a lépést, mert attól fél..., attól fél, hogy lezuhan. Ekkor így szól az első:
- Itt van a zseblámpám! Megvilágítom a házak közötti átjárót, és a fénycsíkot követve minden gond nélkül átsétálhatsz ide, utánam.
De a másik egyre csak rázza a fejét, és azt mondja:
- Mit képzelsz?! Azt hiszem őrült vagyok?! Biztos eloltanád a zseblámpát, amikor épp félúton járok!" -
Mai átlag:
-
Na ez igaz lehet, akkor jöttem vissza balcsiról, és gyanús volt, hogy dől a lé :D
Akkor itt egy másik (ekkor már csak ne mvolt semmi ilyen), ez egy átlag alatti sorozat, már 13 csatával :D
65k átlag megvan a sok bénázás mellett is :D
-
Itam ugyan néhány sört, de most őszintén; ezzel min a baj?
http://wotreplays.com/site/253345#fjords-trucker39-kv-5 -
NH3CL #242466 Az a kemény, hogy balfasz és még büszke is rá. -
Ez szép teljesítmény öcsém! Jól lenulláztad őket! 

-
tepi1 #242464 Amikor farmolok,engem se annyira érdekel,h nyerünk vagy vesztünk,de a 400-as átlag kicsit tényleg girnyó. -
Ez jó lesz?
Link
Vagy esetleg ez:
Link
Sajnos olyat nem tusok mutatni hogy 6 csatából 6 győzelem. Olyat igen, hogy 30 csatából 10 győzelem. Gondolom, nem csak rajtam múlik a dolog. -
bigmano #242462 Akk bocsesz benéztem! -
R3nton #242461 Valaki BORG-os segítsen pls. Itt vagy PM-be írja le nekem a honlapunk címét. Nem vagyok otthon, de szeretnék összedobni 1-2 tacticot ESL-re. Köszi! -
R3nton #242460 Ja, de az eventes cucc volt még jó pár hete, 230 000-t mentem a t34el az egyik körben :D -
Szép összeget? Kíváncsi lennék arra a szép összegre XD
Nekem ez tetszik amikor pénzt farmolok :
Csatánkénti netto hozam 100k felett :D -
HHpanther #242458 Amelyik hülyének meg nincs xvm-e és ha másért nem is, de a játék szeretetéért megpróbál küzdeni rácseszett, mert ott egy suicide scout aki csak pénzt gyűjt. nice. -
szakasz #242457 szép összeget szedtél össze, ez marhaság, a pénz a sebzésre van (meg a spot damage), de te nem is sebeztél, ha harmadannyit mentél volna, és legalább 3-4-et lősz csatánként ugyanannyi pénzt kaptál volna.
nameg, a loriról ne is beszéljünk, annak sok a javítása, annyit nem is lőttél vele, akkor meg nem is pénzt farmoltál, hanem sima BOT-ként az xp-t gyüjtötted. -
Szpecnyaz #242456 De ember, 400as átlag sebzés? Ha tolatva mennék csatába a mező közepén, még akkor is csinálnék 1k sebzést. -
Nem zavar a vélemény. Creditet szedek össze. Erre most ez az "eredmény" is megfelel. Valóban, elég hamar kihaltak a tankjaim, de ahogy elnéztem, egész nap ilyen 3-5 perces csatákba sikerültem kerülni. Az elején még küzdöttem, de a 20 %-s win chance, amivel néhányszor összefutottam, meggyőzött, hogy kár ezen a napon különösebben erőlködni. Legfeljebb csak ideges leszek, de nyerni akkor sem fogunk. Viszont szép összeget szedtem össze. -
FosTalicskaa #242454 170 csata egyetlen nap alatt!! Azta mindenit!!!
és én még valakinek a 80 csatájára gondoltam, hogy megőrült. :P